Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,817 24 apr 2024 09:04
  • +0,007 (+0,86%) Dagrange 0,802 - 0,829
  • 11.263 Gem. (3M) 182,1K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.370 Posts
Pagina: «« 1 ... 296 297 298 299 300 ... 3519 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. uw4ever 20 februari 2020 17:50
    [quote alias=Clarice id=12139909 date=202002201743]
    Ik ben blij met mijn beslissing om tussentijds winst te hebben genomen. Mijn resterende aandelen blijf ik houden met een dikke winst. Ik begrijp niet goed waarom velen gewoon dumpen met fors verlies, terwijl er 5 goedkeuringen liggen te wachten en terwijl er nog lang geen einde lijkt te komen aan corona. Ik lees hier veel verhalen van mensen die er deze week instapten en er nu al weer uit zijn ?!
    Beleggen is iets ruimer denken dan 1 week dacht ik toch. Geloof me: je blijft er rustiger onder. Ik zag deze week ook veel papieren winst verdampen maar ik heb tijd. Mijn verkooporder op 3 euro blijft rustig staan.
    [/quote
    Mensen kennen geen geduld.Gisteren hadden ze er 288000 moeten verkocht hebben en vandaag had de goedkeuring van FDA er moeten zijn.Morgen stinkend rijk en overmorgen dood.snel!snelsnel!
  2. Dizer 20 februari 2020 17:54
    quote:

    RW1963 schreef op 20 februari 2020 17:38:

    [...]

    Jij bent echt zielig!!!

    Ik ben er ook uit met groot verlies. Maar dat is voor mij nog geen reden om leedvermaak te hebben bij het verlies van anderen die blijven zitten.
    Dus nogmaals; zielig persoon!!!
    Ik ben vandaag ook uitgestapt met fors verlies, maar ik verwacht niet dat er morgen veel beleggers zijn die die aandeel het weekend in willen nemen.
  3. Bastert 20 februari 2020 17:54
    quote:

    wuiten001 schreef op 20 februari 2020 17:46:

    [...]

    Bastert, laat me toe u te vertellen dat in principe, elk bericht over Corona waar jij je zo op focust, er niet toe doet!!!!

    Zo werkt de aandelen handel niet. We investeren niet om ziektes op te lossen, investeren doe je om geld te verdienen. Ze hebben een degelijke tester, die ze tot nu toe enkel in Europa mogen uitbrengen. Gaan ze buiten Europa goedkeuring krijgen? Gaan ze op tijd kunnen leveren? Gaan ze genoeg kunnen produceren? Zijn ze financieel sterk genoeg of hebben ze de juiste partners om miljoenen testers aan de man te brengen? Vragen genoeg en veel onduidelijkheden zijn nooit goed voor een beurskoers. De berichten over meer of minder hebben geen enkele invloed op het bedrijf!!!
    Dit bedrijf is structureel NOOIT meer dan een euro waard geweest, enkel een ongeziene hype en goedgelovige en zeer onervaren pseudo beleggers hebben ervoor gezorgd dat de koers zo hoog opliep. Niet Novacyt zelf. Niet hun testkit en zeker niet de berichten of het stijgende aantal Corona patienten....zie het als een sneeuwbal.....eens die begint te rollen.....maar als hij ergens tegenaan botst blijft er nog zeer weinig over. Sterkte!
    Er staat duidelijk in een persbericht dat China interesse toont omdat ze veel te weinig testen hebben.
    belleggen is vertrouwen als die test goed is volgen de orders vanzelf.
  4. forum rang 8 Wilbar 20 februari 2020 17:54
    quote:

    Kaspersky schreef op 20 februari 2020 17:52:

    ik heb bij de ING bij een sterke uptrend bij meerdere aandelen ook orders gehad die niet uitgevoerd werden, terwijl ze 1% boven de koers (limiet order) van dat moment zaten en er voldoende liquide middelen in mijn account zat; zijn er meer van deze voorbeelden?
    ING biedt de orders aan bij Equiduct. En de koers bij Equiduct kan afwijken van Euronext.
  5. zafira tourer 20 februari 2020 17:54
    quote:

    Lascaron schreef op 20 februari 2020 17:48:

    [...]

