Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,924 23 apr 2024 14:27
  • +0,118 (+3,10%) Dagrange 3,790 - 3,934
  • 763.085 Gem. (3M) 1,4M

BAM maart 2020

3.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 186 187 188 189 190 ... 198 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 27 maart 2020 18:29
    Deel beursverslag Telegraaf van vanavond:

    Aan het einde van de handelsweek gingen aandelen over een breed front in de verkoop waarmee de krachtige opleving in voorgaande dagen deels werd weggespoeld. „Beleggers nemen het zekere voor het onzekere en sluiten de risicovolle posities af om in het weekend het nieuws over de verdere verspreiding van het coronavirus weer te gaan volgen”, stelt Teeuwe Mevissen, econoom bij Rabobank. „Het herstel bij de aandelenbeuzen werd grotendeels in de hand gewerkt door de herbalancering van institutionele partijen, zoals pensioenfondsen, die vanwege de asset-mix verplicht waren om aandelen bij te kopen. Naar verwachting hebben we echter te maken met een dead cat bounce, waarbij de opleving van de koersen van korte duur zal zijn.”

    Volgende week zullen alle ogen zijn gericht op cijfers over de Amerikaanse banenmarkt. Volgens Mevissen wijst de enorme toename van de aanvragen voor werkloosheidsuitkeringen in de VS er op dat de werkoosheid in maart fors zal zijn opgelopen. „Vooral de belangrijke economische regio’s New York en Californië zijn hard getroffen door de beperkende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. ”

    Volgens Richard Abma, vermogensbeheerder bij OHV, leeft de beurs voortdurend tussen hoop en vrees, waardoor er grote uitslagen en een sterke toename van de volatiliteit te zien zijn. „De meest onzekere factor is de VS met aan de ene kant Trump die met Pasen de deuren weer open wil doen, terwijl er in New York een enorm aantal besmettingsgevallen zijn. Handelaren prijzen daarom nog steeds een grote onzekerheid in. Vaak zie je dan dat de lows op de beurzen nog een keer getest gaan worden.”

    Cees Smit, handelaar bij Today’s heeft er een hard hoofd in of de beursopleving gerechtvaardigd is. „De rol van centrale bankiers is zo goed als uitgespeeld en het grote verschil met de schuldencrisis is dat destijds China economisch nog in goede doen was, terwijl door de coronacrisis alle grote regio’s hard geraakt worden.”
  2. thesheepofwallstreet 27 maart 2020 20:41
    quote:

    boldie schreef op 27 maart 2020 17:40:

    Met tranen in ogen grote positie gesloten Henk maar zie het niet meer zitten
    Is verdrietig om te lezen, maar het is een wijze keuze. Misschien dat je hem lager terug kan kopen?(als je er nog vertrouwen in hebt)

    Dit ziet er niet goed uit voor het nederlandse bedrijfsleven. De koers van BAM gaat dalen. Zit er gemiddeld in voor 1,40(short).
  3. Moxxey 28 maart 2020 11:21
    quote:

    thesheepofwallstreet schreef op 27 maart 2020 20:41:

    [...]

    Is verdrietig om te lezen, maar het is een wijze keuze. Misschien dat je hem lager terug kan kopen?(als je er nog vertrouwen in hebt)

    Dit ziet er niet goed uit voor het nederlandse bedrijfsleven. De koers van BAM gaat dalen. Zit er gemiddeld in voor 1,40(short).
    Heel leuk om steeds bedragen te noemen
  4. forum rang 7 boldie 28 maart 2020 13:24
    quote:

    thesheepofwallstreet schreef op 27 maart 2020 20:41:

    [...]

    Is verdrietig om te lezen, maar het is een wijze keuze. Misschien dat je hem lager terug kan kopen?(als je er nog vertrouwen in hebt)

    Dit ziet er niet goed uit voor het nederlandse bedrijfsleven. De koers van BAM gaat dalen. Zit er gemiddeld in voor 1,40(short).
    ik doe niet aan short. Heb nog klein plukje staan. We gaan zien wat wijsheid was geweest over paar maanden. Prettig weekend
  5. forum rang 4 s.lin 28 maart 2020 21:49
    Coronavirus | Rijksoverheid lanceert protocol voor bouw en techniek: installateurs zonnepanelen kunnen veilig doorwerken
    Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol Samen veilig doorwerken vastgesteld. Hierdoor kunnen onder meer installateurs van zonnepanelen ondanks de uitbraak van het coronavirus veilig doorwerken.

    Het protocol Veilig samen doorwerken is een van de uitkomsten van de gesprekken die minister Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Van Veldhoven voor Milieu en Wonen met de bouw- en technieksector voeren om ervoor te zorgen dat het werk niet stil komt te liggen door de uitbraak van het COVID-19-virus.

    Stilvallen en werktijdverkorting
    Uit een inventarisatie van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) blijkt dat door de coronacrisis bij 2 op de 3 bedrijven die actief zijn in duurzame energie projecten stilvallen.

    Techniek Nederland meldde deze week bovendien dat 62 procent van de installatiebedrijven verwacht tussen nu en 2 weken werktijdverkorting aan te moeten vragen. De installateurskoepel had een enquête uitgezet onder de ruim 5.000 installatiebedrijven die aangesloten zijn.Onbekend is hoeveel installateurs van zonnepanelen werktijdverkorting denken te moeten aanvragen. Tegenover de redactie van Solar Magazine stelde een groot aantal installateurs vooralsnog door te werken.

    Van Aedes tot Techniek Nederland
    Het protocol (red. dat hier te downloaden is) volgt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en wordt ondersteund door de vakbonden, brancheverenigingen en werkgevers- en werknemersorganisaties. Het wordt ondersteund door Aedes, AFNL-NOA, Bouwend Nederland, CNV, FNV Bouwen en Wonen, FNV Metaal, OnderhoudNL, Techniek Nederland en Woonbond.

    Het protocol biedt een handreiking voor werkgevers en werknemers over hoe er op een veilige manier doorgewerkt kan worden, binnen en buiten huis. Dit is belangrijk voor bedrijven, opdrachtgevers en werknemers omdat duidelijkheid de basis vormt voor veilig werken. Dat zorgt volgens de betrokkenen voor continuïteit in de bouwproductie en het behoud van werkgelegenheid
  6. forum rang 4 Marinus-86 29 maart 2020 09:16
    quote:

    Crockett schreef op 29 maart 2020 08:17:

    Goedemorgen allemaal, klokje verzet en hopelijk een ommekeer in coronagedonder.

    Scenario dat we over paar weken er van af zijn is te positief misschien maar het spel is nog niet gespeeld.
    We komen hieruit hard en goed terug

    Alle vertrouwen dat dit rotavirus zal worden overwonnen.
    Lang leve BAM.
3.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 186 187 188 189 190 ... 198 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links