Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ordina - Maart 2020

456 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Wilbar 19 maart 2020 09:26
    Ordina biedt directe hulp voor cybersecurity
    18 mrt 2020

    Het coronavirus stelt iedereen voor nieuwe uitdagingen en dilemma’s. Het zorgt voor nieuwe manieren van werken en leven in de komende periode. Cybercriminelen spelen hier snel op in. Organisaties waarschuwen hun medewerkers en klanten voor de risico’s; alertheid voorkomt veel ongemak en schade. Maar wat als cybercriminelen er toch in slagen om bijvoorbeeld te hacken waardoor uw informatieveiligheid in het geding is?

    Ordina’s aanpak Cybersecurity & Compliance is erop gericht om de klant inzicht te geven in mogelijke risico’s en de mogelijke maatregelen om die risico’s te beperken. Daarnaast geven we klanten inzicht in wat ze wel of juist niet moeten doen bij een mogelijke aanval. Doel is het snel detecteren en de gevolgen voor kwaliteit en continuïteit van de business zoveel mogelijk te minimaliseren. In geval van nood kunnen we direct starten met dat detecteren en het beperken van de impact.

    Blue team: Cyberdetection & Response Services
    Cyberdetection & Respons van Ordina biedt verschillende oplossingen op dit gebied. Neem bijvoorbeeld Ordina’s EDR-dienstverlening (Endpoint Detection & Response). Veel mensen werken inmiddels thuis, gelukkig is dat mogelijk. Normaal gesproken worden al die werkplekken beschermd door maatregelen op het bedrijfsnetwerk, nu zijn die werkplekken vaak onvoldoende beveiligd met internet verbonden. Deze situatie maakt inzicht op werkplekken en mogelijkheden om te acteren op security-incidenten nóg belangrijker, ongeacht de fysieke locatie van de werkplek.
    In geval van een security-incident ondersteunt Ordina bij het snel en adequaat acteren op zo’n incident. De specialisten van Ordina’s Incident Response-team dragen graag bij aan een weerbaarder en veiliger Nederland.

    Red Team Services
    En nu uw medewerkers massaal vanuit huis werken staat ook uw via internet benaderbare IT-landschap onder druk. Het Red team van Ordina kan met een scan kwetsbaarheden en misconfiguraties inzichtelijk maken die de weerbaarheid van de aan het internet gekoppelde systemen aantasten. Want nu er zoveel connecties vanaf het internet komen, is het lastig om kwaadwillenden van thuiswerkers te onderscheiden, en welke risico’s brengt dat met zich mee voor uw weerbaarheid? Met onze remote pentesting service brengen we uw omgeving in kaart en helpen we de veiligheid te verhogen door concrete oplossingen voor beveiligingsproblemen te bieden.

    www.ordina.nl/ordina-biedt-directe-hu...
  2. forum rang 10 voda 20 maart 2020 07:49
    Ordina stelt jaarvergadering uit

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Ordina
    1,184 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Ordina heeft besloten om de aandeelhoudersvergadering uit te stellen in verband met de coronacrisis. Dit maakte het IT-bedrijf vrijdag voorbeurs bekend.

    De vergadering stond gepland op 2 april aanstaande en zal nu "rekening houdend met en op basis van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus" uiterlijk op 30 juni van dit jaar bijeen worden geroepen.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  3. forum rang 6 pietje-2005 20 maart 2020 08:52
    quote:

    GTLH2 schreef op 20 maart 2020 08:48:

    Als van uitstel maar geen afstel komt!?
    Ordina heeft tot nu toe in ieder geval geen signalen afgegeven dat het dusdanig geraakt wordt door de recente gebeurtenissen dat wijziging van het dividend-voorstel nodig is.
    Kan best nog gebeuren, natuurlijk.
    Succes
  4. forum rang 6 pietje-2005 20 maart 2020 09:44
    quote:

    interactiev schreef op 20 maart 2020 09:38:

    Pietje-2005 te vroeg verkocht ?
    Losse plukkies gaan bij aankoop gelijk in een verkoopordertje.
    Altijd met winst.
    Pas eventueel prijs aan, maar bij deze was het (achteraf) goedkoop weg, haha.
    Wel met winst ;-)
    De plank begint voorzichtig weer te glimlachen.
    Succes
456 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links