Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,661 15 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,580 - 0,670
  • 281.783 Gem. (3M) 112,5K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.267 Posts
Pagina: «« 1 ... 579 580 581 582 583 ... 3514 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 maart 2020 19:23
    Hi allen,

    Heeft één van jullie al nader onderzoek gedaan naar potentiële winners onder de partijen die antibody-testen leveren? Ik verwacht dat de komende periode de gangbare testen nog hard nodig zullen zijn, maar in de hoek van anti-body testen ligt mogelijk de volgende Novacyt qua koersontwikkeling.

    Hoor het graag en zal mijn bevindingen hier binnen afzienbare tijd met jullie delen.

  2. Nait Soesen 29 maart 2020 19:32
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 29 maart 2020 14:26:

    [...]
    Schandalig fake-news.....!!!
    Tens of millions of tests are expected to be sold over the next few months. Novacyt cannot satisfy all these anxious customers alone so it has turned to just two other businesses to help, one of which is Manchester-based Yourgene.

    www.thisismoney.co.uk/money/investing...
  3. Weetwel 29 maart 2020 21:12
    quote:

    Oldie033 schreef op 29 maart 2020 19:23:

    Hi allen,

    Heeft één van jullie al nader onderzoek gedaan naar potentiële winners onder de partijen die antibody-testen leveren?
    zelfde vraag hier, dit thema is de voorbije dagen steeds actueler geworden
    www.newscientist.com/article/2238834-...
    de test bestaat in ieder geval al, Mologic heeft em
    craft.co/mologic
  4. [verwijderd] 29 maart 2020 21:52
    Thanks voor je reactie! Helaas geen genoteerde organisatie. Ook al enkele organisaties uit Singapore gevonden, maar ook niet verhandelbaar. Ga morgen wat tijd besteden aan research, maar volgens mij is het geen slecht idee wat inzichten te combineren hier. Lijkt me een goede invulling van het forum en zelfs in ieders belang.

    Geloof in Novacyt voor de komende weken qua koersontwikkeling, maar het is goed om voor de middellange termijn verder te kijken dan de neus lang is.
  5. forum rang 4 s.lin 29 maart 2020 22:11
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 29 maart 2020 12:08:

    Dankzij Maurice de Hondt weten we nu dat het coronavirus snel zal verdwijnen als het weer beter wordt.

    Dat wisten we eigenlijk al: in de zomer is bijna niemand verkouden.

    www.maurice.nl/
    Zal de komende maanden duidelijk worden of dat zo is, Australië, zuid Afrika is het altijd zomer en hebben ze ook het virus
  6. Sub!et 29 maart 2020 23:01
    1. Novacyt-test en andere vergelijkbare gecertificeerde real-time PCR-tests zijn onverslaanbaar in gevoeligheid en specificiteit in vergelijking met de anti-lichaamtests. Ze zijn verreweg het meest geschikt voor het identificeren van huidige lopende infecties, vooral in de context van een epidemie in de log (hoge) groeifase. Als we interviews met het NHS-personeel lezen/horen (niet de bobos en de chiefs), is dit waar het NHS-personeel om vraagt.

    2. Antilichaamtesten. Deze tests detecteren de reactie van iemands lichaam op het virus. Ze doen dit door de antilichamen te detecteren die uw lichaam aanmaakt om het virus te bestrijden en ze zijn verkrijgbaar in 2 varianten IgM en IgG. IgM-antilichamen zijn de eerste antilichamen die uw lichaam aanmaakt om een infectie te bestrijden, dus binnen een raam kunnen deze IgM-tests een voortdurende infectie enkele dagen na de eerste dag van infectie identificeren. Hier is het probleem, zelfs voor goed gevestigde IgM-tests (bijvoorbeeld EBV) is IgM onbetrouwbaar en heeft het een lage specificiteit. IgG-tests zijn iets betrouwbaarder, maar ze zijn vooral nuttig om eerdere infecties te detecteren, niet lopende - ook de specificiteit hiervan blijft ongetwijfeld lager dan bij PCR-tests.

