Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

38.978 Posts
Pagina: «« 1 ... 568 569 570 571 572 ... 1949 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:07
    M. Xeno

    Jammer dat de gelovigen standvastig zijn de inmiddels 800 wetenschappers die woorden in de zelfde strekking bepleiten, worden bedreigd en weggezet als idioten, door een kleine groep milieu gelovigen. De inquisitie zal binnenkort wel plaats vinden indien gij het milieuprobleem ontkent moet gij gereinigd worden middels stokslagen en in het openbaar bespot en te kakken gezet.
  2. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:09
    Twan Hendriks

    Zolang de VVD van Rutte achter de optocht van gekkies geleid door Klaver blijft aanlopen zal er niets veranderen.

    Dit kabinet blinkt uit door de totale ongeschiktheid van haar leden voor de functie die ze houden.
    Ministers met een technische kennis waar een VWO 3 leerling zich nog voor zou schamen maar ja, ze hebben tenminste geen klokkenspel tussen de benen. Meer kwalificaties schijn je niet nodig te hebben.

    Onze minister president, een onbenul die geschiedenis heeft gestudeerd is de welverdiende leider van dit rariteiten kabinet.

    Simon, het is niets en het wordt niets zolang de Nederlander akkoord gaat met substandaard.

    Ik ben lid van FvD en heb sympathie voor Wilders maar beide partijen zullen op korte termijn weinig tot niets veranderen. De sleutel ligt bij die koekwauzen van de VVD. Daar dient het gezond verstand terug te keren.
    En ik vrees dat dat betekent dat FvD en PVV ook water bij de wijn zullen moeten doen en de EU/Nexit even zullen moeten laten rusten. Meepraten in Brussel en hier thuis zoveel mogelijk traineren. Het EU gedachtegoed met de mond belijden met de hakken in het zand is het besthaalbare waar we op kunnen hopen.
  3. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:09
    oane Jansen

    De feiten spelen in het klimaatdebat geen enkele rol. De emotie regeert. De planeet redden klinkt inderdaad erg nobel. Maar de ingezette lapmiddelen zijn nog niet eens een druppel op een gloeiende plaat. Het zijn intussen wel vele miljarden kostende druppels die al verdampt zijn voor ze de gloeiende plaat kunnen bereiken. Ik kan er geen bijpassende woorden meer aan vuil maken. VERANDER EINDELIJK EENS JE STEMGEDRAG mensen!
  4. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:10
    H Oostveen

    De Planeet redden klinkt Nobel.
    Maar zijn die klimaat gekken zelf wel zo nobel ???
    En mijn stem gedrag heb ik al lang veranderd.
    Maar de zittende macht wellustelingen klitten bij elkaar en gaan samenwerken met partijen die elkaar eerst niet konden luchten of zien .
    Het is kartel vorming om maar FvD /PVV niet mee te laten regeren.
  5. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:11
    Anton MB

    Dit weten journalisten van andere media, bestuurders en politici ook. Ik denk dat het klimaatbeleid vooral een middel is om die gedroomde links-progressieve samenleving te realiseren. Daarom mag kernenergie niet gebruikt worden. Dat past niet in de linkse droom. Natuur en milieu zijn gewoon een smoesje om de ware motivatie te verhullen.
  6. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:12
    m van WYGERDEN

    de vergroenende massahysterie wordt dankbaar misbruikt als verdienmodel van bio energie fabrikanten , zonnepaneel/windmolen boeren en de kurken waarop zij drijven: milieuorganisaties, 'grienpies en urgenda voorop. zodra gestopt wordt met de miljarden subsidies dooft hun betrokkenheid met het 'wereldleed' als een nachtkaars uit
  7. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:13
    Bernard van Ruremonde