    Waarschijnlijk had je een andere order open staan die conflicteerde. Je kunt meestal niet een koop en een verkoop order tegelijk hebben geloof ik.
    neen , ik had een verkoop gezet die te hoog was, omdat het snel zakte , deed die weg, maar dan bleef hij zeggen dat die er nog stond , tot ik men account afsloot en heropstarte, dan was het weg, maar al te laat, als je ziet hoe snel het toen ook ging, het enige probleem , ik ben ook maar sinds begin dit jaar bezig met beleggen , buiten vorig jaar aperam , waar ik 4k mee heb gewonnen , en het is op de giro makkelijker om te kopen , maar als het blokkeerd , dan heb je dikke schit
  6. nightrider 20 februari 2020 17:55
    quote:

    B...K schreef op 20 februari 2020 17:38:

    [...]

    Schrijf je dit ook als de koers 50% stijgt
    Man man man, dit is gewoon paniek waar even een stop zou moeten opgezet zijn, zodat iedereen alles op een rijtje had kunnen zetten. Daarna kon het nog fors zakken, maar had mi beter geweest
  7. forum rang 5 RW1963 20 februari 2020 17:55
    quote:

    Clarice schreef op 20 februari 2020 17:43:

    Ik ben blij met mijn beslissing om tussentijds winst te hebben genomen. Mijn resterende aandelen blijf ik houden met een dikke winst. Ik begrijp niet goed waarom velen gewoon dumpen met fors verlies, terwijl er 5 goedkeuringen liggen te wachten en terwijl er nog lang geen einde lijkt te komen aan corona. Ik lees hier veel verhalen van mensen die er deze week instapten en er nu al weer uit zijn ?!
    Beleggen is iets ruimer denken dan 1 week dacht ik toch. Geloof me: je blijft er rustiger onder. Ik zag deze week ook veel papieren winst verdampen maar ik heb tijd. Mijn verkooporder op 3 euro blijft rustig staan.
    Als je al (zoals jij) winst hebt veilig gesteld kijk je er waarschijnlijk toch anders tegenaan dan als je van uur tot uur het verlies ziet oplopen. Op een gegeven moment ben je zo murw gebeukt dat je besluit toch je verlies maar te nemen. (Je blijft echt niet rustig tenzij je natuurlijk al winst hebt) En daarna is het nog verder gedaald. Ach ik kan er zoveel van zeggen/denken/vinden. Het is niet anders. Dik verlies. Nu maar weer toeleggen op mijn andere aandelen en in de toekomst niet meer van die rare fratsen uithalen omdat je denkt in 1 of 2 dagen een leuk bedrag te kunnen binnen harken. Hoe naïef kun je zijn.
    Ik wens jou en andere zittenblijvers veel succes.
  8. [verwijderd] 20 februari 2020 17:56
    quote:

    RobbieRonalds schreef op 20 februari 2020 17:55:

    Een dagje op pad geweest maar dit is balen zeg, ben totaal 10k verloren de laatste dagen maar had zat er gelukkig niet vol meer in en blijft dus nog 15k over van Mn winst. Ik zie het nog even aan of ik nog bij koop of niet.
    Fundamenteel risicovol. Toch nog een aardige winst: heb je goed gedaan.
  9. evr68@hotmail.com 20 februari 2020 17:58
    quote:

    Vollebeurs schreef op 20 februari 2020 17:46:

    [...]
    Met, gezien je eerdere posts, een vaag idee over je aankoopbedrag...wens ik je bijzonder veel sterkte. Dat zijn dan dieprode cijfers.
    Die warrants zijn rechten om aandelen te kopen en die had ik ook niet gezien. Van dat recht is gebruik gemaakt waardoor er een hele stoot extra aandelen op de markt komt. Dan verwatert de koers.
    Hoe het in de toekomst loopt...gaan we zien. Zoals aangegeven zit ik ook nog, maar op dit moment maar met een heel klein verliesje. Op papier, net als bij jou.
    Ja inderdaad een heel ernstig verlies hier.
    Ik kreeg vanmiddag een nieuw Ziggo kastje en net ook nog eens geen verbinding
    Weer moeten bellen.
    Zo zie je 0,99 en ineens op 0,70.
    IK kreeg de kans niet om te verkopen.
    Misschien maar goed ook.
  10. wuiten001 20 februari 2020 18:03
    quote:

    Bastert schreef op 20 februari 2020 17:54:

