Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1206 1207 1208 1209 1210 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 2 maart 2020 13:52
    In Nederland heeft het overgrote deel van de bevolking overgewicht, beweegt men te weinig en eet men te ongezond eten. Verder heeft 1/3 van Nederland een tekort aan vitamines en vooral vitamine D. Dat weer essentieel is voor je weerstand. En elk jaar hebben we bijna 1 miljoen mensen die griep krijgen. Dan nog beweren dat we prima in staat zijn die 'pittige' nieuwe griepje zonder problemen kunnen overkomen. *proest*

    Indoneesje
  2. Jos2233 2 maart 2020 15:04
    www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/10/minde...

    www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/10/minde...

    Ondanks dat wij in Nederland last hebben van haat en angst zaaiende politici voelen de meeste Nederlanders zich nu veiliger in Nederland dan in 2012 het geval was. De feiten winnen het bij goed geïnformeerde mensen van de populistische onderbuik. Zeer goed nieuws!
  3. forum rang 10 rationeel 2 maart 2020 17:36
    Typisch! Journalist roept: ‘Uit betrouwbare bronnen kan ik melden dat Theo Hiddema Forum verlaat’. Theo Hiddema: ‘complete nonsens’

    Iedere keer als heibel is bij Forum springen gretige journalisten erop om te melden dat de partij ieder moment omvalt. Ook nu weer. Nadat er van de week weer Statenleden de partij de rug toekeerde, kwam direct de hardnekkige roddel boven water dat Theo Hiddema ook zou overstappen naar Groep Otten. Volgens Theo Hiddema is dit gewoon onzin. Weten we dat ook weer.

    Op Duimspijker verscheen het sappige artikel dat Theo Hiddema er genoeg van had, uiteraard duiken de media er direct op. Gelukkig zijn er een enkeling die gewoon vragen aan Hiddema hoe het nu echt zat. En die ontkracht gelukkig het hele verhaal in één keer. Overigens wel zo eerlijk dat Duimspijker dit wel vermeldde als extra aanvulling!

    Uit uiterst betrouwbare bron kan ik melden dat Theo Hiddema zeer waarschijnlijk afscheid neemt van zijn partijgenoot en partner in crime Thierry Baudet én Forum voor Democratie en waarschijnlijk verder gaat als fractievoorzitter van de aanstaande eenmansfractie van GO (Groep Otten) in de Tweede kamer.

    frits wester
    ?
    @fritswester
    Zojuist @THiddema gesproken. Hij verwijst alle geruchten die ineens rondgaan over vertrek bij #forum van @thierrybaudet na rijk der fabelen. “Onzin” aldus Hiddema.

    427
    09:54 - 2 mrt. 2020
    Informatie over Twitter Ads en privacy
    270 mensen praten hierover
    Links Nederland liep deze ochtend al met een glimlach op werk rond, helaas voor hun blijkt er toch niks waar te zijn van deze ‘bron’. Hiddema blijft gewoon zitten waar hij zit, aan een overstap moet hij niet denken.

    Laurens Boven
    @laurensboven
    · 7u
    Uitleg van Hiddema net binnen:

    Hij zat daar te eten toen Otten, De Vries en Baljeu binnen kwamen. Allemaal ex Forum. Dus toen hij weg ging, ging hij even bij ze zitten. "Je hebt toch veel meegemaakt met elkaar, nietwaar". 1/2 twitter.com/ChrisAalberts/status/1233...

    Chris Aalberts
    @ChrisAalberts
    Opvallend. Nog steeds contact tussen Kamerlid @THiddema en de vertrokken FvD'ers Otten en De Vries. In het openbaar. #FvD

    Afbeelding weergeven op Twitter

    Laurens Boven
    @laurensboven
    Toen maakte, volgens Hiddema, Robert Baljeu een foto. (Als je goed kijkt zie je hem inderdaad in de spiegeling van de ruit.)... "Ik ben er gewoon ingeluisd.... Maak kennis met het niveau van GO".... Van een overstap is absoluut geen sprake:... "Leve FvD!" 2/2...

    www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/ty...
  4. forum rang 10 rationeel 2 maart 2020 17:48

