Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Weerstanden onder druk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 77
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

499 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 mei 2020 15:26
    quote:

    Shortlong schreef op 21 mei 2020 15:19:

    [...]
    Ik vind het mooi dat je zo bevlogen het land verdedigd waar je woont. Ik ben het met je eens dat we allemaal het nieuws krijgen te horen zoals de mensen die boven ons burgers staan willen. Als je soms ziet hoe de Nederlandse pers een bericht presenteert wijkt dat soms af van buitenlandse pers. Wij onbenullige burgers zijn alleen goed om de economie draaiend te houden, verder niets... Ik las gisteren een bericht van iemand over klm, ze zeggen dat je veilig reizen kunt, maatregelen nemen ze om in het vliegtuig besmetting tree voorkomen. Ik vertrouw dit totaal niet. Waar er economische belangen op het spel staan, neem ik niets aan. De westerse wereld is zo negatief over communistische landen... Rusland China etc... zal inderdaad niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn maar laten wij westerse mensen maar eens in d spiegel kijken. Neem nou alleen de standen op de beurs. Hoezo worden wij voor het lapje gehouden. Het kapitalisme stinkt
    beste shortlong... tyoen ik hier voor het eerst kwam dacht ik precies zo als iedereen in westeuropa tov het communisme... ik stond echter verbaasd dat de gemiddelde rus helemaal niet negatief staat tegen over het communisme... vandaar datr het nog altijd de tweede partij is hier... ik merk iedere dag nog delen van het commun isme... ander systeem met soms mooie kanten en slechte kanten... lastig om uit te leggen.. ik realiseerde mij dat mijn idee mbt communisme niet klopte en dat het niet zo negatief was zoals ik geleerd had in nederland...

    wat een goed of slecht systeem is weet ik niet maar ik ben het terdege met je eens mbt kapitalisme.. ook niet zo goed en dat blijkt nu... volgens mij dan...

    mbt rusland en china denk ik dat er sowieso een vijand moet zijn om de wapenindustrie en dus economische groei te verangtwoorden... veel verder kom ik niet... alles wordt uit de kast gehaald mbt rusland en china terwijl ik zelf denk dat die president xi een zacht ei is... best lieve man zo lijkt het maar natuurlijk in de westerse maatgschappij afgeschilderd als een keiharde oetlul die oeigoeren in kampen zet... etc etc.. alhoewel hij echt miljoenen mensen uit armoede getrokken heeft.. ik weet het verder ook nioet maar ik weet wel dat de media er een zooitje van maakt.
  2. [verwijderd] 21 mei 2020 15:29
    quote:

    Housepartyy schreef op 21 mei 2020 15:03:

    [...]

    Als je het over gebrainwashed hebt. Is bij jou goed gelukt
    ik ben de enige hier die vaakk in de twee landen kom...zoals ik al zei hiwer nbiet iedere dag anti nederland nieuws of anti amerika nieuws.. dus ik weet niet hoe ik gebrainwashed zou moeten worden... dit in TEGENSTELLING tot de nederlandse media waar dagelijk iets te voinden is over rusland . DAGELIJKS... Dit ITT nederlands nieuws in russische media...!!!

    er is hioer geen haatmakerij... maar jij kan mij niet vertellen dat dat er in nl niet is tov rusland..

    ieder nieuws mbt rusland wordt zwaar belicht..

    echter nieuws mbt bv frankrijk daar wordt niks over gezegd.. dat lijkt mij genoeg.
  3. [verwijderd] 21 mei 2020 15:33
    quote:

    PietKeizer schreef op 21 mei 2020 15:06:

    [...] schoenmaker, blijf bij je leest. Er zijn wel degelijk aanhoudende protesten en demonstraties. t Klopt dat de politie vaak keihard optreedt, maar daar gaat nu ff niet om. Snap trouwens de onvoorwaardelijke liefde van fred voor putin niet zo. Macron, Trump of Putin. allemaal v hetzelfde laken n pak. Volksverlakkers.

    1 vd vele voorbeelden: www.theguardian.com/world/2019/sep/29...

    attentie: quote refefeert ook aan: massaal protest in zomer 2019.

    quote : "Tens of thousands of demonstrators have rallied in Moscow to call for an end to prosecutions tied to this summer’s mass protests, as Russia’s opposition seeks to maintain its momentum after the largest anti-Kremlin demonstrations in years.

    Russian police estimated at least 20,000 protesters – and organisers said the numbers were higher – joined the sanctioned rally on a drizzly autumn Sunday to listen to speeches attacking the political crackdown amid chants of “let them go”.

