Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beter Bed 2020

1.767 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 89 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. El_loco 20 maart 2020 15:49
    quote:

    Rede? schreef op 19 maart 2020 01:25:

    De volgende informatie uit Zwitserland wil ik graag delen met iedereen. Natuurlijk wil ik geen paniek zaaien, maar door het hele land elke dag bij mensen over de vloer in duizend fout! Dan moet een bedrijf na gaan denken. Helaas moet bb over lijken gaan om toch nog geld binnen te halen.

    Ik zeg...onverantwoord bezig.

    Eindelijk duidelijk beschreven hoe het hebben van Corona voelt en wat je kunt doen.....
    Een Italiaanse arts die in het Shenzhen ziekenhuis in China heeft gewerkt, is door de Chinese regering benoemd tot lid van het Wuhan Pneumonia Virus (Corona) team. Hij heeft een zeer interessant artikel geschreven, waarvan hier een samenvatting: als een verkouden persoon neusafscheiding met sputum (dat wat je ophoest) heeft, is hij/zij niet besmet met het Coronavirus. Het Coronavirus veroorzaakt een longontsteking met droge hoest zonder neusafscheiding. Anderzijds is het goed om te weten dat het Coronavirus niet hittebestendig is en doodgaat bij een temperatuur van 26 tot 27 graden. Drink dus veel hete dranken, zoals thee enz. Dit zal niet genezen, maar het is wel goed voor je lichaam. Heet water/hete dranken doden effectief alle virussen. Probeer ijskoude dranken te vermijden. En ga in de zon zitten. Sowieso is buiten in de frisse lucht zijn goed.
    Het virus is tamelijk groot (de cel heeft een diameter van ongeveer 400-500 nm), dus elk normaal masker kan het filteren. Als echter een geïnfecteerd iemand in de buurt niest, verspreid het virus zich ongeveer 3 meter voordat het op de grond belandt. Dat betekent dat het dan door de lucht zweeft.... (en dus overal op terecht kan komen: je kleding, handen, metaal enz in de omgeving etc)
    Als het virus op een metalen oppervlak terecht komt, blijft het minimaal 12 uur leven. Houd er dus rekening mee dat als je in contact komt met een metalen oppervlak (deurklink etc) je je handen grondig met zeep moet wassen.
    Het virus kan 6 tot 12 uur in weefsels (stoffen) actief blijven. Normale wasmiddelen doden het virus. Dus vaker een wasje draaien! Winterkleding die je niet regelmatig wast, in de zon leggen. Dat doodt het virus ook.

    Symptomen van longontsteking door het Coronavirus veroorzaakt: eerst infecteert het virus je keel. Dat voelt in je keel als een droge keelpijn die 3 tot 4 dagen aanhoudt. Vervolgens voegt het virus zich samen met je neusvloeistof en zakt het via je luchtpijp af naar de longen, waardoor de Wuhan-longontsteking ontstaat. Dit proces duurt 5 tot 6 dagen. Dat betekent een situatie met longontsteking, hoge koorts en ademhalingsmoeilijkheden. Een verstopte neus is dan niet meer zomaar een verstopte neus. Het voelt alsof je verdrinkt. Dan moet je onmiddellijk medische hulp zoeken.

    Preventie maatregelen: de meest gebruikelijke manier om geïnfecteerd te raken is door dingen in het openbaar aan te raken, zoals leuningen, deurklinken, handgrepen in bus of trein etc. Was daarom vaak je handen grondig. Het virus overleeft maar 5 tot 10 minuten in je handen, maar hoe vaak wrijf je niet even in je ogen etc... Aanbevolen wordt om je keel met Iso-betadine te gorgelen, om ziektekiemen te doden of te minimaliseren zolang ze nog in je keel zitten....

    Het Coronavirus heeft een incubatietijd. Hoe weet je of je besmet bent of niet? Volgens de meest recente informatie kan de incubatietijd tot 20 dagen duren voordat symptomen van een Corona-infectie zichtbaar worden. Wanneer iemand koorts heeft en/of hoest en naar het ziekenhuis gaat, zijn de longen meestal al voor 50% aangetast (longfibrose, kunnen dan niet meer voldoende zuurstof opnemen) en is het al vrij laat.
    Taiwanese experts bieden een eenvoudige zelfcontrole, die je elke ochtend kunt doen: haal diep adem en houd je adem langer dan 10 seconden vast. Als je dit kunt zonder hoesten, ongemak als benauwdheid enz, betekent dat, dat je geen fibrose in de longen hebt, en geen infectie. Elke ochtend doen!
    Nog een advies van Japanse artsen: zorg ervoor dat je mond en keel vochtig zijn en nooit droog aanvoelen. Neem daarom minstens elk kwartier een paar slokjes water. Waarom? Mocht het virus in je mond komen, dan spoel je het weg naar je maag en daar overleeft het niet. Als je niet regelmatig genoeg drinkt, kan het virus via je luchtpijp in je longen komen en dan wordt het gevaarlijk.

