Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1248 1249 1250 1251 1252 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 JP Samosa 5 april 2020 18:50
    quote:

    Barren Wuffet schreef op 5 april 2020 17:50:

    Staatsschuld gaat verder omhoog.

    Volgens Rutte moeten de belastingen omhoog.
    Anders zadelen we onze kinderen hier mee op.

    joop.bnnvara.nl/nieuws/rutte-en-de-to...
    Natuurlijk,
    Alle bedrijven,zzp-ers krijgen gratis geld, straks ook Italië en co., straks de aow naar 70, de btw’s naar bijv. 15 en 30%, de ekotaxen etc. Whatever it takes....
    Is allemaal geen rocket science

    Prachtig lenteweer vandaag. Hele dag lekker buiten
  2. forum rang 10 rationeel 5 april 2020 20:30
    Goed nieuws uit Andorra: het Europese dwergstaatje slaagde erin om maar liefsts 150.000 corona-testkits uit Zuid-Korea te bestellen. Nederland moet zo snel mogelijk volgen, vindt FVD’er Thierry Baudet die eerder al een soortgelijke oproep zag stranden.

    Telkens wordt verkondigd dat het op grote voet testen van Nederlanders op de aanwezigheid van het coronavirus niet mogelijk is, maar het Zuid-Europese ministaatje Andorra bestelde 150.000 zogeheten antilichaampjeskits, genoeg om de gehele bevolking maar liefst twee maal te testen. Als dat kleine dwergstaatje midden in de Pyreneeën die Spanje en Frankrijk van elkaar scheiden het lukt om zo’n groot aantal testkits in Zuid-Korea te bestellen, zo reageert FVD-voorman Thierry Baudet, dan moet het Nederland ook lukken.

    Op Twitter verbaast de fractievoorzitter van Forum voor Democratie zich daarom nog eens over de politieke onwil om in Nederland over te gaan op grootschalig testen van inwoners op de aanwezigheid van het coronavirus:

    “Het kan dus wel. Maar onze motie om dit ook in Nederland te doen werd gisteren door de coalitie weggestemd.”

    Eerder deze week stelde Baudet namelijk de overige Tweede Kamerleden voor om een representatief deel van de bevolking te testen op het coronavirus. De coalitiepartijen stemden tegen, maar de afvallige VVD’er Wybren van Haga stemde toe: daardoor werd het 75 tegen 75 voor de motie van de FVD-kopman en werd deze niet aangenomen.

    De FVD’er wil desalniettemin echt dat Nederland de optie om grootschalig COVID-19 testkits in te slaan serieus neemt. Dus als men het niet wil aannemen van een Engelse sensatiekrant, dan maar van een Duits kwaliteitsmedium. Want zoals Baudet eerder deze week al in zijn motie schreef: “er [is] nog geen informatie voorhanden is over het totale aantal mensen in Nederland dat besmet is met het coronavirus, of al besmet is geweest,” maar dat “dergelijke informatie van grote meerwaarde kan zijn om zo effectief mogelijk beleid te kunnen voeren.” De vraag die blijft hangen: waarom zou Nederland is godsnaam minder effectief beleid willen voeren?

    Delen

  3. forum rang 10 rationeel 6 april 2020 14:37
    50PLUS ruziet verder

    Door Fons Kockelmans -5 april 2020

    frontbencher.nl/50plus-ruziet-verder/

    ..................

    1 REACTIE

    Henk 6 april 2020 At 08:55
    Fonsje heeft iets tegen FvD en PVV.
    Maar nu die even niet te betrappen zijn op iets wat zijn gram opwekt, verplaatst hij zij aversie naar 50Plus. PVV en FvD zijn n.l. even de achtergrond in gepraat terwijl 50Plus groeit en dat is schadelijk voor het kartel.
    50Plus is namelijk ook tegen zijn geliefde kartel en daar ageert Fonsje tegen. Je zou bijna denken dat Fonsje is gevraagd om het kartel te promoten. Ik ben benieuwd welke partij de volgende is die door hem wordt aangepakt.
  4. forum rang 10 rationeel 6 april 2020 15:16
    www.youtube.com/watch?v=zOx3y8N-eGk

    Afgelopen zaterdag schoof Thierry aan bij het Ambtshuis voor een openhartig gesprek over verleden, heden, maar vooral ook de toekomst van Forum voor Democratie. Met welk stappenplan komen we zo snel mogelijk uit de coronacrisis? En waarop moet ons land zich nu richten? Bekijk het hier!

  5. forum rang 9 objectief 6 april 2020 16:54
    quote:

    rationeel schreef op 6 april 2020 15:16:

    Afgelopen zaterdag schoof Thierry aan bij het Ambtshuis voor een openhartig gesprek over verleden, heden, maar vooral ook de toekomst van Forum voor Democratie.

    Komt Baudet niet meer bij Harry Mens? Ze zijn toch beiden tegen de gevestigde orde.
  6. forum rang 10 rationeel 6 april 2020 16:59
    quote:

    objectief schreef op 6 april 2020 16:54:

    [...]

