Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Negatief impact van Coronavirus op bedrijven

486 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 3 april 2020 16:30
    'Adidas wil ruim 1 miljard euro krediet via overheid'

    Gepubliceerd op 3 april 2020 16:17 | Views: 286

    HERZOGENAURACH (AFN) - Sportkledingfabrikant Adidas is van plan bij de Duitse overheid aan te kloppen voor gesubsidieerde leningen van minstens 1 miljard euro. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

    Adidas wordt hard geraakt door maatregelen tegen het nieuwe coronavirus. Veel van zijn eigen winkels zijn gesloten. Op het besluit voor die winkels geen huur te betalen kwam het concern echter terug na stevige kritiek.

    Volgens ingewijden wil Adidas via de Duitse staatsbank KfW leningen afsluiten tussen de 1 miljard en 2 miljard euro. Het gaat om leningen waarvan de Duitse overheid tot maximaal 80 procent van het risico op zich kan nemen, waardoor banken gemakkelijker krediet kunnen verstrekken.

    Extra krediet

    Topman Kasper Rorsted gaf onlangs in Duitse media aan dat Adidas extra krediet nodig heeft. Tegelijkertijd stelde hij dat het bedrijf aan directe overheidssteun geen behoefte heeft.

    Adidas en KfW wilden tegenover Bloomberg geen commentaar geven.
  2. forum rang 6 haas 3 april 2020 16:52
    Frankrijk neemt miljoenen mondmaskers bestemd voor Italië en Spanje in beslag

    Het Zweedse medische bedrijf Mölnlycke laat weten dat Frankrijk miljoenen mondmaskers en handschoenen van het bedrijf in beslag heeft genomen. De spullen waren vanuit China onderweg naar Italië en Spanje.

    In een verklaring benadrukt Mölnlycke dat het om een “uiterst verontrustende en onbetamelijke daad” van Frankrijk gaat.

    Algemeen directeur Richard Twomey reageert dat de mondmaskers en handschoenen via Frankrijk naar Italië en Spanje zouden worden gestuurd. “Frankrijk verbood de export van gezondheidsproducten. Het heeft de maskers en handschoenen in beslag genomen die niet van hen zijn.”

    Twomey zegt dat zijn bedrijf voortaan via België de spullen uit China naar Italië en Spanje zal verzenden.

    Duitsland

    Vorige week publiceerde Huffington Post dat Duitsland een soortgelijke daad heeft verricht en uit China geïmporteerde maskers in beslag nam.
  3. forum rang 6 haas 3 april 2020 17:38
    Genoeg personeel, maar aspergetelers Salland vernietigen toch halve oogst
    VIDEODe telers in het Salland kunnen nog voldoende personeel krijgen om de komende weken asperges te steken, maar ze moeten toch een groot deel van de planten vernietigen of laten staan omdat restaurants veel minder afnemen door de corona-crisis.

    Ivar Penris 3 apr. 2020 Laatste update: 17:22 Bron: de Stentor
    In Zuid-Nederland moeten de boeren de asperges massaal vernietigen omdat er geen (Pools) personeel is om het witte goud uit de grond te halen. De percelen zijn daar echter veel groter (50-100 hectare) en daar hebben ze tientallen mensen nodig om te oogsten
  4. forum rang 10 voda 3 april 2020 18:51
    Sligro ziet af van slotdividend

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Sligro Food Group
    13,04 -0,46 -3,41 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Sligro Food Group ziet af van een slotdividend en stelt zijn jaarvergadering uit vanwege het coronavirus. Dit meldde de groothandelaar vrijdag nabeurs.

    Sligro stelt voor 2019 een dividend voor van 0,55 euro per aandeel, gelijk aan het reeds uitgekeerde interim dividend.

    Eerder was Sligro nog van plan om 1,40 euro per aandeel uit te keren over 2019, gelijk aan dividend over 2018.

    De groothandelaar heeft besloten tot een lager dividend vanwege de onzekerheid over het effect van het coronavirus op de bedrijfsactiviteiten van het concern.

    De jaarvergadering, die gepland stond op 18 maart, wordt uitgesteld naar 9 juni 2020.

