Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,843 24 apr 2024 15:28
  • +0,033 (+4,07%) Dagrange 0,791 - 0,845
  • 223.547 Gem. (3M) 182,1K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 337 338 339 340 341 ... 3519 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 22 februari 2020 09:51
    LIVE | Coronavirus grijpt om zich heen in Zuid-Korea, ook Japan neemt extra maatregelen
    Incubatietijd coronavirus mogelijk veel langer dan gedacht

    VIRUSUITBRAAK
    De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft haar zorgen uitgesproken over het coronavirus dat soms buiten China opduikt zonder dat duidelijk is hoe dat precies kan. Er zijn dan bijvoorbeeld geen aanwijzingen dat degene die besmet is, contact had met iemand die het virus al bij zich droeg. Het aantal besmettingen is wereldwijd opgelopen tot ruim 76.000. Het sterftecijfers steeg ook vandaag weer en staat op 2247. We houden je hoogte via ons live-blog. Een verslag van afgelopen dagen lees je hier terug.

    Buitenlandredactie 21 feb. 2020 Laatste update: 22-02-20, 09:20

    Voor meer, zie link:

    www.ad.nl/buitenland/live-coronavirus...
  2. zafira tourer 22 februari 2020 09:51
    quote:

    Noob nr1 schreef op 22 februari 2020 08:31:

    @Wuiten
    We moeten ons er inderdaad van bewust zijn dat Novacyt niet de enige is die ermee bezig is.
    Zou een beetje blind zijn moesten er mensen zo over denken.

    De opgesomde bedrijven hebben niet allen een CE goedkeuring.
    Ook de samenwerking met Roche mag als positief gezien worden.
    Evenals ze aangeven in ‘winning position’ te zijn.
    De lopende beoordeling bij 5 gezondheidsinstanties...

    Ik heb vertrouwen dat bij een positief bericht de koers explodeert.

    volgens mij is roche al langer samen bezig met novacyt, voor deze test en niet enkel van toen ze zich inkochte,

    www.iex.nl/Nieuws/ANP-300120-092/Nieu...

    Naast de omzetgroei wist Roche zijn winstgevendheid te verbeteren. De winst per aandeel viel 13 procent hoger uit. Onder de streep resteerde een bedrag van 14,1 miljard Zwitserse frank (13,2 miljard euro). Dat was bijna een derde meer dan een jaar eerder toen het bedrijf een grote afschrijving op goodwill deed.
    In een toelichting stelde topman Severin Schwan dat de medicijnen van de onderneming niet werkzaam zijn tegen het nieuwe coronavirus. Wel heeft de diagnostische divisie van Roche een test om het virus te signaleren. Er wordt volgens de bestuurder hard gewerkt om dat product te leveren. Schwan benadrukte dat nog niet duidelijk is in hoeverre de uitbraak van het virus effect zal hebben op de resultate
  3. wuiten001 22 februari 2020 09:53
    quote:

    terugkomst schreef op 22 februari 2020 09:45:

    Openingsgokje maandag? Zet er een taart op!
    1,41
    Het is zaterdag, nog 2 dagen met kansen op nieuws maar momenteel staan er al 100.000 meer in de laat dan in de bied, op dit moment zakken ze bij opening. Voor iemand zegt dat ik ze afbreek, op dit moment en gewoon wat ik zie op de markt. Ik gok eerder op 1.1€
  4. [verwijderd] 22 februari 2020 10:01
    quote:

    voda schreef op 22 februari 2020 08:02:

    [...]
    Door ziekte gisteren niet meer gekeken. Ik was eigenlijk donderdag al ziek van het aandeel. Mag ik mijn uitgeleende stalen ballen terug a.u.b.?
    Gelukkig gisteren een fors herstel, zonder nieuws?

    Kreeg van DeGiro trouwens dit bericht. Fijne service hoor. :-)
    BTW, ik zit er nog steeds in. (vraag mij niet voor hoe lang)
    Haha,die krijg ik ook regelmatig!
  5. RobbieRonalds 22 februari 2020 10:01
    BREKEN: CDC betrapt op liegen? Costa Mesa dient gerechtelijk document in om federale verhuizing van 35-50 GEÏNFECTEERDE coronaviruspatiënten naar slecht voorbereide faciliteit nabij miljoenen Californiërs te blokkeren
    22 FEBRUARI 2020
    FacebookTwitterLinkedInHacker NieuwsDeel
    BREKEN: CDC betrapt op liegen? Costa Mesa dient gerechtelijk document in om federale verhuizing van 35-50 GEÏNFECTEERDE coronaviruspatiënten naar slecht voorbereide faciliteit nabij miljoenen Californiërs te blokkeren
    door: Mike Adams
    NaturalNews.com

