Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Engelse beurs oogt zwak

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Elektrische auto's hebben nog steeds panne 55
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

734 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 37 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. One_Million_Euro_Man 26 maart 2020 21:40
    Shorters zijn zoooooo hardleers! Jullie waren gewaarschuwd dat dinsdag NIEUWE MAAN was, dus draaidag, en dat DOW 18.000 fibo 50% retrace.FED aangegeven "WHAT EVER IT TAKES" dus Go with the flow!!!

    Ik heb mijn lesje wel geleerd in 2009, anders was ik nu MULTI-MILJONAIR ;-(

    www.youtube.com/watch?v=t5fZFYv3YEw

    Edit:

    NEVER FIGHT THE FED!!!

    NEVER FIGHT THE FED!!!

    NEVER FIGHT THE FED!!!
  2. [verwijderd] 26 maart 2020 21:41
    quote:

    Alex A La Hausse/ A La Baisse schreef op 26 maart 2020 21:34:

    [...]

    Vermogensbeheerder zou meer iets voor mij zijn. Helaas geen 18 meer
    De minimum leeftijd voor het vak vermogensbeheer zou 50 moeten zijn. Hoe kun je vermogens beheren als je niet eerst wat van die boom/bust cycles hebt meegemaakt?
  3. One_Million_Euro_Man 26 maart 2020 21:43
    quote:

    ren-je-dement schreef op 26 maart 2020 21:39:

    [...]

    en woensdag was island reversal. Hoeveel technisch bewijs voor een bodem moet je hebben?
    Zo is dat Rennie. Ik ben ook een Shorter, in hart en nieren, maar je moet ook niet te eigenwijs zijn, als de grote jongens omhoog willen. Ik bedoel, wie zijn wij nou?

    www.youtube.com/watch?v=_oxwYlHs5DU

  4. [verwijderd] 26 maart 2020 21:46
    quote:

    ren-je-dement schreef op 26 maart 2020 21:41:

    [...]

    De minimum leeftijd voor vermogensbeheer zou 50 moeten zijn. Hoe kun je vermogens beheren als je niet eerst wat van die boom/bust cycles hebt meegemaakt?
    Ik las als tiener als eerste de financiële pagina’s denk dat als je er vroeg bij bent je geen 50 hoeft te zijn. Denk wel dat je meer moet studeren dan alleen accountancy. En daar heb ik dus geen zin meer in snap je.

  5. Willem01 26 maart 2020 21:50
    quote:

    One_Million_Euro_Man schreef op 26 maart 2020 21:40:

    Shorters zijn zoooooo hardleers! Jullie waren gewaarschuwd dat dinsdag NIEUWE MAAN was, dus draaidag, en dat DOW 18.000 fibo 50% retrace.FED aangegeven "WHAT EVER IT TAKES" dus Go with the flow!!!

    Ik heb mijn lesje wel geleerd in 2009, anders was ik nu MULTI-MILJONAIR ;-(

    www.youtube.com/watch?v=t5fZFYv3YEw

    Edit:

    NEVER FIGHT THE FED!!!

    NEVER FIGHT THE FED!!!

    NEVER FIGHT THE FED!!!
    Tot hoever gaat deze rally door schat je in?
  6. [verwijderd] 26 maart 2020 21:52
    quote:

    One_Million_Euro_Man schreef op 26 maart 2020 21:43:

    [...]

    Zo is dat Rennie. Ik ben ook een Shorter, in hart en nieren, maar je moet ook niet te eigenwijs zijn, als de grote jongens omhoog willen. Ik bedoel, wie zijn wij nou?

    www.youtube.com/watch?v=_oxwYlHs5DU

    Zo hoef je morgen niet om 6 uur op en kou kleumen op de bouw

    Netjes

  7. Dikke Durk 26 maart 2020 21:58
    quote:

    Deltaneutraal schreef op 26 maart 2020 21:09:

    Dank voor het warme welkom!

    Ik werk als market maker. Inderdaad was Fred ook market maker vroeger toch?
    Zijn verhaal met turbo’s van vandaag, long en short tegelijk, kan inderdaad winstgevend zijn met grote openingsgap. Zoals als sommige al aangaven is het wel belangrijk de kleine lettertjes te lezen. Het kan namelijk dat de turbo uitgestopt wordt tijdens uren dat de turbo niet verhandeld wordt. En zo zou het inderdaad kunnen dat beide turbo’s overnight uitgestopt worden. Ik gebruikte vroeger, voordat ik werkte, hetzelfde concept alleen dan met CFD’s. Bijvoorbeeld bij plus500, je hebt twee losse rekeningen, bijvoorbeeld met een vriend. Kort voordat de markt dichtgaat ga je op rekening A met je volledige rekening long op een bepaalde index met een hefboom van 500, en op rekening B short. Omdat plus500 negatieve balance protection had toen (weet niet hoe het nu zit) kon je niet meer verliezen dan je inleg. Als de onderliggende waarde dan meer dan 0.2% hoger of lager opent is het ene account failliet, en heeft het andere account in ieder geval de verloren inleg verdient. Heb zo een paar keer een leuk zakcentje verdient, totdat ze het doorhadden en ik daar niet meer mag handelen. Tegenwoordig zijn de hefbomen al een stuk lager (dus meer beweging nodig).

    De market maker van de Binck turbo’s is UBS, en die doen inderdaad wat ze zelf willen. Volgens mij zijn hun officieel niet verplicht altijd prijzen af te geven. Hier kan ik verder niks over zeggen, geen idee hoe het bij hun werkt.

