Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Sterke aandelen (II)

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 78
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

566 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 29 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Fundbuster 5 mei 2020 22:07
    Het zit hem in het uit-faseren van de Task Force. Primaten vs de Humanen 1-0. Het besluit om levens te ruilen voor economische heropleving krijgt hiermee gestalte. En je kunt daar een man of drie, vier hoofdelijk verantwoordelijk voor houden. Ik ga ze hier niet noemen, die kunnen jullie zelf ook wel verzinnen. Vooruit, ik noem er twee: Pompeo en Navarro.
    Jullie zijn te vroeg. Ik snap trouwens bij God niet waarom jullie staan te likkebaarden bij de gedachte aan de ineenstorting van het kapitalisme. Snap eens dat dit jou persoonlijk gaat raken? Als je géén hypotheekvrij huisje in Fryslân met een stukkie grond hebt ben je namelijk onwijs de lul als jouw vochtige droom van een knuistje vol Euro’s uitkomt. Geduld, Q2 moet zichtbaar zijn voor het zover komt. Juli-augustus dus.

    Punt twee: ik zie hier rellen en gewelddadigheden voorbereid worden, en een héél ondemocratische verkiezing. Sta ik nou werkelijk alleen in het gevoel dat hier machten afwerken op een revival van het Nationaalsocialisme? 2.0? De bende bavianen die het nu voor het zeggen heeft doet er in ieder geval wel heel hard zijn best voor!

    Ik heb sinds 2016 gestaan waar jullie nu staan. Minstens Beer en RJD zouden zich dat misschien kunnen herinneren. Heeft (voor mij dan) heel veel geld gekost. Iedere bearish engulfing wist ik het zeker: nú was het afgelopen! Jaja, waarvan akte. Fazit:

    Do. Not. Fight. The. Fed!
566 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 29 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links