Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,630 19 apr 2024 13:17
  • -0,170 (-0,71%) Dagrange 23,440 - 23,830
  • 839.468 Gem. (3M) 2,4M

Arcelor Mittal december

829 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 42 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 9 december 2019 16:06
    Lenders declare ArcelorMittal Highest Bidder for Odisha Slurry Pipeline

    Business Standard reported that committee of creditors has declared ArcelorMittal the highest bidder for Odisha Slurry Pipeline Infrastructure. A banker said “Lenders favoured ArcelorMittal’s upfront offer for the slurry pipeline. “ArcelorMittal’s offer was better than Thriveni’s.”

    Thriveni Earthmovers made a surprise offer at INR 4,000 crore recently. Thriveni had sought a waiver from furnishing a letter of commitment and lenders were hesitant to agree on that.

    It’s not clear whether ArcelorMittal, which had earlier offered INR 2,350 crore, revised or improved the bid.

    OSPIL, which owns a 253 km pipeline connecting the site of Essar’s iron ore beneficiation plant in Dabuna with the 12-million-tonne pellet plant in Paradip, is a critical asset for Essar Steel. The total admitted claims of OSPIL’s financial creditors were pegged at INR 2,660 crore.

    Source : Business Standard
  2. forum rang 10 voda 10 december 2019 06:11
    Beursupdate: AEX op Wall Street

    (ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn maandag zes van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam lager gesloten. Aegon en ArcelorMittal waren met een verlies van elk 0,7 procent de sterkste dalers. ING, RELX en Unilever waren met een winst van elk 0,3 procent de enige stijgers.

    Aegon (-0,7%)
    ArcelorMittal (-0,7%)
    ASML (-0,5%)
    Galapagos (-0,5%)
    ING Groep (+0,3%)
    Philips (-0,1%)
    RELX (+0,3%)
    Royal Dutch Shell (-0,3%)
    Unilever (+0,3%)

    Euro/dollar: 1,1066

    Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 602,26 punten, zijn geëindigd op 601,98 punten.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  3. Archie Steelman 10 december 2019 10:25
    quote:

    Pussy schreef op 10 december 2019 10:02:

    Slechte dag ????
    Het ziet er wel zo uit helaas. ArcelorMittal is de grootste daler.
    De beurzen hebben nog altijd zorgen over de handelsbesprekingen tussen de Verenigde Staten en China. Als er niets gebeurt, gaan er komende zondag nieuwe importheffingen tussen beide landen in.
  4. [verwijderd] 10 december 2019 10:31
    quote:

    Archie Steelman schreef op 10 december 2019 10:25:

    [...] Het ziet er wel zo uit helaas. ArcelorMittal is de grootste daler.
    De beurzen hebben nog altijd zorgen over de handelsbesprekingen tussen de Verenigde Staten en China. Als er niets gebeurt, gaan er komende zondag nieuwe importheffingen tussen beide landen in.
    Yep , AM kan terug vallen richting 14,80 , hoop het niet mop maar verbaast mij ook niet
  5. [verwijderd] 10 december 2019 13:33
    @ Rene: Een welverdiend AB voor jouw verhaal ik waardeer dat zeer. Ik ben het met je eens, diverse vorige presidenten hebben er met de pet naar gegooid en het e.e.a. onder diezelfde pet weggemoffeld. Niets nieuws onder de zon dus.
    De Nederlandse media volg ik uiteraard wel op afstand en door het tijdverschil helaas voor mij vaak achter de feiten. Vandaar dat ik daar niet adequaat op kan reageren.
    Wat Rutte en de EU betreft geef ik je volkomen gelijk. Hij loopt als een schoothondje achter Brussel aan en ook ik merk in mijn AOW dat de kosten die ons in rekening worden gebracht voor div. waanzinnige projekten.
    Ik heb al vaker geschreven: Ze hadden het detijds gewoon bij de EGKS moeten houden. Overzichtelijk en springt er één uit de band dan corrigeer je hem met de andere 5
    EGKS had natuurlijk vooral betrekking op onze "favoriet" in de beleggerswereld. Vandaar, maar 6 landen is te behappen.
    Ook hier in Colombia zitten we opgescheept met een president (Duque) die evenals Rutte als een schoothondje zijn oren laat hangen naar, in dit geval dus, de VS. En ook vorige presidenten, vooral Santos, waren geen haar beter. Colombia zit als buurland opgescheept met ruim 1.5 miljoen voornamelijk ilegale Venozolanen. Doen een beroep op de medische verzorging, proberen werk te vinden en heel veel jongelui verdwijnen in de criminaliteit. De bevolking is het meer dan zat.
    Als ik nog eens een keer naar Nederland ga wil ik je zeker eens ontmoeten want we komen beide uit dezelfde provinciea en streek en hebben zodoende het e.e.a. gemeen.
    Vrouwlief roept mij het is 7.30 uur dus ontbijt.
  6. aandeeltje! 10 december 2019 15:07
    quote:

    rene l schreef op 10 december 2019 10:41:

    [...]

