Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,247 19 apr 2024 13:20
  • -0,004 (-1,40%) Dagrange 0,245 - 0,259
  • 30.904 Gem. (3M) 146,1K

Gaussin 2019

1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 62 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. kneut 3 januari 2020 10:40
    Bedankt Otto

    Aidrivers heeft de ondertekening aangekondigd van een partnership met de land Systems arm van de Singapore-based ST engineering. "Het partnerschap zal kijken naar manieren om de expertise van Aidrivers te combineren in het achteraf monteren van autonome prime movers met de volledige reeks geautomatiseerde technische oplossingen van ST engineering, waaronder autonome voertuig beheersystemen, cyberbeveiliging, 5G-communicatie systeem en tele-operaties. De eis voor horizontale automatisering bij slimme poorten en container terminals van de toekomst neemt toe en deze samenwerking is ontworpen om aan deze eisen te voldoen, "zeiden de bedrijven in een statement.

    Er zijn verschillende bedrijven in de automatiserings ruimte die beweren dat ze de technologie kunnen ombouwen naar Terminal tractoren om ze te laten opereren als autonome voertuigen. Hoewel geen van deze retrofitten tot nu toe is ingezet in commerciële operaties, heeft aidrivers aanzienlijke belangstelling gegenereerd voor terminal operators en Equipment oem's, en eerder ondertekende overeenkomsten met gaussin, en meer recentelijk met SANY.

    Aidrivers heeft zijn sensorfusie technologie ontwikkeld, die gebruik maakt van LiDar en andere sensoren, tot het punt waar het kan worden geïntegreerd in een bestaand bemand voertuig, zoals een Terminal trekker. "Aidrivers werken momenteel aan een aantal autonome Prime Mover-projecten en ondervinden een groeiende vraag van havenexploitanten om horizontale automatisering te implementeren om de veiligheid, productiviteit en vraag naar geschoolde arbeidskrachten te verbeteren," verklaarde het bedrijf. "Aidrivers biedt een scala aan autonome oplossingen, met name autonome trailer gebaseerde zware voertuigen voor zowel Brown Field als Greenfield terminals".

    Dr. Rafiq Swash, oprichter en gelovige van Aidrivers voegde hieraan toe, "We zijn verheugd om samen te werken met ST engineering, een van de leidende spelers in robotica en autonome systemen. Dit partnerschap stelt ons in staat om tegemoet te komen aan de behoeften van havenexploitanten en ik ben enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen. "
  2. [verwijderd] 3 januari 2020 15:12
    quote:

    roomboter schreef op 17 december 2019 13:09:

    Mooie berichten allemaal. Alleen die laatste vergt wel een enorme investering. Hoe gaan ze dat betalen? Ik heb 2 hele centen winst genomen. Koop ze wel weer rond de 16-18 cent terug. Winst is winst, en daar doen we het toch voor.
    Kijk dan toch, de 18 cent alweer aangetikt. In afwachting van de implosie.
1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 62 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links