    De overheid heeft nog nooit een doel gesteld wat ze heeft behaald. Dus die klimaatdoelen moet je ook vooral niet serieusnemen. Ik ben het niet eens met de mensen die zeggen dat we moeten inbinden en wat slikken. Nee ga door Simon Rozendaal met de klimaatgekkies uit te dagen. Hun argumenten worden steeds meer ontmaskerd en VVD/GL steeds lachwekkender. Uiteraard is er duidelijk sprake van kartelvorming. Jaag ze op zodat ze zich steeds verder als hyena's gedragen. Ministers die van alles beloven maar alleen de belastingen weten te verhogen. Ministers die liegen voor een enquete commissie, verkiezingsbeloften breken alsof het niets is. Plannen en doorjagen over het klimaar die alleen in net GL verkiezingsprogramma stonden. Het referendum afschaffen. Burgers criminaliseren en vervolgen en de rechtbank misleiden. Het kan allemaal in dit apenland.
  8. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:14
    J van Deventer

    Dit is een verhaal dat vrij simpel te verifiëren is. Het lijkt mij ook erg aannemelijk.
    Wij worden helaas niet geregeerd door mensen die op grond van redelijke overwegingen hun beslissingen nemen, maar door politici die eerder religieus dan redelijk denken. En dat komt dan weer door hun kiezers waarvan ook een groot deel het overlijden van God op deze manier probeert te compenseren.
    Het wachten is op de eerste mensenoffers voor "het klimaat". Je moet toch IETS doen.
  9. forum rang 10 rationeel 5 december 2019 23:15
    henk Schroemges

    Om het feitelijke probleem echt aan te pakken; zijn we al veel te laat. Het enigste en grootste probleem is de... overbevolking... op aarde, Dit was al in de jaren... 60 v.d. vorige eeuw... Nederland was toen al overbevolkt.... Wereldwijd teruggaan naar 1 kind ...norm; zal de uiteindelijke definitieve vernietiging van ons mensen en de aardbol ietwat vertragen. Helpen zal het echter niet.
  10. forum rang 6 NewKidInTown 6 december 2019 12:50
    "Energiewende ins Nichts"

    Mogelijkheden en onmogelijkheden van de Energiewende in Duitsland.

    (Duitstalig)

    www.youtube.com/watch?v=jm9h0MJ2swo

    Ondanks zeer grote investeringen gaan deze slechts DRIE procent van de energiebehoeften in Duitsland opleveren.
    Vraag ik me af, is de beslissing voor de Energiewende in een emotioneel gemoedstoestand genomen door niet-wetenschappers zonder ook maar een flauw benul van de consequenties en zonder enige berekening vooraf ?

    Leidt het tegen extreem hoge kosten tot NIETS, of begrijp ik het niet goed ?
  11. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 12:56
    digitalpublishing.telegraaf.nl/static...

    Ruim 800 wetenschappers achter Nederlands initiatief

    door Edwin Timmer

    MADRID Een Nederlands klimaatsceptisch initiatief staat in de schijnwerpers aan de zijlijn van de VN-klimaattop in Madrid. Emeritus professor ...Guus Berkhout,... voorzitter van de ...stichting Clintel,... maakte gisteren bekend dat ruim ...achthonderd... wetenschappers... wereldwijd... zich inmiddels hebben geschaard achter zijn... ***klimaatverklaring***... met als motto: ...’Er bestaat geen klimaatcrisis’....

    „Onder de ondertekenaars zijn vooraanstaande professoren en zelfs de Noors-Amerikaanse ...Nobelprijswinnaar voor Natuurkunde Ivar Giaever”..., stelt ...Berkhout,... die de aftrap mocht geven van een conferentie van de conservatieve Amerikaanse... Heartland Institute.... „Wij willen een ander, niet alarmistisch geluid laten horen in Madrid. Natuurlijk bestaat klimaatverandering. Maar het is niet uniek en nergens ter wereld veroorzaakt het op dit moment een crisis.”
  12. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 13:00
    De opmerkelijke boodschap staat... lijnrecht tegenover... de waarschuwing voor klimaatrampen die deze week klinkt op de VN-top. Premier... Rutte... stelde maandag, in een toespraak voor regeringsleiders, dat de... wereld ’de limiet heeft bereikt’... van wat ...ons... klimaat aan kan.... Clintels ...korte verklaring stelt juist dat de aardse... opwarming... veel langzamer ...gaat dan is ...voorspeld.... Ook zou er ...geen toename... zijn van... weersextremen...

