Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,840 24 apr 2024 17:35
  • +0,030 (+3,70%) Dagrange 0,791 - 0,845
  • 294.239 Gem. (3M) 178,4K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 191 192 193 194 195 ... 3519 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. RobbieRonalds 17 februari 2020 19:17
    Novacyt S.A.: Lancering van CE-IVD gemarkeerde nieuwe coronavirus-test
    17 februari 2020 07:30 AM Eastern Standard Time
    PARIJS & CAMBERLEY, Engeland - (BUSINESS WIRE) - Regelgevend nieuws:

    Novacyt (EURONEXT GROWTH: ALNOV; AIM: NCYT) ("Novacyt", de "Company" of de "Group"), een internationale specialist in klinische diagnostiek, is verheugd aan te kondigen dat haar moleculaire diagnostiekafdeling, Primerdesign, haar CE heeft gelanceerd -Mark moleculaire test voor de klinische detectie van het nieuwe coronavirus (COVID-19).

    De directeuren zijn van mening dat de COVID-19-test van Primerdesign de eerste CE-markeringstest is voor de 2019-stam van het nieuwe coronavirus en volgt de snelle lancering van de onderneming van de coronavirus-test voor alleen gebruik voor onderzoek (RUO) op 31 januari 2020. Als gevolg van de CE -Mark, de COVID-19-test van het bedrijf kan rechtstreeks door laboratoria en ziekenhuizen worden gebruikt voor het testen van patiënten zonder dat validatie door clinici nodig is. Het bedrijf verwacht een verhoogde vraag naar zijn test voor COVID-19 vanwege dit uitgebreide gebruik voor klinische diagnose.

    Primerdesign heeft al offerteaanvragen ontvangen voor 288.000 CE-markeringstests sinds ze beschikbaar werden gesteld voor pre-order op 14 februari 2020. Het bedrijf heeft bestellingen ontvangen voor 40.000 RUO-testen en offerteaanvragen voor een extra 35.000 RUO-testen voorafgaand aan de lancering van de klinische versie van COVID-19. De vraag naar de tests is afkomstig uit China, de VS en het VK, evenals uit vele andere landen over de hele wereld.

    Het bedrijf blijft een hoge conversieratio zien van offertes naar orders. Het is echter moeilijk te voorspellen hoe de vraag naar de test zal groeien, omdat de epidemie zich nog in een vroeg stadium bevindt. Sinds de eerste rapporten van COVID-19 heeft het bedrijf geïnvesteerd in productiecapaciteit om te voldoen aan de huidige en potentiële toekomstige vraag naar zijn tests.

    De Primerdesign-test wordt formeel geëvalueerd door volksgezondheidsinstanties uit vijf landen en het bedrijf is in gesprek met deze organisaties om hun nationale screeningvereisten voor COVID-19 mogelijk te ondersteunen.

    Zoals eerder aangekondigd, heeft het bedrijf een aanvraag ingediend bij en blijft in discussie met de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor goedkeuring voor noodgevallen (EUA) van haar test voor COVID-19, waarmee laboratoria in de VS gebruik de test voor klinische diagnose op tijdelijke basis. De gegevens die worden gegenereerd door de CE-markering goedkeuring zullen worden gebruikt om deze applicatie te ondersteunen.

    Graham Mullis, Chief Executive Officer van Novacyt, gaf commentaar.

    “Ik ben zeer verheugd om de lancering van onze COVID-19 CE-Mark-test aan te kondigen, waarvan wij geloven dat dit de eerste CE-Mark-goedgekeurde test is voor klinische diagnose van de 2019-stam van het nieuwe coronavirus. Net als bij ons onderzoek dat alleen de test gebruikt, kan het een resultaat produceren in minder dan twee uur, met de toegevoegde efficiëntie van het in staat zijn om de test bij omgevingstemperaturen te transporteren, waardoor de noodzaak voor koudeketenverzending wordt geëlimineerd. Het is ontworpen om te worden uitgevoerd op meerdere instrumentplatforms die gewoonlijk worden gebruikt door klinische laboratoria over de hele wereld, waardoor onze COVID-19-test door het grootst mogelijke aantal clinici kan worden gebruikt. We kijken ernaar uit om clinici te blijven steunen in de strijd om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beheersen tijdens dit noodgeval in de volksgezondheid. "

    Deze aankondiging bevat voorkennis voor de doeleinden van artikel 7 van Verordening (EU) 596/2014.

