Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1239 1240 1241 1242 1243 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 24 maart 2020 18:01
    Meten is weten.

    Zolang we het niet weten, oorzaak het niet inzetten van beschikbare tests, zal iedereen drager kunnen zijn van een zodanige virusload, dat hij een gevaar is voor zz en ANDEREN.

    Dus logisch dat de mensen tot wie dat is doorgedrogen gevrijwaard wensen te worden van die eventueel ziekmakende anderen. Is dus van IEDEREEN.

    Niet iedereen is zich van dit gevaar bewust, maar wanneer het aantal doden toeneemt, dan ontstaat bij het niet nemen van zeer strenge maatregelen een explosieve situatie.

    En dat is allemaal NIET nodig als die tests er komen.

    Moet de regering door het stof wanneer ze de leiding over de CORONA crisis overgeeft aan JAAP GOUDSMIT?

    De roep om de beste leiding komt vanzelf. Want zo werkt dat nu eenmaal.

    Maar de roep kan ingetogen en zachtzinnig en beschaafd zijn, volgens de regels van het huidige spel, onze democratie, of het kan via alle turmoil die we al een beetje hebben kunnen zien naar aanleiding van de klimaatgekte.

    De uikomst van DIE weg hebben we ook al zo vaak kunnen zien, oproer, burgeroorlog, revolutie, dictatuur. Miljoenen onschuldigen die worden opgeofferd.

    We wachten af, en doen ons best:)
  2. forum rang 6 asti 24 maart 2020 19:25
    quote:

    Opus135 schreef op 23 maart 2020 20:41:

    (...)

    NB. Coronamaatregelen inmiddels zo ongeveer als eerder aangegeven door PVV en Forum. Die hun kritiek en visie toen niet naar voren mochten brengen, want afbreuk doende aan benodigde eensgezindheid en valselijk misbruik makende van de ernst voor eigen politiek gewin. Hoe voorspelbaar. Interessant hoe men nu inmiddels denkt over de gesloten scholen, want eerder werd gesteld dat dat medisch niet verstandig was en dat men alleen was gezwicht voor maatschappelijke druk. Zou men thans onder deze quasi-lockdown de scholen nog wel steeds open gehouden hebben? Men doet maar wat.

    (...)
    Andrew Cuomo, Gouverneur van New York:

    '(...) What we said in a moment of crisis is isolate everyone. Close the schools, close the colleges, send everyone home. Isolate everybody in their home.

    In truth that was not the most refined public strategy. (...)'


    Hij zegt vervolgens dat ze nu wijzer zijn. De groepen met een lager risico hoeven en horen niet in quarantaine.

    ...

    Het is niet dat men maar wat doet. Het is dat jij maar wat zegt.
  3. forum rang 10 rationeel 24 maart 2020 23:21
    quote:

    JP Samosa schreef op 24 maart 2020 19:19:

    J a
    Jap
    Japie
    Jaapje
    Jaap
    Jaap go
    Goud
    Goud sm
    Japie goud sm
    Smit
    Jaap Goudsmit
    Jaap Goudsmit
    Joepie
    Japie
    Joepie Japie Goudsmit

    Dikke kans dat Jaap Goudsmit het knap irritant vindt, dat u hier constant Jaap Goudsmit door de strot probeert te duwen.....
    Mooi liedje. Niets mis mee:)
  4. forum rang 10 rationeel 24 maart 2020 23:24
    Defense Ministry to develop... voice-based test ...for coronavirus
    The company's artificial intelligence-based platform plans to use its voice sampling technology to detect virus symptoms related to the patient's respiratory system.

    www.jpost.com/HEALTH-SCIENCE/Defense-...