    De klimaatverklaring van ...Clintel... kwam tot stand in de zomer na overleg met andere internationale kritische wetenschappers. ...Berkhout:... „Ik zag in... veel landen... aparte initiatieven die zich... keren tegen klimaatalarmisme.... Maar vaak gebeurde dat in... moeilijk leesbare stukken ...die over de hoofden van het publiek heen gaan. Daarom hebben we deze... simpele..., korte ...declaratie opgesteld.”...
  13. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 13:04
    Emeritus professor... Richard Lindzen... van de Amerikaanse... MIT... universiteit heeft getekend omdat hij... niet... gelooft in de klimaatcrisis. De ...natuurkundige... acht de...*** kwaliteit***... van ...klimaatmodellen..., die... apocalyptische ...opwarming ...voorspellen,... niet... goed genoeg om ze ...serieus te nemen.... „Elke onwelgevallige... weersomstandigheid ....wordt tegenwoordig als... ’bewijs’... gezien voor klimaatverandering.... Ik geloof dat het ...Napoleon... was die zei:... ’afgezien van het... kanon... is een... herhaalde boodschap... het sterkste... wapen’.”...
  14. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 13:09
    Verstand

    Volgens de Amerikaan betalen... jonge mensen... de prijs. Een... kwart ...van de ...Nederlandse ...kinderen... vreest dat er over... 500... jaar... geen... aarde meer bestaat, zo bleek onlangs uit een ...enquête... van... Kinderkrant Kidsweek... en... Save the Chidren.... Driekwart... blijkt... bezorgd ...over het klimaat. Lindzen: „Jonge mensen worden al gedurende... twee... generaties ...geïndoctrineerd.... Als het... gezonde verstand... straks terugkeert, zullen we herkennen wat er ...werkelijk gebeurt:... misbruik van kinderen.”...

    In... Frankrijk... zorgt de... Clintel-verklaring... „voor een... sneeuwbaleffect”..., zegt professor... Benoît Rittaud.... „Er zijn steeds... meer... onderzoekers die zich graag willen... uitspreken... over het klimaat, maar velen zijn...*** bang***... dat ze zich blootstellen aan een... heksenjacht”..., meent de ...Franse wiskundige.... Ondertekenaars van de verklaring zijn volgens... Berkhout... door ....tegenstanders... al weggezet als... ’demente personen’...
  15. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 13:12
    Kritiek heeft de verklaring ook te verduren. Sommige websites hebben de declaratie gekraakt als ’onwetenschappelijk’. De Duitse wetenschapper ...Victor Venema ...stelt: „Elke zin is of fout, of niet belangrijk of irrelevant.” Tijdens een presentatie in he...t Europees Parlement... werd ...Berkhou...t door de... Britse... liberale politica... Irina von Wiese... zelfs beschuldigd van... ’toekomstige genocide’,... omdat Clintel streng klimaatbeleid... afwijst...
  16. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 13:15
    Wereldleiders

    De... verklaring... is één van de... eerste initiatieven... van...*** Clintel***... Een financiële injectie van zakenman... Niek Sandmann ...maakte de start van de stichting begin dit jaar mogelijk.

    In navolging wil ...Berkhout... contact zoeken met... wereldleiders...????(R), onder wie de kersverse eurocommissaris... Frans Timmermans... De ...Nederlandse klimaatcommissaris ...zit met zijn plan voor een ...Europese Green Deal... en... nul CO2-uitstoot... in 2050... voorlopig... op een... ander ...spoor...
  17. forum rang 10 luchtschip 6 december 2019 13:28
    quote:

    rationeel schreef op 6 december 2019 13:04:

    Emeritus professor... Richard Lindzen... van de Amerikaanse... MIT... universiteit heeft getekend omdat hij... niet... gelooft in de klimaatcrisis. De ...natuurkundige... acht de...*** kwaliteit***... van ...klimaatmodellen..., die... apocalyptische ...opwarming ...voorspellen,... niet... goed genoeg om ze ...serieus te nemen.... „Elke onwelgevallige... weersomstandigheid ....wordt tegenwoordig als... ’bewijs’... gezien voor klimaatverandering.... Ik geloof dat het ...Napoleon... was die zei:... ’afgezien van het... kanon... is een... herhaalde boodschap... het sterkste... wapen’.”...
    Emeritus Professor Richard Linzen is van het Heartland Institute

    Duidelijk te zien op deze pagina van het Heartland Institute
    www.heartland.org/about-us/who-we-are...

    Heartland Institute
    en.wikipedia.org/wiki/The_Heartland_I...

    Een Amerikaans Conservatief en libertarian publiekelijke think tank opgericht in 1984.

    In de jaren 90 werkte het Heartland Institute voor Philip Morris.
    Philip Morris financierde het Heartland Institute om onderzoeken te doen door "geleerden" die "wetenschappelijk" aantoonden dat meerokers geen last zouden hebben van de nicotine en ook werd er veel geld aan lobby gegeven. Er werd geld gegeven aan senatoren om hen te bewegen wetten tegen het roken af te schaffen.

    Sinds 2000 steekt het Heartland Institute veel geld in activiteiten die de Climate Change ontkennen.
    "Wetenschappers" worden met grote bedragen verleid "wetenschappelijke rapporten" te schrijven die de Climate Change ontkennen.

    De grote financiers zijn de Koch brothers, miljardair Robert Mercer en kolen baronnen.

    Deze professor en de actie in Madrid wordt gefinancierd door de fossiele industrie.

    En Rationeel maakt gratis reclame voor deze fossiele industrie

    Laat je niet in de luren leggen door dit "wetenschappelijk" bedrog
  18. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 13:39
    digitalpublishing.telegraaf.nl/static...

    Rutte speelt mooi weer in Madrid

    Nederland neergezet als klimaatbaken

    door Edwin Timmer

    Te midden van... staatshoofden,... onderhandelaars... en...*** activisten***... heeft premier... Mark Rutte... Nederland... gisteren als... gidsland... gepresenteerd... op de... klimaattop... in... Madrid... Niet alleen... pleitte ...hij voor... nóg ...scherpere uitstootnormen, ook mag de... wereld... best leren van ...onze ’...consensus’... rond het... klimaatakkoord.... Vanuit... Nederland... klinkt ...gemor...

  19. forum rang 10 rationeel 6 december 2019 13:45
    De openingsdag van de top raakte direct een... alarmistische... toon.... Secretaris-generaal... Antonio ...Guterres... van de... VN... waarschuwde: ...„Onze oorlog tegen de natuur... moet stoppen.” Ook minister-president ...Rutte ...benadrukte dat een deal... onmisbaar ...is voor... uitvoering van het Akkoord van Parijs: ...„We bereiken de... limiet ..van wat het... klimaat,... de... natuur... en het ...milieu... kunnen... verdragen”...???(R), aldus de... VVD’er...

    Bij het congrescentrum in Madrid schreven ...activisten... hun wensenop een enorme... molenwiek... Het... symbool... van... hernieuwbare stroom... moet zo’n ...26.000... bezoekers van de... VN-top ...overtuigen... dat de ...omslag ...naar een ...fossielvrije... toekomst nabij is.
38.978 Posts
Pagina: «« 1 ... 568 569 570 571 572 ... 1949 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 866,29 +0,11%
EUR/USD 1,0661 -0,10%
FTSE 100 7.859,98 +0,15%
Germany40^ 17.765,60 -0,02%
Gold spot 2.381,67 +0,88%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+8,66%
Alfen ...
+4,51%
Air Fr...
+4,09%
JUST E...
+4,05%
Vastned
+1,83%

Dalers

Pharming
-8,22%
PostNL
-6,22%
ASMI
-3,62%
Avantium
-2,33%
BESI
-2,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links