Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Waar blijft de eerste koper?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 18
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

840 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 42 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 28 februari 2020 17:56
    quote:

    snuf13 schreef op 28 februari 2020 17:17:

    [...]

    Gelukkig maar dat jij in de hemel komt, en wij in de hel!!!!

    Eindelijk!!!!
    Ik kom niet in de Hemel..

    Ik kom ook in de hel..

    Maar alleen als jullie Duivel..

    Dan Luisteren jullie wél..!

    Gna.. Gna.. Ghe.. Ghe..
  2. Optiefan 28 februari 2020 17:56
    quote:

    MD2018 schreef op 28 februari 2020 17:44:

    PFF, ik benoem mijzelf tot de slechtste trader ever... hahaha dacht fuck de calls pak beetje winst ga short zitten en zien het wel over het weekend. Zie je de US omhoog knallen hahahaha, komt die rebound dan toch maandag en zit ik weer short... Man man
    Vervelend is dat he, ik ook teveel bewogen afgelopen dagen, en de eerste dagen juist te stil gezeten, grootste fout was gisteren aan het eind van de dag calls verkocht en toch vol long in de turbos, die dus mooi op -35% weg moeten doen vandaag. Nu vandaag maar even wat afstand genomen en calls ING gekocht met een langere looptijd, beetje rust.... bovendien zijn de transactiekosten zo hoog dat je niet erin en eruit kan, scheelt ook weer haha. Goed we gaan het zien of de wereld volgende week vergaat, fijn weekend.
  3. forum rang 6 ttroo 28 februari 2020 18:01
    De stieren hebben het weer verknald. Deden alles met gratis geld. Brachten alles naar ongekende hoogtes en stortten nu ter aarde in mooie schoonheid met een grote puinhoop achterlatend. Herstel is op intraday basis wel eens te zien, maar op dagbasis nog niet. Het is jumpen, jumpen en jumpen, het is eigenlijk meer: WEG RENNEN, IK EERST, DAARNA IK, DAARNA DE REST. En de exit doors zijn er zoals altijd te weinig.

    En zoals altijd, no rescuers. Waar zijn ze als je ze nodig hebt. Waar zijn die mooie perspraatjes. Ik zie geen bubbel. En we geven zolang gratis credits als het nodig is, zelfs beyond dat. En daarna nog een keer beyond. Ze zijn stil. Uw leiders, ze zijn stil. Sterker nog, ze reageren niet eens.

    Inmiddels is de pijn bij vele stieren echt wel voelbaar. Blind uw leiders achter na rennen is toch niet zo'n hele goede move, u bent nu lijder. En de rest ook.

    Nog een avondje Amerika. Het kan alle kanten daar op. De futures doen wild. S&P500 future bijvoorbeeld. Laagte koers op 2.854 punten. Hoogste koers op 2.980 punten. Hallo. Dat is toch niet normaal meer!
  4. Bertpeer 28 februari 2020 18:29
    Niets verkocht van de week toch vandaag een paar ing gekocht voor de heb.
    Zo lijkt me porto in waarde hetzelfde.
    Dus lapmiddel om dezelfde waarde porto te houden.
    Geeft rust.nu geld zoeken voor de komende tijd om me porto hetzelfde te houden als we verder afdalen.dom maar geeft mij wel rust.
  5. gam gam 28 februari 2020 18:46
    quote:

    Bertpeer schreef op 28 februari 2020 18:29:

    Niets verkocht van de week toch vandaag een paar ing gekocht voor de heb.
    Zo lijkt me porto in waarde hetzelfde.
    Dus lapmiddel om dezelfde waarde porto te houden.
    Geeft rust.nu geld zoeken voor de komende tijd om me porto hetzelfde te houden als we verder afdalen.dom maar geeft mij wel rust.
    Als je niks verkocht hebt en je hebt een vast percentage cash dan kan je volgende week mooi herbalanceren en heb je het heel goed gedaan.
  6. forum rang 6 ttroo 28 februari 2020 19:21
    De AEX future houdt goed stand. 542 nu. Ze moeten op weg naar de 545 om hoog te eindigen en de hoop geven aan de stieren voor de volgende week. Zie ik het goed. De day range van Apple: $256 - $278. Ongelooflijk. Maar is natuurlijk niet het enige voorbeeld.

    Ik verwachtte wel iets van de buy backs, maar dat effect lijkt deze week helemaal weg. Of ze zelf ook verkoper zijn. En vele Amerikaanse bedrijven doen aan buy backs. Dus dat ze allemaal zo hard zakken geeft wel de kracht van de shorters aan.

    Big Short 2 komt er dus aan. Die gaat Big Short 1 makkelijk overtreffen. Bovespa, ook zo'n jumper. Eerst tegen de 120.000 punten aan harken. En nu, net boven de 100.000 punten, oftewel 102.000 punten en de Bovespa future heeft zelfs de 100.000 punten aangetikt.

    Stabiel blijft het allerminst. De Amerikanen jumpen ook alle kanten op. De VIX heeft bijna 50 gedaan. Waar was die tijd, dat ze een twaalf of een viertien deden. Het was toen zo lekker rustig. Ze hebben zelfs de spike in 2011 overtroffen.

    We gaan het weekend in, met vele financieel gewonden en met een virus die mensen wereldwijd teistert. Wat een tijd.

    Maar historie is weer geschreven. Negatieve rentes. Grootste bull market aller tijden. Snelste verlies deze week. Triljoenen aan extra credits. Huizen voor boven een miljoen. Een simpele eensgezinswoning.

    De Nasdaq geeft hoop. Hopelijk trekken ze de rest verder uit het rood.
840 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 42 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links