Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Europa blijft achter

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Elektrische auto's hebben nog steeds panne 16
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

902 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 46 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Fundbuster 14 mei 2020 22:23
    quote:

    beer56 schreef op 14 mei 2020 21:43:

    [...]nee dit is een totaal president onwaardige uitspraak hij zegt letterlijk kopen die troep
    Zullen we dit eens omdraaien en één enkele uitspraak van deze überproleet gaan zoeken die een president waardig zou zijn?
    Ik kom tot ééntje en dat is geen uitspraak maar een standpunt, namelijk dat de leden van de NAVO eens hun eigen broek op moeten gaan houden. De eerste en enige keer dat ik het met hem eens was.
  2. forum rang 4 Housepartyy 14 mei 2020 22:24
    quote:

    Silk schreef op 14 mei 2020 21:57:

    Ik zie in de post van jullie allemaal aanwijzingen die zeer goede argumenten bieden voor zowel up als down.

    Ik wil een paar scenarios fantaseren.

    Scenario 1: aanzet lagere rechterschouder in de blauwe zone. Verder dalen ...

    Scenario 2: We vormen een nieuwe top in de gele zone. Zou de aanzet kunnen zijn voor een hogere rechter(fop)schouder zodat we dan weer naar beneden kunnen. Of we stijgen daarna verder volgens het vlinderscenario dat ik een aantal posts hiervoor heb kunnen bewonderen.

    In één van mijn plaatjes van gisteren tekende Calimero een pitchfork met Hagopian (waarvoor dank). Dat is toch een zeer duidelijke grenslijn. Zolang we de komende dagen (volgende week) onder de Hagiopan blijven dan blijft de uitbraak naar beneden bevestigd. Als we daarboven komen dan is het een valse uitbraak en kunnen we verder stijgen ... naar een hoger top?

    Ik hoop dat mijn fantasietjes niet al te simplistisch overkomen.

    Mooie bijdrage. AB

    Ik houd het op een rechterschouder met een top op 507. Morgen een paar putjes op inslaan voor het weekend en klaar. Trumpie doet hopelijk de rest
  3. [verwijderd] 14 mei 2020 22:28
    quote:

    Fundbuster schreef op 14 mei 2020 22:23:

    [...]
    Zullen we dit eens omdraaien en één enkele uitspraak van deze überproleet gaan zoeken die een president waardig zou zijn?
    Ik kom tot ééntje en dat is geen uitspraak maar een standpunt, namelijk dat de leden van de NAVO eens hun eigen broek op moeten gaan houden. De eerste en enige keer dat ik het met hem eens was.
    haha nou je zit goed olie omhoog en het schijnt dat je Financial moet hebben amex plus 7% omdat niemand meer zijn credit kan betalen hahaha Calimero heeft gelijk twilight je ziet de gekste dingen zelfs zonder joint
  4. [verwijderd] 14 mei 2020 22:30
    quote:

    Shortlong schreef op 14 mei 2020 22:20:

    [...]

    Ok, je zit kennelijk op een reactie te wachten om extra in je vuistjes te gniffelen. Na je winst vandaag gun ik je dit plezier dan ook maar... wat een lullige bijdrage aan dit forum lever je zeg. Triest dat je geniet van het verlies van anderen. Gisteren, eergisteren en vanmiddag heb ik geen één bijdrage van je gelezen. Maar nu geniet je ervan om wat zout in de wonden van de shorters te strooien. Vergis je niet, we zijn allemaal mens en proberen allemaal een extra centje te verdienen in deze tijd. Er komt nog veel misère op ons af. Wees trots op jezelf...ok, ik was merendeel van de week, tot vanmiddag, in een jubel stemming. Maar ik zou nooit een lange neus naar de stieren trekken.... want ik hou daar niet van. Het is geen wedstrijd, ieder doet zijn eigen ding voor zijn eigen portemonnee. Alleen voor mensen als jij hoop ik dat er onverwachts een groot verlies op de loer ligt. Zal wel niet want met lullige mensen gaat het altijd voor de wind. Fijne avond, slaap lekker en droom fijn over je winst
    Ik trek geen lange neus. Ik begrijp alleen niet dat je niet verkocht heb.... winst is winst. Nu zijn de bulls weer aan zet voorlopig.
  5. forum rang 9 Calimero 14 mei 2020 22:32
    quote:

    Omem schreef op 14 mei 2020 21:15:

    [...]

    Niet echt, Cali. Bij een Crab moet D ongeveer 1.618 Fibo van X zijn, zie plaatje.

    een Crab ...... horizontalen/lijnen op C en D .... en daar de COG en sub-COG's van.

    oftewel .... dat zijn je koersdoelen ..... en dat was het belangrijkste om te weten. :)

    mvg
  6. Fundbuster 14 mei 2020 22:34
    quote:

    beer56 schreef op 14 mei 2020 22:28:

    [...]haha nou je zit goed olie omhoog en het schijnt dat je Financial moet hebben amex plus 7% omdat niemand meer zijn credit kan betalen hahaha Calimero heeft gelijk twilight je ziet de gekste dingen zelfs zonder joint
    We gaan het merken Beer. Jij balen dat je die RDS niet hebt laten komen, ik zat met mijn vinger boven een ingevulde order om een long sprinter ING te kopen, en niet gedaan. Sternstunde des gesammelten Genius.
    Slaap lekker, morgen gaan we onwijs toeslaan.
  7. Wasbeer 14 mei 2020 22:35
    quote:

    Calimero schreef op 14 mei 2020 22:32:

    [...]

    een Crab ...... horizontalen/lijnen op C en D .... en daar de COG en sub-COG's van.

    oftewel .... dat zijn je koersdoelen ..... en dat was het belangrijkste om te weten. :)

    mvg
    Zeer leerzaam elke dag. Waarvoor dank.
    Wijsheid achteraf is alleen wel jammer en alleen voor het archief nuttig.
    Hoe ziet de COG er morgen en maandag uit?
  8. forum rang 4 StoplossBurner 14 mei 2020 22:38
    Blij dat ik een keer goed gehandeld heb, want ging dik een maand geleden goed mis toen ik dacht dat de trade range 420-480 zou worden en ik een veel te grote positie had met een short met een SL van iets boven de 500 :-(. Inmiddels wat van verlies aan het terugknabbelen, blij dat ik vandaag shorts eruit heb gegooid, weliswaar niet op de dip, maar kan ze morgen voor minder terug kopen als er overnight geen gekke dingen gebeuren. Want denk nog steeds dat we binnen nu en 2 maanden terug naar de 420-480 gaan als VS en China het nog wat opzichtiger aan de stok krijgen en/of er in de VS (meerdere) oplevingen van het virus komen. En als die oplevingen er niet komen betekent dat ze in de VS zich dusdanig goed aan de social distancing houden dan de grote binnenlandse markt die op service gericht is toch echt voor een groot deel naar de klote gaat. Ik zie echt geen upside, op een hoge konijn truc van een werkend medicijn na (vaccin gaat sowieso veel te lang duren).
  9. [verwijderd] 14 mei 2020 22:38
    quote:

    Robin82 schreef op 14 mei 2020 22:20:

    Bedankt voor je uitleg ren,

    dus je kon toen de aex op ca 492 stond niks, want de put premie(s) had je al en gekochte deden maar paar tientjes..
    Precies, als ik tussentijds had gesloten had ik maar €20 gehad. Je moet dus echt wachten tot expiratie, dan is alle tijdswaarde eruit en krijg je absolute waarden. Winst had dan max €200 kunnen worden. Eén dag te vroeg getimed, nu wordt het niks meer...
902 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 46 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links