    Zaterdag 22 februari 2020

    Tot twee dagen geleden claimden de "officiële" cijfers van de CDC 15 infecties in de Verenigde Staten. Met de terugkeer van andere besmette evacués van het Diamond Princess-cruiseschip, steeg dat aantal naar 35. Maar nu weten we dat het echte aantal veel hoger is, mogelijk zelfs 70 besmette mensen in de Verenigde Staten, dankzij een gerechtelijk document dat is ingediend door de stad Costa Mesa, Californië.

    Dat document, ontdekt door Fox 5 News in San Diego, is hieronder weergegeven. Het roept op tot een rechterlijke beslissing om de poging van de federale overheid om 35 - 50 geïnfecteerde patiënten van Travis Air Force Base te verplaatsen naar een slecht voorbereide isolatiefaciliteit in Costa Mesa, dat bijna miljoenen mensen is, te blokkeren.

    Maar de 'officiële' cijfers van de CDC beweren dat er in eerste instantie slechts 13 geïnfecteerde patiënten in Californië zijn. Laten we kijken of we de cijfers hier kunnen ontrafelen ...

    35 - 50 besmette patiënten worden dringend verplaatst van Travis Air Force Base

    Het gedeelte "Feitenverklaring" van het document waarschuwt dat "35 - 50 patiënten die al gediagnosticeerd zijn met het Coronavirus" op het punt staan ??verplaatst te worden van Travis Air Force Base naar een faciliteit in Costa Mesa. Het procesdocument waarschuwt vervolgens: "Staatsambtenaren eisten te weten waarom plaatselijke hulpverleners de leiders van de stad op de hoogte brachten van alle plannen om mensen met een dodelijke en overdraagbare ziekte in de gemeenschap te produceren."

    Dit is wat het rechtszaakdocument zegt:

    Verklaring van feiten:

    Gedaagden zijn van plan om van 35-50 patiënten die al gediagnosticeerd zijn met het Coronavirus te verhuizen van een veilige locatie op Travis Air Force Base, waar ze geïsoleerd zijn van bevolkingscentra, naar Costa Mesa, een dichtbevolkte stad in een graafschap van meer dan 3 miljoen. (Dempsey Decl. ?? 2, 6-7). En ze zijn van plan dit te doen zonder eerst de geschiktheid te bepalen van de faciliteit waar de individuen zullen worden gehuisvest. Het plan van de beklaagden werd aangekondigd op het elfde uur, zonder inspanningen om leiders van lokale regeringen of lokale volksgezondheidsfunctionarissen erbij te betrekken. (Id.). Staatsbeambten wilden inderdaad weten waarom plaatselijke hulpverleners de leiders van de stad op de hoogte brachten van het hele plan om mensen met een dodelijke en overdraagbare ziekte in de gemeenschap te introduceren.

    Dit betekent dat de CDC het echte aantal geïnfecteerde patiënten aan het publiek heeft onthouden

    Wat deze rechtszaak betekent, is dat de CDC heeft gelogen over het totale aantal geïnfecteerde coronaviruspatiënten in Amerika.

    Hoewel de cijfers een beetje moeilijk te bepalen zijn vanwege het gebrek aan informatie van federale agentschappen, is het huidige "officiële" aantal infecties, via de CDC, slechts 14 bevestigde gevallen in de Verenigde Staten, met slechts 414 mensen getest.

    Bovendien, zegt de CDC, zijn er 3 mensen geëvacueerd uit Wuhan, China die het virus hebben, en 18 mensen geëvacueerd uit het Diamond Princess cruiseschip.

    Dat is een totaal van 35 mensen die volgens de CDC besmet zijn in Amerika.

    Maar volgens deze kaart van infecties in Amerika zijn er via NBC News slechts 13 gevallen in Californië, waarvan er 2 zijn hersteld. De kaart toont 20 gevallen buiten Californië, waaronder de 11 in Nebraska.

    www.naturalnews.com/wp-content/upload...

    Toegevoegd aan de 35 - 50 geïnfecteerde patiënten op Travis Air Force Base zoals beschreven door de rechtszaak hierboven, lijkt dit erop te wijzen dat er in Amerika 55 tot 70 geïnfecteerde mensen zijn die we tot nu toe kennen, tenminste als we de ( enigszins verwarrend) getallen correct.

