Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 1627 1628 1629 1630 1631 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 10 december 2019 12:35

    Rechtszaak tegen NRA(National Rifle Association)

    De New York Attorney General heeft een aanvullende subpoena (dagvaarding) uitgeschreven in de al lopende rechtszaak tegen de NRA.
    Men zoekt nu informatie over campagne financiering, betalingen aan leden van het bestuur, belasting opgaves.

    twitter.com/shannonrwatts/status/1204...

    www.nytimes.com/2019/12/09/us/nra-inv...
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 december 2019 13:11
    Autofabrikanten bezorgd over WTO-impasse

    Gepubliceerd op 10 dec 2019 om 13:02 | Views: 53 | Onderwerpen: autoindustrie

    BRUSSEL (AFN) - Automakers wereldwijd zijn bezorgd over de impasse waar Wereldhandelsorganisatie WTO in verzeild is geraakt. In een gezamenlijke verklaring roepen Europese, Japanse, Koreaanse en Amerikaanse automakers de leden van de WTO op snel met een oplossing te komen.

    De Verenigde Staten hebben de afgelopen twee jaar benoemingen van nieuwe leden voor de hoogste geschillenraad van de WTO geblokkeerd. Nu de termijn van twee van de drie overgebleven juristen dinsdag afloopt, kan dit zogeheten Beroepsorgaan geen uitspraken meer doen.

    "Als het beroepsorgaan van de WTO zijn vermogen verliest om geschillen met succes op te lossen, zou de hele structuur van de internationale handel ernstig kunnen worden ondermijnd", aldus organisaties als de Europese autobranchevereniging ACEA en zusterorganisaties in Japan, Zuid-Korea en de VS.

    Volgens de automakers dragen de geldende WTO-regels bij aan een vrije en eerlijke handel. Daarmee leveren ze ook een bijdrage aan de wereldwijde economische groei. De auto-industrie is volgens hen goed voor bijna 10 procent van de wereldhandel.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Dit wordt zeker veroorzaakt door Trump, die bang is dat zijn importheffingen worden afgeschoten.
  3. forum rang 10 luchtschip 10 december 2019 13:14
    quote:

    Wadloper schreef op 10 december 2019 10:44:

    [...]

    Daar hadden de Dems en hun aanhangers in 2016 ook last van en dat zal opnieuw gebeuren in 2020.
    Kwestie van het echte nieuws volgen de harde feiten de peilingen de rallies, de parallelle wereld is van jullie.
    Inderdaad, kwestie van het echte nieuws volgen.

    Het echte nieuws is de impeachment procedure

    Praten over de verkiezingsprognose voor de verkiezing van november 2020 heeft geen zin.
    Dat doen we als het zover is.
    Er kan nog van alles gebeuren in een jaar tijd en bovendien zijn de kandidaten nog niet bekend.
  4. forum rang 9 gnocchi. 10 december 2019 13:42


    Washington - Ivanka Trump had jarenlang een ’persoonlijke relatie’ met de Britse spion die een vernietigend rapport over haar vader en zijn Russische contacten schreef. De voormalige MI6 officier Christopher Steele gebruikt zijn contacten met ’iemand van de Trump-familie’ (de naam van Ivanka is door de Amerikaanse pers bekendgemaakt) om duidelijk te maken dat hij juist welwillend stond tegenover de familie Trump en dus niet kwaadwillig op zoek was naar ’dirt’.

    Donald Trump en zijn dochter Ivanka

    Donald Trump heeft Steele meerdere malen op Twitter afgeserveerd als ’een mislukte spion’ en zijn rapport als ’vals en nep’.

    Plasseks
    Als Steele al vriendelijk dacht over de familie Trump, dan weerhield hem dat er niet van een vernietigend rapport uit te brengen over Donald Trump. De meest sensationele beschuldiging in het rapport was dat Trump in een Moskous hotel in de presidentiële suite twee prostituees zou hebben gehuurd die een plasseksshow voor hem weggaven op een bed waarin de Obama’s ooit hadden geslapen. Zo erg zou, volgens Steele, Trump Barack en Michelle Obama haten. Het verhaal is overigens nooit bevestigd.

    Ivanka Trump
    Steele kwam Ivanka al tien jaar voor de presidentscampagne van Trump in 2016 tegen tijdens een diner. Op dat moment was Steele actief als Britse spion en leidde hij de Rusland-afdeling van MI6, de buitenlandse spionagedienst van het Verenigd Koninkrijk. Ivanka en de spion bleven e-mailcontact houden, ook nadat Steele MI6 verliet om een internationaal adviesbureau voor zakenrelaties te beginnen, Orbis Business International. Besproken werd onder meer of ze in de toekomst samen zouden kunnen werken.

    Ivanka was toen de rechterhand van Trump binnen diens wereldwijde vastgoedimperium. Bekend was dat Trump graag zijn Trump Towerconcept zou willen introduceren in Moskou. Steele zou een reeks van suggesties aan Ivanka hebben gedaan hoe hij hen daarbij kon helpen.

