Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.727 Posts
Pagina: «« 1 ... 1705 1706 1707 1708 1709 ... 3537 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. kortshort 5 februari 2020 03:25
    @New Kiddie boy:
    BEN JE BOOS??

    17,87 call me put
    14,51 Mistico
    13,88 Henri trader zond trade
    12,08 Gerrit walstra
    10,78 Wfddulk
    10,63 Relaxed
    9,83 Growmore
    8,87 Joost
    8,80 Sideliner 2018
    8,61 average
    8,32 Reintje 53
    8,18 Kinghe
    7,41 Dissy
    4,92 Pietjevis
    4,62 Aaltje
    1,34 Marcov1976
    -1,38 New kid intown
    :))
  2. forum rang 6 Chiddix 5 februari 2020 06:44
    Trump heeft in de State of Union zijn visitekaartje afgegeven aan het Congres voor een volgende termijn. Prima economische cijfers en lage werkloosheid.
    De dames van de Democraten waren getooid in smetteloos wit, de kleur van de onschuld.
    De voorzitter van het Huis, mevr Pelosi, baarde opzien na de toespraak van Trump het kopie van de toespraak van Trump te verscheuren. Waarschijnlijk had dat te maken, dat Trump vergat haar een hand te geven.
  3. forum rang 6 Chiddix 5 februari 2020 07:30
    quote:

    pietje-2005 schreef op 5 februari 2020 07:06:

    Ouwe corrupte heks , bah !!
    Gewoon omdat ze vindt dat dat ook met de welbekende beroemde Democraten-app verstuurd had kunnen worden ;-)
    Een kleine wraakactie van Pelosi die het maar niet voor elkaar krijgt Trump weg te krijgen. Vandaag spreekt de Senaat zich uit over Trump of hij schuldig is of niet in de Oekrainecase , om Joe Biden door te lichten via de president van de Oekraine.
    Biden eindigde bij de stemming in een staat(Iowa) op plaats vier, van wie het gaat opnemen tegen Trump. De andere staten moeten nog stemmen de komende tijd.
  4. forum rang 5 Kees1 5 februari 2020 10:19
    De Democraten kunnen nu het beste maar geheel stoppen en zeggen dat ze over vier jaar terugkomen en in die vier jaar het eigen huis op orde brengen en met nieuwe mensen komen.
    Wat een ongelofelijke incomptentie:
    - de impeachment;
    - het kinderachtige met moddergooien;
    - de overvloed aan bejaarden, Pelosi, Biden, Warren, Sanders;
    - en nu deze knoeierij bij het tellen van de stemmen.
  5. forum rang 6 Plein777 5 februari 2020 15:51
    quote:

    Kees1 schreef op 5 februari 2020 10:19:

    De Democraten kunnen nu het beste maar geheel stoppen en zeggen dat ze over vier jaar terugkomen en in die vier jaar het eigen huis op orde brengen en met nieuwe mensen komen.
    Wat een ongelofelijke incomptentie:
    - de impeachment;
    - het kinderachtige met moddergooien;
    - de overvloed aan bejaarden, Pelosi, Biden, Warren, Sanders;
    - en nu deze knoeierij bij het tellen van de stemmen.


    De volgende President van de USA wordt Pete Buttigieg :-)
    ============================================

    .
  6. forum rang 6 Plein777 5 februari 2020 16:07
    The NEXT President of the USA:

    Pete Buttigieg
    ============

    In de Democratische voorverkiezingen in de staat Iowa doet Pete Buttigieg het verrassend goed. Correspondent Michael Persson schreef vorig jaar een uitgebreid profiel over hem. Wie is rijzende ster Pete Buttigieg eigenlijk?

    Michael Persson7 april 2019, 20:20

    ‘Pete, Pete, Pete, Pete!’, scanderen de aanwezigen vrijdag in het Currier Museum in Manchester, New Hampshire, als een kleine man de volle zaal in komt, een man in een wit overhemd met stropdas, met een T-shirt dat daar doorheen te zien is, in een blauwe pantalon met bruine schoenen, het uniform van een student die net consultant is geworden. Niet vaak zal iemand van McKinsey zo zijn toegejuicht.