    The Defense Ministry will begin testing a voice sampling application to diagnose symptoms of the novel coronavirus, using artificial intelligence to identify the "unique vocal 'fingerprint" of virus carriers.
    A team from the ministry's Directorate for Defense Research and Development (DDR&D) will conduct the trial with Tel Aviv-based start-up Vocalis Health, the developer of a smartphone platform that uses vocal biomarkers and big data to analyze population health.
  5. forum rang 10 rationeel 24 maart 2020 23:25
    The start-up plans to extend its artificial intelligence-based voice sampling platform to detect virus symptoms related to the patient's respiratory system. The Defense Ministry tests will sample the voices of patients already diagnosed with COVID-19, as well as carriers and the general public.
    Vocal information will be used, the ministry said, to improve early diagnosis and also monitor the deterioration or improvement of patient health. Vocal recordings will undergo data analysis using neural networks and preliminary results of the study are expected within four to six weeks.
    "The purpose of this study is to develop a unique algorithm based on machine learning and sound characteristics in order to make initial medical assessments and in order to monitor the symptoms and conditions of patients," the ministry said in a statement.
    "The advantage of this monitoring system is that it can be conducted from afar, in order to prevent the spread of the disease and overburdening of the national healthcare system."
    Vocalis Health CEO Tal Wendrow said the start-up had decided to focus its efforts on finding a solution for the current crisis, by adapting its technology for the coronavirus.
  6. [verwijderd] 25 maart 2020 00:54
    Toch wel opvallend dat (prof)voetbalwedstrijden ineens niet tot de evenementen blijken te behoren, wat ik meen op te maken uit de uitkomst van het KNVB-beraad. Komen slechts duizenden tot tienduizenden mensen op af, redelijk op een gepakt...... Of gaat men uit van een rondje of acht uitspelen in lege stadions? Maar goed, volgens mij half/eind april nog gemakkelijk een beslissing te nemen voor uitspelen tot begin juli.
  7. [verwijderd] 25 maart 2020 10:39
    Linkse coup in Europa

    Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op

    ‘Canada sluit zich aan bij linkse coup in Europa om democratie omver te werpen, en geeft regering 21 maanden alle macht om buiten parlement om ingrijpende besluiten te nemen – ‘Westerse volken zullen al hun overgebleven rechten opgeven om zich weer veilig te voelen’

    —————————————————————————————————————————————–

    (01.50 uur) – Volgens de leider van de Duitse Groenen, Katrin Göring-Eckardt, roept de Bondsdag mogelijk al vandaag voor een jaar lang de epidemische noodtoestand uit. Daarmee wordt de democratie de facto buiten werking gesteld. De kans dat alle noodmaatregelen die in het komende jaar worden genomen, ooit nog worden teruggedraaid, is in historisch perspectief gezet nihil. ‘We zijn getuige van de instorting van de democratie en de opkomst van autoritaire regeringen,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Ze realiseerden zich dat de op het randje van instorting balanceerden.’

    ‘De socialistische agenda was samen met de pensioenen aan het instorten, en hun enige oplossing was een pandemie voor te wenden, en die te gebruiken om overal de controle over te nemen.’

    ‘Sommigen denken nog steeds dat cryptovaluta het alternatief worden voor fiat geld. Die mensen raad ik ten sterkste aan een nieuwe bril te kopen. Ze zullen namelijk geen enkele competitie dulden. Dit gaat om een totale machtsgreep. Ze zullen geen enkele alternatieve vorm van cash toestaan, en dat geldt ook voor goud. Dit zou de tijd kunnen zijn dat mensen snel op zilver overschakelen’ (maar is dat niet net zo eenvoudig in beslag te nemen?). (1)

    ‘Wereldwijd links complot om ondemocratische macht naar zich toe te trekken’

    ‘Het wereldwijde linkse complot om feitelijk de democratie omver te werpen is ook in Canada actief,’ schrijf Armstrong in een ander commentaar. De noodwet die de linksliberale premier Trudeau (zeg maar de Canadese Rob Jetten) heeft geïntroduceerd, geeft de regering buiten het parlement macht om de komende 21 maanden iedere denkbare maatregel te nemen, inclusief grote ingrepen in de financiën. ‘Trudeau gebruikt deze gefabriceerde crisis om de complete democratie in Canada te elimineren.’

    ‘Er vindt duidelijke een politieke coup plaats in Canada. Links, dat steeds minder steun heeft, doet een wanhopige poging om alle democratische processen buiten werking te stellen.’ En niet alleen in Canada, maar ook in de VS en Europa. ‘Overal in het Westen is links bezig om ondemocratische macht naar zich toe te trekken.’

    ‘Deep State en WHO proberen Trump en Duitsland omver te werpen’

    In Amerika ‘proberen de Democraten deze economische instorting, die steeds meer op touw lijkt te zijn gezet door de Deep State en de WHO van de VN, te gebruiken om hun Marxistische agenda op te leggen. Ze weten namelijk dat het systeem aan het instorten is. Daarom moeten de markten crashen… Dit wordt gedaan om Trump en Duitsland omver te werpen, zodat het volk in hun donkerste uur al hun overgebleven rechten zullen opgeven om weer veilig te worden.’

