Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

38.986 Posts
Pagina: «« 1 ... 839 840 841 842 843 ... 1950 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 maart 2020 19:17
    quote:

    rationeel schreef op 3 maart 2020 17:41:

    [...]

    Heeft totaal NIETS te maken met globalisering. Eerder het tegenover gestelde. De juiste voorwaarden...methodologie en statistiek..., maken dat IEDER INDIVIDU!!! in principe een wetenschappelijke, te erkennen, bijdrage kan leveren.
    Volgens mij begrijp je een en ander niet helemaal.

    En de huidige wetenschap zorgt juist voor een 'scientific dictatorship"
    wat nu net precies, maar helaas, de bedoeling is.

    Dus aub NEE tegen het gebruik van 'wetenschap' zoals jij bedoelt.

    btw niet dat de 'politiek' veel beter is.

    in alle twee de gevallen geven we onze macht weg en juist het tegen over gestelde
    dient te gebeuren, dat mensen hun eigen macht weer terugnemen.

    Wat een revolutie zou dat zijn!!!!
  2. forum rang 6 pietje-2005 4 maart 2020 07:46
    Ja, onelooflijk.
    In Duitsland zijn ze op jacht naar nazis en extremisten, en hoe kunnen ze dan in godsnaam die oproerkraaier Timmermans over het hoofd zien !!?
    Voornaam begint vast met een A.
    Geef die man een sinaasappelkistje en zet hem op een plein met wat andere van Balens en zo. EU-maffia ten top !
    Rutte is de Chamberlain van nu ??
  3. forum rang 10 rationeel 4 maart 2020 12:00
    quote:

    Pindar schreef op 4 maart 2020 10:21:

    Maar weer opnieuw dan:

    AGENDA 21/2030

    Please check

    De politieke onzin die je ziet is alleen voor
    Publieke consumptie.
    Daarin heb je gelijk.

    Maar het tegen wetenschap zijn begrijp ik niet.

    Misschien versta je onder wetenschap het huidige gesjoemel?

    Ik versta er onder een individueel, in principe, zoeken naar vermeerdering van KENNIS.

    En wanneer die inderdaad gevonden is, dan kunnen anderen het ook vinden. Omdat volgens bepaalde normen gewerkt wordt.

    Zolang dat niet het geval is, is er dus nog geen kennis.

    Misschien wil jij nog eens uiteenzetten waarom die gedachtegang niet juist is.

  4. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 4 maart 2020 12:09
    quote:

    ffff schreef op 3 maart 2020 12:35:

    ...
    Zelf nogal druk geweest met de drie boeken van Yuval Harari. Bepaald geen boeken om op het strand te lezen, maar in een studeerkamer rustig tot je door laten dringen: geweldige visies en fantastische hypotheses, voor wie er de tijd voor neemt.
    En daarna begonnen een jeugdboek uit 1957 te HERlezen: het gaat over het levensverhaal van Paul Krueger en zijn Franse vrouw. Schitterende ervaring zo'n jeugdboek te herlezen omdat het BARST van de racistische opmerkingen , houdingen en geen enkele uitgever in Nederland of België zou anno 2020 zo'n boek nog durven uit te geven! De terminologie die je er iedere drie bladzijden terug vindt.... En dat was dan een jeugdboek uit 1957 voor jochies van rond de tien jaar....

    Peter
    Ja, heb 'Sapiens' van Harari ook met veel interesse gelezen. Ben nu met ander boek van hem bezig. Onlangs was er een groot interview met hem door Adriaan van Dis op de NL tv. Boeiend, Harari is een zeer belezen man, en jonger (ogend) dan ik dacht.

    Tja, in de 50-er jaren waren we op raciaal vlak nog niet zo gevoelig als nu. Dat zie je ook in de oude drukken van Kuifje en 'gewone' reclames en spotprenten uit die tijd. Vanaf 1960 begon dat te veranderen.

    Ik heb een boek over de 'witte kijk op de neger' vanaf de late middeleeuwen tot heden, met vele afbeeldingen en citaten. Het viel me op dat die kijk tot plm 1600 helemaal niet zo discriminerend of geringschattend was. Dat is ook te zien op allerlei schilderijen uit de 16de en 15de eeuw, met 'Bijbelse' taferelen waar - voor zover er zwarte mensen afgebeeld zijn- deze net zulke posities innemen als anderen en anders (exotischer) doch waardig gekleed zijn. Ook meerdere schilderijen waarop vorsten uit verre 'christelijke' Afrikaanse koninkrijken met veel pracht en praal weergegeven zijn (bijv. 'de koningin van Seba').