    Half maart gaf de groothandel al aan flink last te hebben van het virus. Sligro kondigde toen aan in de kosten te gaan snijden. Het concern meldde destijds al dat circa 70 tot 75 procent van de bezorgomzet was welgevallen. Bij zelfbediening was echter wel een toename van de omzet te zien.

    Het aandeel Sligro sloot vrijdag op een rood Damrak 3,4 procent lager op 13,04 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  5. [verwijderd] 3 april 2020 19:04
    Ik maak me zorgen om de BV Nederland, serieus bezorgd.
    De TOZO is bijna op de helft, vanaf 1 maart tot en met mei, de klok tikt.
    Zoals de linkse wethouder in Amsterdam(Raspoetin) al aangaf: na die 3 maanden kunnen die 35.000 ZZP-er rechtstreeks door naar de reguliere bijstand instroom, ze hebben simpelweg geen werk meer.
    Landelijk misschien wel 1 miljoen gemotiveerde mensen(ZZP ers dus) mogen de bijstand in als het virus ons blijft gijzelen.

    En dan de bedrijfsregelingen en garant stellingen(oa KLM) gaan nog veel, veel meer geld kosten.
    Na 5 maanden kan de BV Nederland dat niet meer bij elkaar lenen, er zijn toch echt grenzen, ik mag hopen dat we 28 april weer(gedeeltelijk) open gaan....
  6. forum rang 4 s.lin 5 april 2020 09:54
    Coronavirus: welke autofabrieken stoppen productie?

    Een groot aantal autofabrikanten staakt de productie in verband met het coronavirus. Fabrieken van de Volkswagen Group, Groupe PSA en Daimler AG liggen vrijwel volledig stil. Ook bij de Nederlandse VDL Nedcar-fabriek worden tijdelijk geen auto’s meer geproduceerd. Hier vind je een overzicht van de gesloten fabrieken, zo veel mogelijk op basis van officiële berichtgeving.

    Daimler AG legt meeste fabrieken stil
    Daimler AG, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, meldt dat het grootste deel van de productie vanaf deze week wordt stilgelegd vanwege het coronavirus. Ook bepaalde administratieve afdelingen sluiten hun deuren.

    De situatie duurt tenminste twee weken en geldt voor Mercedes-Benz personenauto’s, trucks en vans.

    BMW onduidelijk, Nedcar Born dicht
    De Duitse BMW Group is voornamelijk bezig met de communicatie rondom de jaarcijfers. Een goed overzicht van de maatregelen die het concern treft in verband met de coronacrisis is er hierdoor niet.

    Wel duidelijk is dat de productie bij VDL Nedcar in Born tijdelijk wordt stilgelegd, zo meldt de website van de fabriek. Over de oorzaak hiervan is VDL Nedcar duidelijk: een tekort aan kritische onderdelen. De fabriek is in overleg met BMW en hoopt de productie op maandag 20 april te kunnen hervatten.

    Groupe PSA sluit alle Europese fabrieken
    Groupe PSA, met de merken Peugeot, Citroën, DS en Opel, legt alle fabrieken in Europa stil. Daarmee willen ze het personeel beschermen en de verspreiding van het virus stoppen. Ook merkte PSA een teruglopende onderdelenstroom en een teruglopende vraag naar nieuwe auto’s.

    De afgelopen dagen zijn de meeste fabrieken stilgelegd, op 19 maart volgen als laatste de fabrieken in Luton (VK) en Trnava (Slowakije). PSA’s mechanische fabrieken, waar onder meer motoren worden gebouwd, hebben hun productie stapsgewijs aangepast aan de sluiting van de autofabrieken en sluiten daarna. De PSA-fabrieken blijven vooralsnog tot 27 maart gesloten.

    Volkswagen Group sluit fabrieken in Europa
    De Volkswagen Group sluit vanaf 19 maart alle Europese fabrieken, een maatregel die in ieder geval de komende twee weken geldt. Dit betekent dat er tijdelijk geen auto’s van de merken Volkswagen, Skoda, Audi en Seat worden geproduceerd. De fabrieken in Duitsland sluiten na de late ploegendienst. Ook de productie van bestelwagens wordt op 19 maart vooralsnog tien dagen lang stilgelegd.

