Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,560 19 apr 2024 11:55
  • -0,030 (-0,15%) Dagrange 19,360 - 19,710
  • 90.591 Gem. (3M) 203K

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 822 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 stockholder 15 februari 2020 19:01
    quote:

    watergordijn schreef op 15 februari 2020 11:45:

    [...]

    Op deze “lage” koersen nog behoorlijke verkoopdruk is inderdaad zorgelijk. Ik ben erg benieuwd wat bijvoorbeeld add value fund met haar belang in FT doet. Volgens mij is het een van hun grootste posities en de slechte resultaten kunnen aanleiding zijn om dit belang terug te brengen. Als zij niets doen en er vertrouwen inhouden zou dat voor mij een goed signaal zijn.
    Helemaal mee eens. Ik heb overigens mijn positie dmv calls nog wat verder uitgebreid. Met een klein ritje naar boven ben ik tevreden. De beurs zal vast nog wel wat slechte dagen laten zien. Ga er vanuit dat FT dan positief gaat reageren.
  2. ValueChaser 16 februari 2020 16:09
    quote:

    AnalytischDenker schreef op 14 februari 2020 20:55:

    [...]

    Wat ik wel bijzonder vind is de enorme vaart die Flow Traders achter dit inkoopprogramma zet. Normaal nemen ondernemingen meer tijd, maar in dit tempo is het binnen enkele weken gepiept.

    En zelfs met dat agressieve inkoopprogramma blijft de koers onder de 20, kun je nagaan wat er gebeurt als deze steun wegvalt...
  3. Beursflip 16 februari 2020 17:37
    Provincie Hubei beveelt iedereen om weken thuis in quarantaine te blijven. Dat zijn meer dan 24 miljoen mensen, anderhalf keer Nederland. Enorme economische en maatschappelijke gevolgen. Onvoorstelbaar als de beurzen de komende tijd groen blijven.
    www.scmp.com/news/china/society/artic...
  4. forum rang 8 beleggertje2020 16 februari 2020 19:19
    Het coronavirus verspreidt zich veel makkelijker dan door de gelegenheidsvirologen op de financiële markten werd aangenomen, de gemankeerde economie van de eurozone blijkt voor de zoveelste keer tot stilstand te zijn gekomen, de Britse premier Johnson heeft zijn minister van Financiën de deur uit gewerkt op aandringen van adviseur Dominic ’Raspoetin’ Cummings, en twee New Yorkse miljardairs schelden elkaar de huid vol om te laten zien wie de grootste heeft. Maar maakt het allemaal eigenlijk iets uit? Voor de financiële markten in elk geval niet: in deze Valentijnsweek blijkt de liefde voor risico onvoorwaardelijk te zijn.

