Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dit zijn onze tips. Wat zijn de uwe?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. löngterm 27 februari 2020 17:11
    Ondanks de flinke piek in de VIX die consequent boven de 20 staat deze week en nu zelfs ruim boven de 30 blijft Flow Traders nog redelijk liggen. Zeker historisch gezien lijkt het me daarom nog steeds een koopje. Jaar cijfers zitten er nog aan te komen en een mooie uitspraak over deze maand zit zeker in het vat.

    Hoe dan ook heb ik wel de bias door mijn eigen positie natuurlijk ;)
  2. langetermijner 27 februari 2020 17:33
    quote:

    P2020 schreef op 27 februari 2020 17:13:

    Geen Flow Traders ?
    Met vola 30+ en veel volume gaan ze een leuke tijd tegemoet
    Koers blijft nog rond de 21 hangen
    Leuk dat ze een paar dagen een paar stuivers winst per aandeel verdienen. De markt gaat alleen niet dezelfde fout maken als in 2018. Gemiddeld wordt er bij flowtraders toch echt niet meer dan 1,5-2 per aandeel per jaar verdient.
  3. forum rang 7 Kaviaar 27 februari 2020 17:38
    Gilead.

    26 februari 2020

    Gilead Sciences initieert twee fase 3-onderzoeken naar onderzoeksantivirale remdesivir voor de behandeling van COVID-19
    - Amerikaanse FDA verleent onderzoeksautorisatie voor nieuwe geneesmiddelen om Remdesivir te bestuderen voor de behandeling van COVID-19 -

    FOSTER CITY, Californië - (BUSINESS WIRE) - februari. 26, 2020 - Gilead Sciences, Inc. (Nasdaq: GILD) heeft vandaag de start aangekondigd van twee fase 3 klinische onderzoeken om de veiligheid en werkzaamheid van remdesivir bij volwassenen met de diagnose COVID-19 (nieuw coronavirus) te evalueren. Deze gerandomiseerde, open-label, multicenter studies zullen ongeveer 1.000 patiënten inschrijven in medische centra, voornamelijk in Aziatische landen, evenals andere landen wereldwijd met een groot aantal gediagnosticeerde gevallen, beginnend in maart. De onderzoeken zullen twee doseringen van remdesivir beoordelen, intraveneus toegediend. De start van deze studies volgt op de snelle beoordeling en acceptatie door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) van Gilead's nieuwe onderzoeksgeneesmiddel (IND) voor remdesivir voor de behandeling van COVID-19.

    De nieuwe klinische studies breiden het lopende onderzoek naar remdesivir uit, dat twee klinische proeven omvat in de Chinese provincie Hubei onder leiding van het China-Japan Friendship Hospital, evenals de recent gestarte klinische proef in de Verenigde Staten onder leiding van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Gilead heeft medicijnen gedoneerd en wetenschappelijke input geleverd voor deze studies, waarvan de resultaten in China in april worden verwacht.

    “Gilead richt zich primair op het snel bepalen van de veiligheid en werkzaamheid van remdesivir als mogelijke behandeling voor COVID-19, en deze aanvullende reeks onderzoeken helpt ons om in een korte tijd een uitgebreidere reeks gegevens over het geneesmiddelprofiel wereldwijd te verstrekken . De snelheid waarmee remdesivir zich heeft verplaatst naar de klinische ontwikkeling van dit coronavirus weerspiegelt de dringende behoefte aan behandelingsopties en de gedeelde inzet van de industrie, overheden, wereldwijde gezondheidsorganisaties en zorgaanbieders om met de hoogste urgentie op deze bedreiging voor de volksgezondheid te reageren, ”zei Merdad Parsey, MD, PhD, Chief Medical Officer, Gilead Sciences.

    De Gilead-onderzoeken zullen twee doseringen van remdesivir evalueren. Eén studie zal ongeveer 400 patiënten met ernstige klinische manifestaties van COVID-19 randomiseren om vijf of tien dagen remdesivir te krijgen. De tweede studie zal ongeveer 600 patiënten met matige klinische manifestaties van ziekte willekeurig randomiseren om vijf of 10 dagen remdesivir of standaardzorg te ontvangen. Het primaire eindpunt van beide onderzoeken is klinische verbetering, zoals hieronder beschreven.

    Remdesivir is nog niet wereldwijd gelicentieerd of goedgekeurd en er is niet aangetoond dat het veilig of effectief is voor enig gebruik. Gilead werkt samen met overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties en lokale regelgevende instanties en biedt remdesivir aan gekwalificeerde patiënten met COVID-19 op basis van compassionate use voor spoedbehandeling buiten lopende klinische studies.

    Ga voor meer informatie over de reactie van Gilead op de uitbraak van coronavirus naar de speciale pagina van het bedrijf: www.gilead.com/purpose/advancing-glob...
  4. [verwijderd] 27 februari 2020 17:39
    quote:

    langetermijner schreef op 27 februari 2020 17:33:

    [...]
    Leuk dat ze een paar dagen een paar stuivers winst per aandeel verdienen. De markt gaat alleen niet dezelfde fout maken als in 2018. Gemiddeld wordt er bij flowtraders toch echt niet meer dan 1,5-2 per aandeel per jaar verdient.
    Het is niet gezegt dat het dit jaar bij een paar dagen blijft
    Verwacht niet direct een koers van 35+ maar 25-26 moet toch kunnen
    Morgen jaarverslag misschien geven ze alvast iets over q1 prijs
  5. Geefgas 27 februari 2020 17:50
    Wijze les nummer 1, een dip in de beurs is pas over als merendeel van de mensen met angst echt angstig wordt en de media ook over kommer en kwel en verder zakken schrijft.

    Maw, blijf voorlopig langs de lijn staan. Als IEX al met dit soort stukjes gaat komen wijst nog helemaal niks noppes nada app echte angst en stress. Er zal vast een rebound komen maar vraag is voor hoe lang.

    Vergeet niet dat we ook nog Brexit risico hebben, Italie die niet veel kan hebben en als uitsmijter nog een kans dat Sanders ipv onze welbekende egoitsiche Trump wordt gekozen (goed voor de wereld maar wat minder voor de beurzen).

    We gaan het zien, maar dit soort polls door de iex redactie doen mij vrezen dat sentiment nog helemaal niet omgekeerd is en iedereen nog steeds overdreven bullish.
43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links