Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,253 19 apr 2024 10:15
  • +0,002 (+0,80%) Dagrange 0,247 - 0,259
  • 13.596 Gem. (3M) 146,1K

Gaussin 2020

1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 91 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Otto 21 januari 2020 19:50
    GAUSSIN kondigt een gecombineerde algemene vergadering van aandeelhouders aan op 27 februari 2020 en presenteert details van de samenwerking met Hyperloop Transportation Technologies

    Investering van $ 1 miljoen door HyperloopTT in de hoofdstad GAUSSIN

    Aandelenconsolidatieproject waaruit het aandelenkapitaal bestaat

    De aanpassing van de maximale aankoopprijs per aandeel van de aandelen in het geval van de implementatie van de groepering van aandelen

    GAUSSIN ( EURONEXT GROWTH: ALGAU - FR0010342329 ) kondigt aan dat de aandeelhouders van de onderneming worden bijeengeroepen voor een gecombineerde algemene vergadering, gewone en buitengewone, op donderdag 27 februari 2020 om 11.00 uur op het hoofdkantoor van de onderneming in Héricourt (Haute-Saône).

    De aandeelhouders van GAUSSIN SA worden opgeroepen om tijdens een buitengewone GA te stemmen over de door de raad van bestuur voorgestelde besluiten, met name met betrekking tot de volgende projecten:

    Afronding van het partnerschap met HYPERLOOP TRANSPORTATION TECHNOLOGIES,Delegaties in de raad van bestuur voor de realisatie van kapitaalverhogingen die nodig zijn om ontwikkeling en groei te financieren,Combinatie van GAUSSIN aandelen,Oprichting van een college van censoren.

    Het beleggen en resoluties aan de Algemene Vergadering voorgelegd werden gepubliceerd in het Bulletin van Mandatory Legal nieuws (BALO) op vrijdag 20 januari 2020 Ze zijn te vinden hier .

    Afronding van de samenwerking met Hyperloop Transportation Technologies

    Zoals aangegeven door de GAUSSIN Groep in het persbericht van 30 oktober 2019 , werd een partnerschap getekend met het Amerikaanse bedrijf Hyperloop Transportation Technologies (HyperloopTT) voor de levering van elektrische en autonome voertuigen AIV HyperloopTT (Automotive Intelligent Vehicle) van GAUSSIN waardoor de routing en transfer van containers in magnetische levitatietreinen die in een buis circuleren met 1200 km / u.

    Deze samenwerking voorziet in een initiële investering van $ 1 miljoen door HyperloopTT in het kapitaal van GAUSSIN, gerealiseerd tegen een inschrijvingsprijs per aandeel als gevolg van de verdeling van de waarde van het totale kapitaal van GAUSSIN vastgesteld op 250 miljoen dollar (het equivalent in euro) door het totale aantal aandelen van de Vennootschap op de dag van uitgifte. Indien nodig, kan HyperloopTT meer dan dit eerste bedrag van $ 1 miljoen investeren in het kapitaal van GAUSSIN, op voorwaarde dat deze extra investering, boven het initiële bedrag van $ 1 miljoen, niet meer dan 20% van de hoofdstad van GAUSSIN. In elk geval zal HyperloopTT verplicht zijn GAUSSIN-aandelen ten minste 2 jaar te behouden.

    De voltooiing van deze investering door HyperloopTT in het kapitaal van GAUSSIN is afhankelijk van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van GAUSSIN van de besluiten met betrekking tot de overeenkomstige kapitaalverhoging (besluiten 7 tot 14) [1] .

    Delegaties in de raad van bestuur voor de realisatie van kapitaalverhogingen die nodig zijn om ontwikkeling en groei te financieren

    Nieuwe externe financiering is vereist als onderdeel van de activiteiten van de Groep. Ze zullen worden gebruikt om de investeringen voort te zetten die nodig zijn voor de voltooiing van de technologieën die worden ontwikkeld, met name op het gebied van voertuigautomatisering, om het orderboek te respecteren en om de ontwikkeling van de groep te financieren, met name in het kader van het waterstofprogramma.

    De resoluties van de BAVA zijn met name bedoeld om kapitaalverhogingen toe te staan ??met opheffing van voorkeurrechten ten behoeve van beleggers [2] . Het maximum aantal aandelen dat onmiddellijk of in de toekomst onder alle delegaties kan worden uitgegeven, wordt vastgesteld op het equivalent van het aantal aandelen dat het aandelenkapitaal van GAUSSIN vormt op de datum van de algemene vergadering van 27 Februari 2020, zelfs als het besluit over de combinatie van aandelen wordt aangenomen en geïmplementeerd, en tegen een minimale inschrijvingsprijs per aandeelequivalent tijdens de laatste twintig handelssessies aangepast voor een mogelijke korting van 20%.

    Combinatie van GAUSSIN-aandelen

    Als onderdeel van zijn groeidynamiek, zijn ambities en zijn vooruitzichten, biedt GAUSSIN zijn aandeelhouders de mogelijkheid om te stemmen over de combinatie van zijn aandelen.

