Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,550 23 apr 2024 16:14
  • -0,560 (-2,32%) Dagrange 23,510 - 24,100
  • 1.762.981 Gem. (3M) 2,4M

Arcelor Mittal februari 2020

861 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 inbetween 18 februari 2020 11:05
    quote:

    Zoutochkunnen schreef op 18 februari 2020 08:28:

    Ja inderdaad, dit wordt een bloed rode dag vandaag, ALLES zal weer flink instorten en wie staat er zeer waarschijnlijk BOVEN AAN .....juist AM
    Ik geef het al jaren aan, handel hier naar. Dagelijkse ritten maken is ZEER lucratief vooral als de beurs zwaar in de min opent of in een cijferperiode met grote fluctuaties. Afgelopen weken schitterend rendement met deze beurs. De AEX staat ath dus je kunt verwachten dat er correcties komen. Cash is king. Succes en wijsheid aan een ieder.
  2. forum rang 10 rationeel 18 februari 2020 16:06
    De staalmakers hebben echter de wind mee. De meeste fabrieken streven namelijk om voor warmgewalste coils naar een basisprijs van minimaal vijfhonderd euro per ton te komen en dat lijkt Noviostaal op termijn zeker niet onmogelijk. De orderboeken zijn kennelijk goed gevuld, want sommige fabrieken zijn sinds medio februari uit de markt gegaan. Bij al geplaatste bestellingen lopen de bevestigde levertijden bij veel producenten uit, soms zelfs fors, en bij de actuele offertes registreert Noviostaal langere levertijden dan voorheen. Voor verzinkt materiaal ontvingen zij bijvoorbeeld een aanbieding met een levertijd van elf tot dertien weken na opdracht.

    De huidig geoffreerde importprijzen zijn niet echt concurrerend te noemen en deze gaan wellicht zelfs nog verder stijgen. Terwijl olieprijzen redelijk op en neer gaan zijn de prijzen voor grondstoffen als ijzererts en schroot stabiel tot stijgend. Zo is bijvoorbeeld schroot in Turkije in circa twee weken tijd met veertig euro per ton gestegen. Bovenop die gegevens hebben de Europese staalfabrieken ook nog een ander argument om hogere basisprijzen na te streven. Een aantal staalmakers, zoals VoestAlpine en ArcelorMittal, heeft onlangs financiële resultaten gepresenteerd, die absoluut niet florissant zijn te noemen. Op grond van deze situatie vermoedt Noviostaal daarom dat de producenten binnenkort voor leveringen in het tweede kwartaal prijsverhogingen zullen gaan aankondigen en dat zij zich bij de onderhandelingen voor nieuwe contracten erg stug zullen gaan opstellen. In het netwerk van Noviostaal wordt in meerderheid de mening gedeeld, dat prijzen zeker niet zullen gaan dalen, wellicht stabiel zullen blijven, maar meer waarschijnlijk snel zullen gaan stijgen.

    www.vraagenaanbod.nl/nieuws/id17800-S...
  3. forum rang 10 voda 19 februari 2020 05:19

    (ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn dinsdag zeven van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam hoger gesloten. Alleen ArcelorMittal ging omlaag.

    Aegon (+0,2%)
    ArcelorMittal (-0,8%)
    ASML (+0,1%)
    Galapagos (+0,7%)
    ING Groep (0,0%)
    Philips (+0,4%)
    RELX (+0,5%)
    Royal Dutch Shell (+0,2%)
    Unilever (+0,3%)

    Euro/dollar: 1,0794

    Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 625,43 punten, zijn geëindigd op 625,84 punten.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  4. Johan van de keucken 19 februari 2020 11:26
    quote:

    inbetween schreef op 18 februari 2020 11:05:

    [...]Ik geef het al jaren aan, handel hier naar. Dagelijkse ritten maken is ZEER lucratief vooral als de beurs zwaar in de min opent of in een cijferperiode met grote fluctuaties. Afgelopen weken schitterend rendement met deze beurs. De AEX staat ath dus je kunt verwachten dat er correcties komen. Cash is king. Succes en wijsheid aan een ieder.
    Cash was king totdat de rente negatief werd ,je moet maar eens opletten hoe snel deze king weer in de aandelen zit.
    De hele Europese unie moet aan Italie en straks ook Frankrijk daar willen ze met 62 met pensioen betalen en daarvoor mogen wij boeten en gokken op de beurs voor rendement.
  5. forum rang 4 inbetween 19 februari 2020 12:09
    quote:

    Max Felix schreef op 19 februari 2020 11:26:

    [...]

    Cash was king totdat de rente negatief werd ,je moet maar eens opletten hoe snel deze king weer in de aandelen zit.
    De hele Europese unie moet aan Italie en straks ook Frankrijk daar willen ze met 62 met pensioen betalen en daarvoor mogen wij boeten en gokken op de beurs voor rendement.
    Als je mij bedoelt, ik zit bijna dagelijks in de aandelen. Ik verkoop ook zo goed als dagelijks, soms de dag er na, dat bedoel ik er mee. Koersen gaan wat mij betreft weer prima. Deze periode van cijfers staat altijd weer garant voor een mooi rendement, het jaar is uitstekend begonnen. Op het ABN forum heeft iemand, wat mij betreft, heel treffend de beurs vandaag de dag omschreven: Het is geen beleggen (want dat suggereert dat je sowieso rendement maakt en dat is VERRE van het geval) maar investeren in aandelen. Vervolgens is de vraag wat er met je investering gebeurt. Het woord beleggen is door de banken verzonnen en geïntroduceerd. Als je ook ziet hoeveel mensen er in veel fondsen al ik weet niet hoe lang zitten te wachten tot hun aankoopkoers wordt bereikt (al die tijd dood geld) dan kun je je inderdaad afvragen of het woord beleggen van toepassing is, ik denk van niet. Voor mij is het handel en de handel gaat goed. Succes en wijsheid aan een ieder.
  6. Archie Steelman 19 februari 2020 13:01
    Slechts de eerste 30 minuten van de beurshandel zagen er hoopgevend uit voor Arcelor, waarin een stand van 15,792 werd bereikt en we de koploperspositie innamen. Twintig van de vijfentwintig fondsen hebben de zure appel van gisteren ingeslikt. Laat Arcelor nou net behoren tot de vijf fondsen die dat niet hebben gedaan.
861 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links