    Sportwagenfabrikant Lamborghini is al op 13 maart gestopt met produceren, een maatregel die ten minste tot 25 maart geldt. De andere grote sportwagenfabrikant binnen de Volkswagen Group, Porsche, staakt de productie per zaterdag 21 maart.

    Scania-fabriek in Zwolle dicht
    Scania, dat ook onderdeel uitmaakt van de Volkswagen Group, legt het grootste deel van de Europese fabrieken stil. Hieronder valt ook de Nederlandse assemblagefabriek in Zwolle. Deze maatregel geldt vanaf woensdag 25 maart en duurt naar verwachting zeker twee weken.

    Om de hinder voor klanten zo klein mogelijk te houden blijven de werkplaatsen en onderdelencentra wel geopend. Over de productie van het merk MAN, ook onderdeel van de Volkswagen Group, is nog niets bekend gemaakt.

    Europese Ford-fabrieken op slot
    Vanaf 19 maart zijn alle Europese Ford-fabrieken gesloten. De motorenfabrieken zijn afgelopen maandag, 16 maart, al gestopt met de productie.

    De fabrikant hangt geen einddatum aan de sluiting, maar verwacht de komende weken geen verandering. Essentiële taken als onderhouds- en beveiligingswerkzaamheden gaan wel door.

    FCA sluit bijna alle fabrieken
    Fiat Chrysler Automobiles N.V. heeft de Italiaanse Fiat- en Maserati-fabrieken tijdelijk gesloten. Ook de fabrieken in Servië en Polen zijn dicht. Vanaf 27 maart hoopt de FCA-groep de productie te hervatten.

    Volvo Car Group: Gent gesloten
    De autobouwer Volvo Car Group, onderdeel van de Chinese Zhejiang Geely Holding Group, geeft zelf geen informatie over de status van fabricage in Europa.

    De Belgische nieuwssite HLN.be weet te melden dat de fabriek in Gent afgelopen maandagmiddag gefaseerd is stilgelegd. De website van Volvo Cars in Nederland meldt dat klanten door hun dealer worden geïnformeerd over eventuele vertraging van hun bestelde auto.
  7. forum rang 10 voda 6 april 2020 19:07
    Mediabedrijf DPG heeft last van het coronavirus

    Medewerkers van mediaconcern DPG, voorheen de Persgroep, zijn de afgelopen weken getroffen door het coronavirus. Topman Christiaan van Thillo meldde enige weken geleden via een e-mail aan het personeel dat bij hem na terugkeer van een skivakantie het coronavirus is geconstateerd. Maar ook op andere niveaus binnen het bedrijf zijn gevallen van de ziekte bekend geworden. DPG heeft veel activiteiten in Brabant, de provincie waar de ziekte zich het eerst manifesteerde.

    Van Thillo beschrijft in de mail zijn ziekteproces. Hij was twee weken ziek, waarvan een week stevig. 'De koorts bleef maar aanhouden en zonder medicatie liep ze dagelijks op tot 39 graden. Dat is onaangenaam in combinatie met die vervelende druk op je longen. Plots ga je inzien dat dit heel snel fout kan gaan.'

    Van Thillo is inmiddels genezen en weer aan het werk, bevestigt Ilse Luyk, die leiding geeft aan hr bij DPG. Zij voegt eraan toe dat bij meer medewerkers, of hun familieleden, de ziekte is geconstateerd, maar getallen wil zij niet noemen. Het ziekteverzuim is wel opgelopen, aanvankelijk vooral in Brabant. DPG heeft daar drie grote regionale kranten, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, en BN DeStem, en een drukkerij in Best.

    Midscheeps
    Inmiddels is het 'allergrootste deel al weer opgeknapt', zegt Luyk, die aan de verzuimcijfers merkt dat de ziekte naar de Randstad is opgeschoven. Zij constateert 'operationele uitdagingen', maar die zijn met veel flexibiliteit opgevangen. DPG heeft in totaal 4000 mensen in dienst en geeft naast de regionale kranten ook landelijke kranten zoals de Volkskrant en het Parool uit.

