Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wat is de waarde van uniQure?

7.806 Posts
Pagina: «« 1 ... 355 356 357 358 359 ... 391 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Vitavita 21 februari 2020 17:15
    Opmerkelijk (en teleurstellend) zijn de vele verkopen van aandelen door het management....
    Zo heeft Matt Kapusta zijn belang met circa 40% naar beneden gebracht in 12 maanden tijd..
    Gelet op de enorme serie sells door het management heb ik gemeend mijn positie in uniQure fors te verminderen.
  2. Frontrunner 28 februari 2020 18:05
    Neem aan dat jullie de informatie van de abstract tav Huntington ook hebben gezien. Vraag mij af of de fase 1 studie al is gestart? Staat mij bij dat hij al gestart is maar heb nog niet gehoord dat alle vrijwilligers geworven zijn. Of heb ik dat mis? Het is sowieso wat stiller omtrent Uniqure. Hebben jullie dat gevoel ook?
  3. Prof. Dollar 28 februari 2020 19:54
    Fase I/II kent op zichzelf ook enkele fases. En die hoeft natuurlijk niet te beginnen met de daadwerkelijke toediening, iets wat gemakshalve toch gauw gezien wordt als de officiële start. Laten we het erop houden dat de voorbereidingen in volle gang zijn.

    In de presentatie van gisteren is de zin opgenomen: "Currently in phase of site activation and patient recruitment". Ik vermoed dat men al wel twee patiënten heeft gescreend en voor toediening heeft ingepland.

    In deze tijd van het jaar is QURE vaker stiller. De (gedegen en hoopvolle) presentaties/posters laten wel zien dat ze niet stil zitten. Wat mij wel opvalt is de vele openstaande vacatures waarvoor al geruime tijd wordt geworven (soms worden ze met nieuwe datum opnieuw geplaatst). Binnenkort volgen de jaarcijfers met een company update. Ik vond de laatste webcast met slechts één slide erg summier. Er spelen perikelen rondom de Padua-patenten en het BMY-partnership. Zet toch aan het denken, cheerleaden met Bristol-Myers Squibb als partner maar nimmer resultaten voorleggen of enige progressie etaleren. Lijkt mij duidelijk dat QURE ervan af wil.
  4. T. Montana 2 maart 2020 17:37
    Baird's Stock Recommendations for Coronavirus Market Sell-Off:
    uniQure N.V. (QURE). QURE shares have taken a hit recently, down nearly 30% for the year (as compared to around 8% for the XBI). This is primarily due to the delay in the gene therapy company’s Huntington’s disease (HD) program, which was slated to enter the clinic in late 19/early 20. As we’re knocking on the door of March, investors are predictably perturbed. However, we see HD asset, AMT-130, as essentially a free call option, assigning the majority valuation to AMT-061, QURE’s hemophilia B (hemB) program. In our most recent note, we highlight the benefits of AMT-061 over competitors in the field. Most notably, Phase 3 top-line data is expected by YE20, putting it first in line to commercialize. This timing can be critical in the gene therapy space as once a patient is dosed with a gene therapy, they likely can’t be re-dosed even with a different gene therapy. In addition to this potential commercial positioning, we believe QURE has blocking IP in the hemB gene therapy space, giving them an additional competitive edge. Overall, we think QURE has been punished enough for its sluggish HD pace and its hemB program alone makes it worth more than their current market valuation. QURE is a late-stage pharmaceutical company that faces clinical efficacy, regulatory, financing, and patent risks, all of which may affect commercialization and profit. Our QURE $80 price target is derived from our DCF analysis with a WACC of 12.9% and a 2.0% terminal growth rate.
  5. Prof. Dollar 2 maart 2020 22:15
    Twee persberichten:

    uniQure and Gen-X Enter into Research Collaboration and License Agreement for the Development of Novel Synthetic Promoters

    • Gen-X Will Work with uniQure During an Exclusivity Period to Identify Novel Promoters for uniQure’s Product Portfolio
    • uniQure Receives Option to Acquire Gen-X Business for Use in Gene Therapy


    tools.eurolandir.com/tools/Pressrelea...

    Partner-pagina is reeds bijgewerkt. uniqure.com/about/partners.php

    uniQure Announces 2019 Financial Results and Highlights Recent Company Progress

    • Patient Dosing Nearly Completed in Phase III HOPE-B Trial of Etranacogene Dezaparvovec in Hemophilia B
    • First Patient Procedure in Phase I/II Clinical Trial of AMT-130 in Huntington’s [li]Disease Expected to Occur Around the End of the First Quarter of 2020
    • Strong Balance Sheet Expected to Fund Operations into 2022


    tools.eurolandir.com/tools/Pressrelea...
  6. Prof. Dollar 3 maart 2020 18:12
    Interessant om op te merken: in het persbericht over de samenwerking (en potentiële overnamekandidaat) Gen-X wordt niet gesproken over promotors voor specifieke organen. Dat doet men wel met betrekking tot Synpromics, namelijk "liver-specific promotors".