    Christopher Steele produceerde een vernietigend rapport over Donald Trump
    Om nog eens extra aan te geven dat hij niets tegen de Trumps had benadrukte de Brit tegenover Amerikaanse onderzoekers dat hij Ivanka zelfs een cadeau had gegeven: een familie tartan, een Schotse geruite doek, waarvan het patroon door clans in hun kilts wordt gedragen. De moeder van Donald Trump was Schots.
    Dat Steele toch onderzoek ging doen naar Donald Trump komt omdat hij daartoe de opdracht kreeg van het bedrijf Fusion, dat in eerste instantie door een concurrerende Republikeinse presidentskandidaat was ingeschakeld. Later werd dat onderzoek overgenomen door de Clintoncampagne die meer wilde weten van de Russische banden die Trump zou hebben. Het rapport van Steele daarover speelde een rol bij de verkiezingen in 2016, maar deerde Trump niet genoeg om niet gekozen te worden.

    De FBI startte in dat jaar een onderzoek naar naar de Russische banden van het campagneteam van Trump. Gisteren stelde de interne waakhond van het Amerikaanse ministerie van Justitie dat dit onderzoek, in tegenstelling tot wat Trump altijd beweerde, legaal was, al zijn er wel veel fouten gemaakt. De speurtocht van Steele in Moskou kwam daar ook terloops ter sprake. Het Steele rapport werd bekritiseerd, al stelde onderzoeker Horowitz wel dat hij niet ’te kwader trouw, had gehandeld, maar soms wel ’een beoordelingsfout’ maakte.
    Advocaten van de voormalige spion reageerden daar weer op in een lange reactie waaruit moest blijken dat zijn onderzoek ’geloofwaardig’ en ’betrouwbaar’ was. Na wat speurwerk van de Amerikaanse media kwam via die reactie kwam de opmerkelijke relatie tussen Steele en Ivanka aan het licht. De familie Trump heeft nog niet op de beweringen gereageerd.
    Bron de Telegraaf.
  5. forum rang 4 Al Kipone 10 december 2019 15:05
    quote:

    luchtschip schreef op 10 december 2019 11:43:

    Vandaag komt Sergei Lavrov, Russische Minister van Buitenlandse Zaken, naar de US.

    Hij zal een gesprek hebben met President Donald Trump en US Minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

    De bilaterale relatie zal worden besproken.

    edition.cnn.com/2019/12/09/politics/d...

    Om 15:00 uur ned tijd zal er een verklaring komen wat de specifieke artikelen van beschuldiging tegen President Donald Trump zijn inzake impeachment.

    Toch fijn voor Donald Trump, dat hij op zo'n moeilijk moment steun krijgt van een Russische vriend.
    Trump en de GOP hebben tot nog toe geen antwoord kunnen geven op het impeachment proces.

    meanwhile:

    President Zelensky onderhandelt met Putin over vrede.

    Over een bezoek aan trump is nog niets bekend.....
  6. forum rang 4 Al Kipone 10 december 2019 15:13
    quote:

    leek2018 schreef op 10 december 2019 10:00:

    Trump, Trump, Ik word er misselijk van.Hij is de enige politicus die doet wat hij zegt. Kan wel van dag op dag verschillen, ......................
    Ja, de waarheid veschilt van dag tot dag :-) :-)

    Oct 14, 2019:

    As President Trump approaches his 1,000th day in office Wednesday, he has significantly stepped up his pace of spouting exaggerated numbers, unwarranted boasts and outright falsehoods.

    As of Oct. 9, his 993rd day in office, he had made 13,435 false or misleading claims, according to the Fact Checker’s database that analyzes, categorizes and tracks every suspect statement he has uttered. That’s an average of almost 22 claims a day since our last update 65 days ago.

    www.washingtonpost.com/politics/2019/...
  7. forum rang 4 Al Kipone 10 december 2019 15:28
    Oct 1:

    Fox News Channel again beat its cable news rivals in the most recent quarter, but viewership was down almost across the board.

    Fox News’ primetime lineup drew 2.4 million total viewers, down 1% from the same period a year earlier, compared with 1.5 million for MSNBC, which was down 18%. CNN drew 1 million viewers but was up 1%. The Nielsen numbers are for the three months ended Sunday.

    In the prized 25-54 demographic, Fox News garnered 366,000 viewers, down 19%; CNN drew 268,000, down 20%; and MSNBC garnered 228,000, down 34%.

    In total-day viewers, Fox News averaged 1.4 million, down 3%; MSNBC was at 880,000, down 15%; and CNN drew 624,000, down 13%. In the 25-54 demo, Fox News averaged 230,000, down 15%; CNN posted 148,000, down 31%; and MSNBC had 128,000, down 34%.