    Besluit : Antilichaamtests zijn ongetwijfeld nuttig en zullen complementair zijn aan de PCR-tests, maar PCR-tests blijven zonder enige twijfel verreweg de meest betrouwbare, geschikte en nodige tests om een voortdurende epidemie het hoofd te bieden. Vooral voor NHS-medewerkers die hun tijd zo goed mogelijk moeten beheren en zo veilig mogelijk moeten houden, blijven PCR-tests de beste keuze, aangezien de antilichaamtests minstens 1 tot 2 weken NA infectie nodig hebben om maximale betrouwbaarheid te bereiken ( wat zelfs dan minder is dan de PCR-tests). Antilichaamtests zullen echter enorm nuttig zijn om in te schatten in hoeverre mensen na infectie enige immuniteit verwerven. Het moet dus duidelijk zijn dat antilichaamtesten geen vervanging zijn van de PCR-tests, maar een complementaire aanpak zijn die zijn eigen sterke en zwakke punten heeft.

    Met dank aan google translate.
  7. Nogozone 29 maart 2020 23:13
    quote:

    Oldie033 schreef op 29 maart 2020 19:23:

    Hi allen,

    Heeft één van jullie al nader onderzoek gedaan naar potentiële winners onder de partijen die antibody-testen leveren? Ik verwacht dat de komende periode de gangbare testen nog hard nodig zullen zijn, maar in de hoek van anti-body testen ligt mogelijk de volgende Novacyt qua koersontwikkeling.

    Hoor het graag en zal mijn bevindingen hier binnen afzienbare tijd met jullie delen.

    Euroimmun heeft als eerste in Europa zo’n test , CE keurmerk, kan helaas hier geen aandeel van vinden....

    www.euroimmunblog.de/antikoerpernachw...
  8. [verwijderd] 30 maart 2020 08:16
    www.zonebourse.com/amp/NOVACYT-116819...

    Even vrij vertaald:

    Novacyt: SA ("Novacyt:" of de "Company") Update over de coronavirus-test
    30-03-2020 | 08:01

    Verkoop- en productie-update

    COVID-19-test goedgekeurd in India en Argentinië

    Regelgevend nieuws:

    Novacyt (ALTERNEXT: ALNOV; AIM: NCYT), wereldwijde specialist in klinische diagnose, is verheugd een update te kunnen geven over de nieuwe coronavirusdetectietest (COVID-19) ontwikkeld door Primerdesign, de moleculaire diagnostische afdeling van de Groep gevestigd in het VK.

    Verkoop en regelgeving

    Vanaf 27 maart 2020 heeft Primerdesign orders verkocht en ontvangen voor meer dan £ 17,8 miljoen (19,6 miljoen euro) van zijn CE-gemarkeerde COVID-19-tests bedoeld voor onderzoek (RUO). De vraag naar deze test blijft groeien en op 27 maart ontving Primerdesign de grootste order tot nu toe voor £ 1,4 miljoen (1,5 miljoen euro) van een nieuwe klant in India, op na goedkeuring van het noodgebruik van de test op 26 maart 2020.

    Novacyt brengt zijn COVID-19-test nu op de markt in meer dan 80 landen en het Midden-Oosten wordt de meest actieve regio met bestellingen ter waarde van 1,6 miljoen pond (1,8 miljoen euro) minder ontvangen twee weken. De Groep is van plan in de komende weken andere distributiepartnerschappen in deze regio te ondertekenen en hoopt ook haar vooruitgang op de Amerikaanse markt te kunnen delen na de toestemming voor noodgebruik die op 23 december door de Amerikaanse FDA is verleend. afgelopen maart.

    Novacyt blijft samenwerken met een groeiend aantal ziekenhuizen in het VK en levert nu aan meer dan 21 ziekenhuizen in het hele land. Het bedrijf meldt ook dat de COVID-19-test nu wordt gebruikt door de Health Service Executive in Ierland en dat testorders ter waarde van £ 1,1 miljoen (€ 1,2 miljoen) zijn ontvangen .

    Hoewel Novacyt niet in staat is om met zekerheid de conversieratio van lopende verzoeken te voorspellen en daarom geen precieze aanwijzingen te geven over haar omzet, bevestigt het Management dat het aanzienlijk zal bijdragen aan de verbetering van de brutomarge en winstgevendheid van de Groep.

    Op 27 maart 2020 ontving Novacyt goedkeuring van de Nationale Administratie van Geneesmiddelen, Voedsel en Medische Hulpmiddelen (ANMAT) in Argentinië.

    De Groep zet haar uitgebreide programma voort om de evolutie van de stam van het SARS-CoV-2-virus te volgen en de laatste update blijft 100% homologie van zijn COVID-19-test demonstreren. Dit betekent dat we de COVID-19-test van de Groep hebben vergeleken met 1.700 bekende variaties in de genoomsequentie van het oorspronkelijke COVID-19-virus. Het management is van mening dat clinici door deze verbeterde monitoring- en homologieprestaties de test met vertrouwen kunnen blijven gebruiken.