    Ondanks het feit dat wij als market maker niet handelen op richting van de beurs heb ik daar persoonlijk wel een mening over. Zoals velen hier denk ik dat de beurs nu een stuk te hoog staat en nog niet iedereen de gevolgen lijkt te (willen) zien. Of we nog nieuwe lows gaan zien weet ik niet, maar ik zou niet verbaasd zijn als de AEX nog richting de 400 gaat. Denk dat er ook nog grote bedrijven failliet gaan met alle gevolgen van dien. Excuus als ik wat vragen over het hoofd heb gezien en als dit stukje taalkundig nergens op slaat. Het was een lange dag.

    En voor zover ik weet zit pakka niet in mijn team ;)
    AB'tje van mij en welkom. Leuk ook dat je wat vragen wilde beantwoorden.
  8. [verwijderd] 26 maart 2020 21:59
    quote:

    Alex A La Hausse/ A La Baisse schreef op 26 maart 2020 21:19:

    UBS oke thanks Delta!

    Zal ze nog wel een keer mailen. Denk dat ze niet geschikt zijn als mm van een turbo en dat zal ik ook zeggen...:)

    Hé Alex, ik heb ook constant gelazer met Binck over turbo's. Soms staat er helemaal geen bied/laat. Soms is er wel een bied/laat prijs maar kan er helemaal niet op gehandeld worden. Kan soms minuten lang aanhouden. Erg irritant. De communicatie van Binck gaat ongeveer zo: wij zijn er niet verantwoordelijk voor maar UBS. Als er iets geclaimd moet worden, dan is het wachten op het oordeel van UBS. Ik heb al vaker gemeld dat ik geen zaken doe met UBS, maar met Binck. Daarnaast dragen de turbo's hun naam. Daarna wordt verwezen naar hun klachten formulier op de site die, zoals je kunt verwachten, lastig te vinden is. Ik heb inmiddels bij Lynx een rekening geopend en ik overweeg alles weg te halen bij Binck. Ik zie echter ook voordelen (lees:geen transactie kosten over de turbo's).
  9. Deltaneutraal 26 maart 2020 22:10
    quote:

    Alex A La Hausse/ A La Baisse schreef op 26 maart 2020 21:21:

    Dat Delta denkt dat we omlaag gaan wil net zoveel zeggen als dat ik denk dat we verder omhoog gaan. Fred was ook een MM en dacht 10 jaar dat t omlaag zou gaan en t ging alleen maar omhoog. Gewoon zelf nadenken en eigenwijs zijn.

    Fijne avond..
    Helemaal waar, is ook gewoon een mening en ik weet wat dat betreft net zo veel en zo weinig als jullie.

  10. Deltaneutraal 26 maart 2020 22:15
    Heb het ff nagekeken en is inderdaad UBS. Op www.turbos.binck.com staat allerlei documentatie en prospectus ed. Er zal daarin ook wel omschreven staan dat UBS zich het recht voorbehoud niet altijd prijzen af te hoeven geven. Kan me meerdere situaties herinneren waar dit het geval was. Maar nogmaals, geen idee hoe dit bijvoorbeeld bij UBS aan de achterkant werkt. Maar voorop staat dat het vervelend is als particulier en Binck niet communiceert dat dit soort situaties mogelijk zijn.
  11. forum rang 6 shortie 26 maart 2020 22:16
    Afhankelijk van hoe hoog de AEX gaat morgen en ook mijn individuele aandelen ga ik NQ shorts ook maar, in ieder geval deels, sluiten. Hopelijk nog wat aandelen van de hand en dan maar weer gewoon wachten tot de opgaande trendlijn welke er nu gezet is, breekt.
    Ben nog steeds van mening dat we de uiteindelijke bodem nog niet gezien hebben maar wanneer ook de FED gewoon lekker mee gaat kopen in de markt zal het wel weer eerst een stuk omhoog gaan voordat het breekt.
    Wanneer cijferseizoen begint wellicht wel weet een mooi punt om weer wat extra shorts op te pakken of wanneer Trump moet gaan aangeven dat het paasfeest dit jaar helaas toch niet door gaat.

    Een markt die gewoon 4-5% omhoog gaat op 3.200.000 uitkeringsaanvragen is duidelijk de weg kwijt en kan daardoor weer bizarre bewegingen omhoog laten zien.
    Maar weer even het juiste momentum afwachten. Gevaarlijke markt dit.

    Goede nacht allemaal.
  12. forum rang 5 adritromp 26 maart 2020 22:24
    quote:

    Green schreef op 26 maart 2020 21:59:

    [...]

    Hé Alex, ik heb ook constant gelazer met Binck over turbo's. Soms staat er helemaal geen bied/laat. Soms is er wel een bied/laat prijs maar kan er helemaal niet op gehandeld worden. Kan soms minuten lang aanhouden. Erg irritant. De communicatie van Binck gaat ongeveer zo: wij zijn er niet verantwoordelijk voor maar UBS. Als er iets geclaimd moet worden, dan is het wachten op het oordeel van UBS. Ik heb al vaker gemeld dat ik geen zaken doe met UBS, maar met Binck. Daarnaast dragen de turbo's hun naam. Daarna wordt verwezen naar hun klachten formulier op de site die, zoals je kunt verwachten, lastig te vinden is. Ik heb inmiddels bij Lynx een rekening geopend en ik overweeg alles weg te halen bij Binck. Ik zie echter ook voordelen (lees:geen transactie kosten over de turbo's).
    Behoorlijk irritant van binck ja, ik handel daar ook, mede om de kosten. Zat eerder bij Ing, daar betaal je je blauw als je veel gaat handelen. Echter heb ik daar ook meerdere keren geld terug gehad als er van uit hun iets niet klopte.
    Maar ook daar lagen de sprinters er vaak uit bij grote bewegingen
734 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 37 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links