    2 conclusies: Fox trekt de meeste kijkers en het zijn allemaal ouwe lullen.

    deadline.com/2019/10/fox-news-cable-n...
  8. forum rang 10 luchtschip 10 december 2019 17:56


    And another one bites the dust

    republikeins vertegenwoordiger in het Huis namens een Florida district, Ted Yoho, gaat met pensioen aan het einde van de Congress periode november 2020

    Dit is nummer 23 die er het bijltje bij neer gooit.

    twitter.com/ChadPergram/status/120440...

  9. forum rang 10 luchtschip 10 december 2019 19:30
    quote:

    Kaspersky schreef op 10 december 2019 19:13:

    "Donald J. Trump
    ?
    @realDonaldTrump
    3 uur geleden
    Read the Transcripts! “us” is a reference to USA, not me!"

    Trump heeft het uitgevonden.

    Wanneer iemand de bank berooft en zegt: Geef ons het geld

    Dan bedoelde hij natuurlijk, dat hij alleen de bank binnenkwam om geld op te halen om het aan een liefdadigheidsinstelling te geven.Het was niet voor hemzelf. Het was een nobele daad waar je niet bestraft voor kan worden.

    Trump wilde dat Zelensky een onderzoek naar Hunter Biden moest doen, omdat het beter is voor de USA wanneer Joe Biden geen President wordt. Het is beter voor de USA wanneer Trump President wordt in 2020.

    Het was dus niet in zijn eigen belang.
    Denk niet dat veel mensen deze redenering accepteren
  10. forum rang 10 luchtschip 10 december 2019 19:46

    Trump en Barr gaan vol in de aanval

    Maandag 9 december kwam IG (Inspector General) Michael Horowitz met een rapport.

    Trump en AG Barr hadden hem verzocht een onderzoek te doen of de FBI correct gehandeld heeft, zonder vooroordelen tegen de GOP, tijdens de start van het FBI Rusland onderzoek.
    De IG is een onafhankelijke instantie binnen het Justice Department, dat na klachten onderzoek doet naar de toedracht.

    Normaal gesproken legt men zich neer bij de conclusies van de onafhankelijk onderzoeker.

    AG William Barr zegt nu, dat hij de conclusies laat trekken door de door hem aangestelde prosecutor John Durham. Durham zal het laatste woord hebben, aldus Barr.

    De conclusie van IG Michael Horowitz is dat het FBI onderzoek correct verlopen is, ondanks enkele vormfouten op lagere niveaus. Deze vormfouten zijn niet doorslaggevend geweest op het handelen op hoger niveau. Woensdag zal Horowitz verantwoording afleggen van het rapport.

    twitter.com/KenDilanianNBC/status/120...
  11. forum rang 10 luchtschip 10 december 2019 20:19

    AG William Barr heeft een prosecutor van het DOJ die voor hem speciaal werkt : John Durham

    John Durham heeft maandag na het vrijgeven van het Rusland FBI onderzoek al een kritische noot laten horen.

    Hij respecteert het werk van IG Michael Horowitz, echter hij baseert zich niet alleen op het rapport van de IG.
    En verklaart het niet eens te zijn met de conclusies van het rapport, waarin gesteld is dat het onderzoek correct verlopen is.

    Dus Trump en Barr geven via John Durham opdracht aan een onafhankelijke DOJ instantie een onderzoek uit e voeren.
    IG Michael Horowitz heeft ook tijdens het onderzoek aan John Durham gevraagd of deze nog bewijsmateriaal had.Durham zei toen dit niet te hebben.

    En nu een verklaring dat hij nog meer onderzoeken doet en het niet eens is me de conclusies.

    Dit is niet zoals het hoort te gaan.
    Men laat een onderzoek doen door een onafhankelijke instantie en legt zich bij de conclusie neer.

    John Durham volgt de Trump tactiek. Steeds weer verwarring en verdachtmakingen zaaien.
    Conclusies van een rapport accepteren wanneer ze in jouw voordeel zijn, maar het rapport afwijzen wanneer de conclusies niet in jouw straatje passen.

    pbs.twimg.com/media/ELXXZi5X0AAyRxo?f...
  12. [verwijderd] 10 december 2019 20:26
    quote:

    luchtschip schreef op 10 december 2019 19:30:

    [...]

    Trump heeft het uitgevonden.

    Wanneer iemand de bank berooft en zegt: Geef ons het geld

    Dan bedoelde hij natuurlijk, dat hij alleen de bank binnenkwam om geld op te halen om het aan een liefdadigheidsinstelling te geven.Het was niet voor hemzelf. Het was een nobele daad waar je niet bestraft voor kan worden.

    Trump wilde dat Zelensky een onderzoek naar Hunter Biden moest doen, omdat het beter is voor de USA wanneer Joe Biden geen President wordt. Het is beter voor de USA wanneer Trump President wordt in 2020.

    Het was dus niet in zijn eigen belang.
    Denk niet dat veel mensen deze redenering accepteren
    youtu.be/Ew1MHagrFWI

    Ik ben benieuwd wat China gaat doen als Trump het knopje indrukt :o)

    "At least I went out with a bang" - Trump 2020.
70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 1627 1628 1629 1630 1631 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0621 -0,21%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.409,27 +1,26%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links