Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gilead Sciences OTC:GILD.Q, US3755581036

  • 67,080 24 apr 2024 22:00
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 460 Gem. (3M) 7,2M

Forum Gilead geopend

874 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 MisterBlues 2 mei 2020 11:29
    quote:

    Ralph01A schreef op 2 mei 2020 10:39:

    Aardige post op ander forum

    For all those who are worried about pricing and revenue,

    1. CEO told to donate 1M+ which will come down to 100 K - 200 K

    Dit is zo hopeloos dom. Appels en peren, logische inconsistentie.

    Voornaamste kritiek: Remdesivir werkt niet of nauwelijks. Daarom moet er wat anders spelen.
  2. forum rang 5 Endless 2 mei 2020 16:42
    EU-waakhond kijkt extra snel naar goedkeuring remdesivir tegen corona
    Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is donderdag een versnelde evaluatie gestart van onderzoeksgegevens van het middel remdesivir. De behandeling van coronapatiënten met dat antivirale middel werd vrijdag goedgekeurd door de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit (FDA) en ook in Europese landen lopen er verschillende onderzoeken naar het middel.
  3. Ralph01A 3 mei 2020 20:11
    Price Watcher: Remdesivir should cost $ 4,500 per patient

    The Institute for Clinical and Economic Review (ICER), a non-governmental organization that analyzes drug prices and makes recommendations, first proposed a potential price for remdesivir: the initial ICER-COVID model suggests a price of approximately $4,500 per treatment course, based on the assumption of mortality benefit from the findings from the ACCT study using a 10-day treatment course.

    Dit jaar wil gilead 1 miljoen treatments produceren dus alleen dat zou al 4,5 miljard opleveren.en als ze via licensinv ook andere partijen laten produceren wellicht nog wel meer. Meerjarig is natuurlijk afhankelijk van hoe snel er een vaccin of eventuele andere meer effectieve treatments komen. Maar ook in dat geval zou het maar zo kunnen dat landen toch een voorraad remdesivir aanleggen ook voor evt nieuwe virusziektes.
  4. Ralph01A 3 mei 2020 20:14
    The Swedish Medical Products Agency's infection department director, Charlotta Bergqvist, told Swedish broadcaster TV4 that the introduction of remdesivir with is now being studied with a high priority within the EU and a decision may be reached in a few days.

    www.bostonglobe.com/2020/05/03/busine...
  5. Tuut 4 mei 2020 11:10
    eu.usatoday.com/story/money/business/...

    Remedivir voor behandeling met coronavirus komt deze week in ziekenhuizen aan, zegt de CEO van Gilead
    Mike Snider USA VANDAAG
    Gepubliceerd 13:00 EDT 3 mei 2020

    Remdesivir, de eerste mogelijke wetenschappelijk bewezen behandeling voor het bestrijden van COVID-19, zal de komende week beschikbaar komen voor Amerikaanse ziekenhuizen, zegt de CEO van het biotechbedrijf dat het medicijn produceert.

    Daniel O'Day, CEO en voorzitter van Gilead Sciences, zorgde zondag voor de update over het CBS News-programma "Face the Nation". Hij zei dat het bedrijf met het hoofdkantoor in Foster City, Californië, 1,5 miljoen flesjes had geschonken aan de Amerikaanse regering, genoeg om 150.000 tot 200.000 patiënten te behandelen.

    Federale gezondheidsfunctionarissen zullen het medicijn uitgeven 'op basis van zaken als ICU-bedden, waar het verloop van de epidemie in de Verenigde Staten plaatsvindt', zei O'Day. "Ze zullen begin deze week beginnen met het verzenden van tienduizenden behandelingscursussen en die aanpassen als de epidemie verschuift en evolueert in verschillende steden."

    Warren Buffett: Beleggers moeten 'wedden op Amerika', aandelen kopen voor winst op lange termijn

    Week van de waardering van leraren: waar leraren gratis eten en kortingen krijgen van 4 tot 8 mei

    Vorige week ontdekten vroege resultaten van een wereldwijde studie uitgevoerd door het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases dat patiënten die het experimentele medicijn remdesivir kregen sneller herstelden en minder kans hadden om te overlijden. Patiënten die remdesivir kregen, hadden een 31% snellere hersteltijd dan degenen die een placebo kregen, zo bleek uit de studie. Er zijn aanwijzingen dat het sterftecijfer lager was bij degenen die het medicijn kregen, maar het was niet zo statistisch significant, zeggen onderzoekers.

    Hoewel het geen 'knock-out' was, zei hoofdcommissaris van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, dat de studieresultaten "een zeer belangrijke proof of concept" waren.

    President Donald Trump voegde de testresultaten toe: 'Maar zeker. . . het is een positieve, het is een zeer positieve gebeurtenis. '

    Gilead zei dat het de productie aan het opvoeren was en streeft ernaar om eind mei meer dan 140.000 behandelingscursussen te hebben, meer dan 500.000 in oktober en meer dan 1 miljoen in december.

    Het bedrijf probeert ook andere toedieningsmethoden voor het medicijn te ontwikkelen, dat wordt gegeven via een infuus en een enzym blokkeert dat het virus gebruikt om zijn genetisch materiaal te kopiëren. Gilead hoopt een injectie te ontwikkelen die buiten het ziekenhuis kan worden gegeven 'of mogelijk een geïnhaleerde versie', zei O'Day.

    "Dit geneesmiddel is niet geschikt voor orale toediening vanwege de manier waarop het wordt gemetaboliseerd, maar er zijn manieren waarop we mogelijk naar formuleringen kunnen kijken die ons naar eerdere patiënten en patiënten buiten de ziekenhuisomgeving zouden brengen," zei hij.

    Bijdragen: Elizabeth Weise van USA TODAY; The Associated Press
    Gepubliceerd 13:00 EDT 3 mei 2020
  6. [verwijderd] 5 mei 2020 22:02
    quote:

    FatCool schreef op 30 april 2020 19:17:

    Trump zou en moest een medicijn hebben. Fauci doet al dan niet uit lijfsbehoud mee en verloochend daarmee de hele medische wetenschap. Het is ronduit beschamend.

    Gilead zit er mooi mee. De resultaten zijn onder de maat. O'Day kan niet blij zijn als hij ook maar een beetje de eerlijkheid van Van de Stolpe in zich heeft. Eigenlijk een onmogelijke situatie.
    www.startribune.com/scientist-says-he...

    fc
874 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Aantrekkelijk gewaardeerd Gilead is niet issue-vrij

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links