Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,470 23 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 23,400 - 24,100
  • 3.800.729 Gem. (3M) 2,5M

ArcelorMittal April 2020

618 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Jake90 8 april 2020 10:15
    quote:

    rene l schreef op 8 april 2020 09:53:

    Goede morgen, kuch, Fitch schildert Mittal af als een junk ondanks dat ze gezien de sterke kaspositie goed in staat zullen zijn om het corona-virus te overleven.

    Het is ook net wat je lezen wilt, persoonlijk denk ik dat niemand in staat is om te zeggen hoe het afloopt, wat ik wel weet, het gaan zeer barre tijden worden.

    Gisteravond liet de bij niet populaire Rutte zijn gezicht op tv zien, volgens mij was hij net nog even naar de kapper geweest.
    We moeten maar wennen aan de anderhalve meter maatschappij, bij hem is het absoluut geen probleem, ik mijd hem als de pest.

    Hij heeft blijkbaar last van achtervolgingswaanzin en wil ons nu ook met 2 apps voor de rest van ons leven gaan schaduwen.
    Waarom heeft hij niet gewoon gezegd, elke burger moet verplicht een smartphone van Huawei kopen, daar zit tenslotte alle spionage software al in verwerkt.

    Gelukkig werkt de Hoekman van het Damrak nog tegen en wil hij geen Euro Bonds, als deze man zijn woord houdt stem ik op hem als Minister President.
    Pasgeleden dreigden de Italianen nog met het vaarwel zeggen van de EU, en nu willen ze juist nog meer gratis geld, nou ja gratis, wij als burgers betalen de rekening.

    Je ziet het ook, de Eurofielen zijn al grif geld aan het verdelen, wij krijgen uiteraard geen cent, de Polen krijgen het meeste, en dat noemen ze solidariteit.

    Wanneer dringt het nu eens tot de mensen door, met samenwerken is helemaal niets mis, maar laat elk land toch in vredesnaam verantwoordelijk zijn voor haar eigen huishoudboekje, dat moet ik tenslotte ook.
    Ik ben nog steeds van mening dat je alles per land zoveel mogelijk locaal moet regelen, je kunt dan veel sneller schakelen.

    Vandaag is het gehaktdag, we zullen de komende weken nog wel getrakteerd worden op de nodige oprispingen en wegtrekkers, beleggers zullen massal wc-papier in blijven kopen, de echte impact zal pas komen bij de tweede kwartaalcijfers.

    Ooit zal er een nieuw evenwicht op de beurs ontstaan, de rust zal terugkeren, niemand kan nu zeggen wanneer en op welk niveau.

    www.youtube.com/watch?v=KmWE9UBFwtY
    Wat een kortzichtigheid. Waarom zo negatief over een app die ervoor zorgt dat we de techniek toepassen waardoor de verhouding economische schade/ verlenen van juiste zorgt een optimum bereikt?

    En waarom wil je de zuiderburen niet helpen? Nederland is afhankelijk van handel van andere euro landen, hun laten vallen is onze economie laten krimpen. Daarnaast hebben we een gedeelde valuta die hierdoor naar beneden duikelt.

    En verdiep je een beetje in het economische spel van pak en beet de afgelopen 30 jaar. Het zijn China en de VS die het voor het zeggen hebben. de EU moet samenwerken om nog een beetje toekomst perspectief te hebben. Gisteren bracht reuters nog een top X vermogende mensen uit, er kwam er maar 1 uit Europa, de rest is allemaal naar de VS getrokken!

    Volgens mij hoor ik hier een populist praten.
  2. forum rang 7 mvliex 1 8 april 2020 10:18
    @Rene,
    Je schrijft nog steeds fantastisch. Wat ik altijd jammer vond was dat je persoonlijke instelling zo negatief, bijna fatalistisch was. In je recente stukjes bespeur ik af en toe een klein beetje optimisme. Dat stemt mij weer positief maar ja, even afwachten, wellicht ben je de oude nog niet.
    ;-))
  3. forum rang 10 voda 8 april 2020 10:46
    quote:

    zafira tourer schreef op 8 april 2020 09:44:

    voda,of stokely vanwaar die forse stijging van aperam, is daar een verklaring voor?
    Beursblik: ING vindt Aperam weer koopwaardig

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Aperam
    22,06 0,88 4,15 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het advies voor het aandeel Aperam verhoogd van Houden naar Kopen met handhaving van het koersdoel op 26,00 euro. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport van de bank.

    ING vindt de balans van het roestvast staalbedrijf, met een schuldratio van 0,2, solide, het management gedisciplineerd en met een sterke reputatie op het gebied van kostenbeheersing. Tegelijkertijd ziet ING ook dat Aperam een aantal uitdagende kwartalen tegemoet gaat.

    Het besluit van de Europese Unie om de import van goedkoop staal uit Azië te beperken is in het voordeel van Aperam, zo meent ING.