    Heeft Travis Air Force Base onvoldoende ruimte voor geïnfecteerde patiënten?

    Terwijl u over de verwarrende cijfers nadenkt, stel uzelf deze vraag: waarom worden geïnfecteerde patiënten in de eerste plaats met spoed uit de luchtmachtbasis van Travis verwijderd?

    Het enige logische antwoord is natuurlijk dat Travis Air Force Base geen isolatiebedden meer heeft. En ze moeten meer ruimte maken voor meer geïnfecteerde patiënten.

    Dus haasten ze zich om tot 50 van deze besmette patiënten over te brengen naar Costa Mesa, tot grote verrassing van de stadsambtenaren daar die (begrijpelijk) in paniek raken.

    En de faciliteit in Costa Mesa is volledig ontoereikend voor dit doel, zeggen ze, waarschijnlijk resulterend in de verspreiding van coronavirusinfecties in de Costa Mesa-gemeenschap, volgens de zorgen van stadsambtenaren daar.

    Dus iemand op federaal niveau heeft plotseling haast om meer ruimte te maken op de luchtmachtbasis, en ze "infecteren" nu geïnfecteerde patiënten naar andere gemeenschappen in Californië terwijl ze liegen over alles, het Amerikaanse publiek en de mensen van Californië bedriegen .

    Je kent de rest van dit verhaal, omdat we al hebben gezien hoe het zich afspeelt op de Diamond Princess. En nee, het is geen gelukkig einde.

    Mogelijk 70 besmette mensen in Amerika, en de CDC heeft slechts 414 uit het hele land getest?

    Met de CDC-verklaring hebben ze slechts 414 mensen in het hele land getest - wat absurd lijkt, maar dat is wat ze beweren - en de staat Hawaï legt nu uit dat ze precies nul mensen op coronavirus hebben getest (verhaal dat morgen hierover komt ), lijkt het erop dat we op een nogal bizar moment in Amerika zijn aangekomen, waar de CDC slechts 414 mensen heeft getest, maar misschien wel 70 voor het virus zijn bevestigd.

    Toch wordt ons nog steeds verteld dat het "officiële" nummer slechts 35 is.

    Het begint allemaal een beetje als Wuhan te voelen, nietwaar? Fudged nummers, falen om een ??voldoende aantal mensen te testen, totale ontkenning over een onderbreking van de insluiting, een volledig gebrek aan betrouwbare coronavirus testkits, incompetente overheidsfunctionarissen ... het enige verschil tussen de VS en China lijkt nu een kwestie van timing te zijn. Wat er eerst met Wuhan gebeurde, zal binnenkort gebeuren in Honolulu, vervolgens in San Diego, vervolgens de hele westkust enzovoort.

    Maar geen enkele regering ter wereld lijkt op elk niveau de waarheid te willen vertellen, wat betekent dat het coronavirus nooit zal worden ingesloten, omdat het beheersen van het verhaal niet hetzelfde is als het beheersen van het virus.

    Het doet ons afvragen: wanneer zal de CDC toegeven dat de uitbraken in Amerika al uit de hand lopen en niet meer onder controle zijn?

    Luister naar mijn volledige podcast over waarom de "Coronavirus Day of Reckoning" snel nadert:
  6. [verwijderd] 22 februari 2020 10:04
    quote:

    zafira tourer schreef op 22 februari 2020 09:49:

    [...]

    misschien is het wel bewust verspreid, om de chinese economie te destabiliseren, door vs of zo?
    Het is maar een boek hè.

    Maar ik vind het wel heel straf dat er 40j geleden een boek wordt geschreven dat er in 2020 een virus zal uitbreken in de stad Wuhan en wereldwijd zal verspreiden en de longen zal aanvallen.
  7. forum rang 5 MisterBlues 22 februari 2020 10:09
    360Dx, Feb 20, 2020

    NEW YORK – French diagnostics firm Novacyt said this week that private hedge fund YA II CD has notified the firm of an exercise of warrants to subscribe for 300,000 new ordinary shares at €0.946 ($1.29) per share for a total subscription of €283,000 ($365,859).

    Separately, the firm said it issued a total of almost 6.4 million new ordinary shares pursuant to the exercise of warrants. About 6 million new ordinary shares were issued to Harbert European Growth Capital Fund at €0.0698 per share for a total subscription of €420,000. Also, about 353,000 new ordinary shares were issued to Kreos Capital V at €1.45 per share for a total subscription of €512,627.