    Met de Brexit, de massale volksprotesten in Frankrijk en Spanje, en de snelle opkomst van rechtse vrijheidspartijen moesten de linksgroenliberale systeempartijen iets doen om te voorkomen dat hun globalistische visioen van een Marxistische superstaat onder een centraal gezag, een wurgende technocratische klimaatdictatuur, in duigen zou vallen. Zoals we al vaak hebben geschreven is het coronavirus –wat de oorsprong daar ook van is- de perfecte trigger gebleken.

    De economieën van sterke landen zoals Duitsland en Nederland moeten kapot worden gemaakt, zodat Brussel zich aan alle wanhopige lidstaten als ‘redder in nood’ kan presenteren, en niemand zich meer kan verzetten. De agenda om ook onze economie te verwoesten werd de afgelopen jaren overduidelijk zichtbaar in de fake CO2- en stikstof crises, en het deels of geheel overnemen van de doelstellingen van extreemlinkse klimaat-doomsday sektes zoals Urgenda, FFF, Extinction Rebellion, Greenpeace (Greta Thunberg) en last but not least de Europese Commissie

    www.xandernieuws.net/algemeen/duitsla...
  8. forum rang 10 rationeel 25 maart 2020 11:32
    quote:

    Kees2 schreef op 25 maart 2020 10:39:

    Linkse coup in Europa

    Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op

    ‘Canada sluit zich aan bij linkse coup in Europa om democratie omver te werpen, en geeft regering 21 maanden alle macht om buiten parlement om ingrijpende besluiten te nemen – ‘Westerse volken zullen al hun overgebleven rechten opgeven om zich weer veilig te voelen’

    —————————————————————————————————————————————–

    (01.50 uur) – Volgens de leider van de Duitse Groenen, Katrin Göring-Eckardt, roept de Bondsdag mogelijk al vandaag voor een jaar lang de epidemische noodtoestand uit. Daarmee wordt de democratie de facto buiten werking gesteld. De kans dat alle noodmaatregelen die in het komende jaar worden genomen, ooit nog worden teruggedraaid, is in historisch perspectief gezet nihil. ‘We zijn getuige van de instorting van de democratie en de opkomst van autoritaire regeringen,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Ze realiseerden zich dat de op het randje van instorting balanceerden.’

    ‘De socialistische agenda was samen met de pensioenen aan het instorten, en hun enige oplossing was een pandemie voor te wenden, en die te gebruiken om overal de controle over te nemen.’

    ‘Sommigen denken nog steeds dat cryptovaluta het alternatief worden voor fiat geld. Die mensen raad ik ten sterkste aan een nieuwe bril te kopen. Ze zullen namelijk geen enkele competitie dulden. Dit gaat om een totale machtsgreep. Ze zullen geen enkele alternatieve vorm van cash toestaan, en dat geldt ook voor goud. Dit zou de tijd kunnen zijn dat mensen snel op zilver overschakelen’ (maar is dat niet net zo eenvoudig in beslag te nemen?). (1)

    ‘Wereldwijd links complot om ondemocratische macht naar zich toe te trekken’

    ‘Het wereldwijde linkse complot om feitelijk de democratie omver te werpen is ook in Canada actief,’ schrijf Armstrong in een ander commentaar. De noodwet die de linksliberale premier Trudeau (zeg maar de Canadese Rob Jetten) heeft geïntroduceerd, geeft de regering buiten het parlement macht om de komende 21 maanden iedere denkbare maatregel te nemen, inclusief grote ingrepen in de financiën. ‘Trudeau gebruikt deze gefabriceerde crisis om de complete democratie in Canada te elimineren.’

    ‘Er vindt duidelijke een politieke coup plaats in Canada. Links, dat steeds minder steun heeft, doet een wanhopige poging om alle democratische processen buiten werking te stellen.’ En niet alleen in Canada, maar ook in de VS en Europa. ‘Overal in het Westen is links bezig om ondemocratische macht naar zich toe te trekken.’

