Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: ING op de bodem van het ravijn

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  2. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111
  3. 11 apr Prima technische plaatjes Amerikaanse banken 74

Reacties

1.163 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 59 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. deBeer53Long 23 maart 2020 08:44
    quote:

    Fundbuster schreef op 23 maart 2020 07:10:

    End of Days: Predictions and Prophecies About the End of the World
    Hardcover – June 24, 2008
    by Sylvia Browne (Author), Lindsay Harrison (Collaborator)

    Nummer twee bij Amazon. De gebruikte hardcovers gaan voor 400 dollar, dat moet wel een heel goed boek zijn, toch?
    Amuseer je vandaag.

    Sylvia Browne, geboren als Celeste Shoemaker, (Kansas City, 19 oktober 1936 – San Jose 20 november 2013[1]) was een Amerikaans zelfverklaard medium. Ze verwierf in Amerika bekendheid door een blunder inzake haar bemoeienis met de zaak van het ontvoerde jongetje Shawn Hornbeck.
    Hornbeck werd in 2002 ontvoerd door (bleek later) Michael J. Devlin. Na verloop van tijd zochten de ouders van het jongetje hulp in het paranormale circuit. In de Amerikaanse talkshow de Montel Williams Show bood Browne 'uitkomst'. Ze vertelde Hornbecks ouders dat ze kon zien wat er met het jongetje gebeurd was. Browne vertelde wie hem volgens haar ontvoerd en vermoord had en op wat voor plaats hij vervolgens begraven zou zijn. Hornbeck werd echter op 12 januari 2007 door de politie levend en gezond gevonden in de kelder van Devlin, die er ook anders uitzag dan hoe Browne de ontvoerder had beschreven.
    In 2004 vertelde Sylvia Browne aan Louwana Miller dat haar dochter Amanda Berry dood was. Amanda kon zich echter van haar kidnappers bevrijden op 6 mei 2013. Zij en twee andere vrouwen, Gina DeJesus and Michelle Knight, waren heel die tijd vastgehouden in een woning vijf kilometer verderop.
  2. forum rang 7 easy56 23 maart 2020 08:49
    Shell stopt aandeleninkoop vanwege corona

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Royal Dutch Shell -A-
    11,846 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
    Royal Dutch Shell -A-
    £ 10,625 0,00 0,00 % London Stock Exchange

    (ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell heeft een set maatregelen aangekondigd vanwege de corona-uitbraak. Dit meldde de energiereus maandag voorbeurs.

    "De combinatie van een sterk dalende vraag naar olie en een snel groeiend aanbod is misschien uniek, maar Shell heeft in het verleden al vele keren te maken gehad met de volatiliteit van de markt", zei CEO Ben van Beurden in een toelichting.

    De maatregelen moeten ervoor zorgen dat Shell financieel sterk blijft en de vrije kasstroom duurzaam.

    Zo wordt onder meer de volgende tranche van het aandeleninkoopprogramma geschrapt.

    Ook wil Shell de kosten verlagen en de investeringen terugbrengen. De onderliggende operationele kosten moeten met 3 miljard tot 4 miljard dollar per jaar omlaag en de investeringen dalen van circa 25 miljard naar 20 miljard voor 2020. Er wordt daarnaast gewerkt aan een significante verlaging van het werkkapitaal.

    Shell schat deze maatregelen in op in totaal 8 tot 9 miljard dollar op de vrije kasstroom van de onderneming voor belastingen.

    Shell blijft ook doorgaan met desinvesteringen van in totaal meer dan 10 miljard dollar, maar de timing hangt af van de marktsituatie.

    De energiereus blijft de situatie nauwlettend volgen en zal indien nodig nieuwe maatregelen treffen en "wijzigingen in het algehele financiële kader overwegen".

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  3. [verwijderd] 23 maart 2020 09:49
    Volgens de NBB betekent dit dat “als we naar een redelijk klassieke economische crisis gaan, alle verliezen door de financiële sector worden gedragen”.

    KBC reageerde op het nieuws maandagochtend. “KBC Groep heeft er alle vertrouwen in dat de Belgische economie, met een strikt en rigoureus overheidsoptreden, in staat zal zijn om de kritieke periode te boven te komen.”

    Verder benadrukte de bank dat de economische impact van het coronavirus “nog steeds onzeker” is.

    “Als gevolg daarvan is het voor KBC Groep in dit stadium niet mogelijk om een gedetailleerde en correcte inschatting te maken van de potentiële provisionering of financiële impact van de maatregelen die de Belgische Federale regering gisteren heeft aangekondigd”.
  4. [verwijderd] 23 maart 2020 10:04
    quote:

    MaxR schreef op 23 maart 2020 00:47:

    [...]

    Ja zeker, ik heb ook geen glazen bol (geen referentie naar jouw naam).
    Maar Bitcoin is laatst met 50% gecrashed, daarna meer dan 100% hersteld.
    Dus er zit zeker nog wel kracht in.

    De theorie gaat momenteel dat grote miners nu bitcoin shorten om kleine miners de nek om te draaien. Dit zodat ze zelf winstgevend kunnen blijven na de 'halving'.

    Dat lijkt mij normaal, een herstel na een fors verlies. Persoonlijk denk ik niet dat men nu denkt: "We hebben een alternatief betaalmiddel nodig" op dit moment, maar eerder "Ik haal mijn geld uit Bitcoin en stop het in iets wat niet virtueel is, maar de echte economie in gaat". Ik wil Bitcoin niet afschrijven, maar ik denk dat herstel nog wel even gaat duren hoor.
  5. [verwijderd] 23 maart 2020 12:23
    Zo, vanochtend naar de dax en aex gekeken, dax laag was ergens bij 8170 toen - nog te hoog. Aex was helemaal niet onder de 410... Blik op olie en eur-/usd was een treurige, dus deed ik dan maar iets anders want doel is niet bereikt - dacht ik. Nu kijk ik naar de charts blijkt die wel onder de 8100 te zijn geweest en heeft ie de lijn aangetikt, en hoor ik dat ook de aex onder/bij de 400 is geweest. Dus, dax zou nu zonder grote moeite richting de 9350 moeten en aex naar de 455-460.
  6. fire 23 maart 2020 12:56
    quote:

    Haager schreef op 23 maart 2020 12:23:

    Zo, vanochtend naar de dax en aex gekeken, dax laag was ergens bij 8170 toen - nog te hoog. Aex was helemaal niet onder de 410... Blik op olie en eur-/usd was een treurige, dus deed ik dan maar iets anders want doel is niet bereikt - dacht ik. Nu kijk ik naar de charts blijkt die wel onder de 8100 te zijn geweest en heeft ie de lijn aangetikt, en hoor ik dat ook de aex onder/bij de 400 is geweest. Dus, dax zou nu zonder grote moeite richting de 9350 moeten en aex naar de 455-460.

    Lijkt mij ook.... echter zeer speculatief allemaal.
    Over een maand weten we het waarschijnlijk. Er is op dit forum, ook analisten niet, die precies kunnen omschrijven waarom hij zou moeten stijgen dan wel dalen. Het gaat mi afhangen hoe Meneer Trump het gaat regelen in de US.
1.163 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 59 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links