Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Intrasense PSE:ALINS.FR, FR0011179886

  • 0,325 24 apr 2024 10:31
  • -0,001 (-0,31%) Dagrange 0,319 - 0,336
  • 3.430

Forum Intrasense SA geopend

1.867 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 94 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. drulletje drie 16 april 2020 15:15
    quote:

    poil-1 schreef op 16 april 2020 15:11:

    Kan wel eens de hoogste omzet gaan worden van de afgelopen dagen
    10,5 miljoen.
    Opnieuw een superdag!
    Groet, poil
    Als je bedenkt dat er 19 miljoen uitstaan en de free float alleen maar kleiner aan het worden is dan hebben we niet veel nodig om een mooie squeeze mee te gaan maken!
  2. [verwijderd] 16 april 2020 15:31
    Intrasense: SPECIALIST afbeeldingsscanner Intrasense VERBETERING VAN HET PROTOCOL Covid-19
    Vandaag 15:03

    (BFM News) - Montpellier Het bedrijf zal vrijdag zorgen voor beoefenaars van een nieuwe versie van het protocol te lezen medische beeldvorming zetten gewijd aan de coronavirusepidemie. Deze applicatie analyseert scannerbeelden (referentie-examen) om de ziekte te diagnosticeren of om precies te verifiëren hoe patiënten reageren op experimentele behandelingen tijdens klinische onderzoeken. Sinds het begin van het jaar meer dan zes keer vermenigvuldigd, steeg de prijs van Intrasense donderdag opnieuw met 24%.

    Het gebruik van een borstscanner om patiënten met een vermoedelijke of bevestigde Covid-19 te controleren, evenals patiënten met tekenen van klinische verslechtering (kortademigheid, desaturatie, enz.) Die ziekenhuisopname vereisen, is het standaardonderzoek tegen de e epidemie zoals aanbevolen door de grote internationale geleerde genootschappen - zowel de Franse Vereniging voor Radiologie als het American College of Radiology -. En het is om het onderzoek en de interpretatie van CT-beelden te vergemakkelijken die Intrasense heeft ontwikkeld, op de Myrian XP-Lung pulmonaire applicatie, een specifiek Covid-19 protocol dat screening, analyse van de pathologische fase alsook klinische evolutie, bijvoorbeeld het automatisch meten van de mate van

    LEES OOK
    Creëer en beheer uw virtuele portemonnee
    INTRASENSE: deze (zeldzame) waarden die stijgen dankzij het coronavirus op de Parijse effectenbeurs
    Ondanks de crash zijn deze aandelen verdubbeld in waarde (en soms veel meer)
    Nadat eind maart een eerste versie van het protocol gratis ter beschikking was gesteld, maakte Intrasense donderdag bekend dat de Amerikaanse Food and Drug Administration een nieuwe versie heeft goedgekeurd die vrijdag wordt gelanceerd. Europese goedkeuring (CE-markering) wordt verwacht "in de komende dagen". Deze autorisaties plaatsen de nieuwe versie van het protocol in de categorie medische hulpmiddelen, legt Intrasense uit, wat een nog breder gebruik van screening voor diagnose en grootschalige therapeutische onderzoeken mogelijk maakt in de zoektocht naar een effectieve behandeling tegen het virus.

    Al 280 licentieverzoeken
    Het in 2004 opgerichte bedrijf geeft aan dat het sinds het begin van de operatie meer dan 280 licentieaanvragen heeft ontvangen, en veel positieve feedback van beoefenaars met verzoeken om ontwikkeling en samenwerking, in Frankrijk en in het buitenland. "Dankzij de flexibiliteit van het Myrian-platform en de Myrian Studio-aanpak, kon het nieuwe speciale Covid-19-protocol binnen enkele weken worden ontwikkeld en de verbeteringen waarmee binnen enkele dagen rekening werd gehouden, tonen het vermogen van het bedrijf aan om wees uiterst wendbaar in het licht van nieuwe behoeften ', zei de groep in een persbericht.

