Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Grand Old Lady

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 48
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

823 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 42 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 PietKeizer 12 mei 2020 22:51
    quote:

    beer56 schreef op 12 mei 2020 22:25:

    [...]haddock wandelende reclame voor kachelpoets zou nu niet meer kunnen
    haha.voltreffer, trouwens. in het, niet door mij aangehaalde, fragment heeft Haddock n hoofdrol. Samen met kapitein Allen.
    NB de hele episode is heel leerzaam voor vele posters hier.... of beter gezegd: zou dat kunnen zijn. Want twijfelzucht en besluiteloosheid zijn alhier deugden.... zoals ook innerlijk verzet tegen wijziging van attitude.
  2. Bubbletrader 12 mei 2020 22:54
    Ik zeg niet dat het gebeurt maar het kan wel, aex binnen een dag of drie 40-60 punten lager . Zal niet dr eerste keer zijn. De FED heeft de touwtjes in handen. Er zal veel afhangen van de futurres vannacht, als deze morgenochtend tussen 06.00 en 08.00 niet herstellen gaan we een bloedrode dag tegemoet. met een vervolg op donderdag. Het nieuws is niet al te best vanuit de USA v vandaag.
  3. Fundbuster 12 mei 2020 22:54
    Hm. Op de weekchart is er nog niks kapot, maar de kans dat die inverted hammer van twee weken terug zijn geldigheid behoudt is wel een stuk groter geworden. We komen aan die top vandaag exact 1000 punten tekort. Financials en real estate zouden de dalers aangevoerd hebben las ik.
    Leuk voor de beren hier, bloeien op als een woestijnplantje dat wat water gekregen heeft. Feli hoor mannen! Ik denk overigens wel dat dit morgen doorzet, als we de week boven de 500 uit gaan is het netjes. Vola 19% erbij op de dag is niet laf.
    Voor mij betekent het twee dingen: mijn RDS’en gaan onder water en ik mag de ontvangen callpremie houden. Schrale troost, de premie meegerekend heb ik ze op 14,98 dus dat wordt pijn lijden.

    Ik las bij Barron’s dat dit een reactie zou zijn op vrees dat de Fed niet genoeg gaat doen, met name het uitblijven van richtlijnen voor de toekomst zou een punt zijn. Nog niet gezien wat Powell gezegd heeft overigens. Nu is er een groot verschil tussen wat nodig is en wat de markt graag zou willen om zijn rabiate bullrun voort te kunnen zetten. If so, dan interpreteer ik de prijsactie van vandaag als een heel brutale poging om de Fed af te persen. Daar zijn we binnen drie dagen achter: zitten we vrijdag weer parmantig bij 24,5K Dow dan was deze aanname juist. De Fed doet namelijk wél genoeg, het financieren van de Porsches van een zooitje verwende kutblagen met stropdassen behoort niet tot het takenpakket van de Centrale Bank.
    Wel te rusten iedereen, droomt uw vochtige berendromen. Ik hou mijn angszweet nog even bij me.

  4. [verwijderd] 12 mei 2020 23:02
    quote:

    PietKeizer schreef op 12 mei 2020 22:51:

    [...]haha.voltreffer, trouwens. in het, niet door mij aangehaalde, fragment heeft Haddock n hoofdrol. Samen met kapitein Allen.
    NB de hele episode is heel leerzaam voor vele posters hier.... of beter gezegd: zou dat kunnen zijn. Want twijfelzucht en besluiteloosheid zijn alhier deugden.... zoals ook innerlijk verzet tegen wijziging van attitude.
    ja de fles ,14 jaar geleden gestopt had daarvoor dezelfde strijd als mijn stripheld ,daarna nooit meer ,je kan alleen veranderen als je het zelf wil
  5. forum rang 6 shortie 12 mei 2020 23:02
    Kunnen nu wel weer gaan stijgen maar iedereen weet ook wel dat er dan simpelweg alleen maar weer lucht bijgepompt wordt in deze totaal zinloze stijging van de afgelopen paar weken... totaal 0,0 fundament voor die koersstijgingen.
    De allerlaatste GAP op de NQ die nog open stond is nu keurig gesloten.... mooi moment om normale pricing op te gaan zoeken. Wanneer sentiment nu daadwerkelijk gaat draaien kan het wel weer flink nasty gaan worden in de komende weken. Zoals ik al eerder aangaf kunnen we dan mogelijk weer een abonnement van 3-4-5% dagdalingen tegemoet gaan zien....
    Eén daling maakt nog geen zomer dus eerst komende dagen maar eens afwachten en je weet het.... $ell in may and....

    Stay safe!!
  6. [verwijderd] 12 mei 2020 23:04
    quote:

    Call me Put schreef op 11 mei 2020 19:53:

    @d,aandelen. Om nog even terug te komen op het vaccin probleem, dat er volgens mij voorlopig nog niet is!
    Ik ben niet de enige die er zo over denkt, hieronder de reactie van een bevriende longarts. Na enig aandringen heeft hij toch zijn visie op YT gezet, snel bekijken voor dat het weer verwijderd wordt.

    Er worden hele vreemde spelletjes met ons gespeeld, net zoals op de beurzen

    Deel dit met zoveel mogelijk mensen!

    www.youtube.com/watch?v=7-WXIpPRAD8
    lol zie dit nu pas
    wat een onnozelaar

    ook al zo'n alu hoedje
    wel een opleiding maar niet in staat tot helder denken

    hoop voor hem dat zijn filmpje verwijderd wordt :)

    enne.. mag ik 8 minuten van mijn leven terug
    kan ik ze weer in de beurs stoppen :)
  7. [verwijderd] 12 mei 2020 23:08
    Facebook to pay $52M to its content moderators with PTSD

    mei 12, 2020 10:41p.m. CEST

    American social media and technology company Facebook Inc. said on Tuesday it will pay $52 million to its content moderators who have started to experience PTSD symptoms while working for the company. According to The Verge, over 11,000 content moderators developed depression, different addictions and other mental health issues while moderating content.

    The preliminary settlement covers moderators in Arizona, Texas, Florida and California from 2015, and every one of them should be paid at least $1,000. Others could get up to $50,000 in damages.

    Facebook CEO Mark Zuckerberg confirmed the company’s "effectiveness has certainly been impacted by having less human review during Covid-19, and we do unfortunately expect to make more mistakes until we're able to ramp everything back up."

  8. Bubbletrader 12 mei 2020 23:09
    Het zal mij een worst zijn of de beurzen dalen of stijgen maar één ding is zeker: de koersen in de US zijn volslagen losgezongen van de economische realiteit. Het beleid van Centrale Banken is volledig ontspoort en dat weet men ook. Er is geen redden meer aan na ruim 10 jaar wanbeleid. Dit kan overigens nog heel lang doorgaan, kijk naar Japan. De beleidsmakers die moeten zorgen voor financiële stabiliteit en rust maken er een onvoorstelbare puinhoop van en de gemiddelde burger snapt er niets van.
    Succes met traden morgen.
823 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 42 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links