    In het verleden heb ik de naam Arthrogen uit Amsterdam genoemd als mogelijk target voor QURE. Zij mikken op AAV5 gentherapieën tegen artritis (reuma). Het blijft uiteraard speculeren, maar Gen-X is ruim een jaar geleden gestart aan een project voor Arthrogen. gen-x.bio/gen-x-will-execute-a-projec...

    Het suggereert op zijn minst dat QURE met Gen-X een troef buiten de lever en CNS ziektes in handen heeft.
  7. T. Montana 4 maart 2020 23:18
    quote:

    Prof. Dollar schreef op 3 maart 2020 18:12:

    Interessant om op te merken: in het persbericht over de samenwerking (en potentiële overnamekandidaat) Gen-X wordt niet gesproken over promotors voor specifieke organen. Dat doet men wel met betrekking tot Synpromics, namelijk "liver-specific promotors".

    In het verleden heb ik de naam Arthrogen uit Amsterdam genoemd als mogelijk target voor QURE. Zij mikken op AAV5 gentherapieën tegen artritis (reuma). Het blijft uiteraard speculeren, maar Gen-X is ruim een jaar geleden gestart aan een project voor Arthrogen. gen-x.bio/gen-x-will-execute-a-projec...

    Het suggereert op zijn minst dat QURE met Gen-X een troef buiten de lever en CNS ziektes in handen heeft.
    Net toen ik wilde zeggen Arthrogen stelt niet veel voor - RA lastige indicatie voor GT, enz, ff op de website gekeken en zie dat ze nu een subsidiary zijn van MeiraGTx (Nasdaq: MGTX), market cap ~$690M. Alle info over pijplijn Arthrogen zo goed als verdwenen en van management alleen Janneke Meulenberg (voorheen QURE/AMT) nog over. Die andere knuppel slaapt of onder een brug of is zijn geld aan het tellen, wsch het laatste.

    Ik zie de Gen-X deal meer als teken dat men zich niet bezig houdt met te worden overgenomen, maar vooral nadenkt over en gestadig werkt aan het lange-termijn uitbouwen van de tent tot een mega GT-speler, zeg maar maatje Regeneron. Zeg we nemen er 10 jaar voor vanaf de Nasdaq IPO in 2014. In 2024, met HemB op de markt vanaf eind '21/begin '22, HD launch in '23, plus een aantal vergevorderde klinische programma's - een aantal kennen we nu al, maar zeker weten dat ze meer uit de hoge hoed toveren, zijn ze een veelvoud waard van vandaag. Wat de multiplier is, zeg het maar. Ik denk dat 4x van waar we nu staan heel goed mogelijk is en als ik bijv. naar GLPG nu kijk zelfs aan de bescheiden kant. Ik blijf nog een paar jaar zitten in ieder geval.
  8. colt 6 maart 2020 13:57
    6 maart 2020

    Uniqure NV (NASDAQ: QURE) - Onderzoeksanalisten van aandelen bij SunTrust Banks verhoogden hun Q1 2020 winst per aandeel schattingen voor aandelen van Uniqure in een onderzoeksnota uitgegeven op dinsdag 3 maart. SunTrust Banks-analist R. Karnauskas voorspelt nu dat het biotechnologiebedrijf een winst van ($ 1,18) per aandeel voor het kwartaal zal boeken, vergeleken met hun eerdere voorspelling van ($ 1,40). SunTrust Banks heeft een 'Koop'-rating en een koersdoelstelling van $ 90,00 op de aandelen. SunTrust Banks gaf ook schattingen uit voor Uniqure's Q2 2020-inkomsten op ($ 1,19) EPS, Q3 2020-inkomsten op ($ 1,21) EPS, Q4 2020-inkomsten op ($ 1,22) EPS, FY2020 winst op ($ 4,80) EPS, FY2021 winst op ($ 3,55) EPS, FY2022 winst op ($ 2,14) winst per aandeel, FY2023 winst op ($ 1,03) winst per aandeel en FY2024 winst op $ 0,18 winst per aandeel.

    www.americanbankingnews.com/2020/03/0...
  9. colt 6 maart 2020 14:01
    5 maart 2020 // Geen reacties

    Uniqure-logoAnalisten van aandelen verwachten dat Uniqure NV (NASDAQ: QURE) de winst per aandeel van ($ 0,93) voor het huidige fiscale kwartaal zal rapporteren , meldt Zacks . Vijf analisten hebben schattingen gemaakt voor de inkomsten van Uniqure, met de laagste EPS-schatting op ($ 1,40) en de hoogste schatting op ($ 0,75). Uniqure boekte in hetzelfde kwartaal vorig jaar een winst van ($ 0,74) per aandeel, wat zou wijzen op een negatief groeipercentage op jaarbasis van 25,7%. Verwacht wordt dat het bedrijf zijn volgende kwartaalresultaten op maandag 4 mei bekendmaakt.

