Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Wall Street verpietert

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 21
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

736 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 37 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. mollowitz 18 mei 2020 11:33
    quote:

    beer56 schreef op 18 mei 2020 11:31:

    [...]haha allemaal jouw schuld
    alles is mijn schuld hier. Of ik ben een waarzegger etc. Als ik zondagavond zeg dat de 2855 weerstand wordt gebroken is het ook mijn schuld. Zijn er maar weinig met een open duale geest hier (is ook een oordeel..)
  2. forum rang 7 PietKeizer 18 mei 2020 11:39
    quote:

    fred optie schreef op 18 mei 2020 11:19:

    [...]

    piet je hebt gelijk maar bedenk wel dat de mindere bevolking ofwel het plebs altijd ergens anders heen gaan.de russen die jij in israel treft heb ik ook gezien ..dat zijn echt niet de normale hoor.. lagERE KLASSE.. IDEM bijv in australie amerika overall waar immigranten zijn zijn het vaak niet de upperklasse.. die blijft nml wel waar ze zijn..

    maar ik bergrijp wat je bedoelt…

    dat die lui hier de kans die israel ze geboden heeft met beide kanten aangepakt hebben getuigt op zich al van slimheid. Dezelfde lui zouden in Moskou, Kaliningrad (hier had de rus die er vandaan kwam t trouwens over Kalinin) enz t vele malen slechter hebben.. overigens werken hier ook veel russen in de gezondheidszorg; verpleging, artsen van allerlei pluimage, tandartsen dus ook; psychiatrische verpleegkundigen.. ook veel uit de oekraine. Dat is toch echt (midden-)midden of lagere middenklasse :)
    Enfin, om op rusland terug te komen. Vergeten wij niet t grote cultuurgoed; grote schrijvers; ook in mijn vak de wetenschappers, grootheden als Luria; vliegtuig- en helicopterontwerpers; de grote schakers en dammers; het klassieke ballet, kunstschaatsen enz enz.
  3. Henk Snaph 18 mei 2020 11:40
    quote:

    Wasbeer schreef op 18 mei 2020 11:32:

    We gaan vandaag gewoon rond de 500 finishen jongens, geloof mij nou.
    Volumes veel te laag. Lekker short inslaan door de grote jongens. Wachten op een trigger (iets met Huawei ofzo) en we gaan weer terug naar af en morgen verder naar beneden.
    b.v. RD dik in de plus met een omzet van 21% van het gemiddelde.
  4. [verwijderd] 18 mei 2020 11:46
    quote:

    mollowitz schreef op 18 mei 2020 11:24:

    ik heb alweer spijt als haren om mijn mooie hoofd dat ik een BNR podcast heb gedeeld...
    was absoluut goed… krijg steeds beter inzicht.. ze willen het ook intellectueel over laten komen.. erg geniepig…. continu niet aflatende stroom met onzinnigheid in nederlandse media... met als doel wat?
  5. [verwijderd] 18 mei 2020 11:50
    quote:

    fred optie schreef op 18 mei 2020 10:59:

    allereerst kan ik jullie het volgende zeggen en dat is een groot verschil met bijv west Europa.

    de gemiddelde rus is helemaal niet bezig met politiek… komt beetje uit het communisme denk ik..

    ze accepteren ..maar wanner is hun president dan goed… als ze er financieel op vooruit gaan.. zeer simple... en daarom is pution populair… en nu is natuurlijk alles minder.. dus is de president ook minder goed.. zeer rechtlijning.. \

    maar nogmaals een west europeaan is veel meer bezig met politiek dan de gemiddelde rus.. die houden zich meer bezig met familie… zeer groot verschil..

    tuurlijk heb je hier grote demonstraties… en meestal is het dan de communistische partij.. die de tweede partij is... zeer populair… niet navalny die is goed van minder dan 2 procent van de stemmen…

    de communisten en ook met hun nieuwel ijder..

    DAT is de oppositie.. maar dat lezen jullie niet… nee tuurlijk niet..

