Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Alfen N.V. AEX:ALFEN.NL, NL0012817175

  • 37,700 16 apr 2024 10:16
  • -0,240 (-0,63%) Dagrange 37,300 - 38,630
  • 119.057 Gem. (3M) 257,7K

Forum Alfen geopend

5.970 Posts
Pagina: «« 1 ... 102 103 104 105 106 ... 299 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Lor3032 6 april 2020 16:42
    Die onzin haal ik weg beste dasD bij de mensen die werken in deze sector bij de mensen die werken bij deze bedrijven en bij instanties die innovaties op het gebied van groen financieren en ontwikkelen.
    Maar noem jij deze mensen en hun expertise vooral Onzin. Tijd om een spaarrekening te openen voor jouw.
  2. forum rang 4 Lor3032 7 april 2020 07:56
    (ABM FN-Dow Jones) Alfen heeft van Vattenfall een opdracht gekregen voor de levering van een energieopslagsysteem in Zweden. Dit maakte de producent van laadpalen voor elektrische auto's, transformatoren en opslagsystemen voor energie dinsdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen.

    Het opslagsysteem met een capaciteit van 20 megawattuur komt in de Zweedse universiteitsstad Uppsala te staan en moet bijdragen aan Vattenfalls doelstelling om binnen een generatie vrij van fossiele brandstoffen te zijn.

    Het opslagsysteem zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 operatione
  3. forum rang 5 DNFTT 7 april 2020 09:15
    quote:

    Sonic schreef op 7 april 2020 08:52:

    Goed bericht voor Alfen en voor de duurzaamheidsagenda. Niet iedereen is ervan overtuigd dat die agenda door de huidige crisis de nodige aandacht en prioriteit blijft krijgen. In die zin zijn dit soort berichten een opsteker.
    Vattenfall met een single order is leuk, maar in de echte wereld draait het om de grote aantallen met een jaarlijks terugkomende onderhoudsfee.
  4. forum rang 4 Onder de regenboog 7 april 2020 09:28
    quote:

    Sonic schreef op 7 april 2020 08:52:

    Goed bericht voor Alfen en voor de duurzaamheidsagenda. Niet iedereen is ervan overtuigd dat die agenda door de huidige crisis de nodige aandacht en prioriteit blijft krijgen. In die zin zijn dit soort berichten een opsteker.
    100% niet mee eens,
    Lees mijn berichten/ Urgenda / Hoge raad uitspraak.
    Urgenda heeft al laten weten, dat als dit kabinet de uitspraak niet opvolgt of afremt dat men dan een claim gaat leggen bij de Nederlandse Staat en de staat voor de rechter sleept. En dat ze gaan verliezen is wel duidelijk.
    Alfen zit veilig komende paar jaar en met een enorme groei. Dankzij Urgenda uitspraak.





  5. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 7 april 2020 10:29
    De originele tekst van 07.30 u.

    "Alfen selected by Vattenfall to supply a 20MWh energy storage system in Sweden

    Mega energy storage system in Swedish university town Uppsala, will contribute to Vattenfall’s mission of ‘fossil free living within one generation’

    Vattenfall has selected Alfen to deliver a battery energy storage system of 20MWh in the university town Uppsala in Sweden, also the fourth largest city in Sweden. This is the third large-scale energy storage system that Alfen will deliver to Vattenfall. The energy storage system will be connected to the power grid of distribution grid operator Vattenfall Eldistribution. The system will be deployed to address grid congestion challenges and to benefit from trading opportunities on the flexibility market.

    Alfen’s scope consists of the delivery of an energy storage system of 20MWh (5MW) based on BMW car batteries, Alfen’s ‘TheBattery Connect’ energy management system and the local grid connection.

    Stephanie Schockaert, sales manager energy storage at Alfen: “We are proud to be selected by Vattenfall to supply our battery energy storage system, as a continuation of our long-standing relationship on both EV charging and energy storage. Our prior projects for Vattenfall, that include a 3MWh energy storage system at the Prinses Alexia Windpark in the Netherlands and a 12MWh energy storage system as part of a new hybrid solar and wind farm, position us well to also successfully deliver this project.”

    Alfen is, amongst others, specialised in BMW battery-based energy storage systems, plug-and-play concepts to minimise time on-site and scalable modular concepts.

    Tina Ivarsson, Senior Project Manager at Vattenfall, comments: “The development of this new storage system in Uppsala will contribute to mitigating grid capacity limitations. We are looking forward to work with Alfen on this project due to their extensive experience and the involvement of supplier Sebab.”