    Donderdag verkiezingen in GB, en deze week ook nog wat rentebesluiten in de VS en de EU.

    Oppereurofiel Timmermans gaat ook volledig los, Lost Europe volledig klimaatneutraal.
    Elke gek heeft zijn gebrek, wat gaat dat kosten en wat levert het op, weg met die bende.
    Wij zijn de dupe en het geld wordt over onze ruggen gehaald en het zal zijn weerslag op de export hebben.

    In de vorige eeuw liep er ook zo'n figuur rond die vond dat we grensoverschrijdend moesten denken, we weten allemaal hoe dit afgelopen is.

    En zo is er altijd wel wat om je druk over te maken.

    Slappe dinsdag, vaste week!
    Het is natuurlijk een ambitieus plan van Timmermans, maar goed de tijd is daar dat er iets gaat gebeuren. Dat dat veel geld kost is evident, daarom gebeurd het ook niet zomaar vrijwillig en gaat het gewoon nauwelijks vooruit.
    Zo is het ook weer een slappe maatregel om 130 km/uur toe te laten s avonds en s nachts. Het is gewoon minder vervuilend om 100 te rijden ipv 130.
    Uiteraard moeten producenten met vervuilende productie processen bijdragen of tax betalen waarmee de vervuiling opgeruimd kan worden. Dat de consument dit uiteindelijk betaald is logisch, namelijk de laatste schakel in de keten.
    Onze welvaart laat het toe om nu de rekening te betalen. Ja uiteraard is dit een proces van tig jaren, net zoals het aflossen van je huis dat is. Zure regen heeft ook even geduurd, maar dat is gelukt. Stop van groei gat in ozonlaag is ook gelukt, dat ging gewoon met verbkd op cfk's.
    Je moet wat, want vrijwillig gaat het niet of te langzaam. Als Europa dit nu doet hebben we gewoon al een fors deel te pakken. Of er niet andere oplossingen zijn, die mogelijk zelfs beter zijn tja..natuurlijk.
    Zo zou je ook nieuwe scooters met brandstofmoteren gewoon in de ban moeten doen, per 1 januarie 2020. Dat zijn namelijk grotere vervuilers dan autos op precies de verkeerde plek.
    Enfin...ergens beginnen.
  7. Archie Steelman 10 december 2019 15:22
    WASHINGTON - Amerikaanse en Chinese onderhandelaars zijn in overleg over uitstel van nieuwe handelstarieven van de Verenigde Staten tegen China die komende zondag zouden ingaan. De partijen vinden toenadering over een voorlopige handelsdeal, aldus bronnen rond de gesprekken.
    Op 15 december zouden importheffingen op meer dan 160 miljard dollar aan Chinese goederen in werking treden. Peking en Washington werken nog aan een zogeheten 'fase 1-deal'. Er wordt nu gespeculeerd dat de Amerikaanse president Donald Trump met uitstel komt voor de tarieven.

    Vrijdag maakte China nog bekend dat bepaalde importeurs geen extra heffingen hoeven te betalen op onder andere soja en varkensvlees uit de VS. Die hogere tarieven waren eerder ingevoerd als vergelding voor handelsbarrières die het Witte Huis had opgeworpen. Dit werd gezien als toenadering. Overigens heeft Trump wel vaker tarieven uitgesteld tegen China die dan op een later moment toch in werking traden.

    De naderende deadline voor extra handelstarieven hing als een donkere wolk boven de financiële markten en bij beleggers vielen de geluiden aan het handelsfront dan ook in de goede aarde. De koersverliezen op de Europese beurzen werden teruggedrongen, terwijl Wall Street hoger lijkt te gaan openen.
  8. Archie Steelman 10 december 2019 16:59
    Beleggers trekken zich op aan mediaberichten dat de voor 15 december geplande Amerikaanse importheffingen op Chinese goederen waarschijnlijk worden uitgesteld.
    Echter zien we dat niet goed terug in de koers van Arcelor, hoewel die eerder vandaag natuurlijk een stuk lager stond. We moeten wachten op een echte doorbraak over de importheffingen om de 16 en hoger te zien.
829 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 42 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links