    Thierry Baudet
    @thierrybaudet·

    Fakenews. Framing. Demonisering. Alles om de aandacht af te leiden van de échte issues en de noodzakelijke veranderingen in Nederland. Maar het goede nieuws: mensen kijken er dwars doorheen. Zojuist het 45.000ste lid mogen verwelkomen! #FVD groeit door! Fvd.nl/ja
  5. forum rang 10 rationeel 2 maart 2020 17:51

    Ena
    @Ena52480261
    ·
    1 mrt.
    Als antwoord op
    @pimgunzel

    @kaatje1919
    en
    @volkskrant
    Bij Dood66 en deze pulp krant hebben ze geen ouders op leeftijd (of grootouders), dus het is goed dat ouderen worden getroffen met de virus. Scheelt dat k@t partij weer de kosten aan spuitjes voor 'voltooid leven'. Echt walgelijk dit Overgevend gezichtOvergevend gezicht
  6. forum rang 10 rationeel 2 maart 2020 18:04
    Beste mevrouw Broekers,

    Vroeger had je op elke verjaardag wel een ome Kees.

    Ome Kees was een oudere, wat verwarde man die er wel bij hoorde, maar waar niemand graag naast wilde zitten. Hij praatte veel, nogal onsamenhangend en doorgaans onzin.

    Ome Kees heet tegenwoordig Ankie Broekers-Knol.

    Het verschil tussen ome Kees en u, is dat ome Kees uiteindelijk niemand kwaad deed.

    Dat kunnen we van u helaas niet zeggen.

    Vandaag onthult NRC Handelsblad dat u dit jaar zeker 53 miljoen euro éxtra boetes moet betalen aan asielzoekers die u niet snel genoeg door de procedure loodst. In november bezwoer u de Tweede Kamer nog dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst dit jaar 17 miljoen euro aan boetes moest uitkeren, nu blijkt dat zeker 70 miljoen te worden.

    Aangezien de boete maximaal 15.000 euro per asielzoeker bedraagt, betekent dat dus dat u niet minimaal 1133 asielzoekers te traag beoordeelt, maar 4.666 asielzoekers.

    En het blijft niet bij die boetes, hè?

    Daar komen nog juridische kosten bij en de kosten voor onder veel meer huisvesting, zorg, kleurentelevisies en vloerverwarming.

    Wie het zo op een rijtje ziet staan, drie maanden nadat u nog over 17 miljoen euro sprak, vraagt zich af: kan de stameloma dan helemaal níks?

    Nou, u kunt wel degelijk wat.

    Althans: volgens de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Yavuz Selim Kiran.

    Die twitterde op 27 februari immers dat hij u had ontmoet op zijn ministerie. En dat u had afgesproken om de samenwerking met betrekking tot vluchtelingenkwesties tussen Turkije en Europa en het algemeen en Nederland in het bijzonder te verbeteren.

    Dezelfde avond nog stuurde dictator Erdogan de eerste duizenden Syriërs richting Europese Unie.

    Inmiddels zouden zo’n 75.000 nieuwe asielzoekers onderweg zijn naar de EU- landen met de meest lucratieve sociale voorzieningen en de minst daadkrachtige overheid.

    Tante Ankie wordt bedankt!

    Groet,

    JanD
  7. [verwijderd] 2 maart 2020 18:50
    quote:

    rationeel schreef op 2 maart 2020 17:58:

    twitter.com/thierrybaudet/status/1234...

    Leuk filmpje:

    KOFFIE:)
    Hiddema voelt zich duidelijk zeer op zijn gemak naast nummer 1, begint zelfs demonstratief op z'n bakkie sloerie te kloppen.
    Nou die zal er niet lang meer bij blijven!

    Wat een apentheater.
  8. forum rang 10 rationeel 2 maart 2020 19:57
    quote:

    gokker schreef op 2 maart 2020 18:50:

    [...]

    Hiddema voelt zich duidelijk zeer op zijn gemak naast nummer 1, begint zelfs demonstratief op z'n bakkie sloerie te kloppen.
    Nou die zal er niet lang meer bij blijven!

