Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,817 24 apr 2024 14:51
  • +0,007 (+0,86%) Dagrange 0,791 - 0,829
  • 155.442 Gem. (3M) 182,1K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.370 Posts
Pagina: «« 1 ... 94 95 96 97 98 ... 3519 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Guuster 10 februari 2020 20:12
    quote:

    Newbombturk schreef op 10 februari 2020 20:07:

    [...]

    niet schrikken, het is een echte jojo. Heb jij je al beetje ingelezen?
    Jawel een beetje. Maar ik geef toe het is voor mij wel een klein beetje een gok. Doe ik alleen met beperkte middelen die ik me goed kan veroorloven mocht het misgaan
  2. RobbieRonalds 10 februari 2020 20:37
    quote:

    Newbombturk schreef op 10 februari 2020 18:21:

    Haha die is geweldig he. I am not fucking selling hahaha. Yanks hebben wel humor. Maar het valt mij beetje tegen nog. Echte vuurwerk moet nog komen.
    Geweldig daar, heel apart sfeertje.

    Wat denk jij, Toveren ze nog een konijn ( geen pharming ) uit de hoed op het laatst met een flinke dump ?
    Heb 4000 stuks Biocryst verkocht. Vorig jaar aangeschaft op 1,63 maar zit geen schot meer in.
    Wil nog bij kopen in Onco of Nova maar twijfel nog. Weet niet of shabby nog plannen heeft in de laatste minuten
  3. RobbieRonalds 10 februari 2020 20:43
    quote:

    Kaspersky schreef op 10 februari 2020 19:45:

    [...]
    Dit klopt ook; free money voor de grote partijen.
    Stoploss dicht onder de huidige koers.

    -> de vraag is of Newbombturk (een van de eerste die Novacyt had ontdekt) het acceptable vind dat de koers bijvoorbeeld vanaf dit punt zou zakken en welke daling hij nog kan accepteren.

    Er komt naar mijn verwachting een moment dat of er een middel op de markt komt of het aantal nieuwe gevallen neemt significant af -> alle corona gerelateerde biotech worden dan vrijwel waardeloos. Wees daar alert op.

    Helaas heb ik zelf geen rit kunnen maken met Novacyt -> ik zou een rit hebben gemaakt van 0,12 -> 30 (helft verkopen) -> en waarschijnlijk de andere helft rond 0,55-0,60 verkopen. Binck Bank is too slow ;(

    Ik heb totaal geen last mee bij Binck bank. Werkt super.
    Loopt ie wel real time mee, zoniet dan kun je in het systeem iets aanvinken.
  4. RobbieRonalds 10 februari 2020 20:53
    quote:

    Momentum schreef op 10 februari 2020 18:39:

    Sterftecijfer patiënten in ziekenhuizen te Wuhan : bijna 20%

    www.telegraph.co.uk/global-health/sci...
    Sterftecijfer voor patiënten opgenomen in het ziekenhuis met coronavirus in Wuhan bijna 20 procent, blijkt uit onderzoek
    Maar het werkelijke sterftecijfer kan oplopen tot één procent als alle milde en asymptomatische gevallen in aanmerking worden genomen, zeggen onderzoekers
    Door
    Anne Gulland,
      WERELDWIJDE GEZONDHEIDSBEVEILIGINGSCORRESPONDENT
    10 februari 2020 • 13:00
    Een patiënt met coronavirus die wordt behandeld in Wuhan

    Volgens nieuwe schattingen is het sterftecijfer voor patiënten die in het epicentrum van de uitbraak in het ziekenhuis zijn opgenomen met het coronavirus.

    Maar de onderzoekers van het Imperial College in Londen zeggen dat het totale sterftecijfer waarschijnlijk veel lager zal zijn - één procent - omdat alleen de ernstigste gevallen van de ziekte in China worden getest.

    Uit het onderzoek bleek dat het aantal gevallen van overlijden bij patiënten met de ziekte in de Chinese stad Wuhan - waar de uitbraak eind vorig jaar opkwam - 18 procent is, maar ze waarschuwen dat er "hoge onzekerheid" bestaat met dit cijfer .

    De schattingen zijn gepubliceerd omdat uit de laatste cijfers blijkt dat meer dan 40.000 mensen wereldwijd ziek zijn geworden en meer dan 900 mensen zijn overleden.

    Acht mensen in het VK zijn opgenomen in het ziekenhuis nadat ze positief op het virus hadden getest - en vijf Britten zijn in het ziekenhuis opgenomen, nadat ze ziek waren geworden in het Franse skigebied Contamines-Montjoie.

     
    Uit het onderzoek bleek dat het totale sterftecijfer van de ziekte buiten China waarschijnlijk rond de één procent ligt. Omdat veel landen op zoek waren naar gevallen van het coronavirus - bekend als 2019-nCov - hebben ze mensen getest met een scala aan ademhalingssymptomen, waarvan sommige mild zijn.

    In China worden alleen mensen met longontsteking getest, dus worden alleen de ernstige gevallen opgepakt, wat het hogere sterftecijfer hier verklaart.

    De onderzoekers van het Imperial College schatten dat 1,3 procent van de mensen in Wuhan de infectie op 31 januari had, maar, vergeleken met dit cijfer met bevestigde gevallen, geloven ze dat slechts één op 19 van deze mensen op de ziekte wordt getest.

    Ze pleiten voor verder onderzoek naar milde gevallen van de ziekte om een ??nauwkeuriger sterftecijfer te bepalen.

    Neil Ferguson, professor wiskundige biologie aan het Imperial College, zei dat het nieuwe coronavirus vergelijkbaar was met de grieppandemieën van de 20e eeuw.

    H1N1 - of varkensgriep - die in 2009 de wereld rondviel had een sterftecijfer van ongeveer 0,02 procent, vonden onderzoekers.

    "Inzicht in de waarschijnlijke impact van de zich ontvouwende pandemie veroorzaakt door het 2019-nCov-virus op de menselijke gezondheid zal van cruciaal belang zijn om de beslissingen van landen in de komende weken te informeren over hoe het beste kan worden gereageerd op deze nieuwe bedreiging voor de volksgezondheid," zei hij.

    "Onze schattingen - hoewel onderworpen aan veel onzekerheid vanwege de beperkte gegevens die momenteel beschikbaar zijn - suggereren dat de impact van de zich ontvouwende epidemie vergelijkbaar kan zijn met de grote grieppandemieën van de 20e eeuw," zei hij.
  5. [verwijderd] 10 februari 2020 21:43
    quote:

    zafira tourer schreef op 10 februari 2020 21:38:

    [...]

    die moet nog aan alles beginnen , heeft van niets goedkeuringen, en dat duurt wel een tijd
    Co-Diagnostics, Inc. (Nasdaq: CODX), a molecular diagnostics company with a unique, patented platform for the development of diagnostic tests, announced today sales of its screening test designed to identify the presence of the novel coronavirus that originated in China before spreading across the world over the past month. The order calls for delivery of tests to be distributed to various international markets and included payment for the initial shipment of assays.
  6. [verwijderd] 10 februari 2020 22:21
    quote:

    Newbombturk schreef op 10 februari 2020 19:35:

    [...]

    Ik ben geen groot fan van stop losses. Zie onderstaand filmpje maar.

    www.youtube.com/watch?v=TzKQwttv9IA
    Hmmm ik ben echt een beginner.....Erg veel geleerd nu ik het juiste filmje zag! Deed het dus ook verkeerd, many thnx Newbomturk
70.370 Posts
Pagina: «« 1 ... 94 95 96 97 98 ... 3519 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links