    Dit is Pete Buttigieg, die na Harvard en Oxford managementadviseur werd en toen burgemeester van een studentenstadje in Indiana, die er even tussenuit ging om zeven maanden in Afghanistan te dienen en nu met 37 jaar een gooi lijkt te gaan doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten, als jongste hoop van de Democraten.

    Er zijn nog geen bordjes met slogans, er zijn nog geen vlaggen of slingers, er staan nog geen electoraal of esthetisch aantrekkelijke toeschouwers opgesteld achter het spreekgestoelte, er is nog niet eens een spreekgestoelte. Ja, er is muziek: uit een luidspreker achter een kamerplant klinkt Freedom van George Michael, maar zo zacht dat nog bijna niemand het kan horen.

    De periode voordat iemand zijn presidentscampagne heeft aangekondigd is wat je het authentieke deel van een presidentscampagne kunt noemen. De enige merchandise is een T-shirt dat met grote letters uitlegt hoe je zijn achternaam uitspreekt: ‘It’s Boot Edge Edge!’ Een jonge vrouw heeft Pete in haar kapsel geschoren.

    Het was aangekondigd als een meet-and-greet en zou oorspronkelijk in een lokale brouwerij plaatsvinden, maar toen begonnen mensen zich ervoor aan te melden en bleek de brouwerij veel te klein, zodat het hele evenement naar het museum is verhuisd. Nu staan er driehonderd nieuwsgierigen in de zaal en nog een paar honderd buiten. De toastjes met kaas zijn op, er liggen nog wat losse druiven op de partytafels.

    Buttigieg begint te praten. ‘We kunnen je niet zien!’, roept iemand.

    Hij gaat op een verhoging staan. ‘Ik heb gehoord dat kiezers je sympathiek vinden als je op dingen gaat staan’, zegt hij, met een licht ironische verwijzing naar zijn concurrent Beto O’Rourke, die graag op tafels of auto’s sprong tijdens de zeepkistcampagne voor Texaans senator. De lach is gul genoeg – dus zal Buttigieg de grap de volgende dag herhalen tijdens een optreden in een boekhandel een stad verderop. Dit is New Hampshire, een staat waar volgend jaar al vroeg voorverkiezingen worden gehouden en die daarom wordt platgelopen door de Democratische kandidaten, die zichzelf hier uitvinden en uitproberen. Dit is de staat waar speeches geboren worden.

    Pete Buttigieg loopt het podium af na een toespraak op de National Action Network National Convention in New York begin april. Beeld REUTERS
    Ouders
    De speech van Buttigieg begint met een verhaal over zijn ouders, die tegelijkertijd in het ziekenhuis belandden. Terwijl hij zelf naar zijn vader ging mocht zijn partner, een man, bij zijn moeder op de intensive care. ‘Hij werd als familie beschouwd’, zegt Buttigieg, die zo laat zien wat het homohuwelijk voor hem betekende. ‘Dat is waar politiek over gaat. In Washington worden besluiten genomen die een invloed hebben op het alledaagse leven.’

    Hij heeft daar meer voorbeelden van – het ziekenfonds voor 65-plussers, Medicare, dat voor hem voorkwam dat beslissingen over leven en dood ook financiële beslissingen werden – en komt dan bij de huidige regering uit. ‘Het is grotesk wat er nu gebeurt. We kunnen onze ogen er niet van af houden, het is bijna hypnotiserend. Maar intussen leidt het ons af van wat er echt gebeurt in Washington.’

    Daarbij valt de naam van de president geen enkele keer. Buttigieg probeert politiek niet persoonlijker te maken dan zijn eigen persoon. Met zijn verhalen, zijn cv, zijn leeftijd en zijn afkomst profileert hij zich als een outsider in het midden, een gewone jongen uit het ‘vergeten’ Midden-Westen die met een radicaal rationele aanpak het leven van de mensen die hem hebben gekozen beter probeert te maken.

    ‘Ik ben niet de typische jongen die president wordt’, zegt hij. ‘Ik heb niet eerst decennia lang in Washington liggen marineren.’