    Het jaar 2020 met de coronacrisis als verreweg de belangrijkste dissonant leidde bij ING tot een verlaging van de ramingen voor het operationeel resultaat (EBITDA) van Aperam met 42 procent voor dit jaar en met 23 procent voor 2021 naar respectievelijk 238 miljoen en 339 miljoen euro. Dit zou betekenen dat de EBITDA dit jaar 30 procent lager uitvalt dan in 2019.

    ING wees er woensdag expliciet op dat Aperam vorig jaar nog door een recessie scenario ging, juist als gevolg van de goedkope, Aziatische staalimporten.

    De koers van het het aandeel Aperam noteerde woensdag op een rode beurs 5,2 procent hoger op 22,28 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  4. zafira tourer 8 april 2020 10:58
    bij de giro, zoijn ze er weer een zootje van aan het maken,
    ik heb deze gekocht, DE000VN61Y14
    zag daarnet de daling aankomn, zet ze in verkoop,
    en alles slaat tilt , alle verkoopcijfers verdwenen,in de laat en beid, en nu ze weer stijgen, komt alles terug en men verkoop niet uitgevoerd natuurlijk,
    had ze anders lager terug kunnen kopen, stelletje oplichters zijn dat daar.
  5. [verwijderd] 8 april 2020 11:07
    quote:

    zafira tourer schreef op 8 april 2020 10:58:

    bij de giro, zoijn ze er weer een zootje van aan het maken,
    ik heb deze gekocht, DE000VN61Y14
    zag daarnet de daling aankomn, zet ze in verkoop,
    en alles slaat tilt , alle verkoopcijfers verdwenen,in de laat en beid, en nu ze weer stijgen, komt alles terug en men verkoop niet uitgevoerd natuurlijk,
    had ze anders lager terug kunnen kopen, stelletje oplichters zijn dat daar.
    Heb al jaren binck en ik zat te kijken voor een andere...maar degiro gaat hem niet worden zo te horen!
  6. forum rang 10 voda 8 april 2020 11:15
    Beursblik: ArcelorMittal te hard in de uitverkoop

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    ArcelorMittal
    9,208 -0,334 -3,50 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Het aandeel ArcelorMittal is te hard gedaald. Dit stelden analisten van UBS die het koopadvies op het aandeel herhaalden, maar wel het koersdoel verlaagden van 14,00 naar 13,00 euro.

    Door de steeds verdere verspreiding van het coronavirus in de wereld, is de vraag naar staal gedaald, net als de prijzen en daardoor ook de marges van ArcelorMittal.

    Staalbedrijven reageren direct en brengen hun productie terug om te voorkomen dat te grote voorraden worden opgebouwd.

    De Zwitserse bank meent dat de balans van ArcelorMittal robuust is en een claimemissie onwaarschijnlijk is met de nettoschuld op het laagste niveau in de historie. De liquiditeit is goed, er hoeft maar beperkt te worden geherfinancierd en de convenanten bieden nog voldoende ruimte.

    Toch is het aandeel al wel grofweg gehalveerd sinds begin februari. Kortom, het aandeel is 'oversold', aldus UBS.

    Woensdag ging het aandeel ArcelorMittal voor 9,26 euro van de hand, een verlies van 3,0 procent.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  7. forum rang 7 rene l 8 april 2020 11:18
    quote:

    jakesnake schreef op 8 april 2020 10:15:

    [...]

    Wat een kortzichtigheid
    En waarom wil je de zuiderburen niet helpen?
    En verdiep je een beetje in het economische spel van pak en beet de afgelopen 30 jaar.
    Volgens mij hoor ik hier een populist praten.

    Tsja, en wanneer ik mijn eigen mening en visie geeft dan is het blijkbaar nodig om mij direct als populist af te schilderen.

    Dus Snakes, als iemand bij jou aan het eind van de straat z'n vaste lasten niet meer kan betalen ga je bij hem langs en zegt, ik heb nog voldoende op de bank staan, zeg maar hoeveel je wilt hebben en ik maak het vandaag over naar je.

    Zelf hebben de meeste Nederlanders nooit om de Euro gevraagd, deze werd er onder valse voorwendselen doorgedrukt.

    Persoonlijk heb ik niet tegen Italianen, ik zie ze zeker niet als mijn buren, ik heb er via de zaak ooit een keer een product training gehad van een week, het zijn joviale mensen die het werken niet uitgevonden hebben.

    En daarnaast, Italianen hebben na de Grieken de grootste voorraad goud per persoon in de EU, woningen zijn vaak hun eigendom, ze hebben geen hoge hypotheek schuld, de economie draait nog grotendeels op zwart geld, wel is de werkeloosheid er enorm, m.n. onder de jongeren.