    The energy storage system is expected to be operational in Q4 2020.
    ----
    NL
    ----
    Alfen geselecteerd door Vattenfall voor de levering van een energieopslagsysteem van 20 MWh in Zweden
     
    Mega-energieopslagsysteem in de Zweedse universiteitsstad Uppsala, zal bijdragen aan de missie van Vattenfall: ‘fossielvrij leven binnen één generatie’
     
    Vattenfall heeft Alfen geselecteerd om een ??batterijopslagsysteem van 20 MWh te leveren in de universiteitsstad Uppsala in Zweden, ook de vierde grootste stad van Zweden. Dit is het derde grootschalige energieopslagsysteem dat Alfen aan Vattenfall zal leveren. Het energieopslagsysteem wordt aangesloten op het elektriciteitsnet van distributienetbeheerder Vattenfall Eldistribution. Het systeem zal worden ingezet om de congestie-uitdagingen op het net aan te pakken en te profiteren van handelsmogelijkheden op de flexibiliteitsmarkt.
     
    Het bereik van Alfen bestaat uit de levering van een energieopslagsysteem van 20 MWh (5 MW) op basis van BMW-autobatterijen, het energiemanagementsysteem ‘TheBattery Connect’ van Alfen en de lokale netaansluiting.
     
    Stephanie Schockaert, salesmanager energieopslag bij Alfen: “We zijn er trots op dat we door Vattenfall zijn geselecteerd om ons energieopslagsysteem voor accu's te leveren, als een voortzetting van onze jarenlange relatie op het gebied van zowel elektrisch laden als energieopslag. Onze eerdere projecten voor Vattenfall, waaronder een 3MWh energieopslagsysteem op het Prinses Alexia Windpark in Nederland en een 12MWh energieopslagsysteem als onderdeel van een nieuw hybride zonne- en windpark, positioneren ons goed om dit project ook met succes te realiseren. ”
     
    Alfen is onder meer gespecialiseerd in BMW batterijgebaseerde energieopslagsystemen, plug-and-play-concepten om de tijd ter plaatse te minimaliseren en schaalbare modulaire concepten.
     
    Tina Ivarsson, Senior Project Manager bij Vattenfall, merkt op: “De ontwikkeling van dit nieuwe opslagsysteem in Uppsala zal bijdragen tot het verminderen van de beperkingen van de netcapaciteit. We kijken ernaar uit om met Alfen aan dit project te werken vanwege hun uitgebreide ervaring en de betrokkenheid van leverancier Sebab. ”
     
    Het energieopslagsysteem zal naar verwachting in Q4 2020 operationeel zijn."
  6. forum rang 4 Lor3032 7 april 2020 15:50
    Tijdens een Ava is er doorgaans niets te vertellen over verwachtingen behalve een verduidelijking van dat gene dat al bekend is . Er komen geen nieuwe cijfers naar voren en ook geen andere koers gevoelige informatie die niet al bekend is gemaakt in de markt. Daar is namelijk de Ava ook niet voor.
  7. forum rang 4 Tonydwi 7 april 2020 16:31
    De maker van laadpalen en energieopslagsystemen Alfen heeft opnieuw een opdracht van de Zweedse energiereus Vattenfall in de wacht gesleept. Alfen levert een accusysteem voor de opslag van elektriciteit in de Zweedse stad Uppsala, dat wordt gekoppeld aan het elektriciteitsnet van Vattenfall.

    Het opslagsysteem zal een capaciteit hebben van 20 megawattuur. Vattenfall wil met behulp van Alfens systeem voorkomen dat het elektriciteitsnet vastloopt en handelsmogelijkheden uitbreiden.

    Het is het derde grootschalige opslagsysteem dat Alfen voor Vattenfall oplevert. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.
  8. forum rang 4 Lor3032 9 april 2020 09:08
    Die hebben een leuke rit gemaakt.

    (ABM FN-Dow Jones) Sycomore Asset Management heeft een kleiner belang in Alfen gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 7 april 2020.

    Sycomore meldde een belang van 2,85 procent met een stemrecht van eveneens 2,85 procent.

    Op 9 maart 2020 meldde Sycomore nog een eerste kapitaalbelang van 3,19 procent met een dito stemrecht.

    Wet op het financieel toezicht

    De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het

5.970 Posts
Pagina: «« 1 ... 102 103 104 105 106 ... 299 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Vochtprobleem drijft Alfen in het nauw

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links