    The protests gathered members of diverse political movements, including liberals, libertarians, leftwingers and students. Protesters carried signs with slogans including “freedom to the students, freedom to the universities” and “you don’t have enough prisons to hold everyone opposed to this government”. : unquote.
    hier bijna godsonmogelijk om uberhaupot in de gevangenis te komen.. erg slap beleid hier mbt straffen..

    hard optreden vooral in spanje catalunia en frankrijk van politie,,, hier zal dat absoluut niet worden geaccepteerd... de media maakt dat er van ja.. hard optreden etc.. ik heb het nog nooit gezien...
  4. [verwijderd] 21 mei 2020 15:38
    @pietkeizer..

    ik ben hrelemaal niet zo v freselijk voor of tegen putin.. ik woon hier en zie hoe rusland is veranderd.. simpele dingen als kinderopvang ziekenhuzien vuilnisophaal etc etc is weer goed..

    was niet...

    ik spreek russisch en hoor wat putin zegt.. dat is niet verghelijkbaar met trump hoor absoluut niet..

    ik zal je een link geven van financial times waaroin putin geinterviewd wordt door de financial times.. is echt van zeer hoog nivo.. zeer goed interview.. bekijk het eens en ddenk dan eens na hoe trump zich staande gehouden had met zuilke vragen als hij ze uberhaupt begrepen zou hebben...

    ff zoeken..

    ik snap heel edrg goed de antipathie van de westerse werled mbt putin absoluut... kan niet anders als je iedere dat volgepropt wordt met anti putin propaganda.

    www.youtube.com/watch?v=FbY0VpyjtuI

    erg hoog nivo... prachtig interview
    \

  5. gam gam 21 mei 2020 15:38
    quote:

    fred optie schreef op 21 mei 2020 15:33:

    [...]

    hier bijna godsonmogelijk om uberhaupot in de gevangenis te komen.. erg slap beleid hier mbt straffen..

    hard optreden vooral in spanje catalunia en frankrijk van politie,,, hier zal dat absoluut niet worden geaccepteerd... de media maakt dat er van ja.. hard optreden etc.. ik heb het nog nooit gezien...
    Rusland weet ik weinig van maar van geschiedenis op de middelbare is me bijgebleven dat ze vooral bekend staan om HET VOLK dat hard optrad, revolutie enzo.
  6. Raymn 21 mei 2020 15:41
    Hopelijk wordt het NIET optie 3:

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/c...

    Ik ga de BBQ aansteken, vandaag wordt het niks meer met de beurs.

    quote:

    Shortlong schreef op 21 mei 2020 15:06:

    [...]
    Zal wel doordringen over een paar maanden ofzo. Maar dan is er weer positief nieuws omdat er per week een half miljoen mensen weer aan het werk zijn gegaan.... maar het heeft geen zin om te klagen. Het feit is dat als er een daling is, dit niet in verhouding staat tot de stijging.... totdat er 1 iets met trump overkomt
    2, china een keer flink terug gaat slaan.
    3. Er een tweede golf komt.

    Als ik mag kiezen welke trigger dan kies ik 1
  7. [verwijderd] 21 mei 2020 15:42
    Bron cnn; komt erop neer dat ze de scholen toch maar weer gesloten hebben.... ook in Nederland vlees fabriek gesloten. In vs ford fabriek gesloten na re-opening.
    Als ik vandaag zo buiten kijk lijkt het alsof corona nooit bestaan heeft. Gaan wij ons ook straks achter de oren krabben?

    In Asia, children are going back to school. But education in the time of coronavirus is not without difficulties
  8. [verwijderd] 21 mei 2020 15:49
    quote:

    Shortlong schreef op 21 mei 2020 15:42:

    Bron cnn; komt erop neer dat ze de scholen toch maar weer gesloten hebben.... ook in Nederland vlees fabriek gesloten. In vs ford fabriek gesloten na re-opening.
    Als ik vandaag zo buiten kijk lijkt het alsof corona nooit bestaan heeft. Gaan wij ons ook straks achter de oren krabben?

    In Asia, children are going back to school. But education in the time of coronavirus is not without difficulties
    hoe gaat dat in nl met de scholen eigenlijk.. hier krijgen ze iedere dag taken en moet je de taken opsturen naar de lerares.. die ze dan nakijkt,
  9. [verwijderd] 21 mei 2020 15:53
    quote:

    gam gam schreef op 21 mei 2020 15:38:

    [...]

    Rusland weet ik weinig van maar van geschiedenis op de middelbare is me bijgebleven dat ze vooral bekend staan om HET VOLK dat hard optrad, revolutie enzo.
    russisch volk druk je niet zomaar ff in een hoek.. zonder steun van het volk lukt het ook hier niet..

    momenteerl neemt putin populsriteit wat af.. door virus.. rechtlijning ..gaat het goed met rusland dan is de prfesident goed gaat het slecht met het land dan president slecht..

    de hele boel dobndert in elkaar door het virus.. maar dat is volgens mij mondiaal..

    het wordt er niet leuker op..

499 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links