Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Weerstanden onder druk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Elektrische auto's hebben nog steeds panne 22
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

499 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 mei 2020 16:17
    eventyueel bij mij kopje nep koffie... is 30 minuten vanaf novosibirsk.. triipje nuclear instituut.. erg indrukwekkend.. daarna trip met de gaz 69 over de steppe.. en als je daar het land in kijkt zie je geen bebouwing kables niks.. en je kan uren doorgaan en dan is er nog altijd niks :)

    gps meenemen voor als je de weg kwijt bent..

  2. gam gam 21 mei 2020 16:19
    quote:

    fred optie schreef op 21 mei 2020 16:11:

    mbt rusland ..... bezoek je een sjaman dokter of zoiets.. geniet je van de zeer mooie vrouwen.. en je hebt de mooiste vakantioe ooit..

    meercdan 50 euro per dag kom je niet eens doorheen.. doe je het op de russische manier ..wat ik altijd doe dan huur je terplekke een appartemen voor zolang je wilt... voor ongeveer 20 eu per dag... kan je uitkiezen.... en ga je lekker drijven in de zoutmeren sjahlick erbij sauna.. en klaar is kees.. savonds cafe in of zoiets. niks mis mee.. voor skivakanties ook erg goed hetzij erg vermoeiend..

    ... real deal..
    Ja jongens moet je horen papa gaat een maandje naar Rusland om te genieten van de zeer mooie vrouwen en het kost niks dus jullie mogen kadootjes uitzoeken en iedere dag uit eten.
  3. forum rang 7 PietKeizer 21 mei 2020 16:23
    quote:

    Guuster schreef op 21 mei 2020 16:08:

    [...]
    Nog 1 op het VWO. Waardeloos. Stelletje luie honden die docenten. Spijt me zeer maar geen goed woord voor over. Afgelopen week voor het eerst Frans gehad...in twee maanden tijd!! Twee maanden om een online “les” voor te bereiden! En wat was dat dan uiteindelijk: zijn er nog vragen, geen vragen? Ga dan maar voor jezelf werken. Kennisoverdracht: nul. In totaal max drie van zulke “lessen” per week.
    haha, die Guus. je bent me dr ook 1tje, hoor. Je eigen luiheid cultiveren ('doe t liefst niets') en die van anderen afbranden. Niet dat ik mezelf er niet in herken, hoor. Ach, niets menselijks is ons vreemd :)
  4. [verwijderd] 21 mei 2020 16:24
    quote:

    gam gam schreef op 21 mei 2020 16:19:

    [...]

    Ja jongens moet je horen papa gaat een maandje naar Rusland om te genieten van de zeer mooie vrouwen en het kost niks dus jullie mogen kadootjes uitzoeken en iedere dag uit eten.
    is gewoon extra facet.. ik merk het als ik in nl ben geweest en weer thuiskom hier.. dan zie ik de vrouwen en denk ik.. toch mooi lanmd om naar vrouwen te kijken.. iedereen die hier komt valt het op..

    je moet het ook zeggen tegen die dames he.. das de bedoeling.. ze doen het namelijk voor de mannen... om de man te plezieren en bij mij lukt dat wel ik apricieer het wel ja..

    buiten dat kan je er ook leuk een vodkaatje mee drinken... net kerels wat dat betreft..

  5. forum rang 4 Housepartyy 21 mei 2020 16:25
    quote:

    Shortlong schreef op 21 mei 2020 16:09:

    Goud en zilver gaan aardig onderuit. Gelukkig gisteren mijn zilver long weg gedaan. Zou dit de aankondiging zijn van de crash? Goud zal wel weer goed komen maar ik heb iemand horen zeggen dat de crash in maart goud werd verkocht door grote beleggers om verliezen op aandelen af te dekken.... Misschien zelfde scenario? Ook zei die persoon dat dan goud wel gaat dalen bij een nieuwe crash maar waarschijnlijk niet zo heftig als in maart... zal allemaal wel niet, ik zit immers short
    Goud is mijn inziens een gezonde pullback. Eerst lang tegen de weerstand 1720 aangehikt. Toen erdoor naar 1750 - 1760. Nu de terugtest op 1730. Erna verder up.

    De rest wat je zegt is niet van toepassing op dit moment
  6. [verwijderd] 21 mei 2020 16:29
    zijn wel nadelen voor tourisme... geen vvv. je moet alles zelf maar uitzoeken.. weinig engelssprekenden. vreemde is wel dat nu ook latijnse letter worden gebruikt voor stadsaanduiding terwijl ik wel eens in gebieden kom waar echt nog nooit een europeaan is geweest maar de dorpen wel in het engels wsorden aangegeven... slaat nergens op.

    je komt de raarste dingen tegen voor mij nu wel gebruikelijk. dorpen gespecialiseerd in gerookte vis of weet ik veel wat.

  7. forum rang 7 PietKeizer 21 mei 2020 16:30
    quote:

    Jacks schreef op 21 mei 2020 16:22:

    [...]

    :-D

    IEX groepsreisje, wie gaat mee?
    wil ik wel eerst iets meer horen over die zgn. mooie vrouwen, fred. Ik val meer op donker, die heb je trouwens ook wel in rusland, die tiepjes.
    Maar t prototype russisch loeder loopt hier rond in Petah Tikva, Hadera, Bat Yam enz.
    Bleek als verlept pleepapier, dooie visseogen, waterstofperoxyde gebleekt haar of gitzwart geverfd, en ik heb er nooit 1 getongzoend ( kan toch al niet, want mijdt t contact met russen) maar zijn haast zeker allemaal asbakken.
    Lopen de godganse dag met n filtersigaret tussen de dunne lippen.

    En dan heb ik t nog niet over de onvermijdelijke tatoeages gehad.

    Nee, fred, t zijn niet moeders mooisten, hiero.
  8. [verwijderd] 21 mei 2020 16:32
    quote:

    Housepartyy schreef op 21 mei 2020 16:25:

    [...]

    Goud is mijn inziens een gezonde pullback. Eerst lang tegen de weerstand 1720 aangehikt. Toen erdoor naar 1750 - 1760. Nu de terugtest op 1730. Erna verder up.

    De rest wat je zegt is niet van toepassing op dit moment

    Ik weet het zo net nog niet... we zullen zien :-)
499 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links