    COMMUNISTEN!!!!! en die zijn populair omdat de gemiddelde rus heel anders terugkijkt naar het communisme dan dat jullie wordt verteld.. nee ze vinden en vonden het niet slecht…

    Ik vind het wel mooi dat tegengeluid van je Fred, ook wel een eye opener. Maar vergis je niet hè...... we worden allemaal gemanipuleerd. Waarschijnlijk jij ook in Rusland. Het gaat om macht op het wereld toneel. En de ene idioot na de andere wordt gekozen door het "domme" volk.

    Ik moet wel steeds denken aan jouw woorden over wat jullie in Rusland te zien kregen op de tv omtrend de corona uitbraak in Wuhan. Jij zei meteen al dat er veel meer doden waren, te zien zelfs, dan wat wij te horen kregen van de Chinezen. Dat die verslaglegging realistischer was, frappeerde me wel. Is de informatie stroom van China naar Rusland dan zo anders dan China naar het westen?
  6. forum rang 6 d' Aandelen ' 18 mei 2020 11:55
    Wanneer je met één vinger wijst, wijzen er drie terug naar jezelf.

    Na de overwinning op de nazi's waar de Russen een heel groot aandeel in hadden ten koste van meer dan 20 miljoen doden aan eigen kant werd Joseph Stalin bedankt en de liefde was van zeer korte duur. Toen begon direct daarna de strijd om de herverdeling van Nazi Duitsland in een Russische, Amerikaanse, Engelse en Franse zone .

    De Amerikanen lieten Rusland als een baksteen vallen ende relatie tussen de beide grootmachten werd steeds slechter met als een gevolg wapenwedlopen en een Koude Oorlog.

    We weten inmiddels hoe het verder is gegaan, maar dat nog steeds wijzen naar Rusland als agressor is toch wel een beetje achterhaald, Amerika en Europa dringen Rusland in een hoek en een kat in het nauw moet je nooit de hoek in dringen want de reacties kunnen dan heftig zijn.

    Europa is er veel meer mee gebaat om goede banden met Rusland te onderhouden, zij hebben enorme voorraden gas waarmee wij industrie en huishoudens lange tijd mee kunnen voorzien, win win situatie voor beide partijen.

    Trump met zijn Amerika firtst moeten we maar even een poepie laten ruiken en het zelf laten uitzoeken.

    Het is toch niet te geloven dat Duitsland subsidies krijgt om de mensen op het gas over te laten gaan en wij deze vrij schone vorm van energie af moeten, waarvoor om bv de luchtvaart en scheepvaart nog lang op fossiele brandstoffen te laten groeien.

    En als we toch zo nodig moeten wijzen, ik las in De telegraaf van 30 april een artikel hoe de paar nog overgebleven Joden die de verschrikkingen in de concentratiekampen Buchenwald, Dachau, Ravensbruck, Auschwitz-Birkenau, Sobibor etc. meer door en levend konden ontvluchten net zo kil en onverschillig in Nederland werden ontvangen, zeg maar net zo onverschillig bij de meeste toeschouwers die getuige waren hoe Joodse Nederlanders werden afgevoerd naar die kampen.

    Commentaar leveren op andere mensen, landen , politiek. aanpak corona bestrijding etc. daar zijn wij Nederlanders heel goed in zolang we zelf maar ons eigen ding kunnen doen zonder belemmerd te worden door zorg om andere mensen want die zoeken het maar uit.

    Uiteraard wel met respect voor de mensen die met gevaar voor eigen leven, Joden, piloten en veel anderen hielpen. ook met voedselbonnen etc tec.
  7. [verwijderd] 18 mei 2020 11:59
    quote:

    Green schreef op 18 mei 2020 11:50:

    [...]

    Ik vind het wel mooi dat tegengeluid van je Fred, ook wel een eye opener. Maar vergis je niet hè...... we worden allemaal gemanipuleerd. Waarschijnlijk jij ook in Rusland. Het gaat om macht op het wereld toneel. En de ene idioot na de andere wordt gekozen door het "domme" volk.