    Deze groepering van aandelen zal bestaan ??uit het omruilen van 10 oude aandelen van de Vennootschap voor 1 nieuw aandeel. Bijgevolg zal elke aandeelhouder automatisch door zijn financiële intermediair 1 GAUSSIN-aandeel met een nominale waarde van 1 euro worden toegewezen voor 10 bestaande GAUSSIN-aandelen met een nominale waarde van 0,10 euro.

    De voltooiing van een dergelijke operatie verhoogt de nominale waarde van het nieuwe aandeel, aangezien de nominale waarde wordt vermenigvuldigd met de ruilverhouding en de beurskoers mechanisch verhoogt sinds de aandelenkoers, voorafgaand aan de voltooiing van de operatie, wordt vermenigvuldigd met de ruilverhouding. Deze technische aanpassing is puur rekenkundig en heeft geen invloed op de waarde van de GAUSSIN-aandelen die door de aandeelhouders in de portefeuille worden gehouden.

    De combinatie zal dus het totale aantal aandelen verminderen van ongeveer 211,4 miljoen met een nominale waarde van 0,10 euro tot ongeveer 21,1 miljoen met een nominale waarde van 1,00 euro.

    Het doel van deze fusie is om de zichtbaarheid van de onderneming bij institutionele en internationale investeerders te vergroten. Het zou in principe ook de mogelijkheid moeten bieden om de volatiliteit van de aandelenkoers van de Vennootschap te verminderen die wordt veroorzaakt door de lage prijs per eenheid van de aandelenkoers van vandaag.

    Een verklarende Vademecum is beschikbaar op de website GAUSSIN en kan worden geraadpleegd hier .

    Andere resoluties

    Er zal worden voorgesteld de mogelijkheid in te voeren om een ??of meer censoren voor een periode van 2 jaar te benoemen om de Raad van Bestuur te kunnen laten profiteren van de expertise van leden gekozen uit de aandeelhouders of buiten hen. Er zal ook worden voorgesteld om de maximale aankoopprijs per aandeel van de aandelen aan te passen en op € 20 te brengen in het geval dat besluit nr. 37 over de groepering van aandelen wordt aangenomen en uitgevoerd door de Raad van Bestuur. administratie.

  2. [verwijderd] 22 januari 2020 08:12
    quote:

    kneut schreef op 21 januari 2020 20:09:

    10 cent per aandeel x 10 = 1 euro toch? pfffff gehalveerd dus?
    Kneut, als je er geen verstand van hebt, stop dan met beleggen.

    Die 10 cent is de nominale waarde per aandeel. Dat wordt na goedkeuring dus 1 euro nominaal.

    Reverse stock split... wie heeft daar toch regelmatig voor gewaarschuwd.
  3. createmonnie 22 januari 2020 09:38
    Best goed nieuws om de nominale waarde op te trekken. Het aandeel zal dan voor meer beleggingsfondsen aantrekkelijk worden. Gezien de inkomsten flink gestegen zijn en enkele macrotrends goed draaien.
    Ik hoop echter dat er ook binnen het bestuur wat word geschoven en nieuw talent word verworven om de marketingcommunicatie te verbeteren.
  4. jansQ 22 januari 2020 09:47
    quote:

    createmonnie schreef op 22 januari 2020 09:38:

    Best goed nieuws om de nominale waarde op te trekken. Het aandeel zal dan voor meer beleggingsfondsen aantrekkelijk worden. Gezien de inkomsten flink gestegen zijn en enkele macrotrends goed draaien.
    Ik hoop echter dat er ook binnen het bestuur wat word geschoven en nieuw talent word verworven om de marketingcommunicatie te verbeteren.
    He he eindelijk iemand die het plaatje ziet !! en geen gelul in de ruimte.
  5. jansQ 22 januari 2020 10:24
    Dit wordt meer gedaan maar alleen aan geselecteerde partijen dus ( normaal gesproken ) niet voor de particulier en met afspraken dat deze partijen deze aandelen voor een bepaalde tijd minimaal moeten aanhouden en zal normaal gesproken de koers er niet onder lijden. Dit omdat het goedkoper zal zijn dan lenen. Kijk ook naar belangen welke partijen inkrimpen of uitbreiden gaat meestal buiten de beurs om. Heeft Gaussin gewoon nodig om te groeien.
  6. createmonnie 22 januari 2020 11:32
    quote:

    Arie40 schreef op 22 januari 2020 10:43:

    Ab! Duidelijk antwoord.

    Vind 20% alleen vrij veel. Dacht dat 5 à 10% gebruikelijk is. Maar ja ,een " niet mogen verkopen periode" van een paar jaar maakt een hoop goed.
    Kijk ook naar de absolute waarde ipv procentueel. als Gaussin nu met 2cent daalt hebben wij al een daling van 10% te pakken (kijk nou we dalen met 10%). Hoe lager de koers des te volatieler de koersontwikkeling.
    20% van 1 euro is 0,20. Ik heb kortingen van hele euro's, daarnaast hou in je achterhoofd dat het fonds aantrekkelijk moet blijven. Een daling van 50% in een maand om enkele jongens met diepe zakken in te tanken, is voor mij geen reden voor paniek.

    Ik zat er aan te denken om een nieuwe order te plaatsen op 0,17 a 0,18, maar denk toch maar even te wachten. De koers kan nog wel iets lager door paniekzaaiers die een reverse split eng vinden.
1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 91 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links