Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Eurocommercial merkt herstel in Frankrijk

Lees over dit aandeel ook

  1. 22 mrt Slotcall: AEX ruimt de slingers op, maar Powell heeft de beursweek gered 1
  2. 22 mrt Afwaardering bij Eurocommercial Properties

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Saibee 5 februari 2020 09:22
    Vorige week de opbrengst van een eerdere verkoop van Unibail in ECCP geïnvesteerd; hier ga ik geen spijt van krijgen.

    Hierbij wil ik tevens alle analisten die het aandeel de afgelopen tijd omlaag gepraat hebben vriendelijk bedanken.
    Die van UBS (koersdoel 20 euro) verdient wel een bloemetje.
  2. forum rang 8 Branco P 5 februari 2020 09:22
    quote:

    Gunther schreef op 5 februari 2020 08:57:

    Mooie cijfers, ook geen verrassing. Bij cijfers elke keer omhoog en dan komen er weer een paar negatieve analisten en staan we weer lager. Ondertussen jaarlijks heerlijk dividend en die koers volgt wel een keer.
    Ja, en vergeet niet mee te gaan in de beweging! Koers boven ca. 27 Euro positie wat afbouwen en beneden ca 25 euro positie weer wat opbouwen.
  3. Sebasssss 5 februari 2020 12:33
    quote:

    k2es schreef op 5 februari 2020 10:03:

    Volkomen krankzinnig zo laag staan de vastgoedaandelen in NL! In België en andere landen staan ze meestal boven de intrinsieke waarde, maar hier 30-50% eronder en geven daardoor enorme hoge dividendpercentages. Die koers gaat vroeg of laat weer naar boven.
    Volgens mij haal je aantal dingen door elkaar. Ik ben het volledig met je eens dat de winkel fondsen een (té) forse discount hebben. Wel is het zo dat je niet appels met peren moet vergelijken. Winkelvastgoed heeft (blijkbaar) een hele andere vooruitzichten t.o.v de logistieke en woningmarkt ( en evt. kantoormarkt). En deze sectoren zitten veel in belgie. Denk aan Beffimo, Aedifica, Cofinimmo WDPe en Xior.
  4. k2es 5 februari 2020 13:35
    @Sebassss: Wereldhave Belgium (voor het grootste deel in handen van Wereldhave NL) heeft nauwelijks een discount en belegt in middelgrote winkelcentra, dus in Belgie is men blijkbaar niet zo bang daarvoor. De belegger in NL is echter ontzettend bang voor winkelvastgoed, terwijl veel wijkwinkelcentra goed draaien. Beleggen in kantoren wilde men tot 3-5 jaar geleden ook niet meer, terwijl daar nu wel veel animo voor is (zie NSI). Het zijn cycli, vroeg of laat komt men tot de conclusie dat de winkelvastgoedfondsen in NL te zwaar zijn afgeprijst, de leegstand van die fondsen is gering, slechts een paar procent.
  5. [verwijderd] 5 februari 2020 15:06
    Het is een fraaie halfjaarsrapportage die ECP op haar website gepubliceerd heeft. Het voorwoord van de CEO is ook erg sterk, die geeft aan dat de partijen die er nu in komen voornamelijk in beide werelden actief zijn: online en fysiek. Ze willen dus ook gewoon zichtbaar zijn. Tel daarbij op dat die renewals, ofwel nieuwe huurders, gewoon even 9% meer aftikken dan de vertrokken partijen en dan ga je jezelf al snel afvragen waarom het aandeel maar naar beneden blijft gieren. Die nieuwe winkels zullen ook wel een plan hebben, anders tikken ze dat niet af. Het landschap verandert dus gewoon qua soort winkels, daar lijkt het nu op neer te komen als ik het goed lees.

    Ik ga dus mee in de posts van jullie, dit komt uiteindelijk wel weer goed en het vindt zijn vertaling wel weer een keer in een hogere koers.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Eurocommercial Properties

21,050 14:37
-0,250 -1,17%
Premium

Afwaardering bij Eurocommercial Properties

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links