    Geen werk, geen inkomen, dus thuis blijven wonen, en geen gezin stichten.
    Logisch toch dat je vergrijzing krijgt, nieuwe aanwas is er niet.
    Italianen genieten net als de Grieken van het leven, hard werken doen ze niet, ze gaan vroeg met pensioen, hun leven is gewoon veel minder hectisch dan bij ons, dit verklaart ook dat ze relatief ouder worden dan bijv. wij.

    Misschien is het helemaal niet zo verkeerd, de bevolkingsgroei neemt per generatie af, en vele problemen lossen zich op, beter toch als er geen fatsoenlijk werk is.

    Maar dit mag helemaal niet van de grote multinationals die zichzelf steeds meer willen verrijken en zichzelf bedienen van extreme salarissen.

    Ik laat het hier verder maar bij, de groeten.
  8. forum rang 7 mvliex 1 8 april 2020 11:39
    quote:

    Stokely schreef op 8 april 2020 11:07:

    [...]
    Heb al jaren binck en ik zat te kijken voor een andere...maar degiro gaat hem niet worden zo te horen!
    En bij Binck heb ik meegemaakt dat ze dit soort blunders vergoeden. Ik weet niet of ze bij deGiro inmiddels ook al trailing stop (loss) orders hebben?
    Binck wellicht wat duurder maar dan heb je ook wat!
  9. forum rang 7 mvliex 1 8 april 2020 11:43
    quote:

    rene l schreef op 8 april 2020 11:18:

    [...]

    Tsja, en wanneer ik mijn eigen mening en visie geeft dan is het blijkbaar nodig om mij direct als populist af te schilderen.

    Dus Snakes, als iemand bij jou aan het eind van de straat z'n vaste lasten niet meer kan betalen ga je bij hem langs en zegt, ik heb nog voldoende op de bank staan, zeg maar hoeveel je wilt hebben en ik maak het vandaag over naar je.

    ...........
    Vergelijking gaat niet op.
  10. zafira tourer 8 april 2020 11:46
    quote:

    mvliex 1 schreef op 8 april 2020 11:39:

    [...]En bij Binck heb ik meegemaakt dat ze dit soort blunders vergoeden. Ik weet niet of ze bij deGiro inmiddels ook al trailing stop (loss) orders hebben?
    Binck wellicht wat duurder maar dan heb je ook wat!
    de giro antwoord op niks, ze hebben nu zelfs hun telefoonnummer veranderd naar ik denk een betalend duits nummer?

    als ik in december men account opende, kon je er altijd terecht voor vragen, nu kan je ze dus niet meer bereiken, of op een duur nummer, stelletje bandieten
  11. [verwijderd] 8 april 2020 11:54
    quote:

    mvliex 1 schreef op 8 april 2020 11:39:

    [...]En bij Binck heb ik meegemaakt dat ze dit soort blunders vergoeden. Ik weet niet of ze bij deGiro inmiddels ook al trailing stop (loss) orders hebben?
    Binck wellicht wat duurder maar dan heb je ook wat!
    Daarom zit ik nogsteeds al die jaren bij binck. Het is wat duurder maar alles is wel beter geregeld en het ziet er allemaal goed uit. Ik blijf rondkijken maar tot nu toe ben ik nog niet overtuigd van andere brojers.
  12. zafira tourer 8 april 2020 12:08
    quote:

    Stokely schreef op 8 april 2020 11:54:

    [...]
    Daarom zit ik nogsteeds al die jaren bij binck. Het is wat duurder maar alles is wel beter geregeld en het ziet er allemaal goed uit. Ik blijf rondkijken maar tot nu toe ben ik nog niet overtuigd van andere brojers.
    ik versta je, maar als belg heb ik dit genomen , voor de kosten, wij moeten , bovenop de transactie, nog 0.35% beurstaks betalen, dat is in nederland niet heb ik begrepen, die belgische staat, dat zijn ook dieven
  13. KijKhumGaaN.... 8 april 2020 12:38
    quote:

    jakesnake schreef op 8 april 2020 10:15:

    [...]

    Wat een kortzichtigheid. Waarom zo negatief over een app die ervoor zorgt dat we de techniek toepassen waardoor de verhouding economische schade/ verlenen van juiste zorgt een optimum bereikt?

    En waarom wil je de zuiderburen niet helpen? Nederland is afhankelijk van handel van andere euro landen, hun laten vallen is onze economie laten krimpen. Daarnaast hebben we een gedeelde valuta die hierdoor naar beneden duikelt.

    En verdiep je een beetje in het economische spel van pak en beet de afgelopen 30 jaar. Het zijn China en de VS die het voor het zeggen hebben. de EU moet samenwerken om nog een beetje toekomst perspectief te hebben. Gisteren bracht reuters nog een top X vermogende mensen uit, er kwam er maar 1 uit Europa, de rest is allemaal naar de VS getrokken!

    Volgens mij hoor ik hier een populist praten.
    Volgens mij hoor ik hier een DOMOOR praten.
618 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links