    - Einde -
  2. [verwijderd] 17 februari 2020 19:22
    quote:

    poil-1 schreef op 16 februari 2020 14:08:

    www.primerdesign.co.uk/home

    Even naar beneden scrollen: WHO USES ARE PRODUCTS?
    Pfizer, GlaxoSmithKline
    Die weten ook hoe goed deze "kit" en het bedrijf Primerdesign is.

    www.genengnews.com/topics/drug-discov...

    De overname van Novacyt is een gouden zet geweest. Er zijn veel nieuwe aandelen bijgekomen, maar de ca. 50 miljoen aandelen worden de laatste dagen bijna met 100% omzet verhandeld in Parijs en Londen.

    Ik verwacht na de goedkeuring FDA een verdubbeling van de koers en verwacht dat "de grote jongens" Novacyt willen overnemen.
    Reden: combinatie snel opsporen met de "kit" en daarna behandelen met het nog te ontwikkelen medicijn.

    Fijne zondag en succes morgen, poil

    Dit is nog steeds van toepassing.
    Groet, poil
  3. forum rang 10 voda 17 februari 2020 19:24
    Coronavirus dwingt China mogelijk tot uitstel Volkscongres

    Terwijl het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus lijkt te stabiliseren, raakt de uitbraak van de ziekte in China mogelijk ook de politieke besluitvorming. Voor het eerst in decennia staat de jaarlijkse bijeenkomst van het nationale parlement, het Volkscongres, op losse schroeven.

    Op 5 maart zouden een kleine 3000 parlementariërs afreizen naar de hoofdstad Peking om te vergaderen, vooral over de economische doelen voor het komend jaar. Volgende week besluit het presidium of de bijeenkomst doorgang kan vinden.

    Cruiseschip Westerdam
    Het aantal nieuwe meldingen van coronabesmettingen lijkt ondertussen af te nemen. De Amerikaanse Johns Hopkins-universiteit, die de ontwikkelingen nauwkeurig bijhoudt, noteerde maandag minder dan 1000 gevallen. Vrijdag waren dat er nog 6500, zaterdag en zondag ruim 2000. Het aantal geïnfecteerden met het coronavirus bedraagt nu bijna 72.000. Wereldwijd eiste de ziekte 1775 levens.

    De internationale zoektocht naar honderden passagiers van het Nederlandse cruiseschip Westerdam duurt voort. Het schip werd in verschillende havens geweigerd, maar kreeg vrijdag in Cambodja toestemming om af te meren. De 1455 passagiers, onder wie 91 Nederlanders, mochten van boord, omdat niemand besmet zou zijn met het virus. Die aanname bleek een vergissing: een 83-jarige Amerikaanse vrouw bleek na aankomst in Maleisië toch drager van het virus te zijn.

    De eigenaar van de Westerdam, Holland-Amerika Lijn, verklaarde samen te werken met regeringen en gezondheidsexperts om de passagiers op te sporen. Vakantiegangers die al thuis zijn aangekomen, zullen door lokale autoriteiten worden benaderd. Een groot deel van de passagiers zit in hotels in Cambodja en volgens Holland-Amerika Lijn bevinden zich nog 236 passagiers en 747 personeelsleden aan boord.

    Een woordvoerder van onderzoeksinstituut RIVM laat weten een passagierslijst te hebben en dat de GGD contact opneemt met de Nederlanders. 'In een aantal gevallen is dit inmiddels gelukt.'

    Het aantal coronagevallen op een ander cruiseschip, Diamond Princess, is opgelopen tot 454, maandag werden 99 nieuwe gevallen geïdentificeerd. Het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken maakte bekend dat 14 van de 300 geëvacueerde opvarenden besmet bleken te zijn.

    Te weinig werknemers
    De meeste fabrieken van Amerikaanse bedrijven in Shanghai starten hun productielijnen deze week weer op. Een groot deel zal niet op volle capaciteit kunnen draaien vanwege personeelstekorten. Honderden miljoenen Chinezen zitten thuis in quarantaine.

    Elektronicafabrikanten doen er alles aan om hun productie op peil te houden. Samsung, dat bijna twee derde van zijn telefoons in Vietnam laat maken, is afhankelijk van halffabricaten uit China. Maar vanwege het coronavirus is de handel tussen de twee landen op een laag pitje gezet. Vrachtwagenchauffeurs die uit China komen, moeten in quarantaine, schrijft de Financial Times. Dat leidt tot vertragingen. Samsung laat de Chinese componenten van de telefoons nu per vliegtuig bezorgen bij de fabrieken in Vietnam. Het Zuid-Koreaanse bedrijf LG zegt in de Britse krant nog niet met logistieke problemen te kampen, maar alternatieve aanvoerroutes te inventariseren voor het geval de crisis aanhoudt.