    Bekijk ook:
    Beleggers letten niet meer op risico’s
    Het is na al die jaren wel duidelijk waarom. De liefde van de markt gaat niet door de maag, maar door de balans van de centrale bank. Sinds de repo-crisis in september heeft de Federal Reserve haar balans met ruim $400 miljard vergroot. De €20 miljard die de Europese Centrale Bank elke maand in de obligatiemarkt stopt, steekt daar schril tegen af. En wat te denken van de People’s Bank of China, die met honderden miljarden yuan en buitengewoon veel kunst- en vliegwerk de economie draaiende probeert te houden. Zin heeft het alleen niet, want heel China ligt nog plat.
    China nauw verweven
    De liefde voor centrale bankiers maakt blind, dat is wel duidelijk. Het is klip en klaar dat het coronavirus voor een grote negatieve economische schok. De Chinese economie is in de laatste twee decennia nauw verweven geraakt met de mondiale economie.
    Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst een derde van de groei van het ’wereld-bbp’ direct voor de rekening komt van China? En dat het afweersysteem van de Chinese economie door de handelsoorlog en de bijzonder hoge schuldenlast enorm is verzwakt? En dat wanneer China niest, Europa in een oogwenk snipverkouden is! En ja, ook Nederlandse bedrijven zullen de zakdoeken gereed moeten houden.
    Virusleningen
    Geen wonder dus dat de Chinese centrale bank opnieuw alles uit de kast trekt. Zo lees je de laatste dagen veel over zogeheten ’virusleningen’, die door het bankensysteem worden verstrekt aan bedrijven die door het virus (of eerder al) met liquiditeitstekorten kampen. Maar hiermee wordt alleen maar wat extra tijd gekocht en wordt er gehoopt dat het virusprobleem zich uiteindelijk vanzelf oplost. Wereldwijd trekken de centrale banken steeds meer verantwoordelijkheid naar zich toe, maar voor zover ik weet, valt virusbestrijding nog nét niet binnen het mandaat.
    Inderdaad, er zijn nauwelijks signalen dat de Chinese economie weer op gang komt. Want hoe moet de Communistische Partij dit onder controle krijgen? Beleggers hebben er kennelijk alle geloof in, maar een duidelijk antwoord hoor je niet.
    Op slot
    Denk er maar eens over na. Als Xi & co Alles weer vrijgeven, zal het virus zich alleen maar sneller over de hele wereld verspreiden. Maar wanneer de maatregelen geïntensiveerd worden en de economie nog langer ’op slot’ blijft, zal de economische impact met de dag onevenredig groter worden. Het is een gigantisch dilemma, zonder een duidelijke oplossing. Op een vaccin wachten heeft ook geen zin: volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is deze zeker nog achttien maanden ver weg.
    Een ding is dus duidelijk. Het gaat er in de komende maanden niet makkelijker op worden. Niet voor economieën en uiteindelijk ook niet voor markten. Maar wanneer de liefde van de markt dan ook echt bekoelt, blijft voor iedereen een vraag.
    Stefan Koopman is senior markteconoom bij RaboResearch. Reageren? Mail naar vragen@dft.nl.

    BOVENSTAAND BERICHT IS UIT DE DFT ! P.S ZE MOETEN NIET DENKEN DAT ALLE BIJGEDRUKT GELD ZOMAAR NAAR DE BEURS VLOEIT ! DAAR WORDT GEWOON ECHT GOUD VOOR GEKOCHT !!!
  5. Föhn 17 februari 2020 12:28
    quote:

    watergordijn schreef op 17 februari 2020 12:23:

    Zo vanmorgen weer even de top rond de 20 euro aangeklikt, kan de koers nu weer zakken. Een gifgroene start voor de Chinese beurzen, die immuun lijken voor het coronavirus.
    He joh Watergordijn, je maakt je wel erg druk om FT. Zit je zelf in dit aandeel als ik zo vrij mag zijn??
  6. forum rang 8 beleggertje2020 17 februari 2020 19:39
    Ja ja , alle klappen worden direct opgevangen dank zij gratis geld voor nu nog . Als de werkelijkheid de speculatie achterhaald , zullen ze over een paar maandjes of desnoods over een paar jaar wel anders piepen. Weet gewoon dat FLOW al zeer laag gewaardeerd is. Als de KW verhouding van bedrijven al flink omhoog mag , dan geldt dat op den duur voor FLOW ook ! Weet gewoon dat de werkelijkheid weerbarstiger is. Ze komen er vanzelfs achter. Kan niet oneindig geld bijdrukken, dan gaat men toch naar het echte GOUD toe voor beleggingen !
  7. forum rang 7 Kaviaar 17 februari 2020 21:51
    quote:

    ischav2 schreef op 17 februari 2020 13:50:

    Het Coronavirus gaat denk ik toch wel impact hebben op de wereldeconomie. Japan meldt substantieel besmettingsgevallen. Weer positie in FT na verkoop rond 21.
    In het vierde kwartaal kromp de Japanse economie met 6,3% op jaarbasis. Dat zijn cijfers die we in Nederland alleen in 2009 zagen. De vooruitzichten zijn misschien nog slechter.

    Door de uitbraak van het coronavirus gaat het toerisme volgens economen waarschijnlijk een flinke knauw krijgen. Maar goed, de financiële markten trekken zich er niets van aan. De Japanse beurs koerst ten opzichte van een jaar geleden zelfs 10% hoger.

    Gratis geld is de onrealistische werkelijkheid tegenwoordig.

    We hebben geduld. Geduld wordt beloond.

    www.iex.nl/Column/493994/Slotcall-Jap...
16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 822 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Oplopende VIX uitstekend nieuws voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links