Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Flow Traders creatief met dividend

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Donaldus 1 april 2020 10:51
    quote:

    Elsjeiksikko schreef op 1 april 2020 10:03:

    Zo slim dat ze voor onze maatschappij van grote waarde hadden kunnen zijn. In plaats daarvan kiezen voor zelfverrijking. Lubach heeft weer eens gelijk!
    Jij en Lubach zien het verkeerd. Ze zorgen voor liquiditeit in de markt. Dat ze aan zelfverrijking doen klopt en dat geldt voor iedere ondernemer en werknemer.
  2. forum rang 8 Leefloon 1 april 2020 11:11
    Het probleem ligt dan ook bij de beleggers zelf, die gemerkt en ongemerkt via allerlei "goedkope" Aldi-beurzen handelen, met overal verslechterde spreads. Penny wise, pound foolish. Flow Traders profiteert o.a. van die fools, en kan een heel klein beetje het gat opvullen.

    Lubach zou inderdaad misschien beter een uitzending kunnen maken over zichtbaar €1 besparen bij een, voor eigen belang en tegen belangen van de klanten in met Aldi-beurzen werkende, Aldi-brokers, waar je inclusief spreads onzichtbaarder veel duurder uit bent.

    Kies brokers die je in staat stellen om te handelen via dé centrale markt van een aandeel, net zoals je een aandeel Merck misschien beter in New York dan in Parijs kunt gaan kopen.

    Optiver is kwalijker, als partner van de Aldi-beurs TOM MTF van Binck. Dan bespaarde je echt misschien €1 per optiecontract, om bij de Aldi de spread van €15 per contract over te moeten steken. €1 besparen, om minimaal €10 teveel te mogen betalen. Flow Traders kunnen we moeilijker gaan verwijten dat ze profiteren van de domheid van klanten van "goedkope" Aldi-brokers met hun Aldi-beurzen.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links