Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Inflatiedoel los van klimaat bij ECB-onderzoek'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 januari 2020 19:08
    De inflatie is vele malen hoger dan mensen in de gaten hebben. De beurzen stijgen alleen door het gratis geld wat met biljoenen erin gepompt worden.
    Huizenprijzen, huurprijzen, kunst en zeldzame auto`s gaan voor record prijzen …. allemaal inflatie. De elite krijgen gratis geld om te beleggen.... geld is niets meer waard. Niet voor niets dat achter de schermen er steeds meer fysiek goud en zilver aangekocht worden ook door Centrale Banken via geheime rekeningen om de onwetende burger dom te houden.

    Daarnaast heeft Nederland veruit de hoogste inflatie ten opzichte van andere Europese landen, kijk er de statistieken maar op na.
  2. Terechter 22 januari 2020 21:04
    Mijn complimenten voor Lagarde die toch duidelijk suggereert dat het voormalige doel van 2% inflatie aan herziening toe is. Indien het haar inderdaad lukt om een reëler inflatiedoel van ongeveer 0-1% te bewerkstelligen, kan daarmee weer naar een toekomst gekeken worden met een gematigde groei en een afbouw van de waanzinnige stimulering zoals Draghi deze tot in het extreme heeft doorgevoerd. Als Lagarde de grootste risico s die onze toekomstige economie bedreigen, weet af te bouwen , is zij werkelijk een topvrouw.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links