    Since Jan. 31, Novacyt has received subscriptions totalling more than €2.9 million, it said, adding it no longer has any outstanding warrants or options over ordinary shares in the issue.

    Additionally, the firm will make a net payment of €158,000 to Negma to satisfy terms of a guarantee provided to Negma related to the cancellation of 1.3 million warrants held by Negma. The guarantee was invoked by Negma on Feb. 4.
  8. zafira tourer 22 februari 2020 10:11
    quote:

    No_Name schreef op 22 februari 2020 10:04:

    [...]

    Het is maar een boek hè.

    Maar ik vind het wel heel straf dat er 40j geleden een boek wordt geschreven dat er in 2020 een virus zal uitbreken in de stad Wuhan en wereldwijd zal verspreiden en de longen zal aanvallen.
    vandaar dat ik zeg, zou het niet bewust allemaal naar buiten worden gebracht , om zo
    1. de wereldbevolking te verkleinen
    2. de economie in china te schaden, ten voordele van andere landen
    3. om geen oorlog te moeten gebruiken om de bevolkinggroei tegen te gaan
  9. [verwijderd] 22 februari 2020 10:12
    quote:

    zafira tourer schreef op 22 februari 2020 09:49:

    [...]

    misschien is het wel bewust verspreid, om de chinese economie te destabiliseren, door vs of zo?
    Denk je werkelijk dat de VS de macht in handen wil blijven houden?

    Er zijn geruchten in China dat het virus in een labratorium in Amerika is ontwikkeld en in China is verspreid. Ook zij geven aan dat Amerika dit tactisch heeft gebruikt om China te verzwakken, omdat ze op veel terreinen (tech, industry) sterker aan het worden zijn dan Amerika.

    Maar dat zou net zoiets geks zijn om te zeggen dat de VS steun heeft gegeven aan Saddam Hussein.
    foreignpolicy.com/2013/08/26/exclusiv...

    Of dat Amerika alleen oorlogen begint om controle te houden over de olie en dat Amerika zou verdienen aan de olie.
    www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/a...

    Conspiracy ;o)

    One entity has to control all the dancing puppets
  10. [verwijderd] 22 februari 2020 10:18
    quote:

    wuiten001 schreef op 22 februari 2020 09:53:

    [...]

    Het is zaterdag, nog 2 dagen met kansen op nieuws maar momenteel staan er al 100.000 meer in de laat dan in de bied, op dit moment zakken ze bij opening. Voor iemand zegt dat ik ze afbreek, op dit moment en gewoon wat ik zie op de markt. Ik gok eerder op 1.1€
    Dat zegt niet zoveel, veel mensen laten dit staan en passen het later aan. Pas als er een half miljoen pf meer staan zou het een aandachtspuntje zijn.
    Het koersverloop aan het einde van de dag bevestigd m.i. Wel dat veel mensen goed nieuws verwachten volgende week.

    Ik kan het wel waarderen dat je e.e.a. Ter discussie stelt hier. Er zijn hier een hoop mensen die op basis van berichten van anderen beslissingen nemen dan is het goed te weten dat zeniet de enige zijn met een test. Op dit moment lijken ze wel te gaan winnen. We gaan het zien.
  11. zafira tourer 22 februari 2020 10:19
    quote:

    Kaspersky schreef op 22 februari 2020 10:12:

    [...]
    Denk je werkelijk dat de VS de macht in handen wil blijven houden?

    Er zijn geruchten in China dat het virus in een labratorium in Amerika is ontwikkeld en in China is verspreid. Ook zij geven aan dat Amerika dit tactisch heeft gebruikt om China te verzwakken, omdat ze op veel terreinen (tech, industry) sterker aan het worden zijn dan Amerika.

    Maar dat zou net zoiets geks zijn om te zeggen dat de VS steun heeft gegeven aan Saddam Hussein.
    foreignpolicy.com/2013/08/26/exclusiv...

    Of dat Amerika alleen oorlogen begint om controle te houden over de olie en dat Amerika zou verdienen aan de olie.
    www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/a...