    Wat een apentheater.
    Tuurlijk blijft hij. Passen uitmuntend bij elkaar.

    Geweldig gevoel voor humor allebei. Zelfde interesse om Nederland te redden.

    Jij begrijpt zulke gevoelens niet.

    Niets platvloers aan deze 2 mensen. Geweldig dat Nederland hier van mag mee genieten, en profiteren:)

    Een egoistisch geworden wereld zonder enige diepgng, slecht onderwijs maakt van onze kinderen nitwits zonder kennis, gevoel voor schoonheid en goedheid, alleen maar opgeklopte nietsheid.
  9. [verwijderd] 2 maart 2020 20:30
    Ook Jensen doorziet de coronahysterie. De veroorzakers van die hysterie zullen hun gelijk wel claimen. Ook als het virus over enige tijd niet meer bestaat. Tactiek één is dan namelijk simpelweg zwijgen. En tactiek twee is stellen dat alles goed is afgelopen vanwege de drastische beschermingsmaatregelen. Typisch linkse vuiligheid.

    De parallel met de klimaathysterie ligt voor de hand. Daarvóór hadden we Brexit-angstaanjagerij.

    Tja, genoeg Nederlanders valt op de mouw te spelden dat 100 km max gaan rijden goed is tegen stikstof en voor het milieu, en dat daarom weer gebouwd kan worden. Als dat al werkt, dan denkt men werkelijk alles te kunnen (wijs)maken.

    Hopelijk wint uiteindelijk het gezond verstand, en zullen de verantwoordelijken hun straf niet ontlopen.
  10. marotick 2 maart 2020 21:24
    Beste forumleden,
    Ik ben verbaasd dat iedereen maar achter die Rutte aan blijft lopen.
    We hebben een crisis gehad en daarin moest bezuinigd worden. Dat zal wel nodig zijn geweest maar wie haalt het dan in zijn hoofd om op de kroonjuwelen te bezuinigen? Nu zitten we met de gebakken peren want zorgmedewerkers, politieagenten en onderwijzers hebben massaal uit moeten kijken naar een andere baan en zijn nu weg. Niemand weet nu hoe het komt dat we die problemen hebben maar voor mij is het duidelijk. De politiek heeft in zijn bezuinigingsdrift steken laten vallen en de verkeerde besluiten genomen.
    Jullie zullen zien dat Nederland volgend jaar weer massaal op de verkeerde partij gaat stemmen.

    Jack Marotick
  11. forum rang 10 rationeel 2 maart 2020 21:51
    quote:

    Opus135 schreef op 2 maart 2020 20:30:

    Ook Jensen doorziet de coronahysterie. De veroorzakers van die hysterie zullen hun gelijk wel claimen. Ook als het virus over enige tijd niet meer bestaat. Tactiek één is dan namelijk simpelweg zwijgen. En tactiek twee is stellen dat alles goed is afgelopen vanwege de drastische beschermingsmaatregelen. Typisch linkse vuiligheid.

    De parallel met de klimaathysterie ligt voor de hand. Daarvóór hadden we Brexit-angstaanjagerij.

    Tja, genoeg Nederlanders valt op de mouw te spelden dat 100 km max gaan rijden goed is tegen stikstof en voor het milieu, en dat daarom weer gebouwd kan worden. Als dat al werkt, dan denkt men werkelijk alles te kunnen (wijs)maken.

    Hopelijk wint uiteindelijk het gezond verstand, en zullen de verantwoordelijken hun straf niet ontlopen.
    Jensen heeft een heldere blik:)
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1206 1207 1208 1209 1210 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,69 +0,04%
EUR/USD 1,0660 -0,11%
FTSE 100 7.865,01 +0,22%
Germany40^ 17.765,40 -0,03%
Gold spot 2.390,97 +1,27%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+8,30%
JUST E...
+4,47%
Air Fr...
+3,80%
Alfen ...
+3,44%
Vastned
+1,83%

Dalers

Pharming
-8,64%
PostNL
-5,84%
ASMI
-5,38%
Avantium
-4,26%
BESI
-2,56%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links