    In zijn mail aan het personeel schrijft Van Thillo ook over de gang van zaken bij het concern. 'Onze onderneming is sterk afhankelijk van advertentie-inkomsten en het lijdt geen twijfel dat we daar midscheeps door geraakt zullen worden. Dat neemt niet weg dat we een sterke, winstgevende onderneming hebben.'

    fd.nl/ondernemen/1340568/mediabedrijf...
  8. forum rang 10 voda 7 april 2020 08:51
    Ahold Delhaize investeert in coronamaatregelen

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Ahold Delhaize
    22,38 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize heeft samen met zijn lokale merken tot nu toe meer dan 170 miljoen euro geïnvesteerd in coronamaatregelen. Dit maakte de Zaanse supermarktuitbater dinsdag bekend.

    De maatregelen variëren volgens Ahold Delhaize van veiligheidsmaatregelen voor medewerkers en klanten tot donaties aan goede doelen.

    “Ahold Delhaize en al onze lokale merken in de Verenigde Staten, Europa en Indonesië nemen substantiële maatregelen om de veiligheid van zowel medewerkers als klanten te waarborgen als reactie op de aanzienlijke uitdagingen die de COVID-19-pandemie veroorzaakt”, aldus topman Frans Muller in een toelichting.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  9. forum rang 10 voda 7 april 2020 09:34
    'Grote autofabrikanten financieel bestand tegen druk crisis'

    Gepubliceerd op 7 april 2020 09:28 | Views: 0

    LONDEN (AFN) - Grote autofabrikanten zijn financieel bestand tegen de druk van de coronacrisis. Vooral Europese en Aziatische autobouwers hebben voldoende financiële middelen, aldus kredietbeoordelaar Moody's.

    Volgens Moody's is de liquiditeitspositie van autoconcerns sterker dan tien jaar geleden bij de financiële crisis. Wel ligt de winstgevendheid lager dan een decennium geleden, maar volgens Moody's zijn schulden momenteel geen groot drukpunt.

    Autobedrijven kunnen volgens het bureau ook profiteren van de grote steunpakketten die overheden hebben aangekondigd. De belangrijkste graadmeters voor de kredietbeoordeling zullen zijn hoe het herstel van de winstgevendheid, marges en hoe snel ze geld kunnen verdienen in de komende twee jaar verloopt, stelt Moody's.
  10. forum rang 10 voda 7 april 2020 09:42
    'Luchthavens onder zware druk door coronacrisis'

    Gepubliceerd op 7 april 2020 09:34 | Views: 65

    Air France-KLM 09:24
    5,39 +0,27 (+5,31%)

    LONDEN (AFN) - De Europese luchthavensector staat stevig onder druk door de uitbraak van het coronavirus. Kenners van kredietbeoordelaar Moody's hebben hun prognose voor de branche voor de komende twaalf tot achttien maanden verlaagd van stabiel naar negatief. Ze ondersteunen hun afwaardering door de forse daling van de passagiersvolumes en bijbehorende krimp van de omzet.

    Moody's rekent er op dat het totale luchtverkeersvolume maar liefst 30 procent zal kelderen in 2020. "Het tempo van het verkeersherstel hangt af van de omvang en de duur van de uitbraak en de schade aan de wereldeconomie, maar eventuele vooruitzichten voor een herstel zijn onzeker gezien de ongekende aard en omvang van de uitbraak", aldus een analist van de firma.

    Wel wordt opgemerkt dat luchthavens door het verminderen van operationele uitgaven en investeringen de aanzienlijk lagere passagiersvolumes gedeeltelijk kunnen compenseren. Ook zijn ze "zeer strategische infrastructuur" en daarmee "essentieel" voor de Europese economieën. Daardoor zullen overheden scherp letten op hun beschikbaarheid, als de economische groei bij het indammen van het virus moet worden aangejaagd.
  11. forum rang 6 haas 7 april 2020 12:05
    Movir zet alle zeilen bij voor zorgpersoneel: ‘We verwachten de klap pas als de piek er af is’

    De zorgmedewerkers in de ziekenhuizen staan momenteel onder hoogspanning. Dat ziet ook Movir, de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar met veel klanten in de zorg. Met verschillende initiatieven werkt Movir hard om vermoeidheidsklachten na de crisis te voorkomen. “We verwachten dat de grote klap pas kom>>
  12. [verwijderd] 7 april 2020 16:02
    www.at5.nl/artikelen/201186/patat-en-...

