Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,714 17 apr 2024 17:35
  • +0,084 (+13,33%) Dagrange 0,631 - 0,754
  • 933.634 Gem. (3M) 131,4K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.297 Posts
Pagina: «« 1 ... 832 833 834 835 836 ... 3515 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dag Trader 1 mei 2020 17:49
    ik ga niet over begrijpend lezen beginnen, want dat zou de illusie wekken dat ik altijd alles goed zou interpreteren, maar dat doe ik niet altijd....

    als je in het PB van de 29e kijkt:

    This figure includes
    1. the contracted minimum amount of test orders from the recently signed supply agreement with the UK’s
    Department of Health and Social Care and
    2. initial orders received to date from the collaboration with AstraZeneca, GSK and the University of Cambridge.

    uit PB van de 27e
    "Novacyt has initially committed to supply 288,000 tests per week to the DHSC " zegt dat iets over het contract-minimum?
    Ik vertaal het als bereid zijn te produceren. En daar zullen ze voorzichtig mee zijn, ze hebben zoveel te verdelen/alloceren.
    Een minimum zal er zijn, maar wat dat is...
    Wij zien het contract niet, ik zou het niet weten.

    1. en 2. weten we wat mij betreft gewoon niet, we kennen de contracten niet en we weten het aantal van de 1e orders niet,
    dus ik kan ook geen conclusies trekken over een prijs dan wel marges....

    Ik hou vast aan productie van 4 miljoen in mei, daarna 8 miljoen per maand, en zoals in pb van de 27e:
    uitbreiding, nu 6 contracct manufacturers, met "the flexibility to scaleup its manufacturing outputs beyond eight million tests per month when necessary."

    En iets uit de hoge hoed vanuit de US zou fijn zijn..
    Thermo Fisher gaat de productie uitbreiden van 5 naar 10 miljoen tests per week...
    Wie weet....
  2. [verwijderd] 1 mei 2020 18:02
    quote:

    Dag Trader schreef op 1 mei 2020 17:49:

    Thermo Fisher gaat de productie uitbreiden van 5 naar 10 miljoen tests per week...
    Wie weet....
    dat wordt idd meer en meer gesuggereerd:

    #NCYT are still only 1 of 4 approved WHO tests. If you want the whole world as your market place you need to be WHO approved. The others are all multi-billion companies. ThermoFisher aren't on that list, now how could they get on that list - OEM with NCYT perchance

  3. forum rang 7 trab33 1 mei 2020 18:17
    @ day trader ,je bent al verschillende keren over iets begonnen wat je niet wilde maar het is blijkbaar sterker dan uwzelf
    je blijft vermoeiend
    wat 1 en 2 betreft kan ik u helpen
    het contract minimum is 288.000 testers per week en dat voor 6 maanden met een optie voor langer
    die optie hebben ze niet meegerekend in de omzet en orders die ze al tot nu toe hebben die 288000 per week wel + alle andere bestellingen afgesloten voor 28 april
    samen goed voor 103 miljoen euro bruto

    en als je uitgaat van aantal geproduceerde testers per maand kan ik u ook helpen
    een omzet en orders van 103 miljoen euro = 7.500.000 testers + alle testers die ze al verkocht hebben en besteld geweest zijn voor 28 april
  4. zafira tourer 1 mei 2020 18:43
    quote:

    STIBLA schreef op 1 mei 2020 15:23:

    Waarom? Eens er een vaccin is dat volledig passé.... en is dit niet meer dan een gewone griep! Testen ze daar nog op? Nee toch.... dan is het gewoon iedereen patat spuit in de arm en niks meer aan de hand. Natuurlijk hoe langer een vaccin uitblijft hoe beter voor Novacyt maar van mij mag het er morgen zijn zodat deze hel snel voorbij is.
    op griep testen ze ook nog hoor,
    ik ben vorig jaar ziek geweest, en met een test wees het uit dat het gripe was, dus ga er hier ook vanuit.
  5. Bailey-Leah 1 mei 2020 18:44
    quote:

    WM77 schreef op 1 mei 2020 12:41:

    [...]

    De UK deal is voor minimaal 6 maanden volgens het persbericht. En in de 103 miljoen omzet zit de minimale verplichte afname (ook volgens persbericht), naar mijn mening dus voor 6 maanden (26*288.000 = ongeveer 7.5 miljoen). €103 miljoen - €7,5 miljoen (als dit bedrag in een keer getort is = het bedrag dat de waarde vertegenwoordigd van de overige orders en dergelijke.
    Dit zou betekenen dat er inderdaad of prijsdruk is[b] dat vermoeden heb ik ook en al meerdere malen aangegeven op dit forum
    of dat er geen andere contracten zijn afgesloten. denk je echt dat een beursgenoteerd bedrijf met voorbedachte rade op deze manier verkeerde informatie de wereld inbrengt? En gezien de grote tekorten in testen dat overal genoemd wordt zou ik wel contracten verwachten.

