Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Uitkeringsaanvragen VS opnieuw naar record

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Banks 2 april 2020 15:04
    quote:

    Jestbread schreef op 2 april 2020 15:00:

    Je ziet nu wel alle leden die vurig hopen dat alles instort he.

    Maar zeer beroerde cijfers laten we wel wezen. Wat een persoonlijke drama's moeten hier achter deze kale cijfers zitten.
    Als je de eerste boot gemist hebt, wat ik eerlijk toegeef hoop je er misschien wel op. Maar als het niet zo is, zie ik over een maandje wel wat ik dan doe.
    Ik sta er gewoonweg van te kijken, zoveel meer werklozen t.o.v. de crisis in 2008 in een week, en de beurs reageert amper.
  2. timmetje83 2 april 2020 15:09
    quote:

    kenner66 schreef op 2 april 2020 14:58:

    Paniek paniek over 3 maanden gaat alles weer als een raket omhoog. Aan Corona komt ook een einde de wereld kan het makkelijk een aantal maanden opvangen en mensen die dit niet kunnen schieten nu misschien eens wakker.
    Aan die grote en overtrokken salarissen komt nu misschien ook wel een einde althans dat hoop ik we kunnen toch maar in 1 auto tegelijk rijden en de PK,s doen er ook niet toe met 100 per uur.
    En nog een groot plus punt de grote milieu pot hoeft nu niet aangesproken te worden want dat wordt nu ook vanzelf opgelost.
    Elk nadeel heeft ook een voordeel.
    Als een raket omhoog??? Bedrijven en mensen die een buffer hadden hebben niks meer achter de hand om te investeren, ondernemingen en mensen die al schulden hadden hebben er nog meer of zijn failliet. Succes met je raket.
  3. forum rang 6 Jestbread 2 april 2020 15:12
    quote:

    Banks schreef op 2 april 2020 15:04:

    [...]

    Als je de eerste boot gemist hebt, wat ik eerlijk toegeef hoop je er misschien wel op. Maar als het niet zo is, zie ik over een maandje wel wat ik dan doe.
    Ik sta er gewoonweg van te kijken, zoveel meer werklozen t.o.v. de crisis in 2008 in een week, en de beurs reageert amper.
    Ik denk persoonlijk niet dat je dit 1 op 1 kan vergelijken. 2008 kende natuurlijk een veel langere aanloop en zal uiteindelijk ook langer duren. Nu lijkt de katalysator een externe economische factor terwijl dit in 2008 toch echt de economie en het systeem zelf was.

    Maar goed, een glazen bol heb ik zeker niet.
  4. Franfran1000 2 april 2020 15:19
    quote:

    Jestbread schreef op 2 april 2020 15:12:

    [...]Ik denk persoonlijk niet dat je dit 1 op 1 kan vergelijken. 2008 kende natuurlijk een veel langere aanloop en zal uiteindelijk ook langer duren. Nu lijkt de katalysator een externe economische factor terwijl dit in 2008 toch echt de economie en het systeem zelf was.

    Maar goed, een glazen bol heb ik zeker niet.
    Overheden zijn er momenteel toch echt heel druk mee bezig om er een economische en systeemcrisis van te maken. Overheden die het zich totaal niet kunnen veroorloven zoals de VS tuigen ongekende schuldpakketten op.
  5. T3 T3 T3 2 april 2020 15:28
    Die verdubbeling vind ik niet erg onverwacht. Wel dat de economen maar uit gingen van 3,5 mln. Het lijkt me dat a) de markt die 6,6 mln al aardig hadden ingeprijsd en b) dat de markt nu met deze bevestiging uit gaat van een volgende financiële injectie. En dus dat de beurs redelijk zou moeten blijven liggen.
30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links