    ‘Deep State en WHO proberen Trump en Duitsland omver te werpen’

    In Amerika ‘proberen de Democraten deze economische instorting, die steeds meer op touw lijkt te zijn gezet door de Deep State en de WHO van de VN, te gebruiken om hun Marxistische agenda op te leggen. Ze weten namelijk dat het systeem aan het instorten is. Daarom moeten de markten crashen… Dit wordt gedaan om Trump en Duitsland omver te werpen, zodat het volk in hun donkerste uur al hun overgebleven rechten zullen opgeven om weer veilig te worden.’

    Met de Brexit, de massale volksprotesten in Frankrijk en Spanje, en de snelle opkomst van rechtse vrijheidspartijen moesten de linksgroenliberale systeempartijen iets doen om te voorkomen dat hun globalistische visioen van een Marxistische superstaat onder een centraal gezag, een wurgende technocratische klimaatdictatuur, in duigen zou vallen. Zoals we al vaak hebben geschreven is het coronavirus –wat de oorsprong daar ook van is- de perfecte trigger gebleken.

    De economieën van sterke landen zoals Duitsland en Nederland moeten kapot worden gemaakt, zodat Brussel zich aan alle wanhopige lidstaten als ‘redder in nood’ kan presenteren, en niemand zich meer kan verzetten. De agenda om ook onze economie te verwoesten werd de afgelopen jaren overduidelijk zichtbaar in de fake CO2- en stikstof crises, en het deels of geheel overnemen van de doelstellingen van extreemlinkse klimaat-doomsday sektes zoals Urgenda, FFF, Extinction Rebellion, Greenpeace (Greta Thunberg) en last but not least de Europese Commissie

    www.xandernieuws.net/algemeen/duitsla...
    En nog blijven de ogen potdicht.
  9. forum rang 10 rationeel 25 maart 2020 11:39
    Met opzet worden de maatregelen die het mogelijk maken om de econmie gewoon zijn beloop te laten, niet genomen.

    Die bestaat uit iedereen testen en degenen met een virus load die besmettelijk maakt ALLEEN op te hokken en de rest gewoon te laten werken.

    Sowieso moet iedereen aan het werk. En de belastingen lager.

    Levenslang pensioen op andermans kosten. Wie bedenkt het, en wie accepteren dat?

  10. forum rang 7 leek2018 25 maart 2020 12:35
    quote:

    JP Samosa schreef op 25 maart 2020 12:26:

    Kom net van de snelweg.
    Max.100km is een groot succes.
    Veel veiliger. ( frustratie van vvd-rijders? Dat zakt wel op den duur)
    Dit gaat een blijvertje worden hoor!
    Derhalve, eerlijk is eerlijk,een uitstekende beslissing van deze regering
    En dan te bedenken dat het nu veel rustiger is op de weg en het voor de hand zou liggen het gaspedaal wat meer in te drukken
  11. Frilo 25 maart 2020 12:54
    quote:

    JP Samosa schreef op 25 maart 2020 12:26:

    Kom net van de snelweg.
    Max.100km is een groot succes.
    Veel veiliger. ( frustratie van vvd-rijders? Dat zakt wel op den duur)
    Dit gaat een blijvertje worden hoor!
    Derhalve, eerlijk is eerlijk,een uitstekende beslissing van deze regering
    Met momenteel naar schatting 10 a 20 % weggebruikers als normaal constateer jij dat dit een succes is ?
    Knap van je .
  12. forum rang 10 rationeel 25 maart 2020 13:06
    Frisse lucht, lekker ademhalen.
    Verse gorenten en vruchten uit eigen land... Biologisch... verbouwd.

    Iedereen handen uit de mouwen.

    Ruimte voor inventiviteit en creativiteit.

    Een vriendelijke samenleving, met genoeg mensen, en niet met te veel.

    Opruimen van de destructieve actiegroepen.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1239 1240 1241 1242 1243 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 881,02 +0,71%
EUR/USD 1,0689 -0,13%
FTSE 100 8.079,70 +0,43%
Germany40^ 18.194,00 +0,31%
Gold spot 2.314,08 -0,34%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+22,08%
ASMI
+9,93%
NX FIL...
+6,41%
RANDST...
+4,07%
BESI
+3,56%

Dalers

ALLFUN...
-9,45%
ING
-4,85%
Flow T...
-2,64%
Avantium
-2,17%
DSM FI...
-1,60%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links