    Een heel klein eerste signaaltje, wel 4x een A1 locatie.
    Maar er zijn wel een paar honderd OG-beheersbedrijfjes als bovenstaande, als het maar niet met teveel vreemd vermogen is aangeschaft/gefinancierd.

    Het zal me benieuwen hoelang dit "Te huur" blijft staan, ff een nieuwe nering opstarten in huidige sentiment lijkt mij geen sinecure.

    ambuco.nl/

    Een kamertje in het WTC.
    Altijd fascinerend dit soort dingetjes...
  13. forum rang 4 s.lin 7 april 2020 17:50
    Wereldwijd 195 miljoen banen weg door coronacrisis’
    7 april 2020

    Door de pandemie met het coronavirus zullen in het tweede kwartaal wereldwijd 195 miljoen banen verloren gaan. De virusuitbraak zorgt vooral in Europa, Azië en de Arabische wereld voor een sterke daling van het aantal arbeidsplaatsen, verwacht de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO). ING voorziet dit jaar 8 procent krimp voor de Nederlandse economie vanwege de coronacrisis.

    De Nederlandse economie zal vanwege de impact van de coronacrisis dit jaar waarschijnlijk met 8 procent krimpen. Dat meldt ING in een nieuwe raming. In het tweede kwartaal vertoont de economie naar verwachting een neergang van dik 16 procent. Voor de wereldeconomie rekent ING in 2020 op 2 procent krimp. De eurozone moet het doen met een neergang van 5 procent dit jaar, aldus economen van de bank.

    Het verlies van tientallen miljoenen banen wereldwijd volgt uit een verwachte daling van 6,7 procent van alle voltijdsbanen in de periode april tot en met juni. Vooral in landen waar de lonen in het hogere segment van middeninkomens vallen is de klap hard. Hier zullen veel meer banen verdwijnen dan tijdens de financiële crisis van 2008, waarschuwt de ILO, onderdeel van de VN.

    Lagere lonen
    Tegelijkertijd dreigt de mondiale crisis, volgens ILO de ernstigste sinds de Tweede Wereldoorlog, vooral werkenden in landen met lagere lonen hard te raken. Hier werken juist in de getroffen sectoren als toerisme en horeca veel mensen op informele basis. Als zij door opdrachtgevers aan de kant worden gezet, hebben ze geen sociaal vangnet. Ook medische zorg is voor deze groep moeilijker te krijgen.

    Hoeveel mensen hun werk of inkomen in heel 2020 verliezen hangt volgens de arbeidsorganisatie sterk af van de duur van de pandemie en maatregelen daartegen. De organisatie wijst erop dat 2,7 miljard werkenden te maken hebben met een volledige of gedeeltelijke lockdown, wat gelijk staat aan 81 procent van de mondiale beroepsbevolking. Van hen werken 1,25 miljard mensen in sectoren waar het risico op inkomstenverlies en ontslagen door het coronavirus groot is.

    Bron AD.nl
  14. forum rang 10 voda 7 april 2020 19:00
    Britse tak BAM neemt maatregelen vanwege coronacrisis

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    BAM
    1,414 0,049 3,59 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) BAM Construct UK heeft vanwege de corona-uitbraak besloten om in ieder geval tijdelijk afscheid te nemen van 400 medewerkers. Dit maakte het Britse onderdeel van BAM Groep dinsdag bekend.

    Vanwege het coronavirus liggen bepaalde bouwprojecten van BAM nog altijd stil. En de bouwplaatsen die wel open zijn, daarvoor gelden speciale regels in verband met het risico op besmetting.

    BAM Construct zegt waar mogelijk kosten terug te brengen en de kaspositie te beschermen. Ook het management heeft het mes in de eigen beloning gezet.