    Ik moet wel steeds denken aan jouw woorden over wat jullie in Rusland te zien kregen op de tv omtrend de corona uitbraak in Wuhan. Jij zei meteen al dat er veel meer doden waren, te zien zelfs, dan wat wij te horen kregen van de Chinezen. Dat die verslaglegging realistischer was, frappeerde me wel. Is de informatie stroom van China naar Rusland dan zo anders dan China naar het westen?
    Ten eerste is china hier het buurland en op de tweede plaats leren bv kinderen hier op school chionees. ofwel de banden met china en rusland liggen anders.

    het was overigens berichtgeving van de plaatselijke zender hier die mensen in china hadden die live rapporteerden.

    dus real time live..

    overigens ik zie vaak nieuws wat jullie in nl niet eens te zien krijgen… of wat je ergens moet terug gaan zoeken.. ik denk dat de west europese media een boel achterhouden.. beginnende bij wekelijkske hesjes in frankrijk hier nog weklelijks op tv .. niet langdurig maar er wordt melding van gemaakt op het nieuws.. in nederland volgens mij absoluut niet.

    en dat is nog maar 1 geval…

    het problem is dat je helemaal nergens meer kan weten of nieuws klopt of nepnieuws is etc etc... maar in casu mnoest het wel kloppen mbt china en virus want was gewoon plaatselijke zender en live reportage.
  8. [verwijderd] 18 mei 2020 12:07
    quote:

    fred optie schreef op 18 mei 2020 11:59:

    [...]

    ... ik denk dat de west europese media een boel achterhouden.. beginnende bij wekelijkske hesjes in frankrijk hier nog weklelijks op tv .. niet langdurig maar er wordt melding van gemaakt op het nieuws.. in nederland volgens mij absoluut niet.
    Fred en het klopt ook niet. Ik woon toevallig in Frankrijk en er vind echt helemaal niets van formaat plaats op dit moment / afgelopen 3 maanden. Kan ook niet eens ivm samenscholings verbod agv Corona. Wat jij ziet op de RU tv, lijkt me een beetje gedateerd.
  9. forum rang 7 PietKeizer 18 mei 2020 12:07
    quote:

    fred optie schreef op 18 mei 2020 11:59:

    [...]

    Ten eerste is china hier het buurland en op de tweede plaats leren bv kinderen hier op school chionees. ofwel de banden met china en rusland liggen anders.

    het was overigens berichtgeving van de plaatselijke zender hier die mensen in china hadden die live rapporteerden.

    dus real time live..

    overigens ik zie vaak nieuws wat jullie in nl niet eens te zien krijgen… of wat je ergens moet terug gaan zoeken.. ik denk dat de west europese media een boel achterhouden.. beginnende bij wekelijkske hesjes in frankrijk hier nog weklelijks op tv .. niet langdurig maar er wordt melding van gemaakt op het nieuws.. in nederland volgens mij absoluut niet.

    en dat is nog maar 1 geval…

    het problem is dat je helemaal nergens meer kan weten of nieuws klopt of nepnieuws is etc etc... maar in casu mnoest het wel kloppen mbt china en virus want was gewoon plaatselijke zender en live reportage.
    russisch-japanse oorlog begin 20e eeuw... mantsjoerije , japan valt china binnen, 2 oorlogen geweest, beestachtig te keer gegaan .... conflicten rusland - china hebben nooit wat voorgesteld. 2 zgn. grensconflicten.kinderwerk vergeleken met wat Japan allemaal heeft uitgericht. Wel ff de historische context in de gaten houden.
  10. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 18 mei 2020 12:10
    quote:

    Hage schreef op 18 mei 2020 12:07:

    [...]
    Fred en het klopt ook niet. Ik woon toevallig in Frankrijk en er vind echt helemaal niets van formaat plaats op dit moment / afgelopen 3 maanden. Kan ook niet eens ivm samenscholings verbod agv Corona. Wat jij ziet op de RU tv, lijkt me een beetje gedateerd.
    Herhaling is de Kracht van de Reclame voor fred..;)
736 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 37 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links