Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,800 18 apr 2024 17:35
  • +0,290 (+1,23%) Dagrange 23,560 - 23,960
  • 2.676.573 Gem. (3M) 2,4M

Arcelor Mittal mei 2020

1.289 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 65 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 bp5ah 14 mei 2020 10:47
    quote:

    Peter Markus schreef op 14 mei 2020 10:41:

    De emissie was op € 8.57 waarvoor grote partijen ze gekocht hebben.
    Waarschijnlijk shorters die dit aandeel naar beneden brengen en angst verspreiden bij de onwetende particuliere beleggers die met verlies aan het verkopen zijn.
    Gewoon vasthouden die handel voor de € 20+ die ik eind van het jaar verwacht mits de coronaverspreiding onder controle kan blijven.
    Gewoon houden, kopen of bijkopen.
    Onder de € 7 ga ik mijn vaste aantal verdubbelen voor een korte rit, waarmee ik mijn gemiddelde inkoopprijs naar beneden tracht te brengen.
    PM
    Beetje realistisch blijven €20 hier noemen. Vroeger had je hier ook van die forums aandelen die eerst €80 deden en die wel naar de €100 konden, eindigden als pennystock.

    Gewoon houden, kopen of bijkopen schrijf je. Traden moet je dan, bij beleggen hoort ook verliesnemen, als je dat niet doet wordt je een belegger met alleen maar verliezen in porto.
  2. forum rang 4 Kogovus 14 mei 2020 12:20
    BRUSSEL (AFN/BLOOMBERG) - De Europese Unie kan importheffingen gaan invoeren op staal uit Turkije omdat dit mogelijk goedkoop wordt gedumpt op de Europese markt. Brussel is bezig met onderzoek naar de praktijken.

    Het onderzoek volgt op een klacht van de Europese staalbranchevereniging over de import van Turks staal onder de kostprijs in Europa. De EU had eerder al importheffingen opgelegd op staal uit bijvoorbeeld China, Rusland en Oekraïne omdat dit werd gedumpt op de Europese markt, wat schadelijk is voor Europese staalfabrikanten als ArcelorMittal en Thyssenkrupp. Zij klagen al langer over goedkoop buitenlands staal op de Europese markt.

    De Europese Commissie heeft nu acht maanden de tijd om te beslissen over voorlopige importtarieven op Turks staal en veertien maanden om een besluit te nemen over definitieve heffingen, die doorgaans vijf jaar van kracht blijven.
  3. thesheepofwallstreet 14 mei 2020 12:45
    quote:

    thesheepofwallstreet schreef op 13 mei 2020 21:31:

    Waar moet ik beginnen?
    Ik ben jaren lang aandeelhouder geweest in dit bedrijf, denkende er rijkelijk beloond te voor worden. Niets is minder waar. Ik heb al mijn spaargeld erin gestopt en dat is zo goed als verdampt. Ik had heel veel vertrouwen in AM en haar management, maar het is niet gelukt. Nu ik de beurzen wereldwijd heb zien stijgen en AM alleen maar heb zien kloten heb ik mijn conclusies getrokken...

    Ik heb mijn aandelen na jaren verkocht, met zware verliezen(met alle gevolgen van dien). Maar ik voorzie een nog veeel lagere koers.

    Ik typ dit bericht met trillende handen. Niet alleen vanwege mijn besluit, maar ook vanwege alles wat ons te wachten staat. Onze economie staat op de rand van de afgrond(als we al niet aan het vallen zijn) en we gaan dit allemaal voelen.

    Jaren van bloed, zweet en tranen(vooral tranen) ga ik niet vergeten, al zou ik het heel graag willen. Mijn vertrouwen in dit management was verkeerd ingeschat en ik heb er voor geboet.

    Ik voel mij dankzij mijn slechte ervaring moreel verplicht om advies te geven over dit bedrijf.
    BLIJF HIER VANAF!!!
    of
    VERKOOP NU HET NOG KAN!

    Het is het niet waard om je zuur verdiende geld hierin te steken. De koers zal alleen nog maar lager gaan. Slecht management, China's staal dumpingen en de donkere, donkere wolken boven de economie zullen fataal worden. Ik ben serieus bang voor een faillisement.

    Dankje.

    Toch goed dat ik eruit ben gestapt. We gaan gewoon weer naar beneden.
  4. bodemvisser50 14 mei 2020 12:51
    Als er geen tweede Coronagolf komt zoveel te beter. Ik blijf met mijn 7.50 euro lekker zitten tot 12 euro, 6 maand een jaar of langer als het moet. Vele mensen worden nu al depri. We zullen er moeten mee leven, de markten hebben altijd gelijk. Komt goed. Maak me geen zorgen. goud als veilige haven is verleden tijd dus.
1.289 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 65 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links