Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX zakt onder 400 punten na zware virusmaatregelen

Lees over dit aandeel ook

  1. 17:54 Chippers opnieuw onderuit in vlakke AEX
  2. 11:19 Bescheiden herstel ASML in lichtgroene AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Hangyodon 16 maart 2020 10:00
    quote:

    BLOK-E schreef op 16 maart 2020 09:58:

    Er zitten nu veel mensen thuis en kijken naar de koersen, een groot aantal zijn mensen die door de rente stand vrij nieuw in beleggen zijn. Velen hebben nu 50% of meer verloren.
    Wat is wijsheid, verkopen of bijkopen.
    Niemand weet het zeker.
    Veel succes allemaal.
    u bedoeld 100% meer verdiend
  2. Pavlov44 16 maart 2020 10:21
    Het lijkt er dan toch op dat Trump zich eindelijk in de voet gaat schieten. Al die financiele stimulus plus grenzen dicht, maar ondertussen gebeurt er vrijwel NIETS aan de verspreiding van het virus binnen de landsgrenzen zelf. 2 maanden lockdown in Europa die nu begint KAN niet zonder faillissementen blijven (al weet je nooit welk groot bedrijf als eerste de pineut is), en dan heb je zo maar een systeemcrisis. De US waar alles nog maximaler is geschuldfinancierd gaat zich daar deze keer niet aan kunnen onttrekken. Om nog maar te zwijgen van de impact die het virus zal hebben op het meest ongezonde en onderverzekerde volk ter wereld.
  3. Zootje 16 maart 2020 10:44
    Ze zeggen beleg alleen met geld dat je kunt verliezen, maar als je straks je baan kwijt raakt hebben de meeste mensen toch elke cent nodig. Mensen bereid u alstublieft voor voor het ergste, er zullen een aantal mensen hun baan kwijt raken. Let op je uitgaven, en je familie. Van twee naar één werker in het gezin is vaak net niet financieel houdbaar. Reken dit voor jezelf uit en hopelijk kom je zonder kleerscheuren uit deze crisis. De overheid zal de komende maanden wellicht iets van financiële steun geven, maar ze gaan niet elk bedrijf en individu maandenlang aan een financiele zuurstof generator zetten
  4. Gnos 16 maart 2020 10:45
    Aangezien de besmettingen ~ 3 - 10 dagen vóór lopen op de vastgestelde gevallen, zullen de berichten vermoedelijk nog zo'n 2 weken verslechteren. Gelukkig is nu opgelegd wat 'nuchtere' onwetenden hebben genegeerd; beperken van sociale contacten en afstand houden; dat is voorlopig nog even de enige remedie tegen deze uitbraak.
37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links