Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Europese beurzen houden winsten vast

Lees over dit aandeel ook

  1. 11:00 ASMI zet AEX hoger
  2. 09:30 ASMI zorgt voor goede start AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. bv Bernhard 7 mei 2020 17:27
    quote:

    Studentenrekening schreef op 7 mei 2020 17:00:

    [...]

    Het nieuws van vandaag is gepubliceerd. Of denk je dat de beurzen in Europa nog gaan klappen o.b.v. vrees voor de cijfers van Galapagos?
    Dan zou ik eerder denken uit vrees voor de cijfers van ING.

    Maar het lijkt niet meer te gaan gebeuren. Laatste weken regelmatig nog zo'n sell off gezien aan het eind van de dag, maar vandaag gaat zowaar de andere kant op..

  2. Dwang Buis 7 mei 2020 17:43
    Al het negatieve nieuws is ondertussen wel ingeprijsd. Ik verwacht de komende 2 maanden geen grote daling, eerder een lichte stijging, maar ook niet zo heel krachtig meer. Het zal afhangen van de Q2 cijfers in juli in combinatie met de wereldwijde maatregelen op dat moment. De Q2 cijfers zullen slecht zijn, maar als de maatregelen nog maar heel beperkt zijn dan gaan we hard omhoog. Alleen in geval van weer strengere maatregelen zal de combinatie met de Q2 een flinke duikeling tot gevolg hebben. De komende 2 maanden blijft het volgens mij dus wat pingpongen zonder enorm grote uitschieters.
  3. Pavlov44 7 mei 2020 18:24
    Toch vind ik het onmogelijk te begrijpen dat er over de meest ernstige recessie sinds de Great Depression gesproken wordt, en de beurzen zijn hersteld naar bijna all time high. Ik bedoel, een recessie, het woord zegt het al, is een langere periode van economische moeilijkheid. Iedereen weet inmiddels dat het geen V herstel is/wordt. Je kunt ook aan zien komen dat er wel degelijk veel mensen en bedrijven in financiele problemen gaan komen. Dat is namelijk ook inherent aan een recessie, inherent aan als mensen hun baan kwijtraken, etc. Dat het allemaal al ingeprijsd is is zo'n slap gelul. Als over 3 maanden de cijfers binnenkomen dat er inderdaad flinke problemen zijn en de beurzen gaan dan alsnog hard omlaag, dan zeg ik, had je dat niet aan zien komen dan. Maar de beurs doet toch wat 'ie wil, irrationeel en helemaal met de zwaar verstorende factoren van centrale bank beleid plus god weet wie er allemaal zit te stutten met welke belangen dan ook. Het is of een recessie en lagere koersen, of er komt geen recessie en de koersen stijgen. Zoals Peter R De Vries altijd zei: "want iemand spreekt hier niet de waarheid".

    En vwb die olieprijs, ook dat begrijp ik niet. Het opslagprobleem is nog steeds even acuut als 2 weken geleden. Het is nu nog 14 dagen tot de volgende expiratie. Als zometeen blijkt dat alles nog steeds vol zit, wat je nu al kan zien, dan wil uiteindelijk toch alsnog iedereen van die futurecontracten af, en gaat de koers toch opnieuw onder nul? En dan weer mekkeren dat de beurs altijd gelijk heeft zogenaamd. Uitslagen van +25 naar -40 slaan echt helemaal nergens op.
  4. [verwijderd] 7 mei 2020 20:18
    Als er geen tech sector werd verhandeld zouden de beurzen nu staan waar ze "horen". Meeste overige sectoren staan allemaal flink de min YTD. Het feit dat goud niet geëxplodeerd is, zegt mij dus dat tech het nieuwe goud is. Mensen zijn veel in huis dus inkomsten gegarandeerd en als het bedrijf in problemen komt is er nog altijd gratis geld van de Fed. Of ja op zijn hoogst tegen minder dan 1% rente te lenen.

    Een grote bubbel. MSFT, GOOG en AAPL op 2-3 PEG ratios. AMZN op 80 PE. SHOP op 70 keer sales.

    Ik dacht dat we geleerd hadden van de bubbel in 2000?
  5. boomer92 8 mei 2020 01:27
    quote:

    Rogier1 schreef op 7 mei 2020 19:05:

    Een grote poppenkast deze opgeblazen beurzen om maar te zwijgen van die schrijnende roze wolk berichten, dat het allemaal zo goed zou gaan, en het gevaar van deze fake show onder een hele grote steen proppen.

    waar zie jij die roze wolk berichten dan ???? ik lees toch allemaal slechte nieuws !! dat is allang in geprijsd !! dus up ,up , tja short gaan is zo dom . vraag fv maar eens wat het oplevert ,niks
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

877,92 15:57
+3,13 +0,36%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links