Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Weer flink minder vraag naar uitzendkrachten

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Beursblik: aanhoudende druk op resultaten bij Randstad verwacht
  2. 29 mrt Taxaties voor Randstad verder omlaag

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Achteraf gezien... 14 april 2020 10:57
    quote:

    Daarom schreef op 14 april 2020 10:31:

    Dan is het nu de tijd om in te stappen in bijvoorbeeld Randstad. al voor het eind van de crisis gaan zij al weer goed draaien. Dus vanaf mei, juni. En wellicht is deze crisis een voorbode voor een langdurige hoogconjunctuur.
    Nee
  2. Franfran1000 14 april 2020 11:04
    quote:

    Daarom schreef op 14 april 2020 10:31:

    Dan is het nu de tijd om in te stappen in bijvoorbeeld Randstad. al voor het eind van de crisis gaan zij al weer goed draaien. Dus vanaf mei, juni. En wellicht is deze crisis een voorbode voor een langdurige hoogconjunctuur.
    Er zijn momenteel volgens mij meer onzekerheden dan zekerheden. 2 zekerheden zijn er echter wel: 1 dat de economie een enorme opdonder krijgt en 2 schuldcreatie tot de max. Lijkt mij geen prettige combinatie voor toekomstig perspectief en daarmee de arbeidsmarkt. Daarnaast is er slechts een rimpeling in de koersgrafiek van Randstad waar te nemen. Niet een reactie m.i. die bij deze ongekende situatie hoort.
  3. [verwijderd] 14 april 2020 11:18
    quote:

    Daarom schreef op 14 april 2020 10:31:

    Dan is het nu de tijd om in te stappen in bijvoorbeeld Randstad. Stellingname zonder onderbouwing al voor het eind van de crisis gaan zij al weer goed draaien. Aanname zonder onderbouwing Dus vanaf mei, juni. En wellicht is deze crisis een voorbode voor een langdurige hoogconjunctuur.
    Wil dit IEX forum als medium/platform serieus genomen worden, moet je toch echt wel met een beter verhaal op de proppen komen.
  4. Franfran1000 14 april 2020 11:47
    quote:

    alexnr75 schreef op 14 april 2020 11:08:

    Rimpeling?

    Mankeer je iets aan je ogen?

    Blijkbaar is voor jou het bedrijf Randstad nu niets meer waard en heb je daarvoor ook een positie naar ingenomen.
    Ogen zijn in orde, maar bedankt voor je bezorgdheid.

    Zoals ik al op het Randstadforum aangaf, heb ik te vroeg mijn putopties op Randstad verkocht. Ontzettend jammer, maar helaas. Deze ongekende crisis heb ik niet zien aankomen, zelfs niet toen de eerste gevallen zich in Italië aandienden.

    Bij deze ongekende crisis horen ook crisisniveaus. Een koers van 5 a 10 euro momenteel (zoals in 2002 en 2009) voor Randstad lijkt mij heel wat realistischer dan de huidige koers. De koers werd recent gestut door het dividend dat Randstad zou gaan uitkeren, want zelfs voor de huidige crisis was het beeld aan het kantelen. Randstad had voor ogen een stabiele hoog dividendbetaler te worden. Echter Randstad was 1 van de eersten die het dividend over boord kieperde en niet bepaald op een heel chique manier, zo kort voor het ex-dividend gaan. Komt niet heel betrouwbaar over. In 2009 gooide Randstad ook haar dividend over boord en toen werd de laagste koers voor die cyclus aangetikt, zo rond de E 9.50. Dividendbeleggers zouden zich achter de oren moeten krabben, Randstad lijkt niet echt een stabiele dividendbetaler.

    Ik zal je ook meenemen waarom ik dan niet alsnog putopties koop, als ik een koers van 5 a 10 euro realistischer vind. Dat komt door het ongekende ingrijpen van centrale banken en overheden. De kredietmarkt is danig verstoord. De ongekende hoeveelheid aan beschikbaar geld zorgt er voor dat waardering en onderliggende verdiencapaciteit van aandelen ver uit elkaar zijn gaan lopen. Ook al heb ik gelijk dan is de kans groot dat ik word weggespeeld door overheden en centrale banken. Ik werk te hard voor mijn geld om dat op het spel te zetten.

    Wel verwacht ik dat na deze dieptrieste gezondheidscrisis een kredietcrisis van ongekende omvang komt, waarbij 2008/2009 verbleekt. Ik voorzie zoals ik ook al eerder aangaf dit jaar een schuldquote voor de Verenigde Staten die oploopt tot wel 140% van het BBP. Dit zijn Grieks-Italiaanse toestanden.

    Ik voorzie echt dat de risico's aan de onderkant zitten. Alleen de tijd zal mijn grootste vijand zijn. Daarom wacht ik af en zal ik geen putopties meer kopen. Aandelen Randstad zal ik zeker oppikken als de koers tussen de 5 a 10 euro noteert. Deze huidige aandelenniveaus zijn gewoonweg niet aan mij besteed.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

RANDSTAD NV

48,350 18 apr
+1,250 +2,65%
Premium

Taxaties voor Randstad verder omlaag

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links