    Na 1600 veranderde dat, hoewel Rembrandt nog enkele 'gewone' tekeningen van negers heeft gemaakt (die kennelijk ook toen al in A'dam rondliepen). Het Europees dieptepunt qua dom racisme lag denk ik tussen 1640 en 1770, mogelijk om de slavenhandel goed te praten? In de VS duurde het nog wat langer.

  5. forum rang 10 rationeel 4 maart 2020 12:47
    FreedomDefenderNL !

    Karel je bent echt een Parel! Veruit mijn favorite spreker bij CW. Ziet als 1 van de weinige het diepere plaatje en weet hoe macht werkt. Hoop dat je de kijker nog vaak mag informeren over deze essentiële kwesties waar bijna niemand z'n vingers aan durft te branden. Erg belangrijk. Ga zo door en bedankt CW om dit geluid een podium te bieden die de mens anders nooit te horen zou krijgen. Klasse
  6. forum rang 10 rationeel 4 maart 2020 12:48

    Biotor

    Corruptie in de hoogste regionen om NGO's financieel te voeden. Ze gebruiken belasting geld of stelen het gewoon van het IMF of de belastingbetaler een naam die veel opduikt is Soros. Dit gaat niet meer om mi;joenen maar om miljarden. Rutte vorige week weer op de foto met de zoon van Soros. www.youtube.com/channel/UC-9J07yyuXQT...
  7. forum rang 10 rationeel 4 maart 2020 12:49

    The Daily Exposure TV

    NGO's zijn een plaag voor de mensheid, vrijheid & democratie en worden als politiek wapen gebruikt voor macht, controle en geld. Dit zie je dan ook dagelijks gebeuren, kijk maar naar de migratie industrie. Ze gaan vaak letterlijk over lijken en vormen een dreiging voor de mensheid als hun macht zich verder blijft uitbreiden. Je kan ze ook wel een deel/wapen noemen van de diepeStaat. NGO Agenda = NWO Agenda (NieuweWerelddOrderr)
  8. forum rang 10 rationeel 4 maart 2020 12:50
    hout00gje

    De samenleving is opgebouwd uit een netwerk aan gecompartimentaliseerde piramidevormige organisaties. De meesten die bij zo'n organisatie werken zijn van goede wil. Zij hebben niet door dat zij een radertje zijn in een satanistisch machtsspel. Alleen de top is 'in the know' en kent de ware globalistische agenda. (Aldus David Icke).
  9. forum rang 10 rationeel 4 maart 2020 12:53

    Always Right

    NGO's hebben een zeer bedenkelijke rol gespeeld bij de totstandkoming van de klimaatplannen en het klimaatakkoord. Ze vertegenwoordigen hooguit enkele tienduizenden personen, maar toch is hun visie rechtstreeks door de overheid overgenomen. De overheid heeft daar echter ook een aandeel in gehad omdat partijen die kritisch stonden tegenover een energietransitie op voorhand niet aan de klimaattafels zijn uitgenodigd, of er zelfs weer van zijn verwijderd. De overheid faciliteert dus wel degelijk de invloed van NGO's.
  10. forum rang 10 rationeel 4 maart 2020 13:26
    With the ever-growing spread of the novel coronavirus, Israeli video cloud platform... Kaltura... says it is receiving a large number of appeals for access to its video technology from global organizations to replace physical meetings with digital ones.
    Founded in 2006, Kaltura provides a "revolutionary" way to use video as a way to "communicate, collaborate, work, learn and entertain by making video a seamless, accessible part of organizations and our lives."

    The company has more than 500 employees, with offices across Israel, the United States, Europe and Singapore. According to a release, it has already begun the process of helping companies transition from physical to online meetings. They said the demand for the technology has increased in parallel with the spread of the virus.
    One employee, who had returned from vacation in Thailand, was asked to work from home for 14 days, yet had the opportunity to continue to participate in conversations with staff through video, allowing for a seamless return into the work field after the quarantine period was over.
    Moreover, the company is now being called on to help in educational institutions. On Wednesday, for example, more than 1,100 high school students were put into quarantine in Israel after a fellow student contracted the virus.
    Teachers and students are asking to use the technology to run video tutorials and online classes. The technology allows students to continue their education from home-based quarantine with just a laptop and Internet connection.
    Sigal Srur, head of human resources at Kaltura, explained the new demand and its advantages: "Following the corona eruption, organizations are looking for solutions that prevent employees from flying or even sitting in one room together. So we have received many inquiries for embedding our technology that allows not only online meetings but also sharing in virtual discussion rooms, writing on various boards, and saving the information shared throughout the meetings.

    www.jpost.com/Israel-News/As-coronavi...
38.986 Posts
Pagina: «« 1 ... 839 840 841 842 843 ... 1950 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 0,00%
EUR/USD 1,0702 0,00%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.328,89 +0,30%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links