    Productiecapaciteit

    Na de aankondiging van 12 maart 2020 bevestigt Novacyt dat BioType Diagnostic GmbH (BioType) haar productiepartner is in continentaal Europa. Het bedrijf BioType, gevestigd in het Duitse Dresden, verhoogde de productie opmerkelijk en de eerste batches werden afgeleverd op de Primerdesign-site in Southampton voor de uiteindelijke montage. Het management geeft ook aan dat het zijn onderaannemingscontract met BioType heeft verlengd, wat, in combinatie met de capaciteit van Southampton, het mogelijk zal maken om meer dan 4 miljoen tests per maand te produceren.

    Terwijl de Groep ernaar uitkijkt om de eerste batches van producten die zijn geassocieerd met de COVID-19-test te ontvangen van YourGene Health Plc, haar partner in het Verenigd Koninkrijk, is Novacyt ook in vergevorderde onderhandelingen met een andere onderaannemer in het Verenigd Koninkrijk om de productiecapaciteit verder vergroten.

    Het bedrijf zet zich in voor de aankoop van extra grondstoffen om in totaal 18 miljoen COVID-19-tests te produceren, en met een toenemende vraag in toenemende mate, zal deze kwestie de komende weken opnieuw worden beoordeeld. .

    Graham Mullis, CEO van Novacyt, merkt op:

    " We blijven een ongekende vraag registreren voor onze COVID-19-test, waarbij de ordergroei elke week onze verwachtingen overtreft. Ondanks onze inspanningen om ervoor te zorgen dat we aan de vraag voldoen, beperkt ons vermogen om de productie zo snel mogelijk te verhogen als we zouden willen beginnen de verkoopgroei. Dit blijft de onmiddellijke prioriteit van de Groep en ons doel is om zoveel mogelijk van onze producten zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk clinici over de hele wereld. We zijn erg blij met de manier waarop BioType en YourGene, onze onderaannemers, Novacyt ondersteunen in deze periode en we blijven andere opties evalueren om onze productiecapaciteit te vergroten om aan de wereldwijde vraag naar onze COVID-test te voldoen. 19. "

  9. Mozes kriebel 30 maart 2020 08:24
    Even leuk weetje: in persbericht van 20 maart werd gezegd dat er tot die datum voor 9,6 miljoen euro verkocht was en in persbericht van 30 maart wordt gezegd dat tot en met 27 maart 19,6 miljoen euro verkocht is. Dus in één week 10 miljoen euro verkocht en ontvangen! Met de stappen die gezet zijn in de samenwerkingen met meerdere bedrijven zal deze verkoop de komende weken alleen maar stijgen (ook al moeten ze aan deze bedrijven natuurlijk ook wat betalen).
  10. forum rang 7 trab33 30 maart 2020 08:37
    quote:

    voda schreef op 30 maart 2020 08:22:

    Het nieuws moet nog " doordringen" :

    Theor. open 1,95 08:21:12
    dat nieuws was bij mij al doorgedrongen van voor dit bericht
    had hier gemeld van een omzet van 500 miljoen op de manier die ze nu bezig zijn en met 2 of 3 nieuwe partners waar ze nu toch ook al gewag van maken kan dit oplopen naar 1 miljard
    dit was 1 van mijn vorige posts
    60 miljoen is echt wel pessimistisch
    stel dat ondanks dat ze al maanden in "the picture " staan geen euro extra omzet boeken op hun producten dan vorig jaar dan hebben ze sowieso al 12 miljoen omzet buiten hun corona testers
    die corona testers hebben momenteel een omzet van
    week 1 ....1.5 miljoen
    week 2 ....2.8 miljoen
    week 3 ....5.3 miljoen
    samen is dit al 9.6 miljoen of een omzet die ze normaal in 18 maanden doen
    We zullen wel zien bij de komende updates waar het naartoe gaat maar ik kan u nu al zeggen dat dit boven de 10 miljoen per week zal zijn

    nu moeten we week 4 melden aan 10 miljoen rond en zitten we al aan 19.6 op 1 maand

    lijkt toch dat mijn inschatting van 500 miljoen echt aan de lage kant was maar kreeg hier verwijten naar mijn hoofd dat ik geen onderbouwingen gaf en nog veel lelijks
    maar hoop dat er door mijn inzet meer kopers waren dan dat er afgehaakt zijn door de anti boodschappen van bepaalde personen
70.267 Posts
Pagina: «« 1 ... 579 580 581 582 583 ... 3514 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links