Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: Corona & vola

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Businessmen 5 maart 2020 10:08
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 5 maart 2020 09:57:

    Dip is over op naar de 630 .
    1,6% groei voor 2021 zegt CPB

    Update middellangetermijn In 2022-2025 blijft de economische groei rond 1,5%. Dit is hoger dan eerder geraamd, door de nieuwe bevolkingsprognose van het CBS.
    Ga je je reactie onder elk bericht plaatsen? Corona probleem is nog lang niet opgelost en het blijft toenemen. Over 1 maand of 2 zullen we hier meer over weten.
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 5 maart 2020 14:54
    BN’ers hopen dat er geen paniek ontstaat nu er steeds meer coronagevallen worden ontdekt in Nederland. Ze hebben geen zin in evenementen die worden afgelast, want dat raakt hen immers direct in de portemonnee. Ze proberen de ernst van de situatie dan ook te downplayen via de showrubrieken RTL Boulevard en Shownieuws
    . Jeroen van der Boom vertelde bijvoorbeeld dat iedereen veilig naar de Holland Zingt Hazes-concerten kan komen. “Er wordt hier goed geventileerd.“
    Ook Gerard Joling denkt dat het allemaal wel meevalt. “Als ik aan mijn moeder denk, vind ik het eng, maar verder denk ik er helemaal niet zo aan. Ik heb zoiets van: weet je, het is gewoon een griepje. Er zijn zo veel virussen dat ik denk: dan is dit nog wel een mindere, denk ik.”
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 5 maart 2020 14:57
    André Hazes jr probeert het coronavirus geen aandacht te schenken. “Eigenlijk hebben we hier helemaal niet zo’n last van het coronavirus. We houden er helemaal geen rekening mee.”

    Hazes hoopt dat de mensen vooral op zijn concerten af blijven komen. Zijn vrouw Monique zal immers wel iets van een nieuwe keuken willen hebben nu hij haar zo bedrogen heeft. “We worden allemaal zo bang gemaakt voor iets wat eigenlijk een griepje is. We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral een hand blijven geven.”

    Danny de Munk vindt de aandacht zwaar overdreven. “We kloppen het op. Je hebt ook de Mexicaanse griep. Er zijn wel meer griepies. Het is alleen heel erg voor de mensen die overleden zijn en de mensen die nog besmet zijn. Ik hoop dat ze snel beter worden.”

    We moeten gewoon lekker doorgaan zoals altijd, aldus De Munk. “Het coronavirus kun je ook bij de supermarkt of de bioscoop oplopen, dus in de ban… Het valt eigelijk niet meer tegen te houden.”

    En Merel Westrik: “Ik heb helemaal geen paniek over het coronavirus. Nee. Nee, dat zijn van die dingen in het leven waar je helemaal niets aan kunt doen. Dat gebeurt gewoon.”

    Ze blijft haar Ladies Night-publiek gewoon handen geven. “Ik ga ze gewoon zoenen, hoor, de vrouwen die langskomen en ik ga het publiek ook allemaal handjes geven. Ik ga niet met mijn ellebogen overal tegenaan.”

    Bridget Maasland: “Ik ben niet heel erg in paniek, maar ik heb natuurlijk wel een kind dat ook naar school gaat na een vakantie en heel veel kinderen zijn op vakantie geweest naar verschillende landen, dus dan ben je toch wel extra voorzichtig.”

    Nikkie Plessen: “Nee, ik maak me er eigenlijk niet zo veel zorgen over.”

    Peter R. de Vries: “Wordt het niet een selffulfilling prophecy jongens? Iedereen roept ‘geen paniek
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links