    "Dit zijn moeilijke beslissingen, en het is waarschijnlijk dat we in de komende maanden verdere maatregelen moeten nemen", aldus BAM.

    De 400 medewerkers zijn met onbetaald verlof gestuurd voor onbepaalde tijd.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  15. forum rang 10 voda 7 april 2020 19:02
    Holland Colours ook niet immuun voor coronacrisis

    Gepubliceerd op 7 april 2020 18:29 | Views: 169

    Holland Colours 13:42
    88,00 +2,00 (+2,33%)

    APELDOORN (AFN) - Pigmentproducent Holland Colours is niet immuun voor de coronacrisis. Het bedrijf zegt in een verklaring mindere prestaties te verwachten bij zijn bouw- en constructiedivisie. Ook bij Coatings wordt een daling verwacht.

    Holland Colours geeft aan onder meer afhankelijk te zijn van leveringen. Dan gaat het niet alleen om grondstoffen maar ook om logistiek en transport. Om de impact het hoofd te bieden voert het bedrijf naar eigen zeggen per direct een stringent beleid wat betreft uitgaven in. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen er aanvullende maatregelen worden genomen. Die kunnen per dochteronderneming verschillen.

    Ook kijkt Holland Colours nog eens goed naar de uitvoering van de eerder ingezette strategie. Langetermijndoelen blijven volgens het bedrijf overeind, maar door de doelen voor dit jaar gaat een streep. Het bedrijf benadrukt dat het financieel gezond is met een sterke balans, geen uitstaande leningen en uitgebreide kredietfaciliteiten.
  16. forum rang 10 voda 7 april 2020 19:41
    Lufthansa krimpt vloot in vanwege coronacrisis

    Gepubliceerd op 7 april 2020 19:19 | Views: 185

    Air France-KLM 17:39
    5,32 +0,20 (+3,95%)

    LUFTHANSA AG VNA O.N. 06 apr
    8,75 +0,73 (+9,13%)

    FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - De Duitse luchtvaartreus Lufthansa neemt afscheid van tientallen van zijn vliegtuigen in een poging de kosten omlaag de krijgen nu de coronacrisis de sector in problemen brengt. Het concern neemt onder meer versneld afscheid van een zestal Airbus A380 superjumbo's die al in de etalage stonden. Verder worden nog eens 12 zogeheten widebody-vliegtuigen uit de vloot genomen. Verder neemt Lufthansa afscheid van elf 'kleinere' A320-jets.

    Naast het terugbrengen van de capaciteit in Frankfurt en München staakt Lufthansa de activiteiten van prijsvechter Germanwings. Verder wordt het netwerk van dochter Eurowings, dat zich ook op het goedkopere segment richt, ingeperkt. Ook hier worden toestellen buiten gebruik gesteld. Op termijn zal ook ingegrepen worden bij de vloot van Austrian Airlines en Brussels Airlines.

    Volgens Lufthansa kan het nog maanden duren voordat reisrestricties wereldwijd worden opgeheven. Daarnaast duurt het volgens de onderneming jaren alvorens de situatie wereldwijd weer is zoals die was voor de crisis. Om de situatie het hoofd te bieden praat Lufthansa met overheden in Duitland, Zwitserland en Oostenrijk over noodsteun. Mogelijk dat de Duitse overheid een belang neemt in het bedrijf.

    Naar verluidt heeft Lufthansa de beschikking over iets meer dan 5 miljard euro aan liquiditeit. Het bedrijf maakt maandelijks naar schatting 1 miljard euro aan kosten.
486 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 876,00 +0,23%
EUR/USD 1,0729 +0,29%
FTSE 100 8.075,36 +0,44%
Germany40^ 18.026,90 -0,34%
Gold spot 2.327,19 +0,48%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

Flow T...
+4,77%
UNILEV...
+4,63%
NX FIL...
+2,93%
Fugro
+1,75%
ForFar...
+0,63%

Dalers

ADYEN NV
-14,20%
VIVORY...
-4,69%
WDP
-4,62%
BESI
-2,70%
IMCD
-2,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links