Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Koopsignaal AEX voltooid

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  2. 16 apr ASML oogt wispelturig 101
  3. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74

Reacties

373 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 19 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 MD2018 7 februari 2020 17:38
    Toch weer grappig om te zien dan de AEX weer positief mee draait met de US. Nu de beurs dicht, de puts zijn weer stuk waardelozer geworden en let maar op US zal vanavond verder dalen. Maandag is iedereen alles vergeten, Corona, bedoelt iedereen een biertje natuurlijk en we gaan weer up up up. Hahaha niet te doen, ja ik zit short pfff..
    Goed weekend!
  2. forum rang 9 Calimero 7 februari 2020 19:16
    quote:

    'd Aandelen schreef op 7 februari 2020 15:01:

    @ BenR,

    volgende week de 59ste week na de bodem in de week van 24 december, zal me benieuwen wat er volgende week gebeurt, kan ook zijn dat het tot week 76 doorgaat zoals het nu gaat maar kan net zo goed zeer flink dalen, een echte aanleiding is niet beslist nodig.

    24 december 2018
    60 is an important cycle :)
  3. StephanO 7 februari 2020 20:34
    Wat een rust hier! Neem mijn shorts DAX dit weekend mee naar maandag. Deze dagen voldoende gelezen om tot deze keuze te komen. Ik hoop echter wel dat de situatie mbt tot het virus snel onder controle is, maar ik vrees het ergste.. niet alleen het virus zorgt voor mijn short keuze, maar ook gewoon het feit dat de koersen te vergelijken zijn met een volgevreten stuiterende kat die geen pap meer kan zeggen. Ik koop geen enkel aandeel meer, cash is king. Dit is ook voor de grote partijen een legitieme reden om te verkopen. Goed weekend!
  4. Maan Arkenbosch 7 februari 2020 21:25
    Het grote probleem voor de financiële markten komt niet van de aandelenmarkten, maar van de obligatie markten, de kapitaalmarkt. De klimaatkosten uitdaging van de politiek, kan feitelijk niet betaald worden.De bevolking kan geen belasting verhogingen meer hebben.De Eurocraten-landen zoeken nu een oplossing in enorme lening opnamen via de E.C.B. drukpers. Er is sprake van €.1000 miljard in 10 jaar, maar dat is veel te weinig. Zeker als er een recessie plaatsvindt en het drukpersen, de inflatie omhoog jaagt. Gelijktijdig gaat de €. dan t.o.v. de $ en het goud dalen, waardoor importen duurder worden. De vergrijzende bevolking kosten komen daar nog bovenop. Als de obligatie koersen dalen dan raakt dat ook de aandelenmarkten. Dat is andere koek, dan her corona virus!
  5. [verwijderd] 7 februari 2020 23:41
    quote:

    snuf13 schreef op 7 februari 2020 23:36:

    Verwacht snel weer injecties door de ECB!! Ook zal in US de rente spoedig omlaag gaan.

    Gebeurt dit niet..... dan kaboemmmmmmm!!!!!
    Heeft de ECB niet een soort van oneindige geldinjectie beleid onder leiding van Draghi? Volgens mij wordt dat gewoon voortgezet.

    Het is inderdaad even afwachten wat Amerika gaat doen. Rente hoeft niet perse verlaagd te worden, maar dan moeten er meer kapitaalinjecties komen.
    Wanneer kondigt de FED het volgende beleid aan?
373 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 19 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links