    Dit sluit echter niet uit dat er in mei en volgende maanden genoeg bestellingen worden gedaan die de omzet nog significant te verhogen.

    Ik heb mijn positie na het laatste persbericht gehalveerd, maar ik hou de resterende positie voorlopig aan aangezien ik niet verwacht dat de productie verdubbeld wordt als er geen indicatie voor verkopen zou zijn.
  6. forum rang 5 Louis7 1 mei 2020 19:59
    Coronavirus: Hancock's eerbetoon aan laboratorium-, farmaceutische en logistieke bedrijven voor het testen van capaciteit.
    1 mei 2020

    Gezondheidssecretaris Matt Hancock bracht vrijdag hulde aan bedrijven in de privésector voor het helpen opbouwen van de Britse coronavirus-testcapaciteit, en noemde het "een van de grootste nationale mobilisaties die we hebben gezien".

    Deloitte, Amazon ( AMZN ), AstraZeneca ( AZN ) en GlaxoSmithKline ( GSK ) behoorden tot de bedrijven die Hancock bedankte voor hun bijdrage aan het helpen van het land bij het aanpakken van de pandemie.

    Zijn opmerkingen kwamen nadat de regering had aangekondigd dat er op donderdag (30 april) meer dan 122.000 tests zijn uitgevoerd, waarmee de doelstelling van de regering van 100.000 werd overschreden.

    We brachten de beste ambtenaren, de beste koppen uit de particuliere sector, de beste wetenschappers, de beste laboratoriumtechnici en de beste van de strijdkrachten bij elkaar", zei Hancock, en merkte op dat het VK tijdens het de crisis.

    “Het stellen van rekbare, ambitieuze doelen in een crisis heeft een galvanisch effect op alle betrokkenen. Het is een missie ', zei hij tijdens de dagelijkse coronavirusbriefing van de regering.

    Hancock zei dat het VK de capaciteit van de labs van de National Health Service (NHS) en Public Health England (PHE) had verdubbeld en drie gloednieuwe 'megalabs' had gecreëerd om de miljoenen testresultaten te analyseren.

    "Als we niet zo brutaal waren geweest, als we een veiliger en gemakkelijker pad hadden gekozen, kan ik gewoon niet zien hoe we de [test] capaciteit zouden hebben opgebouwd die we nodig hebben," zei Hancock.

    “In een paar korte weken hebben we een nieuwe test voor het virus in PHE gemaakt, een netwerk van regionale testcentra gebouwd, we hebben een hele reeks mobiele testeenheden op de weg gezet en thuistestkits gemaakt, dus als u kunt niet bij de test komen, wij kunnen de test bij u krijgen. '

    "Zoveel mensen hebben een rol gespeeld in dit werk", zei hij, en hij vestigde de aandacht op Britse diagnostische bedrijven zoals Randox, Oxford Nanopore, Medical Wire, DNANudge en Samba.

    Hij zei dat logistieke bedrijven zoals de Royal Mail ( RMG.L ) en Yodel "ons deze week uit een echt gat hebben gehaald ".

    Hancock bedankte verder Deloitte en Boots, die de drive-through-centra in het VK hebben geleverd, evenals AstraZeneca, GlaxoSmithKline en Novacyt ( NCYT.L ), wiens labs volgende week in gebruik zullen worden genomen.

    "Het was niet alleen een nationale inspanning", zei Hancock, verwijzend naar Amerikaanse bedrijven zoals Thermo Fisher ( TMO ), Hallogic, Abbott ( ABT ) en Amazon, het Duitse Qiagen ( QIA.DE ) en Roche ( RO.SW ) uit Zwitserland.

    'Zo hebben we het gedaan. Omdat iedereen met vastberadenheid en vastberadenheid samenwerkte om een ??gemeenschappelijk doel te bereiken en ze bloeiden omdat het team een ??diversiteit aan perspectieven, achtergronden bevatte - en kritisch een diversiteit aan gedachten, ”zei hij.

    Een totaal van 27.510 mensen waren overleden na donderdag positief getest te zijn op coronavirus in het VK vanaf 17.00 uur, zei Hancock, een stijging van 739 op 26.771 op woensdag.
    (Vertaald door Google Translate)

    uk.finance.yahoo.com/news/coronavirus...
  7. forum rang 5 Louis7 1 mei 2020 20:19
    quote:

    Gaanmetdiebanaan schreef op 1 mei 2020 20:09:

    sowieso ere wie ere toekomt. niet alleen voor ons goed dat het bedrijf eens bij naam genoemd wordt, ook wel voor het hardwerkend personeel/staff. "Novasaaid" klinkt wel wat weird voor een Frans bedrijf :-)
    Het is een Frans-Engels bedrijf ;-))
70.297 Posts
Pagina: «« 1 ... 832 833 834 835 836 ... 3515 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links