Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nasdaq flirt met all-time highs

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

963 Posts
Pagina: «« 1 ... 44 45 46 47 48 49 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. One_Million_Euro_Man 10 mei 2020 23:37
    quote:

    Patmania schreef op 10 mei 2020 22:00:

    [...]

    stof tot nadenken. Dank je.
    De 61.8 heb ik nu exact op 2930.12. Closing futures was op 2.928.5. Als sluiting boven is dan is 78.6 een volgende stap. Rond 2.944 ligt ook de top van 2018. Rond 2.990 ligt de MA200. BB vernauwen zich. Er komt een beweging aan.
    Ik hoop echt dat er eens een keer richting gekozen wordt. Dat zijwaarts gedoe is niks voor mij ;-)
  2. forum rang 6 d' Aandelen ' 10 mei 2020 23:51
    Goedenavond,

    wanneer ik de trend bij de S&P bekijk vanaf 10 min tot een dag zie ik een opgaande trend, op de 5 min grafiek krijg je te veel ruis en is de richting niet zo duidelijk, geldt ook voor de Nasdaq.

    Die dagelijkse bewegingen naar beneden is leuk voor daghandel maar je zou maar op 23 maart zijn ingestapt dan S&P van 8620 naar 9200 en afhankelijk van instrument micro, mini of full future 580 * 5, 50 0f 500 toch leuk in anderhalve maand tijd met 1 positie.
  3. [verwijderd] 10 mei 2020 23:54
    quote:

    MrBullwhip schreef op 10 mei 2020 23:07:

    [...]Bijv. 100 aandelen nu kopen (heb 15,30 betaald), 2 c sep20 17 voor ~ 1,- en -3p dec20 15 voor ~2,-

    Dan zit je 300 delta's long zonder bescherming naar beneden, hooguit een hele kleine vola bescherming voor de calls. Dus bij een daling word je gelijk geraakt.

    Je gaat uit van een (lichte) stijging van het aandeel, dat is het doel van de strategie. Dan zou ik het al logischer vinden om 300 aandelen te kopen en daarop licht otm dec calls te schrijven. Dan heb je wat bescherming naar beneden en je verdient bij zijwaarts koersverloop. Bovendien hoef je bij een kleine stijging niet meteen te leveren.
    Maar ben geen optieprof. Die hebben wellicht nog een toevoeging voor jouw doel.
  4. [verwijderd] 11 mei 2020 00:12
    quote:

    Guuster schreef op 10 mei 2020 23:44:

    Was vandaag in de appie. Ben zo snel mogelijk er weer uit gegaan. Alles liep langs en over elkaar heen. Wat een idioten. In/uitgang van een meter breed. Alles schuurt langs elkaar heen.
    Die tweede golf gaat komen.
    Ja op zeker. Volgens Louis van Gaal zijn wij Nederlanders niet gedisciplineerd genoeg. Hij vergeleek het met voetbal. Als je kampioen bent geworden (het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames is goed gedaald) dan moet je het volgende seizoen er extra energie in steken om de spelers gedisciplineerd te houden ,(wij nu na versoepelen maatregelen). Dat doet ons kabinet niet. Laat het aan de burger over om in te vullen. Niet of niet streng genoeg handhaven.... te slap allemaal.

    Ondertussen zie ik een kleur die mij wel aanstaat... rood. Daar ga ik nog even 5 minuten van genieten. Als ik morgen wakker word zal het wel weer groen zijn maar dan heb ik toch nog even genoten... slaap lekker allemaal
  5. forum rang 6 d' Aandelen ' 11 mei 2020 07:40
    Goedemorgen,

    Gisteren de tijd genomen om de laatste documentaire van Michael Moore " Planet of the humans "te bekijken.

    Een docu die laat zien dat de zucht naar steeds meer miljarden voor de toch al megalomane rijkdom die een groot aantal miljardairs nu al hebben onze planeet in een ijltempo aan het verwoesten zijn.

    Onder het mom van groene energie worden in Amerika een heel groot aantal bio energie centrales gebouwd waarvoor dagelijks enorm veel bomen worden gekapt om vervolgens te verbranden.

    Ook in Nederland en veel andere landen wordt op grote schaal vermalen houtsnippers geïmporteerd om te verbranden in onze bio centrales ondanks het feit dat houtverbranding nog meer CO2 uitstoot dan kolen.

    Ondanks de miljarden die er zijn gestoken in het bouwen van bio energie centrales moet dit onmiddellijk stoppen, 90 % van de Nederlanders begrijpt inmiddels dat het vernietigen van bossen en oerwoud desastreus is voor het klimaat omdat je hiermee komt aan de longen van de planeet, vergelijk het maar met longkanker bij de mens.
  6. [verwijderd] 11 mei 2020 07:41

    China under pressure to write off loans as countries struggle to repay debt during coronavirus crisis

    China’s purchases of US goods will fall way short of ‘phase one’ trade deal due to the coronavirus, says think tank

    Coronavirus live updates: South Korea warns of second wave of infections as cases tick up

    De ""goed" nieuws show draait weer op volle toeren. Geen reden om ons zorgen te maken.... de beurzen weer groen. Eigenlijk heel triest dit....
  7. [verwijderd] 11 mei 2020 07:58
    Ik weet dat we niet stijgen op de nieuwsberichten die ons bereiken. Het is puur ta en stimulans door centrale banken. I know. Maar al het nieuws wat ons nu bereikt zal straks wel leiden tot een daling. Inmiddels worden de gevolgen van de spanningen tussen China en VS ook al zichtbaar. Apple die 1/5 Van de productie i phone naar India verschuift, het bericht dat Chinese investeringen in vs tot laagste niveau zakt sinds 2009.... al deze berichten incl het weer oplaaien van het virus zullen vroeg of laat wel als redenen worden aangevoerd voor een eventuele daling. De vraag is alleen wanneer...
963 Posts
Pagina: «« 1 ... 44 45 46 47 48 49 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links