    Volgens Zacks verwachten analisten dat Uniqure voor het lopende boekjaar een winst van ($ 3,45) per aandeel zal rapporteren, met EPS-schattingen variërend van ($ 4,77) tot ($ 2,90). Voor het volgende jaar voorspellen analisten dat het bedrijf een winst van ($ 2,97) per aandeel zal boeken, met EPS-schattingen variërend van ($ 4,55) tot $ 1,61. De EPS-berekeningen van Zacks Investment Research zijn een gemiddeld gemiddelde op basis van een onderzoek onder analisten die Uniqure volgen.

    www.americanbankingnews.com/2020/03/0...

  10. colt 6 maart 2020 14:05
    Uniqure (NASDAQ: QURE) verdient een 'koop'-rating van HC Wainwright
    Geplaatst door Trina Covell op 6 maart 2020

    Uniqure NV-logoHC Wainwright bevestigde hun kooprating op aandelen van Uniqure (NASDAQ: QURE) in een rapport van dinsdag, meldt TipRanks . HC Wainwright heeft momenteel een koersdoelstelling van $ 73,00 op de aandelen van het biotechnologiebedrijf.

    Een aantal andere makelaars heeft ook rapporten over QURE uitgegeven. Credit Suisse Group begon op dinsdag 5 november in een onderzoeksnota over de aandelen van Uniqure. Ze hebben een outperform-rating en een richtprijs van $ 76,00 voor het bedrijf. Goldman Sachs Group begon verslaggeving over Uniqure in een onderzoeksrapport op dinsdag 3 december. Ze bepaalden een buy-rating en een prijsdoelstelling van $ 98,00 voor het bedrijf. Mizuho heeft in een onderzoeksrapport op dinsdag 10 december een kooprating opnieuw uitgegeven en een koersdoelstelling van $ 90,00 (eerder dan $ 67,00) vastgesteld op aandelen van Uniqure. ValuEngineUniqure van een hold-rating naar een buy-rating verhoogd in een onderzoeksrapport op dinsdag 25 februari. Ten slotte hebben Piper Jaffray-bedrijven een kooprating opnieuw uitgegeven en een prijsdoelstelling van $ 80,00 op aandelen van Uniqure vastgesteld in een onderzoeksrapport op dinsdag 3 december. Eén onderzoeksanalist heeft het aandeel beoordeeld met een verkooprating, twee hebben een hold-rating gegeven, veertien hebben een buy-rating gegeven en een heeft een sterke buy-rating aan de aandelen van het bedrijf gegeven. Het bedrijf heeft momenteel een consensusbeoordeling van Buy en een gemiddelde koersdoelstelling van $ 82,85.

    slatersentinel.com/news/2020/03/06/un...
  11. colt 6 maart 2020 14:13
    Visiongain lanceert rapport over het onderzoeken van het potentieel in de markt voor $ 118 miljard aan translationele regeneratieve geneeskunde.
    LONDEN , 6 maart 2020 / PRNewswire / - De wereldwijde markt voor Translational Regenerative Medicine groeit naar schatting met een CAGR van 24% in de eerste helft van de prognoseperiode. Stamceltherapieën vertegenwoordigden het grootste deel van de omzet op de markt met een geschat marktaandeel van 59% in 2019.
    Bedrijven die in het rapport worden genoemd, zijn onder meer:
    uniQure NV

    www.advfn.com/stock-market/stock-news...
  12. Prof. Dollar 10 maart 2020 19:46
    Dat heb ik mij ook afgevraagd. Naast het feit dat het gehele behandel- en onderzoeksteam in optimale conditie beschikbaar moet zijn, is het verkrijgen van zuivere data cruciaal. Uiteindelijke effecten moeten toegeschreven worden aan de medicatie/behandeling, niet door omgevingsfactoren. Wat je ook niet wilt is dat patiënten je plots ontvallen (door bijvoorbeeld de griep); daar gaat je lange termijn data (en mogelijk imago).

    Ik verwacht wel enige vertragingen, al dan niet opgevoerd als excuus door farma/biotech. Voor QURE voorzie ik niet een specifiek risico. De patiënten (middelbare leeftijd Hemofilie B en vroege fase Huntington) vallen doorgaans buiten de risicogroep.

    Hoe kijk je er zelf tegenaan?
  13. [verwijderd] 10 maart 2020 20:07
    Het begint een redelijke impact te krijgen op de klinische onderzoeken in het algemeen. In heel Europa zijn ziekenhuizen niet meer toegankelijk voor externen. Studies kunnen niet meer gemonitord worden door farmabedrijven en databaselocks kunnen niet worden gehaald omdat de ingevoerde data niet kan worden geverifieerd. Daarnaast ontvang ik signalen dat er ziekenhuizen zijn die niet essentiele patientenzorg (bijvoorbeeld follow-up visites van klinische studies) uitstellen, waardoor die data ook ontbreekt/met vertraging binnen zal komen.
7.806 Posts
Pagina: «« 1 ... 355 356 357 358 359 ... 391 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0703 +0,47%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +1,68%
Gold spot 2.321,70 -0,24%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links