    Komt Baudet niet meer bij Harry Mens? Ze zijn toch beiden tegen de gevestigde orde.
    Misschien is het verstandiger als je de actuaiteit niet volgt, er verder maar het zwijgen toe te doen.

    Of ga alle filmpjes van Baudet:) kijken, dan leer je tenminste nog iets.
  7. forum rang 10 rationeel 6 april 2020 17:15
    Wie had dat gedacht? Niet alle Marokkanen proberen PVV-voorman Geert Wilders levend te villen. Sommigen zien hem zelfs als een belangrijke bondgenoot. Want iemand moet eens een keer optreden tegen de ‘lange arm van Rabat.’ Oftewel: de pogingen van de Marokkaanse overheid om, via de islam of anderszins, Marokkaanse Nederlanders te manipuleren en controleren. Ali Lahrouchi en Asis Aynan zien misschien wel in Wilders een bondgenoot.

    In De Telegraaf vandaag bijval voor Geert Wilders uit onverwachte hoek: Marokkanen. Twee Marokkaanse Nederlanders, Ali Lahrouchi en Asis Aynan, zijn het namelijk helemaal beu hoe de Marokkaanse overheid, al dan niet via de islam, een poging doet om mensen met een Marokkaans paspoort in landen als Nederland te intimideren en beïnvloeden. De zogenaamde “lange arm van Rabat” moet geknakt worden, aldus Ali en Asis.

    En ze zien niet zoveel Nederlanders op een positie van invloed die dat gevaar hebben gezien. Laat staan dat ze seculiere mannen zoals die twee willen helpen. Behalve dan PVV-voorman Geert Wilders:

    “Tegenstanders van het regime zoals hij, zegt Ali Lahrouchi, verzetten zich tegen de ’Arabisering, islamisering, kolonisatie en discriminatie’ door Rabat. Zijn strijd tegen de islam maakt hem, nota bene als... communist,... een bondgenoot van Geert Wilders...(???R). „Wilders ziet bijna als enige in Nederland het gevaar waarmee we te maken hebben.

    „Moslima’s gaven mij en mijn Nederlandse vriendin de middelvinger in de tram. Laatst stapte er eentje uit en gaf een harde klap tegen de ruit, op de plek waar wij zaten.

    En toen ik eens met de kinderwagen door de supermarkt liep, lachten Marokkaanse vrouwen mij uit en maakten mij belachelijk. Nu ik in Amsterdam voor mijn kind een... middelbare school ...zoek, merk ik hoe lastig het is om aan die... islamitische invloed te ontkomen...

    www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/ze...
  8. [verwijderd] 6 april 2020 19:25
    quote:

    rationeel schreef op 6 april 2020 15:16:

    www.youtube.com/watch?v=zOx3y8N-eGk

    Afgelopen zaterdag schoof Thierry aan bij het Ambtshuis voor een openhartig gesprek over verleden, heden, maar vooral ook de toekomst van Forum voor Democratie. Met welk stappenplan komen we zo snel mogelijk uit de coronacrisis? En waarop moet ons land zich nu richten? Bekijk het hier!

    Keurig verslag. Misschien iets voor Mens om kennis van te nemen en dan te bespreken wat er aan mankeert. Kunnen wij vermoedelijk nog eens goed zien wat er eigenlijk mankeert aan Mens zelf, eigenlijk gewoon een walgelijk Mens.

    Zo'n Mak is van een hoger niveau, maar meer van een gluiperig soort. Doet bijvoorbeeld of hij echt niet zo'n wegkijker is, zo'n deugmens. Heeft dan kritiek op beleid op EU-gebied en immigratie. Zogenaamd. Zet scherpe meningen ter rechterzijde weg als incompetent, geschift en vermoedelijk ook wel fascistisch, zonder veel argumenten, want dat is immers zo. En dan komt Mak als redelijk en kritisch denker, wetenschappelijk doorwrocht, ver boven het klootjesvolk verheven, als winnaar, als morele winnaar zelfs, uit de strijd en dan is hij heel gelukkig met zichzelf.
  9. forum rang 10 rationeel 7 april 2020 12:02
    Mens doet zich voor als achterlijk. Ondertussen weet hij de portemonnee goed te vullen, en er drie ...of meer... gezinnen op na te houden, die in vrede met elkaar leven, en ook nog graag zijn inmiddels vele kinderen opvoeden.

    Vroeger noemde je zoiets boeren slimheid, maar dat is uiteraard erg denigrerend voor ONZE boeren.

    Het is wel een soort slimheid, maar wel eentje waar je liever niet mee behept bent.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1248 1249 1250 1251 1252 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 873,17 +0,77%
EUR/USD 1,0668 +0,15%
FTSE 100 8.055,99 +0,40%
Germany40^ 18.044,50 +1,03%
Gold spot 2.301,94 -1,09%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+35,09%
PROSUS
+3,62%
ALLFUN...
+3,45%
JUST E...
+3,28%
BAM
+2,57%

Dalers

RANDST...
-6,39%
Akzo N...
-4,42%
NSI
-4,00%
FASTNED
-3,32%
Fugro
-1,97%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links