    "We zijn trots op wat er in zo'n korte tijd door onze teams is bereikt en ik wil alle radiologen die ons hebben geholpen met het bouwen van deze nieuwe versie hartelijk bedanken, vooral in Frankrijk en Italië. Zonder hen was het niet mogelijk geweest. mogelijk is geweest ", voegt directeur Nicolas Reymond toe.

    Volgens de beschrijving van Intrasense brengt deze tweede versie van de oplossing veel nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om het beschikbare volume voor de rechterlong en de linkerlong afzonderlijk te meten. De "drempelwaarde" is ook verbeterd en wordt nog preciezer, waardoor, na berekening van het longvolume, "drempel" kan worden bepaald en het percentage laesies van het type "frosted glas" en van het type "condensatie" kan worden gedefinieerd. Het protocol biedt clinici dus een algemeen longvolume, het totale volume van laesies en de details per type (matglas, condensatie, enz.), Wat een nauwkeurige kwantificering van longschade mogelijk maakt en automatisch een volledig rapport genereert in overeenstemming met de aanbevelingen van radiologiebedrijven.

    De loop van
    "Onze teams zijn volledig gemobiliseerd over dit onderwerp om onze gebruikers, in de frontlinie in deze strijd tegen de epidemie, te helpen profiteren van de beste instrumenten voor patiëntenzorg. Het is onze missie om hen hierbij de beste ondersteuning te bieden periode, waardoor deze nieuwe versie van onze oplossing gratis beschikbaar is en met hen hand in hand blijft werken. Dank aan hen voor hun toewijding en toewijding om levens te helpen redden ", zei de manager, terwijl Intrasense blijft gratis zorgverleners die de Covid-19-pandemie bestrijden de licentie verlenen voor haar visualisatieoplossingen voor conventionele radiologie (MyrianXM-XR), scanner (XM-CT) en longsegmentatie (XP-Lung) ).

    Als het bedrijf daarom niet onmiddellijk profiteert (vanwege de gratuitheid) van de vraag in verband met de Covid-19, blijven investeerders zich massaal positioneren met betrekking tot de blootstelling waarvan Intrasense profiteert, waardoor het toekomstige gebruikers kan aantrekken potentieel. De actie neemt dus 35,69% toe tot 2,11 euro rond 14.30 uur op donderdag, en is sinds augustus 2015 niet verder gegaan dan de drempel van 2 euro. Sinds het begin van het jaar wacht het herstel praktisch 550%, d.w.z. een vermenigvuldiging met 6,5 in vergelijking met de prijs eind december 2019.
  3. forum rang 5 RW1963 16 april 2020 15:34
    quote:

    poil-1 schreef op 16 april 2020 15:11:

    Kan wel eens de hoogste omzet gaan worden van de afgelopen dagen
    10,5 miljoen.
    Opnieuw een superdag!
    Groet, poil
    Dit schreef jij gisteren:
    poil-1 15 april 2020 10:09
    Zoals het covid virus zich op dit moment over de wereld verspreidt kan de koers wel richting de 4,50- 5 euro gaan.


    We gaan de goede kant op ! ;-)
  4. drulletje drie 16 april 2020 16:29
    Snap die daghandelaren niet!
    Paar centen hoger weer verkopen en dan weer terugkopen.
    Als ze gewoon vasthouden dan worden de aandelen schaars gaat het 6x zo hard kun je ze minimaal in de € 3.00 verkopen.

    Maar goed hopen op een slot boven de € 2.00 en dan morgen richting de € 3.00 met goedkeuring!
  5. [verwijderd] 16 april 2020 16:33
    quote:

    drulletje drie schreef op 16 april 2020 16:29:

    Snap die daghandelaren niet!
    Paar centen hoger weer verkopen en dan weer terugkopen.
    Als ze gewoon vasthouden dan worden de aandelen schaars gaat het 6x zo hard kun je ze minimaal in de € 3.00 verkopen.

    Maar goed hopen op een slot boven de € 2.00 en dan morgen richting de € 3.00 met goedkeuring!
    Klopt, deze opwaartse trend valt niet meer te doorbreken.
    Het kan best zijn dat we nog even gaan klimmen richting de dayhigh
    Net zoals eergisteren. De dag van de 92%
    Groet, poil
1.867 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 94 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links