    Conspiracy ;o)

    One entity has to control all the dancing puppets
    dat word al langer gezegt,
    ook de oorlog destijds met dat land naast irak, ik weet de naam niet meer
    dat was ook om de olie te doen,
    Amerika, wil het overall te zeggen hebben, en zulle daar alles, voor doen

    het zou dus ook wel eens serieus kunnen tegenvallen, moest de epidemie nu ook in Amerika fel verspreid worden, zonder dat ze dit wilden,

    en het daarom zoals hierboven net dat bericht van cdc, dat ze ook de cijfers vervalsen,
  12. forum rang 5 MisterBlues 22 februari 2020 10:20
    360Dx
    FIND, WHO Collaborate on Novel Coronavirus MDx Evaluation
    Feb 20, 2020



    NEW YORK – The Foundation for Innovative New Diagnostics (FIND) on Wednesday issued an expression of interest (EOI) to developers of tests for the novel coronanvirus, SARS-CoV-2, who are interested in getting their assays evaluated using a standardized, independent protocol.

    FIND is collaborating with the World Health Organization to perform a standardized evaluation of currently available molecular diagnostic tests to assess test performance and "thereby better inform public health policy, surveillance programs, and clinical management of patients" suspected of having SARS-CoV-2, particularly in resource-constrained settings, FIND said in a statement.

    The results from the EOI will be used to include assays in analytical and clinical evaluation studies to be performed by an independent, third-party reference lab. Study results will be shared with the global health community to inform diagnostic testing approaches. All tests submitted to the EOI will be included in the SARS-CoV-2 diagnostics pipeline tracker on FIND's website, it said.

    Requirements for test developers for the EOI include compliance with good laboratory practice, RUO certification of kits, with finalized instructions for use, and immediate availability of the kits for procurement.

    The EOI opened on Feb. 20 and will close on Feb. 26. Kit procurement will be completed on March 13.

    Since the end of December, when the coronavirus was first reported in China, several diagnostic manufacturers have been rushing to develop tests to detect the pathogen.
  13. forum rang 7 wiegveld 22 februari 2020 10:22
    quote:

    zafira tourer schreef op 22 februari 2020 10:11:

    [...]

    vandaar dat ik zeg, zou het niet bewust allemaal naar buiten worden gebracht , om zo
    1. de wereldbevolking te verkleinen
    2. de economie in china te schaden, ten voordele van andere landen
    3. om geen oorlog te moeten gebruiken om de bevolkinggroei tegen te gaan
    Het schaadt vooral onze eigen economie, omdat we alle zaken tegen lage prijzen laten maken in China. Kunnen we meer consumeren.
    Veel grondstoffen van genesmiddelen komen weg rond Wuhan.
    Dus tekorten dreigen, idem hulpmiddelen als catheters etc.

    Ofwel. Fake news
  14. [verwijderd] 22 februari 2020 10:25
    quote:

    Kaspersky schreef op 22 februari 2020 10:12:

    [...]
    Denk je werkelijk dat de VS de macht in handen wil blijven houden?

    Er zijn geruchten in China dat het virus in een labratorium in Amerika is ontwikkeld en in China is verspreid. Ook zij geven aan dat Amerika dit tactisch heeft gebruikt om China te verzwakken, omdat ze op veel terreinen (tech, industry) sterker aan het worden zijn dan Amerika.

    Maar dat zou net zoiets geks zijn om te zeggen dat de VS steun heeft gegeven aan Saddam Hussein.
    foreignpolicy.com/2013/08/26/exclusiv...

    Of dat Amerika alleen oorlogen begint om controle te houden over de olie en dat Amerika zou verdienen aan de olie.
    www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/a...

    Conspiracy ;o)

    One entity has to control all the dancing puppets
    Moest dat het geval zijn, dan gaat Amerika er alles aan doen om zo lang mogelijk te wachten met goedkeuringen van tests, vaccin, medicijnen en dergelijke.
  15. [verwijderd] 22 februari 2020 10:26
    quote:

    No_Name schreef op 22 februari 2020 10:04:

    [...]

    Het is maar een boek hè.

    Maar ik vind het wel heel straf dat er 40j geleden een boek wordt geschreven dat er in 2020 een virus zal uitbreken in de stad Wuhan en wereldwijd zal verspreiden en de longen zal aanvallen.
    www.snopes.com/fact-check/dean-koontz...
  16. percentje 22 februari 2020 10:26
    quote:

    Noob nr1 schreef op 22 februari 2020 08:22:

    Goede morgen Voda, veel beterschap hopelijk heb je jouw uitgeleende stalen ballen rap terug voor een spoedig herstel
    De echte stalen ballen hadden geshort( sorry voor het vies woord lol) op 2.x.
    En daarvan heeft zich niemand gemeld.

    Jammer genoeg heb ik die ook niet
70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 337 338 339 340 341 ... 3519 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links