    Ook andere evenementen in en buiten China ondervinden de gevolgen van de coronauitbraak. Aan de marathon van Tokio, die op 1 maart wordt gehouden, mogen alleen professionele lopers meedoen. Zo'n 38.000 amateur-renners hadden zich hiervoor aangemeld, schrijft The New York Times. Een jaarlijkse autoshow in Peking die in april zou plaatsvinden is uitgesteld.

    Voor goklustigen is er wellicht goed nieuws. Op het Chinese schiereiland Macau, dat bekendstaat als gokmekka, gaan de casino's deze week mogelijk weer open. Dat melden lokale media. In Macau zijn al twaalf dagen geen nieuwe gevallen van het virus vastgesteld.

    Toeristen blijven weg
    Singapore en Thailand hebben de verwachtingen voor de economische groei verlaagd. Het coronavirus heeft het toerisme en de handel in beide landen flink doen inzakken. De minister van handel van Singapore verwacht in 2020 een economische groei tussen -0,5 en 1,5%. Eerder was de verwachting nog dat deze zich tussen 0,5% en 2,5% zou bevinden. In Thailand is de verwachting bijgesteld van tussen 2,7% en 3,7% naar tussen 1,5% en 2,5%.

    Er zijn ook bedrijven die garen spinnen bij de uitbraak van het virus. De aandelenkoers van het Frans-Britse biotechbedrijf Novacyt ALNOV€1,91+56.81% bijvoorbeeld, dat maandag een test presenteerde om het coronavirus op te sporen, steeg maandag met tientallen procenten.

    fd.nl/economie-politiek/1334986/china...
  4. Bastert 17 februari 2020 19:37
    quote:

    voda schreef op 17 februari 2020 19:24:

    Coronavirus dwingt China mogelijk tot uitstel Volkscongres

    Terwijl het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus lijkt te stabiliseren, raakt de uitbraak van de ziekte in China mogelijk ook de politieke besluitvorming. Voor het eerst in decennia staat de jaarlijkse bijeenkomst van het nationale parlement, het Volkscongres, op losse schroeven.

    Op 5 maart zouden een kleine 3000 parlementariërs afreizen naar de hoofdstad Peking om te vergaderen, vooral over de economische doelen voor het komend jaar. Volgende week besluit het presidium of de bijeenkomst doorgang kan vinden.

    Cruiseschip Westerdam
    Het aantal nieuwe meldingen van coronabesmettingen lijkt ondertussen af te nemen. De Amerikaanse Johns Hopkins-universiteit, die de ontwikkelingen nauwkeurig bijhoudt, noteerde maandag minder dan 1000 gevallen. Vrijdag waren dat er nog 6500, zaterdag en zondag ruim 2000. Het aantal geïnfecteerden met het coronavirus bedraagt nu bijna 72.000. Wereldwijd eiste de ziekte 1775 levens.

    De internationale zoektocht naar honderden passagiers van het Nederlandse cruiseschip Westerdam duurt voort. Het schip werd in verschillende havens geweigerd, maar kreeg vrijdag in Cambodja toestemming om af te meren. De 1455 passagiers, onder wie 91 Nederlanders, mochten van boord, omdat niemand besmet zou zijn met het virus. Die aanname bleek een vergissing: een 83-jarige Amerikaanse vrouw bleek na aankomst in Maleisië toch drager van het virus te zijn.

    De eigenaar van de Westerdam, Holland-Amerika Lijn, verklaarde samen te werken met regeringen en gezondheidsexperts om de passagiers op te sporen. Vakantiegangers die al thuis zijn aangekomen, zullen door lokale autoriteiten worden benaderd. Een groot deel van de passagiers zit in hotels in Cambodja en volgens Holland-Amerika Lijn bevinden zich nog 236 passagiers en 747 personeelsleden aan boord.

    Een woordvoerder van onderzoeksinstituut RIVM laat weten een passagierslijst te hebben en dat de GGD contact opneemt met de Nederlanders. 'In een aantal gevallen is dit inmiddels gelukt.'

    Het aantal coronagevallen op een ander cruiseschip, Diamond Princess, is opgelopen tot 454, maandag werden 99 nieuwe gevallen geïdentificeerd. Het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken maakte bekend dat 14 van de 300 geëvacueerde opvarenden besmet bleken te zijn.