    In zijn net verschenen biografie, Shortest Way Home, die hoog in de bestsellerslijsten staat, toont hij zich idealistische technocraat, die het tot een van zijn grotere verdiensten rekent dat hij met harde hand het rioleringsstelsel van South Bend heeft verbeterd. De McKinsey-aanpak.

    Buttigieg is een man die zich laat leiden door big data en sensoren – misschien dat hij daarin zo verfrissend is, tegenover een president die vaart op complottheorieën en instincten.
  7. forum rang 6 Plein777 5 februari 2020 17:17
    PETE BUTTIGIEG

    (26,8 PROCENT van de stemmen in Iowa )

    Voor Pete Buttigieg is de sterke uitslag in Iowa een belangrijke opsteker, die zijn campagne naar hij hoopt de komende weken vleugels geeft. Met zijn 38 jaar is Buttigieg de jongste kandidaat in het Democratische deelnemersveld, maar hij trekt vooral oudere, gematigde kiezers terwijl veel jonge en progressieve Democraten hem veel te rechts vinden. Ook onder minderheden peilt hij slecht. Buttigieg kan vooral een kans maken als een kandidaat als Biden sneuvelt. Hij heeft weinig bestuurlijke ervaring, tot voor kort was hij acht jaar burgemeester in South Bend, een middelgrote stad in Indiana. Vanwege zijn lastige Maltese achternaam (spreek uit: Boet-et-etsj) laat hij zich wel Mayor Pete noemen. Zijn cv is gevarieerd: spreekt zeven talen, was consultant in het bedrijfsleven en diende enkele jaren in het leger. Mocht hij winnen, dan krijgen de VS voor het eerst een openlijk homoseksuele president: Buttigieg is getrouwd met een man.
  8. forum rang 6 NewKidInTown 5 februari 2020 17:59
    quote:

    beurskijker schreef op 5 februari 2020 16:21:

    hoe zie je dat bij staatsbezoeken als ze hun partner meenemen?
    Denk je dat dat kan bij vele niet-westerse "landen"..
    Maakt mij verder niet uit, wie hij meeneemt. Wel met welke landen hij "aanpapt". Denk wel dat hij zich in Haifa zal thuisvoelen, maar weet het niet zeker.

    Er wordt "gefluisterd" dat hij een "polyglot" is, zal wel geaccepteerd worden denk ik, behalve door de vertalers-vakbond.

    Btw, er is een speciaal draadje:

    USA 2020 - Presidentsverkiezingen update

    www.iex.nl/Forum/Topic/1367814/Koffie...
  9. forum rang 6 NewKidInTown 5 februari 2020 18:51
    quote:

    leek2018 schreef op 5 februari 2020 18:04:

    Vraag me af wanneer de bashers van Trump een keer erkennen dat hij best wel een goede president van USA is/geweest.
    Allemaal "aanhangers" van Pelosi, die de speech van Trump na afloop doormidden scheurde, dan moet je ook wel heel zielig zijn. Democrats, niet eens fastsoenlijk de voorverkiezingen in Iowa kunnen organiseren zonder enorme chaos, maar wel de grootste wereldmacht denken te kunnen besturen, haha. Laat die 11 kandidaten het eerst maar onderling uitvechten, kunnen we zien wat er over blijft. Kijk er al naar uit.
  10. forum rang 10 luchtschip 5 februari 2020 19:50

    BREAKING: Remember America? We do.

    video 1:26 minuut
    twitter.com/Eleven_Films/status/12249...
    “If you find the House has proved its case..
    And you still vote to acquit -
    Your name will be tied to his with a cord of steel
    - and for all of history”.

    Vanavond is het uur van de waarheid.

    Om 22:00 uur (ned tijd) zal de senaat stemmen of de 2 articles of impeachment, met het bijgevoegd bewijs, reden genoeg zijn om Trump te impeachen.

    Wanneer Trump niet impeached wordt, dan is het het einde van de Democratische Republiek, en krijgt Trump de status van een Koning, met absolute macht.

