Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,797 19 apr 2024 10:57
  • +0,047 (+6,27%) Dagrange 0,735 - 0,813
  • 399.756 Gem. (3M) 147,5K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.335 Posts
Pagina: «« 1 ... 440 441 442 443 444 ... 3517 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. RaymondH1974 1 maart 2020 18:54
    quote:

    rajaampat schreef op 1 maart 2020 18:46:

    Nog een vraagje: van wanneer kan je bij je broker de pré orders bekijken? Wanneer ik s'morgens kijk zie ik al x aantal orders staan. Zou graag weten wanneer deze zichtbaar zijn bij mijn broker zodat ik enig idee heb waar de koers heengaat bij opening.
    Vanaf 7:15 uur maar dat kan dan nog alle kanten op. Vanaf 8:55 krijg je pas een beter beeld.
  2. RobbieRonalds 1 maart 2020 19:36
    quote:

    eldorado schreef op 1 maart 2020 19:22:

    chinameddevice.com/coronavirus-device...

    Kwam ik net tegen ,niet gezien nog hier.
    28 februari 2020
     
     
     
     
     
     
    Om de Coronavirus-uitbraak aan te pakken, heeft het Chinese gezondheidssysteem onlangs de goedkeuringsregels versoepeld om kritisch benodigde apparaten en diagnostiek mogelijk te maken. Hoewel tientallen binnenlandse apparaten noodgoedkeuringen hebben ontvangen, reageerden fabrikanten in het buitenland traag, waardoor mogelijk een zeldzame kans op een dergelijke snelle toegang tot de Chinese markt werd opgeofferd.

    Op 27 januari heeft de NMPA toestemming gegeven voor de invoer van niet-NMPA goedgekeurde medische hulpmiddelen die voldoen aan bepaalde vereisten, waaronder FDA, CE-markering of Japan-goedkeuring. (Zie CMD-artikel:

    Coronavirus geeft goedkeuring voor noodapparaat in China). China blijft geconfronteerd met een kloof in diagnostische en behandelingsapparatuur, waardoor buitenlandse fabrikanten potentiële kansen krijgen met apparaten met betrekking tot ademhaling, desinfectie, ziektedetectie, intensive care units en epidemiologische bestrijding en bescherming.

    Op 25 februari publiceerde de China Medical Equipment Association de "Derde partij Urgently Needed Medical Devices Index for Novel Coronavirus Prevention and Treatment" met een lijst van specifieke apparaatnamen en modellen, fabrikanten, landen van herkomst en modellen. Drie groepen van in totaal honderd categorieën medische hulpmiddelen en IVD's zijn geïdentificeerd door de groep. Ongeveer een derde van de apparaten in de index wordt geproduceerd door fabrikanten buiten China.

    Noot van de redactie: voor een kopie van de drie batches van "Dringend benodigde medische hulpmiddelenindex voor nieuwe Coronavirus-preventie en -behandeling", e-mail info@ChinaMedDevice.com.

    Kansen voor buitenlandse fabrikanten

    Hoewel Chinese fabrikanten hebben gereageerd met nieuwe apparaten, blijven er ernstige lacunes die innovatieve technologieën kunnen helpen aanpakken. Bijvoorbeeld, nadat de Emergency Approval for Novel Coronavirus op 20 januari was uitgegeven, waren de zeven Nucleic Acid Detection Reagent-fabrikanten die Emergency-goedkeuringen hadden verleend, allemaal binnenlands. Vroege feedback toont problemen die ertoe leiden dat sommige patiënten maar liefst zes fout-negatieve resultaten krijgen voordat ze uiteindelijk worden gediagnosticeerd. Buitenlandse fabrikanten kunnen mogelijk hogere normen stellen op het gebied van vloeibare stikstof voor monsteropslag, extractie van nucleïnezuren, gevoeligheid en specificiteit.

    De meest kritieke behoeften van China vallen momenteel in deze gebieden:

    IVD

    Diagnostiek is dringend nodig omdat honderdduizenden Chinezen wachten om getest te worden. Verschillende IVD-bedrijven lanceerden snel detectiekits en instrumenten. Onder de producten heeft Point-of-Care Testing (POCT), met zijn draagbaarheid en snelheid, in hoge mate bijgedragen om de infectie te beheersen; Andere technologieën zoals moleculaire diagnostiek, genetische testen, Polymerase kettingreactie (PCR) -tests en microfluidica hebben ook een belangrijke rol gespeeld.

    De vraag naar handige, geminiaturiseerde en snelle diagnostische POCT-producten, kleine biochemische analyseapparatuur, hemocytometers, kleine geautomatiseerde PCR-apparatuur van het gesloten type, apparatuur voor microfluïdica en apparatuur voor gensequencing zal steeds prominenter worden.