    Graag deze informatie verspreiden!
    Hou op! Dit is hetzelfde whatsapp bericht dat vanuit specialisten uit Canada kwam... Klopt niks van
  2. [verwijderd] 21 maart 2020 08:11
    T-Mobile heropent zaterdag een deel van de winkels in Nederland. Het gaat om elf winkels die zijn omgebouwd om klanten en medewerkers te beschermer tegen een verdere verspreiding van het coronavirus. Zo staan medewerkers achter een plexiglaswand, waardoor het fysieke contact tussen klant en werknemer tot een minimum is beperkt. T-Mobile kondigde eerder deze week aan de winkels tot zeker 6 april gesloten te houden.
  3. [verwijderd] 22 maart 2020 13:31
    [quote alias=Elwin1980 id=12242616 date=202003211252]
    Ik heb maandag 1000 E te besteden ik vraag me af:
    PostNL, BB, of Pharming...
    lastige keuze...
    Alle zwevers werden voorheen naar het Pharming forum verwezen toen het aandeel op 0,16 E stond. De rest is geschiedenis.

    www.beterbed.nl/service/veelgestelde-...
  4. forum rang 4 Blik dekkende afbijt 23 maart 2020 12:37
    Goede dag beste mensen van het forum,
    Ik wilde jullie iets vertellen..
    Ik heb een rekensommetje gemaakt.
    Ik weet dat BB ongeveer 24 miljoen aandelen heeft uitstaan.
    De koers is nu 94 cent.
    24miljoen x 0,94 = 22,56 Miljoen E.
    Het lijkt mij dat BB meer waar is dan dat?
    Of maak ik een domme rekenfout?
  5. [verwijderd] 23 maart 2020 21:50
    quote:

    Elwin1980 schreef op 23 maart 2020 12:37:

    Goede dag beste mensen van het forum,
    Ik wilde jullie iets vertellen..
    Ik heb een rekensommetje gemaakt.
    Ik weet dat BB ongeveer 24 miljoen aandelen heeft uitstaan.
    De koers is nu 94 cent.
    24miljoen x 0,94 = 22,56 Miljoen E.
    Het lijkt mij dat BB meer waar is dan dat?
    Of maak ik een domme rekenfout?
    Waarde wat men vindt heeft niets te maken met jou rekensom.
    Jou rekensom is goed, volgens mij had jij een voldoende met rekenen vroeger op school :). Knap hoor!!!
  6. forum rang 4 BW2017 24 maart 2020 17:41
    quote:

    BDP54 schreef op 24 maart 2020 16:57:

    De koersen spuiten omhoog en dan is teleurstellend dat Beter Bed Holding maar ongeveer 5% stijgt. Van een pennystock mag je toch meer verwachten?
    Zeer teleurstellend .

    En dat terwijl de koers enkele maanden geleden dik boven de 3,- stond.

    Geen verassingen in de eindresultaten.

    0% Herstel.

    Welkom op de beurs !
  7. forum rang 4 Bob777 24 maart 2020 21:23
    Bb zit grotendeels in nederland de steun maatregelen van de nederlandse overheid zijn ruim en het beleid is er opgericht dat bedrijven zoveel mogelijk open blijven. Nu komt de focus meer op online te liggen bij bb daar hebben ze later alleen gemak van. Was het niet druk bij de bouwmarkt afgelopen weekend? In die verbouwde slaapkamer moet natuurlijk ook een nieuw bed
  8. emergo 25 maart 2020 10:30
    Herstel dit aandeel gaat trager dan verwacht.Dat is logisch toch.Aandeel staat nou eenmaal wat minder in belangstelling.Tegelijkertijd liggen hier enorme kansen want dat herstel gaat beslist komen.Het is veel teveel gezakt en dat gaat uiteindelijk wel aandacht trekken.Verwacht ook dat 1e kwartaal omzet nog wel eens mee kon gaan vallen.Geduld.
  9. forum rang 4 Bob777 25 maart 2020 11:48
    Herstel richting de 2 euro verwacht ik eigenlijk wel. Er komen steeds meer signalen dat het er op lijkt dat de schrik er een beetje uit is. Ook al wordt de omzet nu niet gemaakt dan wordt deze later wel weer in gehaald. Ook al zal dit ten koste van de groei gaan. Personeelskosten nemen dan weer wat af om dat de druk op de arbeidsmarkt ook iets afneemt. Voor de lange termijn nu weer een positie ingenomen.
1.767 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 89 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links