    De Senatoren hebben een eed afgelegd, en die weegt zwaar.
    Hoe willen zij de geschiedenis ingaan?
  11. forum rang 7 JP Samosa 5 februari 2020 20:05
    quote:

    NewKidInTown schreef op 5 februari 2020 18:51:

    [...]
    Allemaal "aanhangers" van Pelosi, die de speech van Trump na afloop doormidden scheurde, dan moet je ook wel heel zielig zijn. Democrats, niet eens fastsoenlijk de voorverkiezingen in Iowa kunnen organiseren zonder enorme chaos, maar wel de grootste wereldmacht denken te kunnen besturen, haha. Laat die 11 kandidaten het eerst maar onderling uitvechten, kunnen we zien wat er over blijft. Kijk er al naar uit.
    Pelosi is bijna 80.!
    Hoe ouder hoe gekker, zo te zien.
  12. forum rang 10 luchtschip 5 februari 2020 20:20


    Top Pentagon personnel nominee withdraws after controversial op-ed surfaces

    The nominee for the Pentagon's second-highest personnel role has withdrawn from consideration for the post after an op-ed he wrote for The Federalist surfaced, sources tell Politico.

    A number of sources told the publication that J. David Patterson, who was nominated Jan. 9 for principal deputy undersecretary of Defense for Personnel and Readiness, was withdrawing his name.

    The withdrawal stems from a 2017 op-ed that Patterson wrote for the conservative website, in which Patterson and co-author A.D.P. Efferson blame mass killings on immigrants who fail to assimilate to American culture.

    “One explanation for the rise in terrorist behavior in the United States is the insidious and significantly difficult-to-pinpoint problem of failure to assimilate into an adopted culture,” Patterson and Efferson wrote. “By growing evidence, promoting ‘multiculturalism’ is a major culprit. We certainly don’t discount the influence of ISIS’ ubiquitous propaganda, but to be compelling there must be a willing mind.”

    Continuing, they added: “Multiculturalism is the antithesis of what the United States stands for and the foundational thinking of our founding fathers that sustains America as its own unique society."

    thehill.com/policy/defense/operations...

    Trump kiest in zijn team alleen de beste mensen.
  13. forum rang 10 luchtschip 5 februari 2020 20:52


    Senator Mitt Romney, Republikein van Utah:

    "I swore an oath before God...that I would apply ImpartialJustice & applying ImpartialJustice said what the President did was grievously wrong, and I had to vote—if I was going to live with my own conscience...consistent with that oath of office."

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1225...
  14. enwatnu 5 februari 2020 21:57
    quote:

    luchtschip schreef op 5 februari 2020 20:52:

    Senator Mitt Romney, Republikein van Utah:

    "I swore an oath before God...that I would apply ImpartialJustice & applying ImpartialJustice said what the President did was grievously wrong, and I had to vote—if I was going to live with my own conscience...consistent with that oath of office."

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1225...
    Volgens mij heb je hier een dag geen biased BS geplaatst. Ik had hoop dat je na de State of Union, druk bezig was je te laten registreren als republikein.

    Maak je maar niet zo druk om Trump, die redt zich wel. Die heeft eigenhandig de democratische partij en de media gesloopt. Hoe je ook over hem denkt, respect dat ie dat voor elkaar heeft gekregen.

    Wat we hier wel kunnen gebruiken is wat beschouwende teksten over die ongelooflijke puinhoop bij de democraten. Hoe denk je dat de democratische nominatie gaat verlopen? En als de democratische presidentskandidaat bekend is, zijn de kiezers van de verliezers bereid om de genomineerde stemmen tijdens de algemene verkiezingen. Bijvoorbeeld verwacht je dat Biden stemmers op Sanders gaan stemmen als die de genomineerde is, of omgekeerd.

    Het is altijd oranje man is slecht wat je hier plaatst, maar ik hoor ook nooit iets goeds over die democraten van je. Bijvoorbeeld dat er een enorme stijging van het aantal latino. afro amerikaanse of aziatische kiezers omdat de democraten zo geweldig hun best doen in de steden. Ik heb ergens gelezen dat als een republikein meer als 10% van de afro amerikaanse stemmen weet te winnen, hij de POTUS wordt.
70.727 Posts
Pagina: «« 1 ... 1705 1706 1707 1708 1709 ... 3537 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0705 +0,02%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.324,81 +0,12%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links