Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel B&S Group SA AEX:BSGR.NL, LU1789205884

  • 4,190 16 apr 2024 17:35
  • +0,065 (+1,58%) Dagrange 4,130 - 4,270
  • 152.942 Gem. (3M) 60,7K

B&S Group 2020

782 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Toddemij 2 april 2020 09:26
    quote:

    Allinvestor schreef op 2 april 2020 09:13:

    Prettig dat er eindelijk een update is en verstanding dat het dividend wordt gescrhapt. Vraag me af of de balans echt zo solide als nu wordt gecommuniceerd mocht dit nog een paar maanden langer duren...
    Bij B&S gaat men er blijkbaar vanuit dat dit het 3e kwartaal al over is.
  2. forum rang 4 Bob777 2 april 2020 10:46
    Duidelijk verhaal, de schulden zitten met name in de voorraden deze worden nu aangepast aan de huidige situatie, investeringen zijn doorgeschoven en China laat al weer enig herstel zien. Online loopt gewoon door en uiteindelijk zal euro net al in China in Q2 de draad weer proberen op te pakken waardoor er bij B&S in Q3 ook weer herstel zal zijn.
    Overheden hebben voldoende overbruggingsmaatregelen getroffen om door deze tijd heen te komen. Borgstellingen en doorschuiven van te betalen belastingen halen de druk van liquiditeitsproblemen af. Deze tijd kan dan worden gebruikt om de balans korter te krijgen en te laten aansluiten op de buitenwereld.
    Als er een medicijn wordt bedacht tegen corona dan kunnen de teugels weer wat los en kan ook de horeca weer verder het is gewoon niet denkbaar dat deze sector tot het eind van het jaar gesloten blijft.
    In Europa zien we de eerste tekenen van een stabilisatie van het virus en ik verwacht dus niet dat het nog stiller op straat gaat worden dan wat nu het geval is dus dit zou alleen maar kunnen verbeteren.
    Voor de toekomst zal B&S wel last blijven houden bij de luchthavens en de cruiseschepen maar ook dat hersteld zich zodra er een vaccin is.
    Het is niet voor niets de ING haar lange termijn koersdoel laat staan. Ook al wordt 2020 geen dik jaar dan wordt dat in 2021 wel weer ingehaald. Zo verliep het in 2003 ook met sars.
  3. forum rang 6 Tordan 2 april 2020 12:54
    Sars was vrij kort en ook niet wereldwijd. Dit is even andere koek. Wat als Amerika zo doorgaat. De maatregelen die zijn genomen zijn volstrekt onvoldoende. Dan staan we pas aan het begin van een enorme berg ellende. Het PB ademt wel wat positivisme uit, maar dan gaan ze er wel vanuit dat we wereldwijd in q2 of q3 de draad weer oppakken. Dat betwijfel ik ten zeerste, ook al omdat China de boel qua cijfers niet bepaald eerlijk weergeeft. Ik koop nu nog niet bij, maar wacht rustig af.
  4. forum rang 4 stockholder 2 april 2020 13:24
    Ik vind het pb enigszins geruststellend. Dat het een verloren jaar wordt, moge duidelijk zijn. Belangrijker is nu dat de zaak overeind blijft. Het PB geeft hiervoor wat aanknopingspunten.
    Ronduit raar vind ik dat ING hun advies incl. koersdoel(!!) blijft handhaven.
    Koersdoelen worden meestal geduid voor 1 jaar. Maak me sterk dat we ook maar enigszins inde buurt van € 20 komen.
    Ook bij andere fondsen zie je dat de ING niet altijd betrouwbaar (realistisch) is in hun koersdoelen
  5. sandman70 2 april 2020 16:26
    quote:

    Bob777 schreef op 2 april 2020 16:16:

    Volens mij heeft de directie ook weer een duitje in het zakje gedaan 250.000 stukjes a 4,36 op 15:10 en vanochtend ook al 2 x 50.000 stukjes, morgen maar eens even het register in de gaten houden.
    Ok. Ik doe mee met de directie.
    Heb er ook een paar gekocht.
  6. forum rang 4 stockholder 2 april 2020 18:24
    Stel je bent grootaandeelhouder en de beurskoers staat op een all time low.
    Is het dan een raar idee om op deze lage koersen zoveel mogelijk stukken te kopen en het restant op te pikken dmv een beurs-exit?
    Als de rust weer gekeerd is, kun je over een paar jaar het fonds op nieuw naar de beurs brengen. Uiteraard tegen een aanmerkelijk hoger uitgifte koers.
    (denk aan Reggeborgh) Beide bestuurders zijn op en top kooplui en hebben een neusje voor handel. Misschien te ver gezocht maar toch........

    Ik heb ook OCI aandelen in portefeuille. Ook hier zie je bestuurleden tevens grootaandeelhouders op zeer grote schaal inkopen.
  7. T.overdose 2 april 2020 18:38
    Nee is geen rare gedachten Stockholder. Ik ben door Reggeborgh mijn stukken Volker te goedkoop kwijtgeraakt vorig jaar. Flink pissig destijds maar wat kan je doen. Iig inkopen als je zoiets ziet aankomen of vermoedt. Er is altijd een risico maar als je geen lef en geduld toont verdien je ook niks.
  8. forum rang 4 stockholder 2 april 2020 18:45
    quote:

    T.overdose schreef op 2 april 2020 18:38:

    Nee is geen rare gedachten Stockholder. Ik ben door Reggeborgh mijn stukken Volker te goedkoop kwijtgeraakt vorig jaar. Flink pissig destijds maar wat kan je doen. Iig inkopen als je zoiets ziet aankomen of vermoedt. Er is altijd een risico maar als je geen lef en geduld toont verdien je ook niks.
    Ik ben in dit soort situaties altijd bang om uitgerookt te worden. Denk niet dat je de hoofdprijs beurt. De laatste 5% wordt met de rug tegen de muur gezet. Take it or leave it! (en uiteraard tegen een flutprijs)
    Beetje doem denken en misschien in mogelijk voorkomend geval niet aan de orde.
    Ik heb echter in het verleden gezien hoe onbeschoft sommige partijen hiermee omgaan.
  9. forum rang 6 Tordan 3 april 2020 13:49
    B&S heeft slecht 2100 mensen in dienst, waarschijnlijk ook nog wel een gedeelte flexibel. Daar kun je makkelijk fors in snijden. Ook gaat de online handel en de winkels van Kruidvat, Action, Trekpleister e.a gewoon door. Ook de medische middeln, waar ze recent meer op hebben ingezet zullen prima draaien. Ik was eerst bang dat de tent om kon gaan vallen, maar denk dat ze zelfs een wat langere lock-down wel kunnen overleven.
782 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

B&S presteert beter dan verwacht

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links