    [...]
    Er staat duidelijk in een persbericht dat China interesse toont omdat ze veel te weinig testen hebben.
    belleggen is vertrouwen als die test goed is volgen de orders vanzelf.
    Op dat punt hen je 100% gelijk. Maar gaan die orders bij hun komen? Krijgen ze die goedkeuring? Gaan zijn mogen leveren (het gaat ook "maar" over een testkit) geen vaccin, kan me inbeelden dat er in de VS en china ook bedrijven zijn die dit kunnen maken. Als zij de enige zijn, en er zijn geen verdere problemen, waarom duurt die fda goedkeuring dan zolang? Ik zou denken met het oplopende aantal besmettingen dat, als zij echt het enige redmiddel zijn, die goedkeuring e al lang zou gekomen zijn. Ik kan nog veel meer vragen opwerpen waar momenteel geen duidelijk antwoord op te geven is.
  11. zafira tourer 20 februari 2020 18:03
    op het laatste heb ik eigenlijk gehoopt dat het nog wel goedkwam, terwijl ik op 0.47 al 15k had aangekocht , maar omdat ik bij 0.6, de berichten zag verkopen, verkopen, heb ik dat gedaan, en terug gekocht op, 0.97, daarna heb ik dan weer geluisterd en verkocht op 1.51, en toen schoot het omhoog, en kon er niet in geraken , met gevolg erin op 1.838, en nu dus, als je dan blijft zitten omdat je denkt , nu gaan ze me er niet meer uitpraten , zakt het wel serieus he, en is al je winst weg , + nog verlies
  12. [verwijderd] 20 februari 2020 18:04
    Ik denk dat we vandaag afscheid moeten nemen van een aantal oud aandeelhouders hier. Fijn om te zien dat ervaren beleggers op hun eigen manier advies geven. Ik ga er maar even vanuit dat dit goed bedoelt is, hoewel ik ook wat minder goed bedoelde berichten heb gelezen. ik zit er nog steeds in en ja achteraf had ik moeten verkopen op 2,50. Maar ja zo gaat dat.. afgelopen 2 dagen veel paniek gelezen en ook gezien bij de verschillende freeze momenten. Veel aanbod en weinig vraag ja dan gaat ie omlaag.

    Ook vandaag weer aandacht in het nieuws voor Nova. Directeur zag er moe uit denk goed teken. De warrants zijn nu in de koers verwerkt dacht ik. Helaas is het nog even wachten op de verschillende fda goedkeuringen. Maar als die komen zal er weer een bizarre koersreactie volgen. Je hoeft de tv maar aan te zetten en het gaat over Corona.

    We gaan zien wie er gelijk krijgt sowieso is het geen dag saai hier :)
  13. zafira tourer 20 februari 2020 18:05
    quote:

    wuiten001 schreef op 20 februari 2020 18:03:

    [...]

    Op dat punt hen je 100% gelijk. Maar gaan die orders bij hun komen? Krijgen ze die goedkeuring? Gaan zijn mogen leveren (het gaat ook "maar" over een testkit) geen vaccin, kan me inbeelden dat er in de VS en china ook bedrijven zijn die dit kunnen maken. Als zij de enige zijn, en er zijn geen verdere problemen, waarom duurt die fda goedkeuring dan zolang? Ik zou denken met het oplopende aantal besmettingen dat, als zij echt het enige redmiddel zijn, die goedkeuring e al lang zou gekomen zijn. Ik kan nog veel meer vragen opwerpen waar momenteel geen duidelijk antwoord op te geven is.
    waarom duurt het zolang, om maar een reden, omdat daar een pippo aan de macht is die alleen maar roept Amerika eerst
  14. [verwijderd] 20 februari 2020 18:06
    twitter.com/MrUkCrypto1/status/123051...

    --> degene die dit op twitter heeft gepost ziet het bericht zelf positief, ik zie het als negatief:

    Slechts 50% van de quotes is omgezet in een order. Mijn verwachting was dat het aantal orders de quotes zouden overstijgen door alle aandacht die er op Novacyt gefocust was.
  15. Norandra 20 februari 2020 18:06
    Mijn slechtste beursdag ooit is een feit en ik vrees dat ik hier niet alleen ben. Jammer genoeg kan ik aan dit tarief niet meer verkopen dus zal het afwachten worden wat er gebeurt. Dit is een risico- maar ook een kansaandeel. Benieuwd hoe we morgen het weekend in gaan. Het lijkt wel of het virus ineens niet meer bestaat. We zien wel wat er gebeurt nu... Gelukkig zat ik ook mee op de trein naar boven en nu is het wachten op de volgende... veel moed toegewenst
  16. wuiten001 20 februari 2020 18:08
    quote:

    zafira tourer schreef op 20 februari 2020 18:05:

    [...]

    waarom duurt het zolang, om maar een reden, omdat daar een pippo aan de macht is die alleen maar roept Amerika eerst
    Mogelijk, maar met die pippo zoals jij het zegt moet je dan ook rekening houden want je ziet wat die kan teweegbrengen.
70.370 Posts
Pagina: «« 1 ... 296 297 298 299 300 ... 3519 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links