    Beschermende benodigdheden

    China heeft torenhoge eisen gezien voor beschermende benodigdheden, waaronder chirurgische maskers, handschoen, desinfectieproducten, monitors, ventilatoren, anesthesieapparatuur, elektrocardiografen, vernevelaars, oximeters, neussprays, enz. De dringende behoeften hebben elektronicafabrieken, autofabrikanten en energiebedrijven getransformeerd om beschermende producten te produceren, meldt The Wall Street Journal op 9 februari.

    Op 27 januari heeft de NMPA toestemming gegeven voor de invoer van niet-NMPA goedgekeurde medische hulpmiddelen. Vanaf 5 februari verleenden provinciale NMPA-kantoren noodgoedkeuringen aan 72 medische hulpmiddelen, die allemaal huishoudelijk zijn, met een focus op beschermende benodigdheden, ventilatieapparatuur en sterilisatieapparatuur.

    ICU-zorg

    Het grote aantal mensen dat tijdens deze uitbraak is getroffen, heeft de beperkte ICU-capaciteit van China en onvoldoende isolatieafdelingen en koortsklinieken in ziekenhuizen op stads- en provincieniveau blootgelegd.

    Volgens de Chinese Medical Association vertegenwoordigen ICU-bedden slechts 5% van het totale aantal bedden vergeleken met 18% in de VS en gemiddeld 15% in ontwikkelde landen. De beperking van IC's heeft Wuhan, de stad waar het coronavirus voor het eerst werd ontdekt, ertoe aangezet om dringend de Vulcan-berg en de Lei Shenshan-ziekenhuizen te bouwen. Bijna 60 ziekenhuizen in meer dan 20 provincies in het hele land hebben nog steeds afzonderlijke isolatieziekenhuizen en IC-afdelingen nodig.

    De bouw van koortsklinieken, IC-afdelingen en afzonderlijke isolatieziekenhuizen is urgent. De marktgoedkeuringen en klinisch gebruik van gerelateerde apparatuur, inclusief kleine biochemische / immuniteitsdetector, hemocytometer, reanimatie (CPR) en Extracorporale membraanoxygenatie (ECMO) apparatuur, bloedgasanalysator, oximeter, infuuspompen, mobiele digitale radiografie (DR ), benodigdheden voor geïsoleerde gurney (ISOPOD) bescherming tegen infecties en temperatuurpistolen worden versneld door NMPA.

    Kunstmatige intelligentie en robotica

    De toepassing van medische producten en robotica op basis van kunstmatige intelligentie (AI) is wijdverbreid om het Coronavirus aan te pakken. Met intelligente epidemische controle, AI-beeldvorming en AI-elektrocardiografen zorgen voor massale gegevensverwerking, screening van ziektemarkers, simulatie van behandeling en verbeterde diagnoseauwkeurigheid. AI en robotproducten verminderen ook de behoeften van laboratoriumpersoneel en verkleinen de kans op kruisinfectie. Guangzhou Nansha Wanda Plaza maakt gebruik van een 5G-patrouilletemperatuurrobot die de temperatuur van het hoofdoppervlak van maximaal 10 personen tegelijkertijd binnen vijf meter nauwkeurig kan meten. Robot, uitgerust met een stethoscoop en een monitor om de vitale eigenschappen van de mens op te nemen en te helpen communiceren met artsen, zal steeds vaker worden gebruikt, net als die in het Providence Regional Medical Center in Everett, de staat Washington, waar de eerste VS-zaak werd behandeld.

    Andere nieuwe AI-apparaten en robotica die worden gebruikt, zijn onder meer:

    Kunstmatige spraakproducten voor uitgaande gesprekken en online klantenservice
    AI-leessoftware voor diagnostiek
    Intelligente regionale platforms voor het delen van informatie in de gezondheidszorg
    Verschillende robots voor desinfectie, voedselafgifte, patiëntopvolging, medicijnafgifte en -afgifte, consultatie op afstand, verpleging, gezelschap, transport, echografie, enz.
  3. Norandra 1 maart 2020 19:47
    quote:

    Mozes kriebel schreef op 1 maart 2020 17:54:

    Once they have submitted evidence that those tests work, they will be able to use them immediately, even before the F.D.A. to completes its review.