    Te weinig werknemers
    De meeste fabrieken van Amerikaanse bedrijven in Shanghai starten hun productielijnen deze week weer op. Een groot deel zal niet op volle capaciteit kunnen draaien vanwege personeelstekorten. Honderden miljoenen Chinezen zitten thuis in quarantaine.

    Elektronicafabrikanten doen er alles aan om hun productie op peil te houden. Samsung, dat bijna twee derde van zijn telefoons in Vietnam laat maken, is afhankelijk van halffabricaten uit China. Maar vanwege het coronavirus is de handel tussen de twee landen op een laag pitje gezet. Vrachtwagenchauffeurs die uit China komen, moeten in quarantaine, schrijft de Financial Times. Dat leidt tot vertragingen. Samsung laat de Chinese componenten van de telefoons nu per vliegtuig bezorgen bij de fabrieken in Vietnam. Het Zuid-Koreaanse bedrijf LG zegt in de Britse krant nog niet met logistieke problemen te kampen, maar alternatieve aanvoerroutes te inventariseren voor het geval de crisis aanhoudt.

    Ook andere evenementen in en buiten China ondervinden de gevolgen van de coronauitbraak. Aan de marathon van Tokio, die op 1 maart wordt gehouden, mogen alleen professionele lopers meedoen. Zo'n 38.000 amateur-renners hadden zich hiervoor aangemeld, schrijft The New York Times. Een jaarlijkse autoshow in Peking die in april zou plaatsvinden is uitgesteld.

    Voor goklustigen is er wellicht goed nieuws. Op het Chinese schiereiland Macau, dat bekendstaat als gokmekka, gaan de casino's deze week mogelijk weer open. Dat melden lokale media. In Macau zijn al twaalf dagen geen nieuwe gevallen van het virus vastgesteld.

    Toeristen blijven weg
    Singapore en Thailand hebben de verwachtingen voor de economische groei verlaagd. Het coronavirus heeft het toerisme en de handel in beide landen flink doen inzakken. De minister van handel van Singapore verwacht in 2020 een economische groei tussen -0,5 en 1,5%. Eerder was de verwachting nog dat deze zich tussen 0,5% en 2,5% zou bevinden. In Thailand is de verwachting bijgesteld van tussen 2,7% en 3,7% naar tussen 1,5% en 2,5%.

    Er zijn ook bedrijven die garen spinnen bij de uitbraak van het virus. De aandelenkoers van het Frans-Britse biotechbedrijf Novacyt ALNOV€1,91+56.81% bijvoorbeeld, dat maandag een test presenteerde om het coronavirus op te sporen, steeg maandag met tientallen procenten.

    fd.nl/economie-politiek/1334986/china...
    Honderd miljoen klanten x 6 euro.
  5. Hyma Laya 17 februari 2020 19:48
    Bussiness-wire 17.02.2020: Novacyt.
    La société continue de constater un taux de conversion élevé des devis en commandes. Toutefois, il est difficile de prédire comment la demande de ce test va augmenter, car nous n'en sommes encore qu'au début de l'épidémie. Depuis les premiers rapports du COVID-19, la société a investi dans sa capacité de fabrication pour répondre à la demande actuelle et potentielle future de ses tests.
  6. BRIARC 17 februari 2020 19:50
    quote:

    Bastert schreef op 17 februari 2020 19:37:

    [...]
    Honderd miljoen klanten x 6 euro.
    Tuurlijk. Waarom zijn er dan maar offertes voor 288.000 testen aangevraagd? En hoe denk je dat Novacyt al die testen kan lever in de korte tijd dat deze personen in quarantaine zitten? Ook neemt het aantal besmetting af.

    Het aantal nieuwe meldingen van coronabesmettingen lijkt ondertussen af te nemen. De Amerikaanse Johns Hopkins-universiteit, die de ontwikkelingen nauwkeurig bijhoudt, noteerde maandag minder dan 1000 gevallen. Vrijdag waren dat er nog 6500, zaterdag en zondag ruim 2000. Het aantal geïnfecteerden met het coronavirus bedraagt nu bijna 72.000. Wereldwijd eiste de ziekte 1775 levens.
  7. wuiten001 17 februari 2020 20:12
    Vorige week ingestapt aan 0.66 en toen reeds werd er voorspeld dat ik geld ging verliezen. Woensdag even naar beneden, daarna 3 dagen steil omhoog. Als je maar lang genoeg roept krijg je ooit eens gelijk natuurlijk. Misschien is dat morgen het geval, maar misschien ook niet.........speculeren zoals dat heet.
70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 191 192 193 194 195 ... 3519 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links