    Deze zin is vooral interessant. Het lijkt me duidelijk dat Novacyt evidence heeft ingediend dat de testen werken. Dan zou je kunnen zeggen dat het nu al gebruikt mag worden en dat we komende week dan nog horen van FDA wat ze er van vonden (uitgaande dat ze het ermee eens zijn)
    Half positief volgens mij. Moest novacyt FDA approval gehad hebben dan was het waarschijnlijk de huidige koers x3 geweest. Nu mag echter iedereen met een deftige test leveren en hoe lang duurt het voor die Amerikaanse pharmareuzen er eentje maken? Afwachten dus al verwacht ik wel een hogere opening gevolgd door een onmiddellijke daling...
    Ik vraag me af in hoeverre de FDA approval reeds verwerkt zat in de huidige koers... Spannend alleszins... Zeer moeilijk te voorspellen maar ik lig op de loer als de koers plotseling te laag moest gaan...
  4. [verwijderd] 1 maart 2020 21:30
    quote:

    Norandra schreef op 1 maart 2020 14:04:

    [...]Gokje op basis van sentiment... 2,15 en daarna hevige daling...
    Dank u voor uw reactie , Neem het vooral niet persoonlijk maar ik heb uw reacties en voorspellingen hier gelezen en ik kan u niet serieus nemen. U gaat mij iets te veel van zwart naar wit en praat naar mijn gevoel volgens uw portefeuille. Ik had liever koersen van andere gezien maar soit, ik bekijk het morgen wel. Nogmaals, niets persoonlijks. Succes morgen.
  5. [verwijderd] 1 maart 2020 21:34
    Mogelijk hogere koers door hoger volume (dus meer dan 31,93 miljoen) -> technisch een stuk minder sterk qua kaarsen de afgelopen dagen.
    -> volume zou zelfs maandag boven de 50-60 miljoen uit kunnen komen

    Daarna retracement richting €1,20.

    Novacyt zit nog steeds in een uptrend.

    Fundamenteel -> tsja, niet iets voor de lange termijn (in mijn ogen)

    Stel je hebt wel vertrouwen in Novacyt -> 1,20-1,30 zou dan een entry kunnen zijn na een retracement. Wacht na een retracement wel op een signaal van omkeer.
  6. RobbieRonalds 1 maart 2020 22:07
    quote:

    Kaspersky schreef op 1 maart 2020 21:34:

    Mogelijk hogere koers door hoger volume (dus meer dan 31,93 miljoen) -> technisch een stuk minder sterk qua kaarsen de afgelopen dagen.
    -> volume zou zelfs maandag boven de 50-60 miljoen uit kunnen komen

    Daarna retracement richting €1,20.

    Novacyt zit nog steeds in een uptrend.

    Fundamenteel -> tsja, niet iets voor de lange termijn (in mijn ogen)

    Stel je hebt wel vertrouwen in Novacyt -> 1,20-1,30 zou dan een entry kunnen zijn na een retracement. Wacht na een retracement wel op een signaal van omkeer.
    OMG !! Wat zul jij morgen je zakken gaan vullen! Goed bezig man !

  7. [verwijderd] 1 maart 2020 22:32
    quote:

    RobbieRonalds schreef op 1 maart 2020 22:07:

    [...]

    OMG !! Wat zul jij morgen je zakken gaan vullen! Goed bezig man !

    Nee, ik verwacht dat ik mogelijk nog wat verder in de min zak voor het eind van maart -> eind dit jaar een positieve saldo.

    Voor mijzelf handel ik puur fundamenteel (op dit moment). Soms in combi met technisch (dat is beter).
  8. Dag Trader 1 maart 2020 22:47
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 1 maart 2020 09:56:

    [...]
    De testkits van Novacyt zijn geheel overbodig, want er worden maar heel weinig mensen getest en als ze getest worden dan gebeurt dat bijna altijd met de testapparatuur in een ziekenhuis.
    Binnen een maand is de corona-hype voorbij en misschien al eerder.
    moderator, probeer even geloofwaardig te blijven en verwijder dit soort berichten nou toch eens
  9. [verwijderd] 1 maart 2020 22:49
    quote:

    Nogozone schreef op 1 maart 2020 22:42:

    Zit iemand van jullie in co-Diagnostics? Ook flink gestiegen, nu weer wat terug. Kan niet veel aanvullende Info vinden of ander draadje op dit forum.
    Rectracement zou in principe richting 5,00 dollar - 6,00 dollar kunnen gaan. Fundamenteel -> Google het bedrijf.
  10. Dag Trader 1 maart 2020 23:03
    quote:

    Kaspersky schreef op 1 maart 2020 15:39:

    [...]
    144.000 * €6,32 = €910.080 bevestigde omzet (naar aanleiding van bronnen).

    Ze hebben circa 10 keer deze hoeveelheid nodig voor break even is mijn schatting.

    Eindelijk kan ik wat berekenen :')
    Give me more info (!)
    oh, gelukkig, je hebt het zo weer correct berekend...

    maar die prijs had ik je al na het cnn interview doorgegeven... 6$44 voor de US stond erbij
70.335 Posts
Pagina: «« 1 ... 440 441 442 443 444 ... 3517 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links